Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
hi. dec 8!
milyen kedvező a gépigény... Portal RTX
még szerencse, h beleférek a limitbe, és csak 15 éves a játék... :D
3080-tól felfele, de inkább 4080, mert ott van DLSS3... üdv. -
akerbis
aktív tag
Köszönöm Uraim!! Ezek már egész barátiak.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
akerbis
üzenetére
Winter Sale 2022 22 December 2022 — 5 January 2023
Spring Sale 2023 16 March 2023 — 23 March 2023bestbyteban esetleg személyesen nézd meg hátha van, bár még nem hallottam hogy forgalmaznák erre de tényleg rákerült a hivatalos listára. többi kisbolt csak külföldről importálja így nagyon sokat rátesznek az árra.
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
akerbis
üzenetére
Steam Ajándékkártya 30 EUR - 21756 Ft
21756 : 30 = 725,2€ árfolyam. -
Golden9
veterán
válasz
akerbis
üzenetére
Szia!
Én sem találom, de talán jobb is, mert a DIGITÁLIS AJÁNDÉKKÁRTYÁK olcsóbbak.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen Steam pénztárcakódot hol lehet vásárolni? Irja a Steam hogy BestByte de nem találok az oldalukon ilyet.
-
akerbis
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Igen. Ebben au esetben beépültek az alapjátékba.
-
válasz
akerbis
üzenetére
Valószínüleg benne vannak az alapjáték fájljai között, és ezekkel csak ki-be kapcsolod az adott DLC-t (magyarul a dlc-t akkor is leszedi, amikor neked az meg sincs, csak használni nem tudod).
Példának ott az FH4/5, ott is egy csomó DLC helyet se foglal, mivel az alapjáték fájljai között ott van (itt most autókra gondolok, kiegészítőt leszedi, mivel az teljesen új content).
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok! Nem tudjátok DLC-t hogy lehet előhozni? Konkrét játék a Risen2, ugye GOLD Edition-t vettem amiben benne van a 3 DLC. Van ilyen menüpont hogy extrák és azon belül hogy letölthető tartalmak és ott vannak szépen a DLC-k de nem kezdi el tölteni őket, nem csinál semmit hiába kattintok rájuk.
-
Golden9
veterán
Ha Steamen veszem meg a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition-t, akkor most is megkapom mellé a GOG-os verziót, vagy az csak időszakos GOG Connect-es dolog volt?
-
Healbacsi
őstag
válasz
spuros
üzenetére
Mas mappaba kell tenni a menteseket, talalhato rola [youtube video is]. A videohoz erdemes elolvasni a commenteket.
--- ujabb megoldas----
Ok I found a way to get rid of the error while still being able to juggle around multiple saves / playthroughs. Go into the bioshock infinite save folder @ \Steam\userdata\xxxx\8870\remote\savedata. Now whatever extra folders you created here to hold another saved game, just drop into the folder before /savedata, which would be the remote folder. Whichever playthrough files you want to load with the game, put all the .bkm and .sav files into the /savedata folder. You should now be able to playthough the save without getting a read/write error at each checkpoint. Worked for me.
--- ujabb megoldas ---
I actually solved the problem by changing the Savepath. Turns out I couldnt use the full path (ex. C:/Documents/BioshockHD/Bioshock2/SaveGames)
I just used C:/SaveGames And that worked -
chris0000
őstag
.
-
chris0000
őstag
hi. steam vásárlásnál paypal-al szokatam fizetni, amit az egyenlegről von le... x-edik vásárlás...
most bakkártya adatokat kér, mikor kiválasztom a paypal fizetési lehetőséget...
azt írtja paypal bejelentkezésnél, h adjak hozzá bankkártyát, de minek ha ott az egyenlegen a pénz
help! thx. üdv. -
Hoi,
Amikor a Steam fiókomat csináltam véletlenül rossz hónapot adtam meg a születési dátumomnál. Most már elkezdett zavarni. Kerestem mint állat, de nem találtam meg hol lehetne kijavítani. Biztos kiszúrja a szememet, de nem találom. Valaki esetleg tud segíteni?
