Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A legjobb ha felajánlod hogy bármit veszel (játékot főleg mert azt egyből lehet küldeni) kedvezményes áron, cserébe a vevő meg elutalja az összeget.
Itemekből csak később tudsz pénzt az egy hetes csere visszatartás miatt (új vásárolt itemek esetén)
Ha meg most random megveszed, elköltöd mind, akkor azt meg nem tudod, mennyire lesz kelendő amit éppen vettél, mennyit esik az ára a piacon stb.
300+ eurós kések simán esnek kelnek 10-30 eurókat is, és az neked sem mindegy.
Szóval szerintem a legtutibb a játék. -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Van valami módja annak, hogy a steames pénztárcámon lévő összeget rendes pénzzé alakítsam?
-
Rimuru
veterán
válasz
vzsryl
üzenetére
Android, Titanium Backup, azt nem tudom hogy van-e "hivatalosan" jo megoldas.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Vettem új telefont, és szeretnék rá teljesen átköltözni steam-mel is. Meg lehet azt oldani, hogy ne kapjak semmi trade bann-t? Természetesen a helyreállító kódomat is tudom.
-
csaba951
veterán
Akinek korábban volt beaktivált Sine Mora játék a fiókján, most ingyen kapott Sine Mora EX-t. Új vásárlónak -20%; 7,99 EUR.
-
sagem
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Mivel nyerted (ha jól értem), így sajnos semmit nem tudsz az eredetéről, lehet, hogy lopott kártyával fizettek érte pl. és emiatt került le a fiókodról. Hogy miért vették el arra talán rá lehet kérdezni, de úgy tudom, hogy ha törlődik egy játék a fiókodból, akkor azt belépésnél egy figyelmeztető üzenetben jelzi is a Steam, abban talán mintha lett volna régebben egy rövid ok is feltüntetve (de majd megcáfolnak, ha tévedek)
-
chungee
addikt
Koszonom a valaszokat. De nem is a 4 nap felfuggesztessel van a baj. Nem hal bele az ember. De azt hogy eltunt vagy elvettek tolem 1 jatekot a konyvtarambol. Sot indoklas nelkul, ez nem utkozik AFSZ-ba

-
Assimilator
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Sokat nem ersz vele sajnos. Nekem ev elejen volt egy nagyon abszurd ugyem ahol kaptam 1 het felfuggesztest, amire irtam egy szep levelet. De tenyleg szep volt, nem volt csunya, csak befeszegettem nehany dolgot. Igy az 1 hetbol lett 3 het. Ezt sem hagytam annyiban. Nehany levelvaltassal kesobb ok kertek bocsanatot, de a felfuggesztest nem vettek le, hogy lepjenek LEGOra.

-
chungee
addikt
Reggelt!
Most Sgiften kaptam 4napos felfüggesztést mert 2016 októberében nyert Burst nevű játékot nem aktiváltam be. Abszurd mert nem szokásom ráülni a nyereményre természetesen aktiváltam. Viszont igazuk van a moderátoroknak mert eltűnt a játék a könytáramból. Létezhet ilyen
Írtam nekik de bizonyítani nem tudom 
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
alratar
üzenetére
Van, bár nem tudom, azon a 40 centen miért agyalsz annyit.

(#94278) csaba951
Azért ez milyen gáz...
az Awards részbe is csak beillesztettek egy olvashatatlan képet... -
bepken
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
walking simulator, amiben nincs leanimálva a járás (meg ahogy nézem, nagyjából semmilyen mozgás) - minek az? rakjuk a karaktereket hoverboard-okra és meg van oldva!

hát ez...kéééész

továbbra sem lehet jelenteni ezeket a játékokat valahol? most, hogy a steam így bekeményített és bannolt egy pár fejlesztőt....pár délután simán beáldoznék rá, hogy végig kattintgatom nekik ezeket a szemeteket. (vagy csak írjam meg nekik, hogy ennyit ér kb a greenlight?
) - huhh de dob kártyát! szóval nem szóltam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
Fidget Spinner Simulator
Már csak ez hiányzott a játékvilágból, de mostantól már ezt sem kell nélkülöznünk!
-
eami
Topikgazda
-
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert felfrissítettem a telefonomat így letörlődött a steam róla. Előtte elfeljetettem beaállítani, hogy a steam guard kódot ne az alkalmazásban kapjam hanem email-ben.
Úgy tudom van rá lehetőség orvosolni ezt a problémát hogy kikapcsoljam a mobilhitelesítőt úgy hogy nem lépek be a steambe.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Sziasztok,
Szerintetek van rá esély, hogy a Stardew Valley a téli leárazás alatt 8EUR alá megy?
Ugyanis PS4re meg tudnám venni kb. annyiért. -
Urguru
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem nem
attól nem kell félni 
-
enginev3.0
félisten

Megnyugodtam, hogy nem feltörni akarják
-
Urguru
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Névtelen ninja szokott ilyet kapni

-
sagem
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Semmi extra,valaki megpróbált egy általad már felhasznált kulcsot aktiválni, majd rányomott a fiók felderítésre, amiről te értesítést kaptál. Ahogyan írják is, nincs vele semmi teendőd és nem kell miatta aggódni sem

-
Hauptmann
veterán
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha van a wallet-en pénz, és veszek valamit a steam-en, akkor a wallet-en lévő megmaradjon, ne számolja bele az árba?
-
ProEvoFan
nagyúr
Azért ez durva...
Steam statisztikák. -
Benir8
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Autózik?
kontrollere is van? 
Viccet félre téve, örülnék erre, de ha nem akkor nem kell.
-
-
Benir8
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nem kupon, NFS Hot Pursuitot el ajándékozol nekem?

-
Megint volt egy kis leveluppolás , úgyhogy a keletkezett kuponok vihetők. Aki szeretne belőle, afelé az a kérésem hogy küldje a trade offert nekem a kuponokkal, én csak jóváhagyom, nem kell leírni részletesen hogy melyiket kéred.
-
gabi182
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha ugyanazzal az accal vagyok belépve az én gépemre, és az asszony laptopjára, akkor tudunk egyidőben, játszani, nem ugyanazzal a játékkal?
Előre is köszi a választ!
-
Redneck
nagyúr
válasz
bepken
üzenetére
Nekem a TF2, SNOW, és a Portal 2 tárgyai nem kellenek. Nem cserélhetők, nem értékesíthetők. Semmi szükség hogy ott legyenek a raktárban, vagy hogy tradenél ott legyenek a felsorolt lehetőségek között.
vorosmarti: Én sem értem mi volt a céljuk, vagy miért nem szűnt meg korábban, viszont mostmár megszoktam a hülye kis képet és tetszik is!

-
bepken
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
amit nem tudsz eladni, csak fogja a helyet, azt át tudod küldeni egy alt accountra - én anno csináltam egy saját kuka fiókot csak ezért
(sajnos most "üzemen kívül")de van egyébként olyan profil, ami mindezt nagyüzembe műveli...pl.: [link] - ide is el tudod küldeni a felesleget (bár saját fiók valószínűleg jobb megoldás, sosem lehet tudni)
ami meg nem cserélhető, valamint játékon belül sem tudod őket törölni (pl.: CSGO) azt valószínűleg support felé kell jelezni. ezzel még nem kerestem őket, de nem látom okát annak, hogy ne tudnák ezt megcsinálni

@eami! én PUGB-t refundoltam valamelyik nap és az alapfelszerelés megmaradt nekem is az inventoryban. se cserélni, sem eladni, sem gemmé alakítani nem lehet sajnos (de ugyanez TF2 esetén)
-
-
Redneck
nagyúr
Ha van olyan tárgy amire nincs szükségem, és soha a büdös életben nem menne el a piacon, tudom törölni valahogy a raktárból?
Szerk:
Illetve egy ingyenes játék, ingyenes tárgyait el tudom tüntetni valahogy? A játék már nincs fent és soha nem is lesz. -
wjbhbdux
veterán
Sticker Showcase Expires in 3 days
azt hittem örökre csinosítja a profilt -
-
Stylerr
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm szépen! Megvettem egy játékot, refoundoltam, de úgy döntöttem, hogy mégiscsak szeretnék vele játszani.

-
-
válasz
horvathpeter
üzenetére
Igen. Párévente újra meg kell erősíteni... küldenek egy levelet, abban egy link amire katt szokásos módon és kész is.

