Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ha már itt vagyok... most kinéztem magamnak ezt a Metal Gear pakkot, csak nem tudom merjem e megvenni. tekintve, hogy még soha életemben nem játszottam MGS játékkal...ha jól sejtem, nehezen érteném a történéseket, ha rögtön a záró epizódot játszanám ki. vagy önállóan is értelmezhető/emészthető?
-
bepken
veterán
válasz
üzenetére
abban az esetben, ha már van beállítva ASF nálad, akkor egyszerűen csak be kell írni a konfig fájl(ok)ba a következő sort:
"AutoDiscoveryQueue": trueabban az esetben, ha még nincs....hááát azt nem tudom, hogy szabad e ASF beállításokkal offoalni a topikot, szerintem csak pár embert érdekel az egész
de akkor az elindulásban segítek picit
- részletes leírással tényleg nem szeretném itt rontani a levegőt, de majd valamikor lehet írok akkor egy blog bejegyzést róla1. először is: az ArchiSteamFarm legfrissebb verziója innen érhető el
2. a .zip fájl kicsomagolása után a program még használhatatlan, el kell készíteni a konfig fájlt (vagy fájlokat), amit többféle módon is megtehetünk. a legegyszerűbb, ha a hivatalos ASF Config Generator oldalt használjuk.
3. a különböző beállítási lehetőségekről ezen wiki bejegyzés alapján tudunk tájékozódni.
(#95594) Out! a feltett kérdésed alapján Te nem vagy lusta végig pörgetni a kívánságlistádat

-
bepken
veterán
apróság: ha valaki lusta végig kattintgatni a kívánság listát, az ASF tényleg pöpec mód megcsinálja helyette. tesztelve

-
24 óránként lehet szavazni? Magyarul, ha eltelik az első szavazás óta 24 óra akkor enged?
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Megvolt a Mortal Kombat X és most megvettem az XL-t hozzá, de belépek a játékba, kiírja, hogy Mortal Kombat XL, de pl. a Predator és Jason nem elérhető, meg kell vásárolni, pedig azt írja rá, hogy in library.
Ötlet?
-
Źşë'
addikt
a kártyákkal az nekik csak jó ha van forgalom a piacon, mondjuk azt megértem ami volt még a kezdetek kezdetén, bedobták jó kis promónak, azóta megtöbbszöröződött (sztem 20-50x min) a felhasználótábor ill. mindenki arra vár ami egykor volt, a steam fénykorában az a bizonyos nyári télivásáron :d ahol még játékokat is lehetett nyerni
már megvan ami kellett nekik, azóta gyarapodik cs:goval meg dotával, tf2 picit trágya lett azóta uh azon nem hiszem h nyerészkednének annyit mint előtte -
PöCöKuk@c
tag
Itt az utolsó értékelések neveit kell megcsipázni, apropó hogy kinek hány aktív fiokja van.... de hánnyal értékel? Az értelmes szöveg hasonló ismétlődése vonta fel a figyelmem.
Zimba név alatt... 
-
urbanjozsi
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a Mandagon, és a Line of Sight játékoknak van mentés mappája, vagy a szerveren tárolja?
Köszönöm! -
KubanitoS
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Azt még valahogy benyelném, hogy elengedték a körítést (bár nehezen - megviseli a kicsi kis szívem
), de hogy a whishlistes játékok pontosan ugyanazt a mértékű kedvezményt kapták meg, mint amit kb fél évvel ezelőtt is a nyári szélen, na az azért egy kicsit gáz szerintem. -
KubanitoS
veterán
Ez valami katasztrofálisan gyenge... mint egy évvel ezelőtt...
Lehet azelőtt sem volt sokkal komolyabb, de akkor legalább oda tudtak rakni egy karácsonyi témát, vagy valami hóesést az oldalra, hogy meg legyen a fíling. Ja meg naponta volt kártyás minijáték napi szintű flash sale-kel egyetemben. Volt értelme minden nap este hétkor felnézni, esetleg izgulni egy keveset, hogy mi lesz jobban akciózva... Most meg semmi.
Ennyire kifogytak az ötletekből, vagy most ez már megint mi?

-
The Sherlock Holmes Collection - 8.39euró.
Szerintem el van árazva, mert ha összeadom, akkor 27.94. -
Defy94
tag
válasz
Hódító Hód
üzenetére
Csak a szokásos. Minden egyes sale alatt ez van.
Viszont megint berakták a jól bejáratott szavazós eventet. Igazán brillírozhatnának a Valve-nál, és berakhatnának valami mini-gamet mint 2015-ben, hogy ne csak az első nap fagyjon a rendszer, hanem egész sale alatt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Itt szerintem várhatóak még árváltozások, mert ez így azért elég gyenge. Gyorsan végignéztem a kívánságlistám, nagyobb címek, mint GTA V, NieR, FC Primal / 4 semmit nem kaptak. Az új South Park meg rögtön 50%. Érdekes.
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
Hódító Hód
üzenetére
Ja, a raktáram nem érhető el.

