Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanamii_o
tag
válasz
Segal
üzenetére
De nektek erről amúgy telefonon üzenet formájában jön egy értesítés mint amikor rendesen vásárolsz valamit kártyával? (Nekem az OTP-nél be van állítva) vagy hogy? Az OTP app is le van nekem szedve. Az is értesít. Mert annó nekem az az 1 gebasz is úgy volt,hogy azt mondták visszautalták,de én semmit nem kaptam vagy láttam.
-
-
nanamii_o
tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Akkor tuti jól működik a refund már nem aggódom miatta.
-
-
nanamii_o
tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
4 game-re? Akkor nem örültél. Mármint a játéknak.
Köszi neked is!
-
-
válasz
nanamii_o
üzenetére
Én 7.-én vettem 3-om játékot amire még aznap kértem a refund-ot (meg még egy 2 héttel ezelőtti játékra is), 9.-én el is fogadták őket. A 2 héttel korábbi játékra vissza kaptam az összeget, arra a háromra még nem. Még nincs gáz, mert emailban ott szerepel, hogy 14 napot is igénybe vehet (csak azért fura, mert eddig ez az első ilyen esetem
). -
arcitec
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Nekem van virtuális kártyám, amit lehet azzal fizetek. Pont a napokban vettem és mondtam is vissza egy játékot, írták, hogy visszautalják u.a kártyára. Péntektől, vasárnap estére realizálódott is az utalás, igaz nem a virtuális számlámon jelent meg, hanem a "normál" folyószámlámon. OTP a bank. Szóval szerintem működik. Ha mégsem kapnád meg én úgy gondolom, akkor fel kell venned a bankoddal a kapcsolatot és intézik.
Korábban volt egy esetem, hogy a Gamivo-ról vettem egy játékot és véletlen bepipáltam egy rendszeres fizetést kedvezményekre(havi vagy negyedéves lett volna). Egyszer csak látom levonódott az összeg. Na mi történt, felhívtam a bankot és visszakérték a pénzt.
Igaz magát a szolgáltatást(Gamivo) nem vettem igénybe. Majd az oldalukon visszavontam a tévesen bepipált opciót. Szóval figyelmesnek kell lenni, mert secc perc behúznak a csőbe.
Nekem csak jó tapasztalatom van a Steam-el. Nem ez volt az első visszaigénylésem és rendben működik. Egyébként írva vannak magyarul is a feltételek. Egyértelmű.
-
nanamii_o
tag
Sziasztok!
Refund kapcsán szeretnék érdeklődni,hogy a b.kártyára való visszatérítés problémamentesen működik? Emlékszem évekkel ezelőtt volt a supporttal egy kis vitám,mert kártyára kértem és azt írták a lóvét visszautalták,de én nem láttam az összeget. Érdeklődjek akkor a bankomnál választ kaptam. Piti összeg volt nem foglalkoztam tovább vele. Emiatt kérdem,hogy valaki használta-e a közelmúltban ezt az opciót? üdv -
tibaimp
nagyúr
válasz
Hokunda
üzenetére
Pontosan nem tudom mi lesz, de egy tippem van:
Az új HDD esetében is ugyan az legyen az elérési út és a meghajtó betűjele is!! Ha kell kézzel hozd létre, ill. a Win-el, ha nem azt a betűt adná neki, te magad állítsd be, addig a Steam-ből teljesen lépj ki (alul is zárd be az óra mellett). Ha minden jól megy észleli, hogy nincsenek ott a játékfileok, akkor ráengedsz egy ellenőrzést, erre majd ő leszedi a szükséges dolgokat. -
Hokunda
senior tag
Lenne egy technikai jellegű problémám. Szóval az egyik régebbi vinyóm megadta magát elég hirtelen, volt rajta néhány régebbi játék, de ez most irreleváns. Viszont a steamen belül képtelen vagyok őket törölni, mert kifagy a rendszer. Az új háttértárat megrendeltem, ha kicserélem akkor nem fog gondot okozni, hogy nem lesznek meg a fájlok, engedi majd újra letölteni\helyre állítani? Vagy ezt miképp lehetne megoldani?
-
tibaimp
nagyúr
Az EA Game Awards Sale keretén belül, az EA gémek elég korrekt áron kaphatóak. Például a Jedi Fallen Order 4,79EUR
-
akerbis
aktív tag
Dorien barátom kisegített és megvannak a BF-ek.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
VOlt itt már kérdés, engem érdekelt pl. hogy Steamen lehet-e olyan PayPal-el fizetni amihez nincs bankkártya vagy számlaszám társítva. NEM LEHET...
Ilyen témában és ennek okán is szeretnék megkérni valakit, hogy Holnap este 6-ig vásároljon nekem 2 giftet, Battlefield 4 Ultimate Editiont és Battlefield 1 Revolutiont. Mindkét játék 4.79Euro akcióban. Én egy régi motorosnak előre fizetek 6ezer Forintot az akcióra, vagyis vendégem egy sörre a jelentkező. Nagyon köszönöm előre is! Priviben elérhető vagyok.
-
DRB
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Inda is működik rendesen, tizen éve használom, soha semmi probléma nem volt, eddig. A googlet, meg microfost inkább elengedném, már csak azért is, mert a probléma magoldódott, a support átírta a mailcímet(a sok baszakodás után készült egy hibajegy a problémával és ezzel meg is oldódott), és minden megjön mostmár. Illetve eddig is megjött minden, kivéve az e-mail változtatásnál az ellenörző kód(hogy miért azt seniki nem tudja, valami a steam-nál volt vagy én nem tudom, de mindegy már), a steam guardot is visszakapcsoltam, szépen jönnek is kódok, szóval problem solved. Bár így menne az EA-nél is, ott el sem jutok odáig, hogy megadjak bármi másikat, szigoruan a régire küld mindent, írtam a supportnak, nagyjából 5 email váltásal csináltunk egy szép nagy kört, úgy értem az 5. e-mail után visszaértünk az elejére, minha valami értelmi fogyatékossal leveleztem volna. MIndegy, ez már nem ebbe topikba tartozik.
Ja és persze kösz a javaslatokat!
-
DRB
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
indamail, de ahogy írtam, a belépésnél a kód megjön, érdekes de most már nem kell jeleznem, hogy nem férek hozzá a régi mélfiókomhoz, küldje máshová, hanem küldi simán az újra. Illetve már nem küldi, mert kikapcsoltam a Steam Guard-ot amig ez az email dolog meg nem oldódik. Az is fura, hogy amikor kikapcsoltam a Steam Guard-ot, akkor is küldött csak nem kódot, hanem megerősítő linket, ez is megjött, az új mail címre, amit ugye még a blépésnél adtam meg du., de közben, meg azt írta, hogy a régire küldi, és a beállításoknál is a régit muttja. Nem igazán világos, hogy most mi van
Egyébként az a gond, hogy az eddigi *****@index.hu címem megváltoztatta a szolgáltató *****@indamail.hu-ra. Küldtek egy mélt, hogy tetszik nem tetszik mitakarok, de az index.hu nem maradhat tovább, én meg azt választotam, ok, index-ről indamail-ra mehet, nagyon mást nem lehett, vagy megszüntetni. Kb. ennyi történt. -
arcitec
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Mi az, hogy így van megtervezve? A Windows eltávolításban az eltávolító nem is csinál mást, mint hogy meghívja a Steamet, tehát nem a win távolít el, hanem a Steam, nyilván ezt értem.
Csak akkor miért nem csinálja?
U.I: Köszi, kiléptem majd vissza és már fel is tette a kérdést, hogy törölje-e. A Steam-ről el is tünt. A Windows-ban sem látszik, a telepített helyről is kiszedte. OK KÖSZI ...
-
csaba951
veterán
válasz
arcitec
üzenetére
Várj vele 5 percet. Ha továbbra se történik semmi a Steam kliensben, akkor zárd be a Steam klienst és indítsd újra a Steam klienst.
Egyébként szerintem az összes (Origin/Uplay/Battlenet/Gog/Steam) kliens így van megtervezve, hogy innen indítod a telepítést és az eltávolítást is.
-
arcitec
addikt
Visszamondtam egy játékot, a windowsban elindítottam az eltávolítását. Bejött a steam és a játék nevénél ott, hogy eltávolítás folyamatban. Azonban valójában nem történik semmi. Ez, hogy is működik?
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Meg kéne változtatnom a steam fiókom e-mail címét, el is jutok odáig, hogy adjam meg az új email címemre küldött ellenörző kódot, de nem jön az istenverte kód. Belépésnél is volt egy kis gond, mert akkor is küldött egy kódot, de a régi mail címre, viszont lehetőségem volt jelezni a belépésnél, hogy nem férek hozzá a régihez, erre meg kellet adnom néhány adatot, meg persze, hogy hová kérem a kódot és meg is jött, be is léptem. De az e-mail cím váltásnál már nem jön meg, szokott ilyen lenni, várjak kicsit, vagy mi van ilyenkor? Kösz a válaszokat előre is!
