- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem gyanús, hogy valami a teljesítmény kárára fog menni. Azt a nagy fényerejű kijelzőt is etetni kell, meg az az apu is önmagában többet fogyaszt, mint a komplett SteamDeck. Mindezt kisebb méretben csinálták meg mint a deck, így az aksinak biztosan kevesebb hely jut.
Persze dokkolva ez jó, mert laptop szintű teljesítményt kapsz, de hordozva valszeg nem lesz túl nyerő. Vagy csak nagyon visszavett tdp mellett, amikor már gond lehet a 1080p kijelző meghajtása. - szerintem.A 2 héttel ezelőtti Linusos teszt videó után nekem olyan bazári gagyi érzésem volt a cucctól. Oké, az még egy proto gép volt, de akkor is.
Egyébként nekem kicsit az ár is gyanús, csak nem piacszerzés céljából veszteséggel fogják értékesíteni?
Bad Pritt: még több Windowst az életembe... Persze, más se hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2