Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én azt használom csatára, szülőktől kapott hajót inkább szállításra, mert alapból 800-as raktere van. A Frontieren csak pajzsot és reaktort cseréltem, és 3-as szinten vagyok a Shield skillen. Elég magabiztos voltam az űrharcban, erre most nemrég 3 fejvadász hajó úgy elpicsázott, hogy esélyem se volt.
-
Ribi
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Lodge-ban marad ha nem mondod neki, hogy jöjjön veled.
-
freddirty
senior tag
válasz
jano1102
üzenetére
Szerintem csak annak érdemes talált vagy quest reward hajókat használni, akik nem akarják használni a builtin űrhajólegót. Annyi credit jön úgyis csak weapon eladásból és questekből, hogy másra nem tudja elkölteni a játékos. Én még mindig a frontier-t használom de a szintemnek megfelelő maxos reaktor, hajtómű, particle weapon van rajta. De így is 400k cash van amit nem igazán van mire költeni lvl28-on.
Szerk: ehhez mondjuk sajnos maxolni kell szükséges skilleket. -
törölt tag
válasz
csicskusz
üzenetére
Köszi, megnézem és kipróbálom ha van ilyen opcióm, de esélyes, hogy már ehhez túl régi a rendszer. A legújabb BIOS frissítése érdekes módon engedte a Resizable Bar-t, ezt nem gondoltam volna a B360-ra. Nvidia Profile Inspektorral engedélyeztem, nagy különbségeket nem látok..
.Max npc tömeget lejjebb vettem még, remélem ez csinál valamit
.[Crowd]
uMaxCrowdActorCount=60
;tömegiszony kezelése -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Jelen!

Szerintem érdemes (bár az összes cikk, meg teszt azt mondta, hogy ne, inkább cseréld...), már 3000 felett van picivel a rakterem, lehetne több is, de az az ugrás távolságára, a mozgékonyságra és a max sebességre menne, B típusú egységekből ki van maxolva kb. Így 98 a mozgékonysága a hajónak, max. sebesség 140, ugrás távolság 23.
Van ezen kívül már 4 másik hajóm, de még nem éreztem úgy, hogy cserélni kellene. -
Rossi
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Fejlesztgettem, meg cserélgettem modulokat, valamivel erősebb lett, 16 egység energiám lett a 14 helyett (azért ez sok mindenre nem elég), meg több nafta van a grav meghajtóhoz, kb. ennyi.
Lvl12 vagyok, Pilot lvl1, 2 db 22-es hajót le tudtam szedni, de éppen hogy.
Szóval szerintem nem igazán éri meg.
-
Bad Pritt
félisten
Van itt olyan, aki a Frontiert fejlesztgeti, érdemes rááldozni a pénzt és időt? Nem tudom, mi lehet a plafon nála, de formára tetszik maga a hajó.