-
Golden9
veterán
Ingyen játszhatóak 2-3 napig.
theHunter: Call of the Wild
Crossfire: Legion
Chivalry 2 -
Segal
veterán
Ha ennyire zavar akkor utalok inkább neked 1 eurot, csak haladjunk már tovább...

-
steele80
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Sajnos levonta és már egy hete történt a dolog. Most nem az a 400 Ft aggaszt igazából, hanem ha én nem adok számlát 400 Ft-ról mindenki ismeri a következményeket. Még csak vissza sem kérném, ha tájékoztatna arról, például, hogy nem utaljuk vissza, de a következő vásárlásba beszámítjuk vagy valami hasonló, de az, hogy leemel 1 eurót az egyenlegemről csak azért, hogy beregisztrálok egy kártyát, hát az kicsit furcsa nekem.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Bankkártyát regisztráltam a Stem-en. Levont 1 eurót és utána nem utalta vissza. Ez teljesen normális manapság? Amikor néhány éve az előző kártyát regisztráltam, akkor még visszautalta.
-
bepken
veterán
válasz
forras2
üzenetére
hát sajnos ez ilyen :/ de amúgy nem teljesen (illetve nem feltétlenül) úgy néz ki, hogy feltöltöd a Steam wallet-jét, hanem tudtommal ilyenkor rendesen kap egy giftet tőled (mint amikor pl egy játékot küldesz giftben, lehet üzenetet is írni, időzíteni, meg minden)....csak ugyebár digitálisan, a Steam kliensen keresztül.
mármint értem szerintem, hogy mi lenne a lényeg, nem csak egy "egyenleget" szeretnél neki adni - ez biztosan nem váltja ki a fizikai kártya átadását, csak azért írtam le, hogy azért kicsit talán kulturáltabb annál, mint amire gondoltál

-
forras2
őstag
Szevasztok!
Unokaöcsémnek szeretnék venni ilyen steam ajándékkártyát, viszont ahogy keresgetem neten, 33-35 ezer ft-ért árulják az 50 eurós kártyákat! Lényeg a fizikai cucc, tehát nem feltölteni szeretném a pénztárcáját...
Ezek most valós validok? Tényleg 20 ezer ft-ért elkérnek 33-35 ezer ft-t?
-
válasz
_Balee_
üzenetére
Itt egy általános leírás, mit érdemes megcsinálni.
Ezen belül az API key törlése.
Az API key-nek röviden az a lényege, hogy a böngésződben lementésre kerül egy cookie, amiben a sessionId és a steamLoginSecure mezőkben lévő (random generált) értékek alapján, jelszó nélkül enged be a böngésző. -
Golden9
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
"A probléma hogy VAC BANNED a neved a Steamen, tehát már hozzáférhettek a fiókodhoz, vagy az emailedhez, vagy valamely ezközödhöz amin ezeket használod, hogy ezt átírják."
Meg tudják változtatni a profilnevet belépés nélkül?
Ha meg belépve változtatták meg, akkor már miért nem rabolták le rögtön a raktárt a levelezgetés helyett?
-
_Balee_
aktív tag
Egyébként ezt hogyan tudták megtenni? Mobil alkalmazással kell jóváhagyni az új belépést.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
_Balee_
üzenetére
A probléma hogy VAC BANNED a neved a Steamen, tehát már hozzáférhettek a fiókodhoz, vagy az emailedhez, vagy valamely ezközödhöz amin ezeket használod, hogy ezt átírják.
Először is ki kéne derítened hogy ez miképp történhetett meg, használtad e ugyanezt az email/jelszó párost máshol?.
Ha biztonságban van a géped, én jelszót váltanék, és kétlépcsős azonosítás legyen bekapcsolva (Steam Guard). -
-
wjbhbdux
veterán
válasz
_Balee_
üzenetére
Hol kaptad ezt az üzenetet? Eléggé átverés szaga van, én nem kattintgatnék a linkekre ha ez egy email, vagy Friends chat üzenet, a Valve így nem keres meg. VAC banért nem zárolják a fiókodat, csak az adott játékban nem tudsz multizni többet. A skineket sem küldheted el VAC ban után más fiókra. Single player játékokban nincs VAC, így tévedésből se kaphatnál ilyet, hacsak más nem fért hozzá és játszott a fiókoddal, ezt látnád a profilon, a VAC bannal egyetemben.
