Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy88trance
tag
válasz
eszement24
üzenetére
A kékhalálfigyelőn azt a bluescreenviewert érted? Mert azt most raktam föl ,nem volt eddig fent. Amúgy igen kikapcsolt állapotban szedtem ki, szigorúan csak úgy szoktam. Asztali a gép egyébként. Amit még megfigyeltem,hogy a szokásosnál halkabb volt a gépem, lehet azt kéne csinálnom,hogy kikapni az alaplapot és asztalon jól láthatóan megvizsgálni,hogy forog -e minden venti, lehet a vga volt a baj amúgy, most egy ideje nem dobott kék halált mióta beolajztam a vga ventit, esetleg tud valaki 8600Gt-t használtan? vagy ventit rá?
-
eszement24
aktív tag
válasz
tomy88trance
üzenetére
Ntkernelpanic és system32. Szép kis kombó. Első körben rendszer újra telepítés, de esélyes hogy hw hiba.
Majd hozzá értők kijavitanak, de nekem úgy tűnik, hogy a "kékhalálfigyelőd" dobott kék halált, amihez olyan rendszer anomália szükséges amit el sem tudok képzelni.
Asztali gép vagy laptop? Kikapcsolt állapotban távolítottad el azt a DVD-t?
-
Amikor piacra felteszek egy itemet, az miért nem jelenik meg egyből?
semmi
-
wjbhbdux
veterán
válasz
tomy88trance
üzenetére
bluescreenview programot rakd fel és abban láthatod a kódot meg a hibát okozó filet is, kiderül hogy milyen driver a ludas. ha meg nem tudott a windows logot kreálni, akkor hardware hiba.
-
KubanitoS
veterán
Az app id-s kártyafarmolós haxot javították?
-
ZS3NI
őstag
válasz
tomy88trance
üzenetére
Nem ártana leírnod a hibakódot, akkor érdemi infót is kaphatsz.
-
tomy88trance
tag
Ja értem :| Igen erre én is gondoltam,mert a végén nem jelzi,de akkor hogy tudott meghibásodni a fájl? vírus esetleg? És mivel ellenőrizzem vagy hogy? Annyi történt ugyanis,hogy kivettem a dvd olvasót meg kihúztam pár kábelt(a dvd olvasó miatt),de ugyanúgy visszadugtam később és azóta csinálja ezt :/
-
Kar07
tag
Kaptam a playfire.comról egy free steam kódot, de nem írják milyen játéké. Az a nagyon butyuta kérdésem van, hogyan tudom megnézni még aktiválás előtt hogy mi a játék?
Eddig mindig tudtam mihez van a kapott kód.
-
válasz
tomy88trance
üzenetére
A Terraria nem ment felhőbe.
Kékhalál miatt meg ellenőrizd a merevlemezt és a memóriákat.
-
genndy
addikt
válasz
tomy88trance
üzenetére
Csak ha az adott játék támogatja.
Nem tudom, nincs meg a Terraria. Dokumentumok, Dokumentumok\My Games, C:\Users\Appdata\Local, C:\Users\Appdata\Roaming, Steam\userdata ezek közül valahol. -
croli
aktív tag
válasz
tomy88trance
üzenetére
Felhőbe mindig csak akkor ment mikor kilépsz és utána szinkronizál. Nálad ez nem történhetett meg mivel kilépés után kékhalál és nem szinkronizált.
-
genndy
addikt
válasz
tomy88trance
üzenetére
Korrupt lett a mentés. Előfordulhat. Kézzel is el kell tenni időnként a mentéseket máshová, hacsak a játék nem felhős, mert abból vissza lehet állítani a legutóbbit. Én azért kézzel is pakolok külön könyvtárba, az a biztos.
-
Hunbeast87
senior tag
Nem tudom kihagyni, hogy ne linkeljen.

Fallout 3 rapszám, szerintem nagyon jó lett! Ahogy a GS-en is írták, a refrén hamar megmarad az ember fejében, rajongói videóhoz képest pedig nagyon jó lett. Simán túltesz elég sok mai zeneszámon...
Wazer Wifle! -
tomy88trance
tag
Üdv! Nem tudom,hogy jó helyen kérdezem-e,de volt egy kék halálom tegnap és Steamen játszok a Terrariával és eltűnt a karakterem szó szerint, amit be rakott a helyére arra meg rá se tudok klikkelni ,mert piros betűvel írja és hiába nyomok rá nem csinál semmit,kénytelen voltam egy új karit létrehozni,de amúgy erre van valami megoldás? Vagy ez mitől lehet? (Ja igen a kék halál akkor ált be ha jól emlékszem mikor kiléptem a játékból :| )
-
croli
aktív tag
Olyan lehetséges hogy úgy letiltsak valakit hogy semmimet se lássa se profil se raktár se semmi? Mert zaklat valami 0. szintű hogy cserélni akar állandóan

