Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Szeretnék játszani barátnőmmel CS GO-t, én itthonról, ő a laptopomról náluk, de sehogy nem tudjuk összehozni. Be van kapcsolva a családi dolog, engedélyezve van a mappám, ő a saját acc-ját használja a steam-en, én is a sajátomat. Először azon próbáltunk átlépni, hogy ne írja neki, hogy "vásárlás" a CS GO mellé, hisz a laposon is fel van telepítve, és engedélyezve a gép a steam-nél. Pár újraindítás és stb... után sikerült is belépnünk a játékba, bent volt a szerveren, erre 2 perc után kib@szta a steam, hogy az én accom használja a mappát! Otthonról egy másik gépről. Kicsit nonszensz.
Találkozott már valaki ilyennel?Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Ez igaz
De egy nyamvadt kitűzőre való kártyát ki kellene még szavazni, csak azért hogy emlékszettesen erre a gagyi karácsonyi leárazásra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utolsó két napba ha tehetitek nézegessetek már be a Steam Game Card csere-bere fórumba mert inkább cserélnék majd valakivel kártyát minthogy megvegyem
-
djculture
félisten
Majd kiderül én eddig huszon valahány gépnél láttam ilyet kettőnél a leirt aktivációs móka volt, azt csak úgy tudtam leszedni hogy formatálás. Probálkoztam mindennel visszahozták hogy megint aktiválódott repülek a kártyák a raktárból. Végül nem volt más teljes formázás, azóta nyugi van Van belőle több fajta mert amit te irsz hogy elküldi magát megint egy másik féle.
Amúgy van olyan szkript is ami a jelszavadat küldi el egy email cimre na ott már bármit csinálsz nem atied afiók csak nagy nehezen lehet egy megvásárolt játék képével és számlájával igazolni. Jó móka.
-
Lenry
félisten
tekintve, hogy a Steam kliens technikailag csak egy böngésző, ami a Steam szerveren tárolt adataidat jeleníti meg, így az a vírus az ott tárolt accountodat rámolta ki, ergo faszmindegy, hogy a gépeden mit takarítasz már.
mármint abból a szempontból, hogy amit eddig buktál, azt nem látod többé
-
djculture
félisten
Próba szerencse az se biztos hogy aktiv a cuccos most, van olyan ami hogy végre hajtja a programját deaktiválódik semmi nem találja meg utána adott időpontban éled megint végrehajtódik. Facebookon is ilyen terjedt sokáig. Mondjuk veszteni nem vesztesz semmit ha végigfuttatod az elérhető ellenőrző progikat.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Azt azért ne felejtsd el, hogy arra fele is karácsony van. :S
-
Csapoati
nagyúr
Nyafizóknak: van szavazás.

-
Ryder62
őstag
Remek. Community choice sincs már.
-
Azóta sincs szavazás. Bár már kiraktam, de egy kis plusz mindig jól jön. Illetve mi hiányzik az akcióból nálunk? Az Injustice? Csak mert a Fallout New Vegas kétszer szerepel a főoldalon.
-
genndy
addikt
válasz
alratar
üzenetére
isthereanydeal History még mindig. Igen, GMG-n.
-
htc07
addikt
-
TheProb
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Hát nemtom, Source tetszett, sokat is játszottam vele anno. De ez vhogy nagyon nem begyere eddig...
10 méterről lövön a delikvenst 2-3as sorozatokban és b@aszik megdögleni, lehet sokat BF-eztem vagy ennyire kijöttem az ilyen jellegű játékokból, de ez így 0 élvezetet ad, plusz van még 1-2 olyan dolog ami ceszi a csőrőmet. De itt be is fejeztem az offot -
bul07
nagyúr
Még mindig nincs szavazás
Vagy már ennek is vége?
Ha igen akkor a kártyákat gyorsan be kell szerezni mert elkezd nőni az ára -
A Showtime! játékocska kapott már 50%-nál nagyobb leárazást?
-
gmx9
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
Mindegy, akkor meg a demót turbóznák fel mindenféle csilli-villi dologgal, hogy eladhassák a terméket. Lásd az erről híres Alien: Coloniel Marines-t. Ez is csak marketing. Szerintem csak arról van szó, hogy egyszerűen ezek az idők elmúltak; túl sok pénzbe és energiába kerülhettek ahhoz képest, amilyen hatásuk volt.
Tudatos vásárlás a jelszó, mindig meg kell nézni mit veszel akár tesztek, akár videók, akár saját kipróbálás alapján (bár utóbbiról nem beszélünk, mint Voldemortról). Egyébként amiket kipróbáltam előtte és tetszettek, azokat korrekt akciók alkalmával megszoktam venni Steamre is.
-
Assimilator
őstag
-
Na mi van, nincs Community Choice?
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
"Amúgy miért haltak ki az utóbbi pár évben teljesen a demok?"
Üzleti érdekből, hogy pont ne legyen legális módja a kipróbálásnak (ingyenes hétvégéket leszámítva). A demo kiadás és készítés egyébként is költséget jelent a készítőknek. Régen kiadták az 1.0-t aztán már frissíteni nem frissítették akkor sem. A demok eltűntek a DLC-k meg megjelentek. Manapság az alap játék a demo, ga tetszij megveszed a DLC-ket hozzá, ha meg nem, akkor nem

-
djculture
félisten
válasz
TheProb
üzenetére
Azért nem adnak ki demót mert akkor rengeteg AAA kategóriának hiresztelt és agyonreklámozott nyavaját nem tudnák eladni. Lásd pl AC unity-t kivette volna meg több mint 10k-ért ha letöltik a demót és látják milyen gagyi... Mondjuk ott már olyan szintű felháborodás lett hogy kárpótolják a vásárlókat, no nem pénzvisszafizetés csak ingyen dlc meg ingyen listából választható játék.
-
TheProb
veterán
ez mind szép és jó, csak épp most volt sale azért vettem meg, előtte nem is foglalkoztam vele, ezért nem is figyeltem hogy mikor van free week. Igazából ez lényegtelen is, magát a refund teljes hiányát nehezményezem csak.
u.i.: Amúgy miért haltak ki az utóbbi pár évben teljesen a demok?
-
htc07
addikt
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
Részben jogos, de a Valve több mindennel is érvelhet:
1. Nem kellene mindent elővásárolni, utána meg szitkozódni, hogy rossz lett a játékélmény
2. Ebből következik, hogy érdemes megvárni a játék megjelenése utáni heteket, esetleg hónapokat, hogy egyrészt mit írnak a tesztelő szakportálok, mik a felhasználói vélemények, Youtube, GameTrailers videókat nézni
3. Hivatkozhat arra - amennyiben nem ő a kiadó -, hogy a játék fejlesztői és kiadói nem járulnak hozzá a dologhoz, így neki lenne belőle anyagi kára, amit nem vállalhat át.
4. Mennyi lenne az az időintervallum amennyit biztosítaniuk kellene? Nem Valve játék, hanem Origin, de ott a SimCity, 4 óra próbaidőre van demó, ami egy ilyen jellegű, és összetettségű játéknál korántsem elegendő. -
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert az Ubisoft ragaszkodik a saját rendszeréhez. Ugyanez van ez EA és a Rockstar játékokkal is.
-
Mengele
tag
Hi
elindittom a Steames Max Payne 3 -at es olyat ir hogy jatek vagy kulcs masolasa vagolapra.
Ha a vagolopra masolast valasztom nem tortenik semmi.
Ha Jatekra katintok akkor fekete kepernyo es az OUT OF RANGE 125hz uzenet van.
Mi ez a F
sag?A Helpet elore is koszonom.

GTX480 LG23
-
SenorGrande
senior tag
Attól függ, mire gondolsz.
4 packnál egy aktiválódik, 3 megy a raktárba.
Az összecsomagolt játékokat nem lehet szétválasztani pl., egyben aktiválódik minden az accountra, és a már meglévőkből sem kapsz pluszpéldányt. Illetve vannak kivételek, de minimális, ezért fogalmazok így. Ha kapsz esetleg pluszpéldányt, az fel lesz tüntetve vásárláskor. -
TheProb
veterán
Biztos már sokszor lerágott csont, meg sokszor meg lett vitatva a pro-kontra ezzel kapcsolatban, de én akkor se tartom fair-nek, hogy a nincs egyáltalán "refund" biztosítva a vásárlónak, főleg a "mai világban", mikor még demo sincs, hogy kipróbáld a játékot... Igazából nem is értem, hogy ezt hogy csinálhatják meg..
-
croli
aktív tag
Ha veszek Steam-en egy játék packet azt szét lehet bontani? Vagy csak egy az egyben lehet aktiválni?
-
törölt tag
Esetleg HitmanPro 3 .
-
-
Akha
csendes tag
Sziasztok érkezett egy jpg file egy steames gyermektől végül kiderült egy raktár kifoszto hack.Minden haveromnak elküldte a gépem automatán ezt a linket.Mit ajánlotok hogy távolitsam el ezt a hacket a gépemről?
-
djculture
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Semmi mást nem csinál csak futtatja ezt a sriptet de ez bőven elég mert ami eltávolitható a raktáradbol annak búcsút is inthetsz. Ja és mostmár youtu.be meg ilyen linkeket nyomatnak, azthidd hogy valaki csak egy videot linkelt.. Steamen megbeszélés nélkül semmilyen linkre nem szabad kattintani.
-
djculture
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Rákattintasz és egy exés script, olyan mint amikor a szemétgyűjtő robotnak adod át steamen a cuccokat..
-
Pangelus
tag
Az egyik srác bekapta ezt a "WTF" -s vírust vagy mit tudom ,hogy volt róla szó leírná valaki a menetét hogyan lehetne kiírtani THx.
-
válasz
vorosmarti
üzenetére
Azokból a játékokból kaphatsz, amelyikből az összes kártyát kiszedted -kitűző nem kötelező belőle-, jogosult leszel rá, bizonyos szinteknél x% az esélyed, hogy ha valaki kitűzőt csinál abból a játékból, és valaki kap egy pakkot, az a valaki pont Te leszel. Én ha jól emlékszem már kettőt kaptam, de lehet hármat.
Bővebben a Kitűzők résznél olvashatsz róla, a "Bónuszcsomag jogosultság megnézése" gomb alatt.
-
Akos96
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem válasz akart lenni, és nem is ide.
-
Sonja
nagyúr
Ez az illető állandóan ír a profilomra (persze privát profil
), hogy cserélne cuccokat és linkel egy "képet", ami nem kép, hanem egy malware feltehetően (ha rákattin az ember a linkre, akkor egy .scr file töltődik le).
Törölni szoktam, de most meguntam. Szabálysértés jelentése opciót kiválasztottam, majd megírtam a problémámat. Fog ez érni is valamit, vagy továbbra is törölgetnem kell a hülye hozzászólásait?!

-
adamkaa777
senior tag
Valaki le tudná írni hogy a steam szintnek mi értelme van az "e-penis" -en kívül ?
-
törölt tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Pont ezért csak azokat a játékokat veszem meg az ubitól amik nagyon érdekelnek.
-
djculture
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mai világban azért jó ha van 3 külön kliens, elég ha anonimus és a többi megharagszik a valve-ra és napokig offline lesz a steam. A sonypsn és xbox live-ot is szépen kilötték karácsonykor. Mindháromra egyszerre csak nem szállnak rá..
-
MegalodonS
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
Most mar nekem is

Engem csak az zavart,hogy miert nem a steam-rol indul,ennyi
Orulok hogy sokan hasznaljatok!Enjoy 
(#74315) BirkaZoli
Igy van
engem zavar,de nem vagyunk egyformak.Szamomra nem volt logikus az,hogy egyik megy a masik meg nem.Amugy nem tudtam,hogy csak az ujabbak nem indulnak,na ma is tanultam valamit 
-
ViharVadász
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az újabb Ubisoft játékoknál már ez a megszokott sajnos.
Sokak szerint idegesítő, de mi nem tudunk ellene mit tenni. Basszus, látszik, hogy most ébredtem - nem vettem észre, hogy kicsit régi a hozzászólás. 
-
dilipok
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
nekem van jopar uplayes jatekom, kornyezetemben is hasznaljak sokan, semmi problema nem volt meg vele. De hat biztos mi vagyunk a kivetelek

-
djculture
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Engem hálisten Anno se érdekelt ez ajáték meg most se ..
A régiben az tudom hogy olyan védelem volt mikor kijött hogy még a kiadó se tudott vele játszani, világszabadalom... Valmi hülye kiállitáson bemutatták és nem tudta a kiadó embere se elindítani.. -
tomsolo
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert uplayes?

-
csaba951
veterán
Ez történik amikor unalmas a Sale, és a vásárlás helyett mással szórakoznak az emberek!

-
djculture
félisten
[link] fallout3 2.49 euro
-
MegalodonS
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ja bosszankodom,igen,amugy igazad van,nem olvastam el semmit,de a Titan Quest Gold,Rise of Nation is indult a steam konyvtarbol

Venni nem vettem,csak 3 kodot kaptam a videkartyam vasarlasakor,azota is ott vannak,el is felejtettem oket
Azokat 1x aktivaltam es azota sem jartam az Uplay-en.A vasarlaskor meg vasarolok es nem olvasok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
genndy
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Akkor viszont tényleg a Steames vásárlás lesz még a feltétel.
-
Assimilator
őstag
Steamre tudok olyan Paypal fiókról pénzt rakni ami nem verified?
-
csaba951
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Most azért bosszankodsz, mert vásárlás előtt nem olvastad el figyelmesen a termék adatlapját?

Egyébként az utóbbi 2 évben nem vettél Ubisoft, EA játékot???
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert nem olvasod el hogy kell kulsos kliens a hasznalatahoz.

-
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert az Ubisoft és az EA ezt találta ki az új játékaiknál. Speciel ezek néha olcsóbbak a saját boltjukban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BMW topik
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennél rosszabb steam akciózás még nem volt ..

sag?

), hogy cserélne cuccokat és linkel egy "képet", ami nem kép, hanem egy malware feltehetően (ha rákattin az ember a linkre, akkor egy .scr file töltődik le).

engem zavar,de nem vagyunk egyformak.Szamomra nem volt logikus az,hogy egyik megy a masik meg nem.Amugy nem tudtam,hogy csak az ujabbak nem indulnak,na ma is tanultam valamit

eami