Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Még nem a véglegest gyártják? Én azt hittem már régen gyártásban van a retail termék, csak annyira kevés a kapacitás hogy azért tolták el a szállításokat. Ez alapján most megint tesztelik, kemény 1-2 hónapig (nagyon kevés szerintem) és csak utána kezdik el gyártani már ha csak kis hibák derülnek ki amiket nem muszáj javítani.Ebből jóval komolyabb csúszás lesz mint amit írtak, ha minden jól megy akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nem a véglegest gyártják? Én azt hittem már régen gyártásban van a retail termék, csak annyira kevés a kapacitás hogy azért tolták el a szállításokat. Ez alapján most megint tesztelik, kemény 1-2 hónapig (nagyon kevés szerintem) és csak utána kezdik el gyártani már ha csak kis hibák derülnek ki amiket nem muszáj javítani.
Cucuska2