Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
Igen, abszolút preferencia kérdése, én sem viszem általában sehová, de az indie cuccokat egyre inkább ezen tolom, amióta megvan. Helyén kell kezelni, ezzel nem fogod játszani a nagy AAA címeket az elmúlt 1-2 évből, nem arra való. Hozzá kell tennem, hogy pl. egy Cyberpunkból is ki lehet hozni teljesen vállalható kinézetet, jó, stabil FPS-sel. Eleve egy ilyen pici kijelzőn egy 30 fps is sokkal kevésbé zavaró, mint monitoron, vagy tévén.
Viszont számomra a handheld élmény abszolút eladja, valahányszor kezembe veszem, kicsit úgy érzem magam, mint egy gyerek, aki kapott egy kis játékidőt lecke után
Az Oled kijelző pedig gyönyörű.Nem az a cucc, amit napi szinten viszel a bkv-n, de pl. időnként járok üzleti utakra, és olyankor nagyon jó, és otthon is zseniális kanapézni vele. Én monitoros csávó vagyok, a gép előtt szoktam ülni, ha játszok, PS5-tel is, nekem nem fles tv előtt játszani, ezzel viszont egész más élmény, csak a helyén kell kezelni. Egyik legjobb tech vételem eddig ever.
Ja, hozzátenném, hogy ha van az egész mögött egy combosabb Steam könyvtár, akkor végképp zseniális, mert régebbi dolgokat előkaparva egészen új élmént ad, backlog pótlásra is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7400 i5-8365U 16 GB RAM SSD NINCS magyar, világító bill.
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Oled kijelző pedig gyönyörű.
Cucuska2