Hirdetés
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Ryder62
üzenetére
A történet nem nagy valami de szerintem a táj, a barangolás, és a nyomozás adta meg a hangulatot.
Megadtad a választ.

Amúgy a többi relatív: a Gone Home nekem nagyon tetszett, szerintem hasonlít a Carterhez. A Dear Esther már annyira eshetőleges barangolás volt, hogy az azért nem. A Lifeless Planetet nem ismerem.
-
Ryder62
őstag
A Vanishing of Ethan Carter miért lett ennyire népszerű?
A történet nem nagy valami de szerintem a táj, a barangolás, és a nyomozás adta meg a hangulatot.
Néztem a nagyobb indie címeket a Lifeless Panetet azért kicsit lehúzták, a Gone Home-t az nagyon lehúzták, a Dear Easter meg nem játék, és azért húzták le hogy igazából a semmi közepén járnak.
Viszont a Vanishing az elnyerte "az év legjobb..." címeit.
Szvsz az indie játékkészítőknek ebbe az irányba kéne elmozdulni.
#76189:
Majd ha végre full játék lesz akkor megveszem. De EA-ként biztos nem.
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ma hajnalban is feltettem pár FC4 képet. Letöltési régió Luxemburgra van állítva. Így semmi baja.
A régió korábban HU, DE, AT, SE, CH volt. Akkor rendszeresek voltak nálam is (napi szinten), hogy lassan vagy egyáltalán nem töltötte fel a képeket. Mióta LU van, azóta semmi ilyen nincs. Úgy működik, ahogy kell!

A képek méretéről lövésem sincs. Eddig bármilyen, a Steam kliens által rögzített képet feltöltött (1920x1080).
-
tomsolo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem feltétlen, tegnap ment egy ideig nekem utána már nem. Azért nyavalygott hogy nem tudja elérni a steam cloudot.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Akkor a screenshot feltöltés csak nálam akadt el teljesen, nálatok megy, ugye? Két gépről is próbáltam, probáltam a fórum szerint 200 Kbyte-nál kisebb fájlt feltölteni, de semmi nem segít.
Soha nem írtam még a supportnak, de itt az ideje.
-
porto1992
tag
Helló mindenki .mi van most a steamel? újra raktam a gépet és a steam guard nem küld kódot a hotmailemre eddig jó volt minden . valakinek esetleg hasonló problémája akadt a napokban ?
-
polonic
félisten
Nekem még mindig nem érkezik meg az email. Nálatok mi a helyzet?
-
bul07
nagyúr
Aha köszi

-
-
bladegery
senior tag
Steam Support @Steam_Support · 5h 5 hours ago
Steam is currently experiencing issues with email. Will update once the issue has been resolved. Thanks for your patience!Steam Support @Steam_Support · 4h 4 hours ago
Emails are flowing again! You may need to retry an action (trade, login, etc) to get an email. -
polonic
félisten
Egyszeruen nem erkezik meg a steamguard kod. Ilyenkor mit kene tennem?
-
-
bager13
senior tag
Nektek megjön a cserét megerősítő email? Ma egész nap nem kapom meg(eddig jó volt).
Igen néztem mindenhol és igen gmail. -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Hogy és hol lehet eladni Steam profilt?
-
S1M0N
senior tag
válasz
blaca83
üzenetére
Az okostelefonokra és tabletekre letölthető Steam app csak amolyan extra, aminek a segítségével PC-re tudsz venni játékokat, beszélgetni a barátaiddal, elolvasni az újdonságokat, meg hasonlók.
Tehát csak a PC-s platformokra (Windows, Linux, Mac - de ez meg nem egyenlő az Apple telefonokkal és tabletekkel) tudsz vele játékokat venni, az általad talált alkalmazással pedig csak lehetőséged nyílik, hogy PC-től távol is tudd használni a Steam-fiókod egyes funkcióit.
-
blaca83
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezt így nem igazán értem...!

-
-
bladegery
senior tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Szerintem nem erted hogy mirol van szo, ha lefut a gepeden egy script a hatterben ami elfogadja helyetted a dolgokat, akkor nem hiszem hogy azt fogod irni hogy user error, amugy meg trade offernel mi kulonbozik, ott is ugyan ugy el kell fogadnod...?
(#76160) blaca83:
az appstoreban ios-re van gondolom, steamen meg pc-re, ugyhogy nem nagyon ertem hogy ne lenne jelentosege, de lehet en ertek felre valamit. -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Annak van jelentősége szerintetek, hogy ha van egy ingyenes játék ami az Appstore-ban és a Steam-en is szerepel, hogy honnét van letöltve?
A Gems Of War-t szedtem le az Appstore-on keresztül, de már másodszor halt be úgy,hogy le kellett törölnöm.Ráadásul meg is erősítettem, hogy szeretném megtartani az Account-ot, de persze nem jegyezte meg és előröl kellett kezdeni mindent.
Esetleg, ha a Steam-en keresztül csinálom akkor jobb lehetne???

