Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VoltanIgor

aktív tag

Igen, abszolút preferencia kérdése, én sem viszem általában sehová, de az indie cuccokat egyre inkább ezen tolom, amióta megvan. Helyén kell kezelni, ezzel nem fogod játszani a nagy AAA címeket az elmúlt 1-2 évből, nem arra való. Hozzá kell tennem, hogy pl. egy Cyberpunkból is ki lehet hozni teljesen vállalható kinézetet, jó, stabil FPS-sel. Eleve egy ilyen pici kijelzőn egy 30 fps is sokkal kevésbé zavaró, mint monitoron, vagy tévén.

Viszont számomra a handheld élmény abszolút eladja, valahányszor kezembe veszem, kicsit úgy érzem magam, mint egy gyerek, aki kapott egy kis játékidőt lecke után :D Az Oled kijelző pedig gyönyörű.

Nem az a cucc, amit napi szinten viszel a bkv-n, de pl. időnként járok üzleti utakra, és olyankor nagyon jó, és otthon is zseniális kanapézni vele. Én monitoros csávó vagyok, a gép előtt szoktam ülni, ha játszok, PS5-tel is, nekem nem fles tv előtt játszani, ezzel viszont egész más élmény, csak a helyén kell kezelni. Egyik legjobb tech vételem eddig ever.

Ja, hozzátenném, hogy ha van az egész mögött egy combosabb Steam könyvtár, akkor végképp zseniális, mert régebbi dolgokat előkaparva egészen új élmént ad, backlog pótlásra is tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés