Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem gyanús, hogy valami a teljesítmény kárára fog menni. Azt a nagy fényerejű kijelzőt is etetni kell, meg az az apu is önmagában többet fogyaszt, mint a komplett SteamDeck. Mindezt kisebb méretben csinálták meg mint a deck, így az aksinak biztosan kevesebb hely jut.
Persze dokkolva ez jó, mert laptop szintű teljesítményt kapsz, de hordozva valszeg nem lesz túl nyerő. Vagy csak nagyon visszavett tdp mellett, amikor már gond lehet a 1080p kijelző meghajtása. - szerintem.A 2 héttel ezelőtti Linusos teszt videó után nekem olyan bazári gagyi érzésem volt a cucctól. Oké, az még egy proto gép volt, de akkor is.
Egyébként nekem kicsit az ár is gyanús, csak nem piacszerzés céljából veszteséggel fogják értékesíteni?
Bad Pritt: még több Windowst az életembe... Persze, más se hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cucuska2