Köszi. -
BigBlue69
őstag
válasz
bladegery
üzenetére
De számomra az.. Bedobálom a cuccokat, rányomok, hogy kész.. Rányom ő, hogy kész.. és még egyszer h csere.. Ezekből h valaki ellopjon valamit az csak USER error.. Vagyis nekem erre sima mezei Traden nincs szükségem..
Az h Ajánlatnál van .. az kifejezetten jó ötlet.. De ide .. Felesleges.

-
Archttila
veterán
Talaltam meg egy regi PSX-es kedvencet, a Pandenomium-ot.
meg is vettem a kis gyujtemenyembe 
Jo lenne a Final Fantasy VII-re is lecsapni most felaron, viszont az csak akkor erdekelne ha jo hozza ez a magyaritas. Nincs valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
-
tomsolo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
A soundtrack teljesen felesleges a két dlc meg csak 1, 48 így szóval. -.-
-
BigBlue69
őstag
Már a sima Trade-hez is email-es megerősítés kell? Teljesen kész..
-
csaba951
veterán
Quantum Conundrum Season Pass;-75%;2,49 €
Csak ma 19:00-ig! Alapjáték+az összes egyéb dolog (dlc, soundtrack). Ez a legolcsóbb beszerzési módja Steam-en. Viszont nagyon el van dugva ez a lehetőség!
Tartalma:
* Quantum Conundrum DLC: IKE-aramba!
* Quantum Conundrum DLC: The Desmond Debacle
* Quantum Conundrum Soundtrack
* Quantum Conundrum -
Serpiko
addikt
Felrakok egy itemet piacra és nem jelenik meg a listában. Mit kell tennem?
-
SenorGrande
senior tag
Teljesen abszurd dolgot keresgélsz ott. Az általad linkeltnél is ki van írva, hogy nemhivatalos, a közösség által készített fordítás(ok), semmi köze sem a kiadóhoz, sem a fejlesztőhöz, sem a Valve/Steamhez, és felelősséget sem vállalnak a használatáért.
Ha hivatalos/támogatott a fordítás, lejön a Steamen játékkal együtt. Minden más esetben a magyaritasok.hu, a releváns sg topik, vagy a fordítók saját oldala a forráshely mind az információszerzésre, mind a lokalizációkra egyaránt.
-
VGYke
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Egyszer sem a Steam listázásra kérdeztem rá, hanem erre (FÓRUM!!!): Community Translation Packs

-
Ryder62
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem engedi, az előbb töltöttem föl egyet.
-
htc07
addikt
Ha átírom a steam jelszavam, akkor is kapom a 7 napos trade ban t?
-
FullGas
senior tag
Sziasztok
Nem vettem még játékot steam-en keresztül, viszont fizetésnél amikor ki kell választani a kártya típusát nem szerepel Maestro(ez van nekem). Ilyenkor mit lehet tenni, bukta a dolog?
-
csaba951
veterán
http://magyaritasok.hu/
Ennél részletesebb, pontosabb listát ne is keress!Steam meg érthető módon csak azokat fogja listázni, ahol van hivatalos magyar fordítás. Soha nem fogja listázni azokat, ahol valamilyen más forrásból elérhető egy fordítás.
#76131 BomiBoogie
Nekem a megszokott módon ment a legutóbbi 24 órában (is). Luxemburgi szerver van beállítva. -
Csapoati
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Most már 3 napja nem engedi feltölteni a Steam a screenshotokat, nektek sem?
-
VGYke
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ok ezt én is megtaláltam! A lista a magyarul megjelent játékokat (vagy most magyar felirattal letölthető)
dobja ki.
De én a "fórumban" a Translation Packs-t keresem, amit ugye a magyar feliratot hivatalosan nem tartalmazó játékokra lehet telepítés után applikálni.
Ilyen amit linkeltem a fórumban a Dear Esther Community Translation Packs. Kérdésem arra vonatkozott hogy a fórumban hogyan tudok Steam által is támogatott legális, de mások által készített magyar felirat applikációkra rákeresni, mert erre nem tudok! Leírtam azt is, hogy ismerem a magyarítás portált, de ha lehet először a Steam fórumban keresnék, ami ott befogadott, az már biztos! -
matthias
csendes tag
Sziasztok! Ha egyszerre több játékról szeretnék biztonsági mentést, akkor a folyamat minden esetben megáll egy ponton. Ha mondjuk 2-300 megányi játékot mentek le, akkor oké, de ha 40-50 gigáról van szó, akkor dolgozik egy darabig, a folyamatjelző elmegy 100%-ra és végleg megáll. A gép közben üresjáraton megy. Ez normális?
Most úgy mentem le a játékokat, mint az Origin esetében, simán kimásolom a fájlokat, majd ha kell, letöltetem vele, és észreveszi őket. -
eami
Topikgazda
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
elég sok volt szerintem, mondj műfajt. De kettő ami így beugrik az a shadow of mordor es az alien isolation.
-
Assimilator
őstag
Ingyenes játékok szintje lassan olyan mélyre süllyed, hogy jobb lenne ha nem is adnád. Még akkor is ha ingyen van és amúgy sem kötelező. Ez a M. Sharpshooter is. Gyak. az emberek 98%-ánál csak egy újabb sor lesz, ha egyáltalán aktiválja. Ennek mi értelme? Elmondhatjuk, hogy mi hetente adunk egy ingyen játékot?