Előre is köszi.
-
spuros
őstag
Sziasztok, a problémám nem tudom, hogy játék, Steam vagy oprendszer jellegű, kérem nézzétek el nekem. A gondom a következő:
Van egy játék, nevezzük Bioshocknak (mert az
) . Eredeti, Steames verzió rendesen megvásárolva, semmi warez.. Az alábbi gikszert produkálja mikor menteni szeretnék:
Teljesen mindegy, hogy Quick save vagy menüből mentés, tízből kilencszer ez a végeredmény. Nagy nehezen tudom elmenti (felhős mentést használok). Win 10 és 11 alatt is ugyanaz a gond. Nem tudom mitől függ a dolog. Indítottam a Steamet rendszergazdaként, hátha a jogokkal van gondja, de egyik napról a másikra kezdett el bugolni.
Mit gondoltok merre érdemes keresgélnem?
-
csaba951
veterán
válasz
joe-ker
üzenetére
Van TF2 Inventory limit is. Már nem emlékszem pontosan mekkora, kb. 400-600. Ha ez betelik, akkor nem tud több cserét fogadni a fiók. Pénzért lehet venni/cserélni/ajándékozni bővítőhelyet, igény szerint több darabot is.
Vagy csak simán felteszel a TF2 inventory-ból egy kazal itemet Market-re. Amíg várnak, hogy megvegyék őket, addig nem foglalnak helyet az Inventory-dban.
-
joe-ker
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Giftet,kártyát,skint tudok rá küldeni,azok onnan cserélhetők,a rajta lévő TF2 cuccok nem tudom küldeni. Holott cserélhetőnek kellene lennie,
-
csaba951
veterán
válasz
joe-ker
üzenetére
Egy elfogadott csere közelmúltbeli visszavonása
Ha bármelyik cserevárakoztatás alatt álló elfogadott cseréd visszavonása mellett döntesz, fiókod a védelmed érdekében 7 napra el lesz tiltva a cserétől.Újonnan engedélyezett eszköz
Ha olyan eszközről jelentkezel be a Steambe, ami korábban nem volt Steam Guarddal engedélyezve (e-mailben megerősített bejelentkezés), arról az eszközről hét napig nem fogsz tudni cserélni és a Közösségi Piacot használni. Az összes többi eszköz, mely már legalább hét napja hitelesítve van, továbbra is tud cserélni és használni a Közösségi Piacot.Nincs bekapcsolva a Steam Guard
A Steam Guardnak (e-mailes vagy mobilhitelesítős módon) 15 napja bekapcsolva kell lennie, hogy segítsen védeni tárgyaidat és Steam Pénztárcád tartalmát valakitől, aki esetleg jogtalanul fért hozzá jelszavadhoz. Ha a Steam Guard nem volt bekapcsolva 15 napig, nem fogsz tudni cserélni vagy a Közösségi Piacot használni. Az olyan fiókok, melyeken ki van kapcsolva a Steam Guard, nem tudnak cserélni és a Közösségi Piacot használni.Közelmúltbeli jelszó-visszaállítás
Ha elfelejted a jelszavad és vissza kell állítanod (megjegyzés: ez más, mint a jelszómódosítás), 5 napig el leszel tiltva a cserétől és a Közösségi Piac használatától. Ha fiókodon több mint két hónapig semmilyen aktivitás nem volt, 30 napig leszel eltiltva a cserétől. Ezt azért tesszük, hogy megvédjük az olyan felhasználókat, akik elvesztik hozzáférésüket e-mail-fiókjukhoz.Eltávolított mobilhitelesítő
A Steam Guard mobilhitelesítő eltávolítása csökkenti a fiókod védelmét. Tárgyaid védelme érdekében 15 napig nem fogsz tudni cserélni, vagy használni a Közösségi Piacot. Abban az esetben, ha fiókod veszélybe került, ez a korlátozás elég időt ad fiókod visszaszerzéséhez és a védelem helyreállításához tárgyaid elvesztése nélkül.Fennálló csere- vagy közösségi eltiltás
Az is lehet, hogy azért nem tudsz cserélni vagy a piacot használni, mert fiókodat a Steam Támogatás eltiltotta a cserétől. A szabályszegés súlyosságától függően kaphatsz átmeneti, vagy végleges csere-eltiltást.VAC-kitiltás
Ha VAC-kitiltás, eltiltás vagy Őrség-kitiltás kerül a fiókodra, a továbbiakban nem fogsz tudni hozzáférni a CS:GO Áruházhoz, sem CS:GO tárgyakat cserélni, és nem kapsz többé tárgydobásokat sem. -
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis accom amin sajna nem tudom cserélni a TF2 cuccokat,kártyákat.
