Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunym
csendes tag
Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy ti mit csinálnátok a helyemben.
Gondolkozok egy OLED-es deck vásárlásán, viszont visszahúz az, hogy nem utazok sokat (kivéve majd most nyáron), itthon pedig van egy erős gamergép és gamer laptop. Ezáltal én úgy gondolom, hogy nem sokat lenne elővéve a kicsike.
Na most azt is olvastam hogy sokan vannak itt a fórumon is olyanok, akik annak ellenére hogy van szintén erős számítógépük, inkább a deckkel játszanak felfeküdve az ágyra vagy a kanapén. Ti szerintetek?
Tisztában vagyok a 14 napos elállással is, csak nem tudom, hogy ez mennyire lenne "szabályos" ebben az esetben. Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- Eladó egy Dell Inspiron 15 7559 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2