Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Igen, kényelmesebb vele, jobban textúrázott így a felület, meg kevésbé izzadós. Gyári tokba is befér.

stickermajom: én raktam, nem is a védelem miatt igazából, hanem mert állandóan törölgetem a kijelzőt és az üvegfóliát bátran törölgetem, a csupasz kijelzőt viszont nem annyira szeretem (elég egy porszem és szép csíkot vések bele
). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Vettem azért simát is tőlük, biztos ami biztos, ha megunnám a mattot vagy ha nem vált volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Cucuska2