"Block All Communication..."?? Ezzel többet nem is lát? Se írni se semmit nem tud?
-
csaba951
veterán
Supreme
Végre egy játék, ami nem egy ideális világban játszódik, hanem a mi kis valóságunkban! Azért mi magyarok, még rengeteg ötlettel tudnánk segíteni a készítőknek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Ez lehet biztonsági funkció is. Érzékeli, hogy ezen a gépen már használatban van egy "rendes" fiók. Erre elkezdesz "alternatív" fiókokat gyártani. Nocsak! Csak nem csalni akarsz? Na, akkor tiltsuk is le Community funkcióit.
Ha tényleg így van, akkor szerintem tényleg nem sokat ér. Aki csalni akar, az úgyis figyel ezekre a dolgokra és megoldja, hogy átmenjen a biztonsági ellenőrzéseken. Aki meg csak 1-2 másik fiókot csinál, az meg megszívja ezek szerint!

Szerintem ha vásárolsz valamit a Store-ban, akkor ezzel a fiókkal se lesz (ilyen) gondod. Az utóbbi 2 évben már én is csak ilyeneket hozok létre.

-
szami777
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm, ez egy jó tipp volt.
A régi és a tegnap csinált másodprofilon is bepróbáltam, és steam guard a probléma, nem tradelhetek. (barátot ettől függetlenül viszont nem enged hozzáadni az újhoz. Igazából itt csak az a zavaró, hogy tök normálisan regeltem egy friss fiókot, amire kapásból rárak egy tiltást, figyelmeztetés nélkül, semmilyen közösségi funciót sem enged használni. Csábító egy esetleges újoncnak.... ) -
csaba951
veterán
válasz
szami777
üzenetére
>négy éve regisztrált másodfiókom
Erről a fiókról indíts egy trade-et (mondjuk a fő fiókoddal). Rögtön ki is írja majd, hogy melyik feltételt nem teljesíted.
>valamint még a profil se látható sehol
Kapcsold be a kliensben az URL kijelzését. Nézd meg az adatlapodat. Onnan kimásolod a URL-t, és bemásolod egy böngészőbe.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szami777
üzenetére
Ez érdekes. Én keresztlányomnak készítettem egy fiókot pár napja és egyből engedett barát felkérést a saját profilomra.
Valamit lehet küldtem neki ajándékba egyből, de már nem rémlik valóban így volt-e, minden esetre ami játék telepítve volt nálam azt hozta a játékai között játszhatóként -
szami777
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
De akkor miért nem működik egyik sem?
Van egy régi, négy éve regisztrált másodfiókom, ma 220 nap után beléptem abba, nem engedett semmit se csinálni, pedig anno aktiváltam rajta játékot és még tradeltem is vele.
+ csináltam egy 3. másodfiókot tegnap, ott már 6 játék aktiválva, de még mindig nem enged barátokat hozzáadni, valamint még a profil se látható sehol, hiába keresek rá több helyütt is.(#75056) wjbhbdux
Egyrészt miért, másrészt arról tudnék, gondolom jeleznék emailben, vagy felugró ablakban.
-
bul07
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
De tudod mi a gáz
Kiírja hogy hiba a vételi ajánlatnál , majd frissítem ahogy írja újra próbálkozok erre megint hibát ír ki , de észreveszem hogy csökken a pénzem , megnézem és erre kétszer is sikerült vételi ajánlat és meg is vette kétszer, de akkor miért ír hibát

Sz@r az egész rendszerük
-
pigster
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Te nagyon okos, írd le akkor te a tutit, mert eddig csak kötözködni tudtál, de érdemi információt nem írtál.
Tudod mit: ne írd. Lesz@rom. Fedezd fel még egyszer a linuxodon, hogy az scr egy végrehajtható fájl. -
csaba951
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Market használatához kötelező a Steam Store-ban venni valamit (játék, dlc, gift is lehet). Tehát se kulcs, se más fiókról származó gift beaktiválása nem jó. És még persze vannak egyéb feltételek is (pl. SteamGuard bekapcsolása), illetve ezeknek is van egy eltelt időhöz kötött feltétele.
Csere használatához, illetve Barátok (?) használatához elég akár egy kulcs aktiválása is.
#75049 bul07
Igen, nálam is Market anomália van éppen!Nem lehet felrakni az itemeket. A vásárlás viszont valamilyen szinten működik, mert az elmúlt 1 órában 120+ itememet vették meg mások. Legalább "jó irányba" áramlik a pénz! Külön öröm, hogy amikor végre jó lesz, és leverik az árakat az eladók, akkor pont tele leszek (wallet) pénzzel és lesz miből vásárolni!

