Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Konkrétan a Crusader Kings II-t gondoltam, hogy beszerezni HB kulcsként, majd a DLC-ket Nuuvem-ről, vagy Amazonról beszerezni, ha akciósak lesznek.
Illetve van még egy retail (dobozos) Total War: SHOGUN 2 és arra beszerezni DLC-ket később, de úgy látom Nuuvem-en lockos a Shogun 2, már csak az Amazon, esetleg GMG jöhet szóba.
-
csaba951
veterán
válasz
Kal-El
üzenetére
>más oldalak DLC kulcsait aktiválni rajta,
Általában igen de csak akkor ha az adott oldalon fel van tüntetve, hogy Steam kulcsot adnak.
Ezen kívül figyelni kell arra is, hogy vajon van-e a kulcson valamilyen régiózár. Ez főleg nem EU/US/UK boltok esetén lehet probléma. De sajnos van olyan kiadó, ami ezeken belül is korlátoz.
Tehát ez a kérdés csak akkor válaszolható meg korrekten, ha megírod, hogy:
* melyik online boltban szeretnél vásárolni
* konkrétan melyik dlc-t
* melyik országban akarod aktiválni.>vagy Steam-en vett DLC gifteket?
Egyértelműen igen! Kivéve ha a gift-en valami aktiválási korlát van. Ez mostanában már fel van tüntetve a gift adatlapján. Tehát elég megnézni az Inventory-ban és máris kiderül.
#76693 petakpa1
i) Pénzvisszafizetés csak a előrendeléses játékoknál van, ott is csak a premier előtt. A többi játéknál IJK (Így Jártál Kártya).ii) Általában véve igaz, hogy a Steam-en vásárolt játékok Steam-esek. Dobozos játékok csak akkor, ha terméken/adatlapon ez külön fel van tüntetve.
-
Kal-El
senior tag
Ha Humble kulcsot aktiválok az accountomon, ami mondjuk egy alapjáték, akkor utána lehet más oldalak DLC kulcsait aktiválni rajta, vagy Steam-en vett DLC gifteket?
-
petakpa1
őstag
Kezdő steames vagyok és lenne két nagyon alap kérdésem:
i) El lehet e legálisan adni a steam fiókomban lévő játékokat? Nem magát a fiókot, hanem csak a játékot belőle? Konkrétan megvettem pár hete a STALKER sorozat mindhárom részét csomagban, elkezdtem kijátszani az első részt, de nem tetszik
Második harmadikat már le sem töltöttem. Van rá mód, hogy legalább részben visszakapjam a lóvémat?
ii) Far Cry 2 és 3-at DVD-n vettem meg a CD Galaxisban. Ki is játszottam őket, illetve azt hiszem a uplay-ban aktiválva is lettek a telepítéskor. Be lehet valahogy vinnem e két játékot a steam fiókom alá? -
Assimilator
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Webes felületen egy játék adatlapján a videó vezérlő nincs ott. Csak elindul a videó de nem tudok beleszólni.

-
Van egy függő csereajánlatom amit töröltek egy hete de még mutatja értesítésben.. hogy tüntethetem el? Vagy mint régen majd eltűnik magától?
-
Csapoati
nagyúr
A Steam kontroller csak engem emlékeztet az Adventure Time-ból Jake orrára?

-
tomsolo
addikt
Ment a kivánságfalra

-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Alienware Steam Machine...
Olcsók lesznek, minden bizonnyal.
-
-
kriszpontaz
veterán
-
csaba951
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
Baromi egyszerű a dolog! Írd le, hogy hogyan jártál és kezd el ezt post-olni az ő ismerőseinek a Facebook falára. Azért nem a tiédre, mert téged simán letöröl. De egy csomó barátnak magyarázkodni, hogy mi is ez, az baromi kínos. Más eszköz igazából nincs a kezedben.

Screenshot-ok is mehetnek FB-re, így jobban is hihető a dolog.
-
Bocsi az offért, légyszíves jelentsétek csalásért, behúzott 30 euróval.
-
jozsef8
aktív tag
Hali!
Valaki tudna segíteni?: Most raktam újra a rendszert. (WIN 7 64bit) A lényeg az lenne, hogy a steam nem enged bejelentkezni. A net máshol tökéletesen működik. Először csak beengedett, de nem talált egy játéjban sem olnine szervereket. Már be sem lép. "Nehézségek léptek fel a steam szerverekhez való csatlakozáskor". A másik gépen be tudok lépni. Próbáltam már tűzfalat is kikapcsolni, meg minden mást. De egyszerűen már belépni sem tudok. Valaki tudna egy kicsit segíteni? Köszi! -
micafighter
nagyúr
-
millerur
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Köszönöm!

#76656 - Egy barátom lesz pár napot Pekingben, rajta keresztül tudtuk volna megoldani

Mindenesetre ami még nem világos az az, hogy ha ő belépne az én fiókommal, megvenné helyben, majd aktiválná is a kulcsot, akkor működhetne-e a dolog. Gondolom azzal már nem lenne para
-
wjbhbdux
veterán
válasz
millerur
üzenetére
Már nem lehet kínai GTA-t más országba tradelni. A változtatás előttről tradereknél fentmaradt készletből találhatsz olcsóbban mint az euros ár.
-
millerur
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Értem, nyilván azért érdekel ez a trükközés része, mert tudom, hogy van veszélye az egésznek.
Arról valakinek van esetleg infója, hogy régió lockosak-e a giftek?
Egyébként, ha meg lehet oldani ezt az egészet, és tényleg tudunk 30$-os áron giftelni gta kulcsokat, akkor egy csoki árában bárkinek segítek beszerezni, akit érdekel.
-
cashback
őstag
Steam kicsit változtathatna valamin, mert ez már röhelyes - nem hogy naponta, de 5-6óránként ilyen fogad:

-
millerur
tag
sziasztok!
Lehet tette már fel a kérdést valaki, akkor előre is bocs.
Ugyebár kínai storeban a GTA V 30$, namármost ha én belépek VPNről és eltradelem egy másik accountommal a giftet, majd tudom igazolni, hogy fizettem érte (mondjuk megvettem magamtól phn paypales fizetéssel) akkor a régió limit nem tosz ki velem? akkor tudom használni az accounton a giftet vagy a dőlt betűs résszel kellene foglalkozni?
üdv
-
KisTücsök
addikt
Köszönöm!
Szétnézek akkor.
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
A játéktól függ, hogy hová ment. Vagy a saját telepítési mappájába ment (\steamapps\common\<játék>), vagy a dokumentumok mappába, esetleg ritkán előfordul, hogy máshová (Local Settings mappa, stb.). A HL2, és a source motoros játékok a saját mappájukba mentenek, emlékeim szerintem egy save almappába. Na, meg is néztem, HL2/EP1/EP2 a saját mappájába egy save alkönyvtárban tárolja, az EP1/2 pedig az ep1-ep2 mappán belül ugyanúgy. A felhő is ide szinkronizál.
Más: a Steam kliensnek tényleg nincs natív 64 bites kiadása?
-
KisTücsök
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
De. Ott csak a Skyrim mentései vannak.
Viszont akkor most összezavarodtam. Mert pl most fent van a HL2, játszottam vele, mentettem is, de a dokumentumokba nincs ott. Ahogy pl a This War of Mine sem (amit viszont onnan tudok folytatni, ahol abbahagytam, ellentétben a HL2-vel, amit néhány mentéssel hátrébbről kellett). A CoH van ott meg a Path of Exile.
Mitől függ, hogy mit rak oda és mit nem?
-
kalozhun100
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen XD
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
Az érintőpadok?
-
-
wjbhbdux
veterán
Végleges controller:

-
-
csaba951
veterán
Ha kap kedvezményt, akkor azt ráteszik az első 48 órában. Ha nincs rá semmi, akkor többnyire később se lesz. A két előző MG nem kapott megjelenés előtt akciót, így jó eséllyel most se várható.
A GMG és GG viszont rászokott arra, hogy megjelenés előtti játékokra külön tesznek kedvezményt, közvetlenül a megjelenés előtti 7-14 napban.
-
.LnB
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Értem, erre is gondoltam mondjuk.
Lehetne a steamen részletfizetés mert ez a 15-18ezres játékár néha tud fájni
-
.LnB
titán
Steamen az előrendelések alacsonyabb árúak szoktak lenni mint a végleges ár? Még sose rendeltem semmit elő. Jó eséllyel 2óra múlva bejelentik a MGSV megjelenési dátumát, és ha lehet rögtön előrendelném steamen, csak ezért kérdezem, hogy mire készüljek?
-
genndy
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Semmi, természetesen félreértés olt. Nem is terveztek sajtótájékoztatót, valami szakmai előadásuk van csak.
-
laceszgamer
addikt
Na mi volt a Valve nagy bejelentése?
-
KisTücsök
addikt
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Csak az a játék ment a felhőbe, amibe a fejlesztők implementálták ezt a funkciót. Ha van egy játék neve felhő jel, az még nem jelenti azt, hogy a játékállást tölti fel, mert lehet, hogy pl. csak beállításokat ment oda. Jelenleg a játékok többsége nem ment játékállást felhőbe Steamen.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Kb egy éve toltam a Company of Heroest. Eljutottam az első kampány feléig. Most felraktam megint, de kezdhetek mindent elölről. A steam menti el a játékállásokat a felhőbe vagy ilyesmi?
Half Life 2-t is jó néhány mentéssel hátrébbről kell folytatnom.
-
csaba951
veterán
Aki nagyon otthon van Steam Broadcasting-ban, az nézzen már rá erre a hozzászólásra!
(Azért nem ide, mert GTA V-höz kötődik.) -
Agyzuzo
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ugyan, nem munka ez, szórakozás.
De ahogy látom amióta kineveztek lehalt a topic. Mi lenne ha moderátor lennék? 
-
salapp
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Eléggé - nem tipikus magyar - becsületes a szentem. Minden xarért fizet, amit letölt, még az xbox konzolja is gyári eredeti, csak eredeti lemezei vannak. Szóval az "ő trükközött" sztorit én élből kizárom. Csak azokkal tradelgetett, amiket valamelyik játék során megkapott.
Nekem már kezdettől fogva gáznak tűnik ez az egész steam. Gyanakvó vagyok, mint Rick Grimes.
Az Originnek legalább van normális magyar supportja, de ezek az egyorrúak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy majd $1 bundleben 

![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/150305/122321_www.kepfeltoltes.hu_.png)

eami