- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Gondolkozok azon, hogy beszerzek én is Steam Decket a családnak. Mivel nincs tapasztalatom a témában ezért szeretnék kérdezni. Ha az alap modellt veszem és veszek bele egy SD kártyát ahogy nézem, árban elég jól kilehet úgy hozni. Árban ott lenne mint a 256GB-os Deck de ugye így 512 GB-os lenne már. Az SD kártya van olyan gyors szerintetek mint a beépített SSD? Mert valahogy a 256GB-os decket nézegetem inkább, ahhoz van táska is ugye bár azt kintről is tudnék rendelni. Olvastam valahol, hogy már a szállítási idő valóban 1-2 hét? Mert emlékszem annó, hogy vagy fél vagy több volt, mire valakinek küldték az emailt. Kijelzővédő fólia vagy hasonló gondolom nincs hozzá alapból? Ja és nem teszek rá Wint alapból sem, mert tudom azok eszik az SD kártyát vagy hasonlót olvastam, de nem is szeretnék azt rá. Nekem játék letölt Steamről és játszani, kb. ennyire használnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- MOZA Racing R3 PC/XBOX !!GARIS 2027.12-ig!!
- M2 -es MacBook Air - 8GB / 256SSD
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cucuska2