#75050 Samus
Egész biztosan van egy ilyen oldal, viszont te mint felhasználó ezt nem érheted el. A Support számára van fenntartva. -
Valahol meg tudom azt nézni, hogy a fiókom fennállása óta történt-e szabálysértés, játék licenc eltávolítás? Úgy emlékszem régen (>2 éve) volt egy ilyen ablakom, amiben tájékoztattak, és csak elfogadás után volt bezárható, de már fogalmam sincs, mi volt az.
-
bul07
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Most már még venni se tudok
Probléma adódott tételed megvásárlásakor. Lehet, hogy az ajánlatot eltávolították. Frissítsd az oldalt, és próbáld újra.
Nem értem , se ünnep , se esti csúcs , se semmi nincs akkor mi a rák van vele, vagy csak egyszerűen k@ki az egész , erre hajlok inkább
-
bul07
nagyúr
Nálatok is döglődik a piac

El akarok adni kártyát de ezt írja ki
Probléma adódott tételed felajánlásakor. Frissítsd az oldalt, és próbáld újra.Már vagy 20perce szenvedek
-
pigster
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Nem a tutit mondtam meg, hanem leírtam, hogy az scr winen ugyanúgy végrehajtható fájl, mint az exe, com, bat.
Egyeseknek meg linux kell hozzá, hogy ezt kiderítse
Továbbá leírtam, hogy nem ismerem teljes mélységében a témát (http://en.wikipedia.org/wiki/Screensaver) -
bul07
nagyúr
Hátha érdekkel valakit egy ilyen kupon
50%-KAL OLCSÓBB Bleed
(Érvényesség vége: 1/14/2015 2:20:30 PM.) -
Assimilator
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Na most pl a szintkorlátozást feloldotta.
Asszonynak volt két kitűzője, de azt írta 0. szint.
Ezt most már megoldódott.
Ami viszont érdekes, hogy a korábban kiesett kártyái untradable-ben maradtak.
Most a beaktivált méltán híres Defy Gravity-t elindítottam, hogy akkor szedjük már ki a kártyákat.
Megérkezett az első kártya és hirtelen minden tradable lett az inventory-ban.
Ez nagyon érdekes.
Gondoltam leírom hasznos infónak, aki esetleg még nem járt így. -
szami777
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Ezt a steam írja, így gondolom, igen.
Viszont a játékaktiválásra is azt írja, hogy feloldja, pedig nem. -
szami777
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Hmm, egy bankkártyám van, ami a fő fiókomhoz van adva, így nem nagyon tudtam volna a 2. fiókkal vásárolni, vagy de?
Azon is gondolkoztam hogy a fő fiókkal veszek egy játékot és elküldöm neki, mert a gift beváltás is feloldja a korlátozásokat a baj csak az, hogy nem találja a profilt, a steam a keresőbe se látja, mintha nem is létezne.(#75040) Csapoati
köszi, ezt nem tudtam, hogy egy kártyát több fiókhoz hozzárendelhetsz
-
szami777
addikt
Már tegnap is volt szó róla, másodlagos steam fiókommal hogy tudom elérni, hogy elkezdhessek eladni,cserélni,barátokat felvenni?
Már van rajta 4 játék, + megcsináltam azt a közösségi kitűzőt is."A Steam minden funkciójának eléréséhez egyszerűen tedd a következők bármelyikét Steam fiókodon: vásárolj játékot a Steam Áruházból (nem lehet ajándék egy másik fióknak), válts be Steames ajándékot, hajts végre mikrotranzakciót, vagy aktiválj dobozos játékot a Steamen."
itt az utolsó pontnak eleget tettem, a kérdés az, hogy a bundle kulcs ennek számít-e?
Anomaly után írta, hogy retail, így kéne számítania. -
vbbb
őstag
válasz
genndy
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Nem, nem akarom a már fiókra aktivált játékot ide-oda küldözgetni, magyaron megvenni és átküldeni a másikra ha lehet. Azzal tisztában, vagyok, hogy itt nincs kód visszahívás vagy akármi más mint az uplay-nél akár.
A normális fiókom az UK fiók, csak gyakran látom, hogy euroba jobban járnék - PP konvertálás után is - amikor itthon vagyok, de mivel UK címem van ezért mindig átváltja fontba. Például itt egy játék 3 euro amikor meg akarom venni akkor meg már 3.5 font lesz a regio miatt.
-
SityiSXT
őstag
válasz
genndy
üzenetére
"Lehet hogy akkor már érdemesebb egy fiókkal dolgozni, és írni a supportnak hogy ezt ilyen és ilyen okok miatt így és így fogod használni, és akkor valahogy beállítják rá a több régiót."
Én pár éve így csináltam amikor Finnországból Izlandra költöztem, és azóta vásárolhatok bárhol - a játék természetesen olyan régiós less, ahol megvettem. Ettől függetlenül a VPN használata még mindig erősen ellenjavallt, plusz ha utazol, a repjegyet igazoló emailek legyenek kéznél, ha esetleg rákérdeznek.
-
genndy
addikt
Csinálhatsz ilyet, igen, nincs belőle gond. Hivatalosan is így megy a giftelés, az meg hogy a két fióknak ugyanaz a tulaja az a Steamet nem érdekli. Fontos:
- ahol veszed a giftet, az olyan régiós lesz. Viszont UK-Mo között nincs ilyen probléma.
- ha megveszed giftként, átküldöd, regisztrálod akkor visszaküldeni már nem tudod! Az azon a profilon marad ahová regisztráltad! (van egy ilyen érzésem hogy ezt szeretnéd, tehát ide-oda küldözgetni a játékokat. Na ez nem fog menni).
- azt nem tudom, hogy ha ugyanazzal a kártyával fizetnél mindkettőn, arra megharagszik-e. Ezt majd Csaba megmondja ha erre jár.Lehet hogy akkor már érdemesebb egy fiókkal dolgozni, és írni a supportnak hogy ezt ilyen és ilyen okok miatt így és így fogod használni, és akkor valahogy beállítják rá a több régiót.
-
vbbb
őstag
Üdv,
Használhatok két Steam fiókot és ha igen - egyet UK-ban és egyet mondjuk Magyarországon regisztrálok be, mert itt is szoktam lenni - a játékot át tudom küldeni egyikről a másikra ajándékként?
Ezen problémázhat a Steam?
-
warcat
veterán
válasz
eszement24
üzenetére
Már elmondtam egyszer: Win 7.1/8/8.1 alatt fut a játék,akkor nyilván olyan gép kell hozzá,amin elmegy az oprendszer...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
eszement24
üzenetére
Már benne van a 4k pakksaméta is, így abból butítja vissza a grafikát, szóval érthető a nagy memória igény.
Később elég csak kicsengetni a lóvét a 4k-ért és kapott kóddal fogod majd tudni aktiválni, semmit nem kell majd letöltened pluszban hozzá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djculture
félisten
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
Utána pár év múlva jön a 4k azért is boldogan fogsz fizetni. Így a legkönnyebb pénzt szerezni valós munka nélkül. Age of részekbe is( annak idején a technológia nem tette lehetővé) egy nagyon kókány utkereső reagáló rutint raktak, legalább azt kicserélték volna hogy az egységek egy 10 méterre lévő helyet ne össze vissza keringve elakadva találják meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
warcat
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Szerintem akit tényleg érdekel a dolog tud róla,most is úgy vettem elő pár hónapja