Egy hivatalos üzenet így jelenik meg pirossal a kliens tetején:
-
_Balee_
aktív tag
A kb 15 éves steam fiókomat bannolták (VAC Banned), csak single játékokkal játszok, kb. egy hónapja játszottam utoljára a God of Warral játszottam, azóta semmi. Mit lehet tenni? Vagy 500 játékom van. Ezt az üzenet kaptam:
"We were detected suspicious activity in this Steam account. Per the Steam Subscriber Agreement, this account will be locked in 1 hour. The account will not be unlocked. Trading on the following account will be permanently disabled in 1 hour. We have allowed you to send the valuables skins to a friend or a storage account."
-
Golden9
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez a felajánlás az utóéletével, tisztára olyan, mint egy magyar közbeszerzési pályázat.
-
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Mindegy, Tiny Echo elengedve.
-
maross
nagyúr
Van egy tiny echo kalandjatek kulcsom folosbe, ha valaki jatszana vele, viheti. Nem 100%, hogy jo, csak annyit kerek cserebe, hogy jelezze jo volt vagy sem.
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Két napig a Hell Let Loose, és a Secret Neighbor: Hello Neighbor Multiplayer,
három napig a Battlefield 2042, és a Witch It ingyen játszható. -
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Itt lesz a válasz. Ezt el is felejtettem, hogy a preload így van.
Lehet miközben várt a háttértár 100on tekert, hogy kibontsa a fájlokat és utána akarta leszedni a hiányzó fájlokat.
Azért mutatott még plusz X.GB letöltést.A kitömörítés nem csak az SSD gyorsaságán múlik.
-
GAbre
veterán
válasz
Healbacsi
üzenetére
-.-
Látszik nem olvastad el rendesen.
Az érthető,ha változik a méret.
Az már kevésbe,hogy miért áll.és nem tölt,és nem szóltam volna,ha nem hosszú ideig áll,vagy épp látok feladatkezelőbe lemezhasználatot folyamatosan.
Vagy steames/kézi törlés után miért áll ezen a méreten,és szintén nem tölti.
Vagy én a delete gomb-al vagy steam kezelés-eltávolítással biztos elkövettem 1" user errort"Érdekes módon máshová letöltés ment.De biztos az,hogy "leterheltek" a szerverek,és több,mint fél órán keresztül semmit nem tölt(a 0ról induló letöltés is a képen láthatóan kezdte).De az is user error. Nem steam error.De min1.És még neked áll feljebb.
xdKicsit vicces,hogy milyen rövidlátó vagy,és 1xűbb a másikra fogni,hogy az ő hibája.

"Egyenlőre töltöm máshová,ott elölről kezdte el" -
Healbacsi
őstag
válasz
GAbre
üzenetére
Bocs, de ez totalisan User Error.
A korabbi letoltes pre-download volt (ez a steam oldalan tokeletesen latszik is), ezert tartott 80%-on a masodik nap, amikor mar a release verziot szedte volna le. Mivel friss megjelenesrol van szo, nem az elso eset, hogy a letoltes nem indul el azonnal, mert leterheltek a serverek.
Kar volt letorolni egy felkesz letoltest.
-
GAbre
veterán
Reggelt!
Más is szív vele?
Tegnap leszedett,ha jól emlékszem 70-80gb-ot.
MA reggel 50/60gb-on ~80%on állt fél óráig.
Eltávolítottam,újra indít letöltés,és alapból így kezdte el,nem 0ról,és így is áll 5 perce.
Vmiért csak ez a játék,baszakodik,hiába törlöm le akár kézzel is,akkor is folytatja innen.Viszont nem is mutat normális írási értéket feladatkezelő.
Egyenlőre töltöm máshová,ott elölről kezdte el.De ilyet még semmi nem csinált. -
bepken
veterán
ha valaki esetleg még nem találkozott volna ezzel a hírrel: [link]
December 9-én (2:00-tól!) a steam.tv felületen fogják közvetíteni az idei The Game Awards nevezetű rendezvényt.
A lényeg, hogy azok között az - előre regisztrált - felhasználók között, akik élőben követik a közvetítést, percenként sorsolnak majd ki egy Steam Deck-et! ami szerintem elég vagány
(bár nagyjából tisztában vagyok az esélyeimmel
)EU/UK/US/Kanada régió regisztrálhat
-
Golden9
veterán
Hat napig ingyen játszható a Tom Clancy's Rainbow Six Siege.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(doom eternal), de gond nélkül megérkezett a visszatérités
.

, annak adod akinek szeretnéd, de azért nem olvasnád végig mégegyszer a privátjainkat?

eami