Természetesen nem free, meg volt az 5€ feltöltés és vásárlás a TF2 boltban. Piacot is használtam már, (most nem tudom használni) de ettől kellene hogy tudjak cserélni.
Van valakinek ötlete? -
DerStauner
senior tag
válasz
Sirpi
üzenetére
OK, de akkor ez miért jó a steam-nek? A régiózáras kulcs azt jelenti, hogy egy adott játékot az csak az ip címem szerinti régióban játszhatom? Tehát ha pl. valami hülyeség folytán egy usa régiós játékkulcsot vennék, akkor innét Magyarországról nem is tudnék játszani, max csak vpn-en keresztül?
Black friday akció keretében vennék pár játékot.
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Pontosan.
Egy dologra figyelj, hogy nehogy régiózáras kulcsot vegyél. -
tibaimp
nagyúr
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem használni a geforce now-ot, és meg is vettem a cyberpunk-ot a steam-en keresztül. Utána néztem viszont, hogy vannak ezek az oldalak, ahol steam key-eket lehet vásárolni. Ezek micsodák? Ha veszek egy ilyet, az ugyanaz, mintha a steam-en venném meg a játékot? Csak mert ezek lényegesen olcsóbbak. Ezeket úgy kell használni, hogy a steam-ben beírom a key-t, és megkapom a játékot? Valaki világosítson fel. Köszi.
-
De4d
őstag
A steam téli vásárról esetleg nem szivárgott ki valami infó?
Lehet e esetleg valami újításra végre számítani, vagy valamire ami kicsit "vásárló" barátibb?
Gondolok itt pl olyanra hogy biztonyos elköltött pénz után extra kedvezmény?
Volt is ilyen régebben hogy talán 30 euró után 5 eurót elengedtek vagy hasonló.
Illetve gondolok még olyan mint amik nagyon régen voltak, napi villámakciók már akciós tételekre is, pl ami kapott egy 50% alapból 1-2 napra kap még egy extra 10%-t
Ha jól emlékszem ilyen volt.
De igazából bármi jó lenne mint ez az évek óta önismétlődő semmi, valami kis játék vagy kirakósozás meg a 0,03centes napi kártyák és az évek óta fix akciók. -
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Ha magyar Steamet használsz akkor nem biztos hogy egyértelmű, mert két különböző dolog van "csomag"-nak fordítva.
Angol oldalon látszik, hogy a GOTY nem "bundle" hanem "package", ami csak egyben vehetőek és nincs leértékelés a fiókon meglévő részei alapján. Ha már minden megvan akkor meg hiába vennéd meg, attól nem lesz más a neve amikor játszol vele vagy semmi ilyesmi.
Ellenben van a Witcher trilógia bundle, amit olcsóbban vehetsz, ha neked megvan a 3 vagy másik rész.
-
-
-
MEg tudjátok magyarázni miért van az hogy witcher 3 game of the year edition miért kerül ugyan 10 dollárba ha minden megvan amúgy már hozzá? alapjáték + 2 dlc.
