Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez elég impulzus jellegűen ütött be, mikor az első hírt olvastam még kósza gondolat sem volt.
Csak volt egy ígéretem magamnak, ha befejezem a tetőtér beépítést kell érte valami jutalom (logikus, elköltesz egy csomó pénzt, majd még egy csomót
).
PS5 volt az első helyen, de van itthon PS4 Pro, még annyi exkluzív nincs, ami ütné a nekemkell ingert. Belegondoltam, hogy steamre van lassan 1500 játékom, csak van közte olyan ami megéri majd a koca játékot ágyból, teraszról, stb.
Steam cuccok minőségével nincs bajom, 2 steam controller van itthon, 1 link, mindet támogatják a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű, 1 év alatti, csere is! ASUS Vivobook 15 X1504VA-BQ772 16GB/512GB/i5/FHD Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Video konferencia kamera - Vaddio ConferenceSHOT AV Camera White Intl - Űj dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Cucuska2