Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

válasz consono #9079 üzenetére

Nem igazán értelek. 30 fps? Nekem talán 1-2 olyan játék volt ami beesett 40 fps alá, pl. CP2077, de mondjuk azt csak kipróbáltam, egyszer elég volt asztali gépen végigvinni, soha többet. Minden más átlag 50 körül szokott lenni, mivel a kisebb felbontás miatt több az fps is. Ráadásul az OLED miatt 90 fps a vége az eddigi 60 helyett. Mondjuk tény hogy nálam főleg indie játékokhoz van, amiket nem játszanék asztali gép előtt, mert kényelmetlen, irányítókarokkal ágyon elterülve kényelmesebb.
    Az meg hogy milyen lesz a 2-ik kiadás, amire azt mondják hogy 2025-nél hamarabb nem valószínű, azt majd meglátjuk. A mostani céljaimnak ez így tökéletesen megfelel. Továbbra is fenntartom, hogy NEKEM sokkal kényelmesebb bekapcsolni a Decket, ahol a Steamből azonnal lehet indítani a játékokat. Ellenben mondjuk az Ally-al, ahol a Windows egy operációs rendszer, és nem kifejezetten játékokra specializálódott.
    Illetve ha úgy nézem, minek iktassak be egy +Windowst a hardver, a Steam és a játék közé, amikor a Decken kapásból csak a Steam van, egy erőforrás zabáló rendszerrel kevesebb fut a játékok alatt.

Új hozzászólás Aktív témák