Akinek csak az alapjáték van meg annak is ugyanúgy 10 dollár... -
Portal RTX nagyon várós… meg kerek egy hetük van kiadni
-
olika78
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a kliens miért nem indul el? Se kép se hang, egy jó párszor újratelepítettem és semmi. És ki sem ír semmit.
-
-
Serpiko
addikt
Steam telefonos appban hogy tudom játékot értékelni?
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
csupán 106 db játék akciós a kívánságlistámról (nagyjából összes), szóval miért is jött volna róla értesítés az appon vagy emailen keresztül?....
pár év és teljesen érzéketlenné válunk amúgy szerintem az ilyen "akciókra"
mondjuk nálam eleve jóllakott a hörcsög már egy ideje, lehet ez az oka a savanyú szájíznek -
Kész csoda hogy nem ment most a sírás a lehalt Steam szerver miatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na majd talán a téli szélen

-
tibaimp
nagyúr
válasz
Segal
üzenetére
Segal: Igen, így működött
!
Mivel a ff-ben nem szoktam belépni a Steam-be, mert gondoltam minek, kétszer is küldött valami számsort e-mailbe azonosításra, nem is értem, pedig a kliens be van lépve...
Hozzáadtam a Kitűzőkhöz. (Ezt írja: 2012. november 21. óta tag. és 9-es szint)Debilon: ennyire azért nem vagyok hülye
-
Golden9
veterán
Az Unrailed! három, a NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER négy napig játszható ingyen.
-
bepken
veterán
válasz
Tom77
üzenetére
van bármilyen játék vásárlásod, amit igazolni tudsz? mondjuk egy kulcs + számla kombó olyan játékról, amit Humble, Fanatical vagy hasonló oldalakról vásároltál.
[link] - itt add meg a bejelentkezéshez használt email címedet, majd válaszd azt, hogy "I no longer have access to this email address"
-
Tom77
csendes tag
Sziasztok!
Steam account segítséget szeretnék kérni.
Nem érem el sem az email címem, sem a megadott telefonszámom.(tudom "jól" hangzik )
Steam támogatásnak már írtam, ők 3 nap elteltével közölték, hogy nem tudnak adott nyelven (magyar) további segítséget nyújtani.
Ezért angol nyelven kérjek segítséget...
Kerestem online steam support chat-et nincs...
Valakinek ötlete, hogy hogyan szerezhetném vissza a steam fiókom?
Köszönöm:
Tamás -
Shaza
senior tag
Hello!
Hol tudom kivenni a szűrőket?
Valamiért ha rákattintok pl az akciós vagy 10 euro alatti játékokra ,jobb oldalon a Szűkítés nyelvre cím alatt a magyar mellett mindig ott van az x .Nem nehéz kiixelni,csak nem emlékszem ,hogy beállítottam volna ezt az állandó szűrést.Köszi!
-
Healbacsi
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Engem is szokott zavarni, amikor valaki (pl ingame chaten) igy irkal:
Azt
szeretnem megkerdezni
hogy mikor
jon a mikulas
mert szeretnek
neki
koszonni.(ez igy 7 uzenet, de le lehetne irni egy uzenetben. Sokan a telefonos facebook miatt mar teljesen raszoktak erre.)
Elkepzelheto, hogy esetben nem ez all fent.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
Ez inkább az miatt lehet, hogy ne lehessen flood-olni az oldalt. Régebben chat szobákban is volt hasonló, mert valakik azzal állították le a szervert, hogy egyfajta "vírusként" küldtek az oldalra flood-oló programot, ami mondjuk másodpercenként több ezer hsz generált, így leállításra kényszerítve a szervert.
-
Golden9
veterán
Cities: Skylines - Ingyen játszható két napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindig variálnak vmit... üdv.
) . Eredeti, Steames verzió rendesen megvásárolva, semmi warez.. Az alábbi gikszert produkálja mikor menteni szeretnék:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami