Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Gondolkozok azon, hogy beszerzek én is Steam Decket a családnak. Mivel nincs tapasztalatom a témában ezért szeretnék kérdezni. Ha az alap modellt veszem és veszek bele egy SD kártyát ahogy nézem, árban elég jól kilehet úgy hozni. Árban ott lenne mint a 256GB-os Deck de ugye így 512 GB-os lenne már. Az SD kártya van olyan gyors szerintetek mint a beépített SSD? Mert valahogy a 256GB-os decket nézegetem inkább, ahhoz van táska is ugye bár azt kintről is tudnék rendelni. Olvastam valahol, hogy már a szállítási idő valóban 1-2 hét? Mert emlékszem annó, hogy vagy fél vagy több volt, mire valakinek küldték az emailt. Kijelzővédő fólia vagy hasonló gondolom nincs hozzá alapból? Ja és nem teszek rá Wint alapból sem, mert tudom azok eszik az SD kártyát vagy hasonlót olvastam, de nem is szeretnék azt rá. Nekem játék letölt Steamről és játszani, kb. ennyire használnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos cigaretta 🔞
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Eladó Fujitsu Lifebook E556 6.gen i5 8Gb DDR4 128GB SSD!
- Eladó Fujitsu Lifebook ME15A 7.gen i3 8Gb DDR4 240GB SSD!
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2