1-2 évente mindig valahogy előkerül a Master of Orion 2 mellett.Viszont amint utánaolvastam,hogy nem tartalmazza a kiegeket,már nem érdekel.Persze a hadjáratokat,mellékelt pályákat már ismerem,viszont így a random map generator sem lesz benne.
15€ csak nekünk fáj, 3k környékén már sima vétel lett volna,és annyiért nuuvemről,vagy legkésőbb első leárazáskor megvan,így passzolom persze.
Gépigény:felesleges fennakadni rajta,ha bedobnak olyat,hogy Pentium 200 mmx akkor elég sokan csak lestek volna, tippre bemásolták a Win7 gépigényét.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ez egy dolog. De láttad a gépigényt?

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
Ez amúgy baromi nagy lehúzás. HD patch már létezik hozzá ingyen. Valamint ebben a steames verzióban semmiféle kiegészítő nincs benne. GoG-on meg mindent odaadnak 8 €-ért.
-
-
sziasztok !
Egyik ismerősömnek van egy Steam profilja, amin van játék is (dobozos CoD: Black Ops II) - de ahányszor fel akar venni ismerősnek ezt írja ki neki: kép
Nem értem miből adódhat a hiba, mivel van játék a Steam profilján (nem Familiy Sharing), mégsem tud felvenni

-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ha csak holnapig akkor kibirod xD
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
vpn aktiválásra gondolsz? ban jár azért is
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nem, szerintem csak tesztelik folyamatosan. Amúgy vissza lehet nézni jó pár hónapra, max 3 accal tolták eddig egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)