Poénos.
-
warcat
veterán
Valkyria Chronicles a napi, és máris -50%on,kicsit meg is lepődtem.
-
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Nekem a Wolfenstein: The New Order és a South Park: The Stick of Truth jött be leginkább. Elég sok díjat be is zsebeltek, de az, hogy melyik a legjobb játék, erősen szubjektív.
-
csaba951
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
PC- a Divinity: Original Sin nyert.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok, szerintetek 2014 melyik játéka a legjobb?
-
htc07
addikt
tudom hogy a kutyának se kellenek steam kuponok ingyen se, de
90% OFF Asteria
66% OFF Anomaly Korea
33% OFF Pool Nationvan most kallódóba. ha esetleg mégis érdekel valakit, pü.
lehetne egy topik ilyen steam kuponoknak is.
-
Diopapa
addikt
Nekem a Miasmata jött be nagyon. Ahhoz képest, hogy csak 2 ember munkája, nagyon jó. Elég egyedi hangulata van és jó a sztori is.
Aki végigvitte, tudja miről beszélek. -
KubanitoS
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
Dear Esthert végigjátszottam és nem hagyott maradandó emléket bennem, pedig szeretem az ilyen stílusú játékokat. Inkább egy interaktív barangolásnak mondanám, amelyben az érzelmeidre akarnak hatni, a játék végén kiderül minden, hogy mi miért van, de nem nagy cucc szerintem. 1,5 óra alatt végig lehet vinni azt is.
-
Ryder62
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Azt írják hogy igazából nem is játék hanem egy graphic novel. A másik hogy 2-3 (erős túlzás) óráért 20 €-t kérnek?
Tegnap néztem egy vidit, egy átlagos végigjátszást, kb 1 óra alatt lenyomta. Ha mindent elolvasott volna max 2 lett volna.
A másik ami érdekel az a Dear Esther. Ez meg igazából csak egy map amit belehet járni?
-
Ryder62
őstag
Tényleg ilyen rossz játék a Gone Home mint ahogy írják értékelésekben?
-
Archttila
veterán
válasz
Urguru
üzenetére
Valoszinuleg a laptopban talalhato Integralt HD3000-ret nem szereti! A fejlesztok nem is ajanljak.
Egyelore sikerult atugranom a kerdeses jelentetet. A hivatalos oldalon azt ajanlottak, hogy le kell venni a grafikat, window modra kell valtani, es tenyleg, egyelore ugy fest, hogy mukodik

Most indultunk el a jegen a haz fele, szoval nincs mar sok!

-
Phobion
addikt
Kb. 1 hete írtam steam supportnak, azóta semmi válasz, ez így normális?
A lényeg az lett volna, hogy régi accomon van egy MW2 és hogy át lehetne-e hozni? Írtam nekik cd kulcsot, fiók nevet, de semmi 
-
Archttila
veterán
Egyszeruen idegbajt kapok.
A The Walking Dead Season 2-ben az 5. fejezetnel tartok, de rendre peppe fagy feher kepernyovel...
Mar orak ota viszem ujra es ujra ugyanazokat a parbeszedeket, mert nem menti el a dragam, mindek is...
Nektek is elojott ez a White Screen bug?
-
wjbhbdux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

eami