-
Hódító Hód
csendes tag
Elkezdődött!!!!
-
válasz
Urguru
üzenetére
Az a lényeg hogy mennyiből szeded ki, csak azután kaphatsz. Nekem 228-as szinten is alig több a drop mint százX-es szinten volt, azaz havi 2db drop kb, és emellé még ennyi játék ami szóba jöhet : 1039 games eligible for booster packs
Szóval ebből nem nagyon kell meggazdagodni.
-
Hauptmann
veterán
Ezek a bónusz kártyacsomagok mikor esnek? Ugye alapfeltétel, hogy legyen az adott játékhoz legalább egy level 1 kitűző. Párhoz van is, de soha nem kaptam még kártyacsomagot.
-
genndy
addikt
Biztosan nem, mert Steamest csak a Steamen kapsz, és nem jár hozzá kulcs, amit meg lehetne etetni a GOG-gal. A dobozos DLC-knél lehetett eldönteni, hogy hol akarod felhasználni a kulcsot (GOG/Steam/Origin). Majd ha bekerül Connectbe, akkor megjelenik a GOGos accon is, mint az előző két rész.
-
vorosmarti
senior tag
https://www.gog.com/witcher/backup
Az első 2 részt lehet itt bereg-elni. A 3. részre sztem nincs ilyen.
-
Sale hánykor indul?
-
-
csaba951
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
(Játékok?) Az menni fog. De ha el akarod adni a napi 3 ingyen kártyádat Market-en, akkor most nem piszkálod.
-
-
csaba951
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Steam.exe, jobb klikk, "Futtatás rendszergazdaként"? Átállítod a nyelvet, majd kliens bezár, majd újra elindít.
>karácsony után újrarakom a klienset
Mármint gondolom sale vége után.

-
-
SityiSXT
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
A teljes Steam mappára adtál magadnak teljes jogosultságot?
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Ha a Konzolvilág-on veszek feltöltőkártyát (ami Font-ban van) azt fel tudom használni a már létező pénztárcámhoz? Átváltja automatikusan euróra? Ha nem, akkor mit is kell csinálnom? -
Visszaállítottam ugye a régi steam mappámat, működik is minden, kivéve a Magyar nyelvet.

Ha a profilom alatt váltom a nyelvet, akkor abban az ablakban átvált minden magyarra, de minden más angol marad, és ha ujraindítom a klienst, akkor megint angol lesz itt is.
Lehet valahogy az egész klienst magyarítani? -
miklos0308
tag
Sziasztok. Új telefonom van, amire beregisztráltam a steam guardot, a profilomban azonban semmit sem változtattam, de mégis ezt az üzenetet kapom minden tradenél: you are blocked in steam trade system (15 napra)... Azt hittem ezt csak egyszer kellett végigszenvednem, nincs rá valami megoldás, hogy egy telefonváltás miatt ne kelljen kivárnom ezt a 15 napot? Köszi előre is a válaszokat.
-
-
Kingdom: Classic Free for 24 hours
-
csaba951
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha a mostani TELJES Steam mappát teszed vissza, akkor jó lesz. Ha simán csak letöltöd a friss gépre a Steam klienst, és installálod, akkor nem fogsz Marketezni egy ideig.
Jelszót, fizetési módot, mobilt se érdemes már váltani annak aki Marketezni akar sale alatt.
-
Üdv.
Érdeklődnék, hogy gép újratelepítés után, simán vissza tudom állítani a steam-et is?
Felrakom az appot, belépek és kész?
Dereng valami, hogy 7 napra megvonják a kártya árusítási jogot, ez nem ilyenkor van, ugye? -
ayo
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
kellemetlen

defender management játékból az egyik legjobb és pixelgrafikai megoldásokban is igen csak ott van, pl. a folyó tükröződése meg ilyesmik. Nnekem nagy kedvencem, kb. 40 órám van benne, és most jött pont frissítés hozzá...na persze én már rég a New Lands résszel tolom, hiszen a Classic-hoz már nem jön semmi. Egyébként az ingyen járt az akkori tulajoknak, utána lett ez a Classic az meg a New Lands.
-
Golden9
veterán
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
-secret-
üzenetére
Nagyon-nagyon szeretnék én is dobozos játékokat, de egyszerűen annyira pici a lakásunk, hogy sehová sem tudnám őket tenni.
Így is a számítógépasztal a szentélyem, azon sorakoznak a szívemhez közel álló kisebb játékfigurák, amiknek minden nap meg kell küzdeniük párom rosszalló tekintetével. 
(#95516) cyberkind
Nekem is egyre csak bővül a kívánságlista, bár tudom, hogy a felét sem venném meg, de törölni sincs szívem őket.
(Valami 90%-os leárazásra várok...
) -
Vesporigo
aktív tag
Még 2 nap és kezdődik a winter sale. Van már tervetek, mit szeretnétek venni Steamen?
Ti szoktatok karácsonyra Steamen játékot ajándékozni? -
xrvman
őstag
Sziasztok!
ASTRONEER vásárlása
NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat vége: január 4.Akkor ez csak ma lesz akciós vagy január 4. ig?
Mi van ha naponta más % lesz... 1%-20% között?
Megvehetem a Steam téli vásár alatt? Vagy ma kell lecsapni rá? -
Golden9
veterán
-
Busterftw
nagyúr
Szerintetek lesz iden meg €1 Steamlink akcio?
-
KubanitoS
veterán
Mafia: City of lost Heaven kérdés:
Köztudott, hogy ismét elérhető a játék, talán az is ismert tény, hogy a zenéket kivették, mert lejártak a szerzői jogok (ha jól értettem).
Az nem világos, hogy akinek régről megvolt a játék, még mielőtt azt eredetileg levették volna a gőzről, akkor annak is törlődtek a játék zenéi? Vagy az még teljes értékű cuccos?
Valaki tud erről valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(IdleMastert használom jelenleg, de többen aggodalmukat fejezték ki ezzel kapcsolatban.)
- részletes leírással tényleg nem szeretném itt rontani a levegőt, de majd valamikor lehet írok akkor egy blog bejegyzést róla

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)