- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
Igen, abszolút preferencia kérdése, én sem viszem általában sehová, de az indie cuccokat egyre inkább ezen tolom, amióta megvan. Helyén kell kezelni, ezzel nem fogod játszani a nagy AAA címeket az elmúlt 1-2 évből, nem arra való. Hozzá kell tennem, hogy pl. egy Cyberpunkból is ki lehet hozni teljesen vállalható kinézetet, jó, stabil FPS-sel. Eleve egy ilyen pici kijelzőn egy 30 fps is sokkal kevésbé zavaró, mint monitoron, vagy tévén.
Viszont számomra a handheld élmény abszolút eladja, valahányszor kezembe veszem, kicsit úgy érzem magam, mint egy gyerek, aki kapott egy kis játékidőt lecke után
Az Oled kijelző pedig gyönyörű.Nem az a cucc, amit napi szinten viszel a bkv-n, de pl. időnként járok üzleti utakra, és olyankor nagyon jó, és otthon is zseniális kanapézni vele. Én monitoros csávó vagyok, a gép előtt szoktam ülni, ha játszok, PS5-tel is, nekem nem fles tv előtt játszani, ezzel viszont egész más élmény, csak a helyén kell kezelni. Egyik legjobb tech vételem eddig ever.
Ja, hozzátenném, hogy ha van az egész mögött egy combosabb Steam könyvtár, akkor végképp zseniális, mert régebbi dolgokat előkaparva egészen új élmént ad, backlog pótlásra is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Oled kijelző pedig gyönyörű.
Cucuska2