Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
Topikgazda
válasz
djculture
üzenetére
Épp ketten játszanak a GTAV-el

-
wjbhbdux
veterán
Aki Dirty Bomb betaban volt lesse az emailjét, elkezdték kiküldeni a Steam kulcsokat.
-
warcat
veterán
[Heroes® of Might & Magic® III – HD Edition] 14.99€ lett
-
maross
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz
üzenetére
Nem lesz belőle próba verzió, a sony féle védelmet használja a hírek szerint
Én ettöl félek a legjobban amúgy mert ez a védlem eszi a gépet rendesen. ssd-re nem érdemes telepiteni pl az ilyen játékot mert a Dragon Age: Inquisition is játék közbe 3-4 óra alatt képes 200 gigát írni. Minden hülye fájlt úgy kódol ki és ir a helyére ahogy haladsz a játékkal, na ez eszi a rendszert rendesen. -
Most komolyan képesek vagytok, még Rockstar játékot venni az után, hogy folyamatosan kipatchelik a tartalmat a régebbi GTA-kból? Így szépen az aláírásotokat adjátok hozzá, hogy majd a GTA 5-nél is nyugodtan csinálják meg ugyanezt, amint lejár a zenék licence.
-
eami
Topikgazda
-
eami
Topikgazda
válasz
djculture
üzenetére
Sokak kedvenc boltjába már előrendelhető
De amazonon is $59,99 lehet előrendelni 
-
Lackki
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
szerintem nagyon egyértelmű az ár...
60euro steamen és 10-11ezer dvdn steam kóddal.akkor lesek nagyot ha lesz season pass

-
pigster
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Nem álcázott. Az .scr végrehajtható fájl (képernyőkímélő). Ha minden igaz, át is lehet nevezni .exe-re, csak ilyenkor nem képernyőkímélőként fut. Annyira nem vagyok benne a témában, de kb. így van.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Egyetértek Djculture kollegával. A másik, hogy nem csupán egy sima játékról van szó...
Ezt nem csak Ő várja. Nem csak én, nem száz vagy ezer ember...
Igazán kiszivárogtathatnának már néhány információ morzsát!!

-
szami777
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
99% , hogy másodszorra is eltolják a megjelenést, engem kicsit se zavar, addig is dolgoznak rajta.
Sok AAA játék úgyse jön mostanában, ami érdekelne.
A 0. napi vételtől már most elvette a kedvem a Rockstar. -
djculture
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Van más dolgom is de mint potenciális vásárló én is meg más is szeretné már tudni ... Unom már ezt a szellem játékot hogy 3 hét és nulla infó.
-
djculture
félisten
3 hét még a gtaV megjelenéséig ár meg sehol a steam-en se infó a gépigényröl vagy valami. Én nemtudom utolsó nap fogják kiirni majd az árát vagy mi a 'szom?
-
ayo
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
szerintem is egyszerűbb lenne a steam trade offereket stb. javítani, mint ennyire nyakatekerten megoldani ezt. vicc, hogy egy script pikkpakk ki tudja pakolni a raktáradat

-
Assimilator
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Szerintem ez életképtelen. Így is lefut a script a vírusirtótól függetlenül. Nem lenne nagy különbség ha a vírusirtó a Steambe lenne integrálva. Itt magán a Steamen kéne módosítani.
-
zseko
veterán
válasz
SityiSXT
üzenetére
Nekem egyszer került fel két vírusirtó egyszerre a gépemre, alapból tíz perces boot idővel indultam és úgy befogta a gépemet hogy alig tudtam leszedni őket. Amint az egyik törölve lett azonnal megjavult a gép. Így kíváncsi lennék ha egy már használt vírusirtó mellé bekerülne a steames másik is, mit csinálna
Bár már lehet azóta intelligensebbek lettek e téren. -
SityiSXT
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Normális esetben már fut egy víruskergető a delikvens gépén. Ha a Valve rápakolja a magáét, a HCOC tuninggamerek V12-es motorként üvöltenének fel, hogy az mínusz 8 pont a bazillióból a HáromDéMariskában... Amikor egy Igazzy Szimes által Igazzy Szimeseknek írt könyv elején a játék futásának optimalizálásánál az elsők között szerepel az, hogy "kapcsojjad a víruskergetőt lyól lefele", akkor szerinted az integrált virnyákirtó hény nanomásodpercig marad bekapcsolva az ilyenek gépén?
-
cskamacska
addikt
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Persze, meg akár a teljes community-t lelőhetnék, mert egyes darwin díjasok össze-vissza kattintgatnak.
A linkelt oldalakra most is van link filter
vélhetően a fájlokra is lesz. Csak mikor a biztonsági szigorításokra csípőből link filter remover extension, meg több tucat telesírt topik a válasz, akkor nem olyan egyszerű eldönteni, hogy éppen most van sapka GabeN fején, vagy nincs.

-
genndy
addikt
válasz
CanibelZ
üzenetére
Nem érné meg a Valve-nak. Meg szerintem nem is lehet megcsinálni hogy egy program ne scriptekkel működjön. Ha már ingyenes és nyilvános az exe (és a Steamé az és az is marad) akkor már nem nagy truváj visszafejteni és írni hozzá egy bármilyen kódot (jelen esetben egy raktárpucolót).
Azért még odáig nem jutott el a dolog hogy "csak úgy" ellopják, az exe/scr-t azért még neked kell futtatnod (még ha álcázza is magát).Agyzuzo: van benne valami, de akkor pl. hogy küldenél giftet? Vagy tradet? Az is mind külső linkre mutat.
-
bladegery
senior tag
en meg mindig annak orulnek legjobban, ha pontosan be lehetne allitani, pl hogy 5-os szin alatti, vagy privat profilos, vagy vac bannos, stb-tol ne is kaphassak inviteot, ne is posztolhasson a profilomon.
-
Megtehetnék csak nem érdekli őket.
-
Agyzuzo
addikt
-
CanibelZ
aktív tag
Azt mondtátok, hogy ezek úgy működnek, hogy futtat egy "steam scriptet". Nem nagyon értek hozzá, de szt mondjuk nem lehetne megcsinálniuk, hogy kétféle klienst csinálnak: egyik az átlagfelhasználónak, amely nem tud ilyen scripteket végrehajtani, másik meg a hozzáértőbbeknek, akiknek kell benne ez a feature, pl. akiknek van valamilyen bot-juk. Azért ne nagyon tépjétek le a fejem, ha nagyon hülyeséget írtam.

-
maddionmax
senior tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de végülis az sem lenne lehetetlen, hogy valamelyik ingyenes vírusírtó céggel "házasságot" kössön a Steam és integrálja az a kliensébe. A vírusírtó cég termékének értékét is növelné, ha lenne kifejezetten Steam védelmi modulja. Persze ez most csak fantáziálás részemről, de szerintem amennyire elborultan hangzik, annyira jó üzletpolitikai lépés lenne szerintem.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Még csak annyi se kéne, csak hogy blokkolja a chat ablakból kattintható futtatható file-okat. 99,9%-ban ezek úgyis károsak.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
eszement24
üzenetére
Nem kell hogy fizikailag is exe legyen a kiterjesztése. A windowsban alapértelmezett módon az scr kiterjesztés is futtatható (executable).
-
maddionmax
senior tag
Azért várom, hogy Steam mikor épít be a kliensbe egy vírus/malware védelmet

Simán beleférne, elnézve a fertőzéseket és a kliens méretét
-
pigster
senior tag
válasz
eszement24
üzenetére
Nem kell exe-nek lennie. .scr kiterjsztésű fájlt a win simán futtat. Alapesetben elindul a képernyőkímélő, itt meg ugye más történik. .scr fájlok ugyanolyan végrehajtható fájlok, mint az .exe.
-
Redneck
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Family share működik Friends nélkül?
-
cskamacska
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Steam Threats: What They Are and What You Can Do to Protect Your Account
Steam annyira kinőtte már magát, hogy külön phising megoldásokat, trójaikat, és rablószkripteket készítenek rá.
Legtöbb ilyen cuccnak közös vonása, hogy Steam csevegés ablakban minden ismerősnek továbbküldik az elérhetőségüket valami másnak álcázva, és így kirámolják az egész környéket. Sok felhasználó nem is tud róla hogy a nevében malware linkeket küldözgetnek, és így napokig, vagy akár hetekig(!!) zaklatják a Steam barátaikat. Ezzel az Steam Support nem tud mit kezdeni, kénytelenek eltiltani a közösségi szolgáltatástól, máshogy nem tudják kordában tartani a spam hullámot. Az újabb bot változatok ugyanis nem az égből pottyannak, a készítők távvezérelt Steam profilokat vesznek elő, azok bejelölnek véletlenszerűen embereket, majd miután azok balek módon visszaigazolták őket, jön a malware link, és ez egész kezdődik újra. Na most a Steam mi alapján méri ki, hogy az ötös közösségi szintű ismerősöd rendes felhasználó, a level 6-os bot meg potenciális veszélyforrás?(mert már a terjesztők sem csak új fiókokkal bohóckodnak, fillérekért vett magasabb szintű farmoló profilokat is látni akár több ezer óra játékidővel)Amúgy nem szörnyülködni kell*, nem VAC banánt, vagy teljes fiók zárat kapott, csak eltiltották a haverkodástól. Tessék kipucolni a gépét(nem tudni hogy egy tisztes férget, vagy csak egy gyors fiók rámoló szkriptet kapott be ugye
), fejébe verni a kiberbiztonság alapjait, új Steam fiókot nyitni, rávezetni family sharinggel az előző fiók játékait, és az át nem hozhatóakat leírni veszteségként.*IQltúra ez rád is vonatkozik, nem a játékok elérhetősége, kvázi tulajdonjoga lett oda. Ha csendben meg bírna a srác ülni a seggén, az unokáknak is mutogathatná, hogy a Forradalom előtt 蒸汽-en milyen furcsa volt angolul játszani kínai helyett.

-
-
Ez meg a roguelike, amit mindenki szeret (96%):
1369(!) achi, vannak már játékosok több ezer óra játékidővel is, az egyik 100 órával azt írta, hogy még csak az achiek 1%-a van meg neki.

-
Towers of Altrac - Epic Fail Defense Battles
Most jelent meg, rögtön 75%-os árengedménnyel, és bár még nincs sok értékelése, de mind negatív. Volt értelme...
-
maross
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Ez csak egy file amit buta modon a user le tud futtatni es kiadja az ukaszt hogy fiokot lerabolni, uzenetet tovabbkuldeni mindenkinek. Par sornyi script amit a steam megert (szerk: kihasznalva egy win biztonsagi hibat, hogy mindezt .scr-bol meg tudja tenni), nem fogja a virusirtod felismerni, max malwarebytes (szerk2: abbol is csak a premium, ami valos idoben ved, esemeny utan mar halottnak a csok) es tarsai, az is csak ha mar felkeszitették ra.
-
djculture
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Üdv a való világban játkaidat is bármikor törölhetik bármilyen hivatkozással. Adigitálisan megvett javak gyakolatilag egy lufik.. Akinek már töröltek bármilyen játékot a profiljáról az tudja miröl beszélek. Most tekintsünk el az okoktól. Fizikai termék esetén ez kb mitha ráadrugnák az ajtót odamennének a polcodhoz és lekapnák a játékot majd távoznának egy igy jártál és máskor ne csinálj ilyeneket felkiáltással.
-
jozsi252
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
"hogy éppen Karácsonykor kapott el egy ilyen vírust"
De milyen vírust? Ez a legnagyobb baj hogy a Steam nem tette közzé neki hogy miért kapta ezt. Hol mikor működött közre más fiók ellopásában? Ez így konkrétan hihetetlen számomra hogy ezt így megcsinálja a Steam. Ez olyan mintha egyszer csak letartóztatnak, de nem közlik hogy miért, csak ülj előzetesbe heteket. Szóval érted mire próbálok célozni?
Szerencsétlen gyerek tényleg nem tehet róla, mert egyszer csak ezt az üzenetet kapta. Legalább lenne egy ok, de még az sincs. Vagy legalább egy kis log file, hogy xy-nak ezt az üzenetet küldted ekkora, azért a fiókod felfüggesztik.
Kaspersky Internet Security-t használok én, szerencsére a legutóbbi évekbe nem kaptam be vírust, meg egyéb kémprogramot sehonnan sem. A srác AVG-t használ, nyilván az sokkal gyengébb mint a Kasper nekem, de attól ilyen vírust fel kellene szerintem ismernie.
-
csaba951
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Hát, ennek a fióknak annyi!

Ha először fordult elő ilyen, akkor egy ici-pici reménye van rá, hogyha ír a Supportnak egy szívhez szóló levelet, hogy éppen Karácsonykor kapott el egy ilyen vírust, akkor talán megkönyörülnek, és feloldják a ban-t. Egyszer. De baromira legyen hálás a sorsnak, ha sikerül!
-
AtHoS
nagyúr
Ha nem futtattad, akkor nincs gond...ennyiből jó, hogy az Opera nem dobja tovább automatikus "megnyitásra" a letöltött fájlokat
Szerk.
Bár én beállítottam,hogy kérdezzen mindig rá a mentés helyére és nevére, így nem is tölt le egyből csak ha rányomok pluszban a mentés gombra -
Niczo
senior tag
nem hiszem el, az előbb írt egy csávó a profilomra egy .jpg-es linkkel, rányomtam, az opera egyből letöltötte az .scr fájl-t

nem futtattam, egyből töröltem, de ezt most megúsztam vagy sem?
steamből is kiléptem egyből, nehogy kukázza az inventorymat.
futtassak le valami kémprogi irtót?AtHoS: köszi, nem hiszem el hogy ráklikkeltem, pedig tisztába vagyok vele mekkora cumi lehet a vége

-
szami777
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
itt milyen linkekről van szó? Hol a fenébe lehet ilyenre kattintani?
Felhasználói szinten használom a steamet, mint az emberek 98%-a, soha a büdös életbe nem találkozok ilyenekkel.
Most elolvasva látom, hogy ezeket te küldöd másnak, de gondolom csak ismerősöknek küldheted, így normál esetbe azonnal szólnak.
Kár hogy a steamet nem tudod meggyőzni erről, hogy véletlen volt
-
djculture
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
Aminél újra így fog járni.. Akinek alapvető óvatossága sincs meg annak hiába magyarázza el ...
-
jozsi252
veterán
-
csaba951
veterán
-
Ez a Gems of War játék szemét. De nagyon. Eddigi tapasztalatom alapján a harcért pénz jár egy játékban. Na most ennél a játéknál úgy működik, hogyha harcolni(=játszani) akarsz, az pénzbe kerül (legyen mondjuk 60 arany). Ha ügyes vagy, a végén kapsz jutalomként úgy 9-13 aranyat Most jutottam odáig, hogy nincs pénzem harcolni (LOL), kell pénz? Semmi gond, váltunk neked drágakövekért. Ja hogy az sincs, semmi gond, vehetsz IAP...Várnom kell, amíg a királyságom termel elég pénzt, hogy tudjak játszani. Mert additív a kis szemét.
@csaba951: komolyan van ilyen szankció Steam-en?
-
csaba951
veterán
válasz
bladegery
üzenetére
+1 Egyetértek.
>100% hogy a srác ilyenbe nem vett részt!
Megnyugodhatsz, a Steam-nek 100%-os bizonyítéka van arra, hogy részt vett ilyenben!

Legfeljebb nem tudott róla, de ezt nem kötelessége mérlegelnie a Steam-nek. Ne reménykedj, nem oldják majd fel a korlátozást.Megoldás:
Új fiók és arra újra megvenni a játékokat. Steam-ről, teljes áron, lehetőleg a srác zsebpénzéből. Azért, hogy fájjon neki, és egy életre megtanulja, hogy a digitális javainkkal nem viccelődünk.Meg valaki tartson neki egy felvilágosítást arról, hogy Steam-en miket nem csinálunk, mire kell vigyázni.
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Én sürgősen jelszót változtatnék, és bekapcsolnám a Steam Guard-ot. Chatelni tud még? Vagy terméket értékelni?
Bármilyen levél, ami a Steam-tól jön, fenntartásokkal kezelendő, linkre csak akkor szabad kattintani benne, ha például jelszó emlékeztetőt kértél. Ha egy kattintott linken be kell jelentkezni, az oldal címének mindenképp https:// protokollal kell kezdődnie (ez a mai böngészőknél zöld jelzést, vagy zöld címsort is jelent).
A Steam Friends az mi? A chat akar lenni?
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni Steam kommunikáció blokkolásával kapcsolatban. Kollégám fia nemrég "fedezte fel" a Steamet. Én segítettem neki játékok vásárlásában. Nos nemrég kapott a Steam-től egy levelet, mégpedig arról hogy segédkezett adatlopásban, és ezért blokkolnak neki minden kommunikációs csatornát. Ugyanúgy tud játszani multiba a játékokkal, meg minden, de beszélgetni, meg bármi olyan dolog ami a kommunikációhoz köthető az tiltva lett neki.
Feloldva meg csak 2038-ba lesz. 100% hogy a srác ilyenbe nem vett részt! Szerintetek ez mégis mi akar lenni a Steam részéről, illetve mit kellene tenni ezen ügy megoldásában?Köszi a segítséget előre is!
-
Franklin
addikt
A Bejeweled 3 is elég jó, nemrég ingyen adták Originen, akkor szereztem be.
Többféle játékmód, játékon belüli badge-ek (kvázi acsik), jó a zenéje is.
Az ice storm mód pl. mocsok nehéz, hamar lejár az idő, ahhoz két ember ajánlott, egyik keresi a köveket a másik párosít :-)
-
-
blaca83
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
Köszi. azért ennyire nem melegszem bele ezekbe a játékokba.
Alapvetően csak a BF sorozatával multizom és ez a Gems Of War is csak véletlenül jött.DE komolyan mondom jobban tetszik, mint mondjuk a FC4 single játéka.

-
Assimilator
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
Vagy ajánlom még esetleg a ReignMaker nevű játékot.
Match3 városépítéssel, fantasy körítéssel, RPG elemekkel. Ráadásul kártyás!
-
KubanitoS
veterán
Mostanság olvasni olyanokról, hogy drágábbak lesznek a játékok az áfa miatt. Kérdésem: ha már eleve a walletten lévő euróból vásárolok játékot, annak is lesz plusz költsége? Vagy ez a pénz már alapból a sztím rendszerén van és mentes minden további költségtől?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezekkel mondjuk én pont nem játszottam, de pl a Gyromancer-t imádtam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Engem kb 3 percig kotnek le.
A tower defensek viszont kb a vegtelensegig...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg most. Csak 320 az eu és a dollár is az egekben. És nem fog megálni.

A linkelt oldalakra most is van