-
vorosmarti
senior tag
válasz
horvathpeter
üzenetére
Időként szoktak ilyet kérni. Ha a saját e-mail-címedre megy, akkor nem tudnának visszaélni vele.
-
horvathpeter
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valaki(k)nek nem dobott fel a Steam kliens fent zöld csíkban, hogy erősítse meg az email címét? Gondolom mivel kliensen belül van ezért biztonságos. Csak azért kérdeztem meg nehogy valami susmus legyen benne!

-
Stylerr
addikt
Refound elfogadása után mikor jelenik meg ismét a kártyámon a pénz?
-
csaba951
veterán
Az utolsó órában azért lesz némi mozgás. De sokra persze ne számíts!
Eleve 1-2 centes emelkedési potenciál volt benne ezekben a kártyákban. Ezzel nem lehet pénzt keresni, mert a nyereséget elviszi a jutalék.
Én még a vásár ideje alatt vettem 408 db foil kártyát, ügyelve arra, hogy az 1 hetes eladási zár a vásár utolsó előtti, illetve utolsó napján járjon le. 16-17 centes árfolyamon vettem. 27-32 centes tartományban sikerült túladni rajtuk az utolsó előtti és az utolsó napon. Na, ebből viszont lehetett kaszálni!

Karácsonykor ugyanezt meg lehet majd játszani. Akkor persze már más árakkal. A nyári árfolyamok rendre egy kicsit gyengébbek, az év végiek meg egy kicsit magasabbak.
-
Azt lehet tudni, hogy milyen leárazások lesznek a jövőben?

-
safranyek
tag
Én is feltettem őket 10 centért. De közben kaptam 30 nap tréd bant, mivel a Valve nem képes előre jelezni /vagy csak én nem találtam beállítást/ hogy vásároljak valamit, mert egy éve nem vettél semmit. És mivel nincs mobilhitelesítőm fel sem tudom újra rakni a piacra a kártyákat. Már csak gyémántba tudom átkonvertálni. Ez így nagy bukta lett.

-
De4d
őstag
Sale kártyák nem nagyon emelkednek, így a lejárathoz közeledve, söt ugyanolyan alacsonyan vannak mint amennyire leesett :\
Nem nagyon érte meg megtartani. -
Źşë'
addikt
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
az a kártya esés. Szerencsére nem kell 2 órát szenvedni, ha valami szar.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Steam review-t csak akkor lehet írni, ha már legalább 2 órát játszottál valamivel, ugye?

-
Mart10000
aktív tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Esetemben jelenleg már egy játéknál is hatalmas eredménynek számítana a teljesítményeket kimaxolni.

-
Assimilator
őstag
válasz
warcat
üzenetére
Pedig nem kamu. Tenyleg igy volt.
Pl. az egyik fiokomon 177 napja nem leptem be, de van egy booster pack az inventoryban, ami egy honapja nem volt ott.Egyebkent aki szereti achikat vadaszni. Ezt most talaltam 22.000+ achievement
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Csak most néztem meg, hogy az avatarképe. Helyében valószínü én is rácuppannék a lehetőségre, hogy a spéci számomra készített plecsnit megszerezzem. Kérdés vajon rendelkezik még valaki ezzel a tényleg egyedi kitűzővel?

-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
azért ha jól számolom kb. 70 ezer dollár nem a világ vége ha vki gazdagabb, lesznek még egyedi badgek a későbbi saleken is ha már így jutalmaz a Valve rá fognak cuppanni
. -
A gyerek a Qatar-i royal family tagja , az adófizetők (?? kell ott adózni??) pénzét költi. Az az érdekes a levelup folyamatàban , hogy a kártyák vásárlását is script végzi, meg a szintlépést is. Stryker fenn van a baràtlistámon , tőle kérdeztem és ő mondta hogy ő is így csinálja , manuálisan képtelenség ennyit klikkelgetni.
-
croli
aktív tag
Tud valaki hasonló bővítményt Chrome-hoz mint az Enhanced Steam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) - huhh de dob kártyát! szóval nem szóltam...

Tg n majd pontra váltom...
kontrollere is van?

azt hittem örökre csinosítja a profilt