Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

válasz sirarcheer #5773 üzenetére

Ha már váltanék, akkor a teljesítmény is szem előtt lenne.

Durván fél éve van már Steam Deck-em, második gépet nyüstölöm. De mint kiderült az elsőnek sem volt semmi baja, ugyanis ez a gép is pontosan olyan teljesítményt produkál, mint az első amikor Frankfurtba utazott. Az első gép beküldés előtt valahogy jobban muzsikált kb 25%-kal az első 5 hónapban, Aztán mintha lejjebb vették volna a hardver erejét, viszont a számokból nem tűnik úgy, hogy így történt volna. Mindegy, elfogadtam, ennek fényében állítom be a játékokat igényeim szerint. Legalább van Nálam egy 0km-es gép és újra átélhettem a kicsomagolás és az első pár hetes "új szag" élményét. :D Egyedül azt sajnálom, hogy az üvegfólia erre nem került fel olyan szépen, mint az elsőre, ezt majd cserélni kell. Szóval a lényegi rész, hogy tetszik a gép. Hát imádom! Számomra még mindig elég szürreális, hogy 25W fogyasztás mellett -ugyan kis kompromisszummal- tudok játszani akár friss játékokkal is. Ott ahol akarok, akkor amikor akarok. Hihetetlen és az is hogy ennyire foglalkoznak még mindig ezzel a géppel hogy okosabb és vonzóbb legyen a szkeptikusoknak is. Először én is az voltam, de a tesztek meggyőztek. Jelen állás szerint többet játszom ezzel a géppel, mint a Series X-szel. Bízom abban, hogy olyan két év még van a gépben, ebben az FSR elég sokat tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák