Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerzsi
tag
Mostanában lesz valami leárazás? CS:GO-t szeretném megvenni.
-
válasz
kalozhun100
üzenetére
Én meg paypalozok mindenhol, de szintén OTP junior.
-
Marci79
senior tag
Nálam eladási áron váltanának (ha jól emlékszek) + min. ~3600FT-os díj (a forintszámláról történő külföldi vásárlás kártyával vagy utalással, neten). Érdemes megnézni, hogy a bank nem-e számol fel extra díjat a "kinti" vásárlás után, forintszámla esetén.
-
eami
Topikgazda
válasz
Assimilator
üzenetére
azonnal megjelent inventoryban a san andreas gift

-
Mate
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Magyarul is írja.
Ha előrendeled kapod a Sanandreast meg 500K+500K offline/online pénzt.
Ha Február 1-ig rendeled elő, akkor kapsz még további 300K online pénzt illetve megkapod a sanandreast.
(#75489) sirszevenap: Fogalmam sincs.
-
Gabás
addikt
válasz
MeghaL0L
üzenetére
nem olyan nehéz megtalálni
ollie: persze, hogy a bank váltja, másként nem tudna terhelni, csak nem a saját árfolyamán
-
Assimilator
őstag
Aki megvette már a GTA V-t Steamre, az már megkapta a San Andreas-t? Vagy ez az ajándék San Andreas meg ingame lóvé, hogy működik. Mármint, mikor kell megvenni, hogy megkapjam ezeket?
Bocsi, ha nagyon alap kérdés. Angolul nem volt egyértelmű a by Feb 1 -
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Egy iszonyatos buta kérdés lesz a következő. Steamen ha veszek valamit Euróért, magyar OTP kártyával tehát HUF-al, akkor vételi, eladási vagy középárfolyammal számol és von le a kártyámról?
üdv.
-
bul07
nagyúr
SteamGifts-ről mit tudtok?
Csak a felület fog megújulni vagy valami más változás is lesz? -
Asbee
veterán
Köszi, nem vettem még meg csak néztem azon az áron még bevállalnám de akkor felejtős. 5-6k-t early access, alpháért nem fizetek.
-
csaba951
veterán
Saját fiókra semmi esélyed aktiválni! A Steam látja, hogy milyen régióban vették a játékot. A te fiókod meg nem abban a régióban lett létrehozva, nem egy régiójú Steam Store-hoz tartoztok.
Megoldás:
1) Eladod!
2) A "helyes" régióban létrehozol egy saját fiókot. Oda már be tudod aktiválni. Utána meg megosztod Family Share-ben. És már tudsz is vele játszani a saját fiókodon.
Buktatók:
Azért előtte jársz utána (a játék saját fórumaiban), hogy nincs-e kizárva a Family Share-ből. Ha megy, akkor örülsz!
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Láttam első hsz-ben hogy valamennyire tiltott a vpn téma, csak annyi érdekelne régiókorlátos játék (H1Z1 RU) működésre bírható (nem a hogyan érdekel) vagy ne is próbálkozzak vele. Köszi.

-
csaba951
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
Jól tetted, hogy beaktiváltad! Ha nem így teszel akkor büntit kapsz!
Nem teheted meg, hogy a megnyert gift-et nem aktiválod be, vagy tovább/eladod.
-
törölt tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Akkor már nem .
-
kalozhun100
őstag
Ha aktiváltam egy játékot és bekerült a könyvtáramba azt nem tudom elajándékozni vagy eladni? Vagy továbbküldeni?
-
szami777
addikt
Ha jól látom, 1 hétre kidőlt a steamtrades.com

Ezt remélem ők se gondolják komolyan. -
Arkennys
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
lássunk csodát, nekem loungen mikor trade ajánlat lebeszélésnél küldtek linket egy cuccról, ami talán lengyel nyelvű felhasználótól jött (jó kérdés, nekem totál értelmezhetetlen katyvasz volt az egész), utána nem tudtam, hogy a frászba tudom visszaállítani, ugyanis a nyelv magától átállt arra emiatt.

utána sikerült, viszont azóta pl erről a laptopról a böngészős steamem értelmezhetetlen, mivel betűk helyett vidám kis kockákat rak ki, mindenhol. nagyon cinikus és rosszindulatú vagy ma

-
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Lehet, hogy ez történt. De ez is a felhasználó felelőssége. Az ő aktív közreműködésével lett átállítva. Csak úgy magától nem áll rá a böngésző épp a kínai Steam Store-ra (Magyarországról böngészve.) Utána meg megy a csodálkozás, hogy mi van?!
Borítékolom, hogy a legközelebbi az lesz, hogy bejelölte őt egy ismeretlen Steam-en, küldött neki egy pofa képet/videót, de nem jött be viszont addigra kirámolták az Inventory-ját. Majd ott is jön a csodálkozás, hogy vajon miért?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_András_
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Jajj de ideges valaki.
Mint mondtam, első vásárlásom.. Azt se tudom igazából, hogy működik. De igen, én átállítottam kínai nyelvre
Csak véletlenül mégis magyar lett.Arkennys: Köszönöm, vannak még normális emberek itt fórumon

Soha nem értettem miért kell mindig mindenért egymás nyakának esni

-
csaba951
veterán
válasz
_András_
üzenetére
>Ez miért kínai?
Miért, miért? Már átállítottad kínára!
Ja, nem te voltál, hanem valami kis gonosz manók!
1) Kínában kerül ennyibe.
2) Kínában nem lehet belőle gift-et venni.>Minden magyarul van rajta...
Ezzel az erővel a böngésződ is magyar, mert magyar nyelven mutat mindent. Ja, hogy nem Magyarországon készült, nem itt van a cég székhelye? Kit érdekel?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
válasz
_András_
üzenetére
Talán nem a kínai Steam Store-ban kellene vásárolnod!

(Egyébként nem fogod tudni megvenni. Visszadobják majd a vásárlásodat, mint a huzat.)Ha Magyarországon vagy és itt is hoztad létre a Steam fiókod, akkor vedd meg erről a linkről:
http://store.steampowered.com/?cc=huVagy még egyszerűbb, ha a Steam kliensből veszed meg. Az biztosan a megfelelő Steam Store-ba rak be.
-
_András_
tag
válasz
maross
üzenetére
Köszi

Inkognitó módban megy.
Akkor mi történik, ha rámegyek erre a 30$-os fizetésre? Több mint féláron lenne GTA V?
Vagy gondolom egy idő után rájönne a Steam, hogy vmit elku*t
Vajon azért én lennék a hibás és letiltanák?csaba951: Ez miért kínai? Minden magyarul van rajta...
-
_András_
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Steam-en való előrendeléshez.
Ez lenne az első Steames vásárlásom, természetesen már bele is futok valami gondba

Elvileg itthon 60€-nak kéne lennie a GTA V-nek ha jól tudom.
Ehelyett nálam ez fogad.
Ezek után tovább enged a fizetés részhez. Ha fizetek akkor nem lesz ebből semmi bajom? Használhatom rendesen a játékot?
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igazából nem tudom a játékok mekkora részének vannak ilyen multis teljesítményei, a Duke-ot azért írtam, mert már csak ez a három hiányzik, és 100% lesz, ami jó.
Az acsik engem is motiválnak, a HL2 szériába jó sok órát beletettem, hogy meglegyen mind.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem akarunk olyan topikot, ahol hasonló hiányzó multis/coopos acsikat lehetne kérni?

Komolyan, én szívesen segítenék egyes játékokban, van azért egy pár.Főleg, hogy sokan csak a megjelenés után pár évvel veszünk dolgokat, amikor már nehézkesebb partnert találni.
Most ne menjünk bele abba, hogy mi értelme az acsiknak, engem és sok más embert kifejezetten motiválnak.
-
Ryder62
őstag
Meg lehet nézni egy olyan játék verzióját ami nincs letöltve?
-
A www.trueachievements.com idevágó fórumában egy tag írta, hogy másfél óra alatt össze lehet szedni így a három acsit mindkét játékosnak. Gondoltam egy próbát megér. Simán lőjük a másikat, amíg meg nem lesz. Ha többen lennénk, az még jobb lenne.
Eversmann: Ha auto respawn van, akár így is működne

-
Valakinek nincs kedve Duke Nukem 3D multiban 1v1 felállásban lőni a másikat baráti alapon? Kellene az a hiányzó 3 teljesítmény (100, 250, 500 kill multiban), de a játék soha egy szervert sem mutat...
-
eami
Topikgazda
válasz
eszement24
üzenetére
jaa még nem tudta, hogy 16 csillag a jelszó ?

-
phenomHUN
senior tag
-
vbbb
őstag
Van valami nem hivatalos. de látogatottabb oldal ahol lehet jelenteni a steam-es csalókat?
-
csaba951
veterán
Azokat nem Steam-es vásárlásnak veszi. Szóval pl. Market jogosultsághoz nem jók az ilyen kulcsok/gift-ek.
>Mert azt írja hogy nincs olyan játékom de van.
Valószínűleg nem a saját régiódból származik az adott játék. A saját régiódban nem vetted meg (vagy nem volt ilyen kulcsod vagy gift-ed), ezért jelzi úgy, hogy neked nincs meg a játék.
-
mark!
őstag
Ha úgy vettem játékot, hogy boltban, azt akkor olyannak számítja amit ott vettem? Mert azt írja hogy nincs olyan játékom de van.
-
csaba951
veterán
válasz
ATM_automata
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy 20-30 €-t vennél ki, na annak nem sok értelme van! Viszont Jól jön majd ez a pénz a GTA V előrendelésre!

Mire összejön a 380 €-s Wallet limited, akkora meg majd úgyis kitalálsz valamit! Pl. Aprón rengetegen vesznek TF2/CS:GO kulcsokat 1,5 € környékén. Akár több száz darabot is. Ilyen 5-10 db-bal viszont ne is zavard őket!

-
mark!
őstag
Valaki. Euro Truck-os kártyák mennyire mennek piacon? Vagy van itt valaki akinek kellenek?? Occsón odaadom neki

-
mark!
őstag
válasz
ATM_automata
üzenetére
KB.igen. Vegyél valamit nekem karácsonyi ajándék gyanánt. Úgyse kaptam SEMMI steames gamet.

-
válasz
ATM_automata
üzenetére
Igen. Max veszel valakinek játékot és cserébe igazi pénzt kérsz... pl PayPalra/Bankszámládra.
-
ATM_automata
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszönöm, akkor ezek szerint annyi értelme van a pénzkeresésnek, hogy újra el tudom költeni ugyan ott? -
csaba951
veterán
Saints Row: Gat out of Hell Retail NA
Ezekből az országokból NEM aktiválható: AL AD AT BE BA BG HR CY CZ DK EE FI FR GE DE GR HU IS IE IT LV LI LT LU MK MT MC CS NL NO PL PT RO SM CS SK SI ES SE CH TR GB VA AX FO GI GG IM JE SJ.Szóval annyira ne törd magad érte!

-
mark!
őstag
válasz
eszement24
üzenetére
arra hogy be van aktiválva nem gondoltam XD egyébként egész jó ötlet 
-
ViharVadász
őstag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Szia, nincs rá lehetőség sehogy, hogy Steam-ről vedd le a pénzt. Az ott is marad.

-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnák hozzátok. Az világos, hogy a steam-re tudok befizetni pénzt, de az már nem, hogy kivenni tudok-e valahogy onnan pénzt, ha a tradeléseim során keresek valamennyit.
A segítségeteket előre is köszönöm.

-
Niczo
senior tag
gamestop-on tud valaki vásárolni?
állítólag ott a Saints Row: Gat Out of Hell $5, de nekem az oldal sem jön be
-
vorosmarti
senior tag
Akit érdekel a két alábbi steam kedvezménykupon vihető:
Hamilton's Great Adventure - 90%
Ziggurat - 50%Január 24-ig használhatóak fel.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem is adhatna valaki jatekot, mar csak par darab kell az ezerhez es nem haladok.

-
mark!
őstag
Valakinek nincsen véletlen Battlepillars-ja? Most az megtetszett, de nem találtam senkit se :/ Ha esetleg odaadná azt nagyon meghálálnám
-
törölt tag
-
Ghard
őstag
Evolve beta kulcsok:
C0ML7-YDCEL-8T3RM
9YCC4-V9X4F-N7K4F
Lehetőleg olyan vigye aki most le is tudja tölteni(22gb) és játszik is vele a beta idején.
A beta lejártával törlődik, nem teljes játék. -
mark!
őstag
Miért nem bírok barátokat felvenni? Pár napja bírtam, van DLC-m is, meg játék is fizetős is free is és nem bírok. Csak kaksi a Steam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi! 

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)