-
myckey
veterán
-
S e t h
nagyúr
Amúgy betojás jó szövegek vannak, időnként felröhögök.
Nyomozok rangerként, éppen kérdezek ki egy beképzelt nagyarcút, ezért én is stílust váltottam.Kérdezi tőlem.
-Miért nyomozok xy után?
-Mert én vagyok a vadász, ők meg a préda.
-Ma már mindenkit felvesznek a rangerekhez?
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
Nekem is csak a DLSS + LUT (ReShades, nincs fg) mod van, előtte és utána is volt crash. Pl: Tegnap 2x egymás után amikor a Lodge-nál akartam landolni. Azért is gondolom, hogy nem ez a mod a gond, mert nekem mindig a landolásnál crashelt eddig, talán nem elég gyors a gép és valami kisiklik a töltés során...passz. Arra is gondoltam, hogy a crowd NPC rendszert nem bírja a gépem, mert a landoláskor is inkább ott fordult elő az összeomlás ahol van crowd.
-
myckey
veterán
Klasszak az űrállomások, csak úgy megállni aztán nézni ki a semmibe...jól néz ki a dokkoló videó is hozzá...
Meg a random küldik is jópofák, némelyiknek nagyon laza dumája van.
Crash az itt is akad, sűrűn mentek, aztán annyi.
Sok cumótól görcsöt kapok néha, pedig nem is porzsívózok teljes elánnal...kereskedő, alvás kifosztás alvás blabla ismétlődő ciklustól is vakarózom azért, de túl lehet élni, az a pár másodperc míg bealszok, és tölt, meg szaladok egy sort, nem veszélyes.
Rabolja az időt a program...( de módjával fogyasztva, nem igazán unalmas, ellenben a menu rendszer forgatásától is viszket már. Bár most rászoktam, hogy a kontroller mellé, nyomkodom a klaviatúrát,is.)
Szerk:
Nem értem azokat az emberekt, akik mindenáron, más játékokhoz hasonlítják, kiragadnak részleteket és azt akarják ebbe beleerőszakolni...pláne, akik nyomnak vele pár órát, esetleg végigpörgetik a Main sztorit, aztán meg is van az összegzés....Ez rohadtul nem erről szól, nagyon nem ennyi a varázsa. -
Rison77
senior tag
Nagy elvárásokkal ráfeküdtem, hogy jól felhúzom a piloting-ot 4-re, a starship design-t is, és akkor majd hú rengeteg cuccból építek egy hajót. Aha..
Ahogy meglettek a skillek, konkrétan összesen 2-3 db eszközt oldott fel. Semmi új plusz struktúra etc. Van amiből ugyan úgy fix 3 van pl landing gear-ből, ráadás a jelenlegi hajómon olyan van amit vásárolni se tudok, max copyzni a fent lévőt, másmilyent rá se tudsz rakni, mert a magasság nem fog egyezni, és copyzni se engedi mindig. Meglévő hajót megbontani meg... kínzás kb. Főleg amikor azért sír, hogy nincs modul csatlakozva, és ránézésre minden van csatlakozva, de azt se mutatná mivel van a gondja.. kezd el letörölni a modulokat, mert ha csak kihúzod ugyanúgy megmarad a hiba..
A piloting rank 4 is.. eddig 3 teljesen random landolt hajóból a bolygó felszínén egyiket se tudtam vezetni, hiába öltem meg bounty hountereket, spacer-eket aiké volt, not authoryzed to pilot.. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Tipp: a stealth fejlesztéséhez szükséges sneak attackok száma sebzésre értendő, szóval ha egy automata fegyverrel kezdesz el lőni valakire hidden státuszból akkor az első 3-4 lövedéked még azelőtt célba talál, hogy a státusz változna és így 3-4 sikeres sneak attacknak számolja el a rendszer.
-
nubreed
veterán
válasz
gyimger
üzenetére
Én sem értem, mit csinál a Bethesda, miért nem jön már valami patch. Mondjuk én eddig szerencsés voltam, nekem eddig összesen egyszer volt CTD, de pl. egy olyan patchet nagyon várok, amiben javítják (és remélem fogják is) a performancia gondokat. A Cyberpunk 2077 ezerszer jobban néz ki, pedig már egy 3 éves játékról beszélünk és az, azonos hardveren sokkal jobban fut. Nem mondom, néha egészen jól néz ki a Starfield is, bizonyos bolygók textúráit és környezetét egészen jóra csinálták meg, de néha meg borzalmasan gagyinak hat, nem tud hozni egy folyamatosan szép látványt az a Creation Engine 2. De amikor már lehetett tudni, hogy ezen készül a játék, már akkor mondtam, hogy ez lesz.
#2677 Köszi, de mostanában nem hiszem, hogy elkezdek FO3 -azni újra, de ha igen rálesek a blogodra.
-
nubreed
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A skyrim de akár az FO3/4 nekem folyamatosan fagyogatott modokkal. Pedig elvileg mindent a papír szerinte csináltam és nem voltak konfliktusok és minden mod leírását elejétől végig elolvastam, mert ugye ott le szokták írni, hogy mi mivel akadhat össze, sőt a betöltési sorrendre is figyeltem, és mégis. Nem tudom más is járt-e így, vagy csak én voltam ilyen szerencsés.... Ebből kiindulva, lehet, hogy a Starfieldnél is így lesz ha sok modot kezdünk majd el használni. Most csak a dlss mod van fent meg a Neutral LUT és kb ennyi.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
értem, majd ma még tanulgatom, próbálgatom

VikMorroHun: neked is köszönöm a választ, majd ma ismét próbálgatom, bár eddig mintha az FPS valamennyire javult volna, igaz nem sokat játszottam még a modokkal, majd kimegyek nagy területre, ott kiderül változik e valami.
amúgy valahol látom hogy melyik mod működik?
értem ez alatt hogy a vortex-ben nem engedi vagy én nem tudom hol kell külön berakni olyan modot amit simán letöltök a nexus mod-ról
mert a vortex-nél egy külön aldomaint ad fel ahol ott van az add vortex gomb és az meg is jelenik a progiba, viszont itt lényegesen kevesebb mod érhető el mint a nexusmod oldalon
lehet értelmetlen amit írok, ezért elnézést kérek, nagyon új vagyok még benne
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Annyi modot használsz egyszerre, amennyi jólesik. Skyrim/Fallout 4 esetén van egy elméleti 250 + kb. 4000 felső határ, de ezt nem valószínű, hogy ezt eléred. Nézz szét a Beállítások lapon, ott lehet szabályozni, hova telepítse a modokat, és milyen módszerrel.
-
Anti-Hero
aktív tag
Én most pont e miatt tettem félre a játékot és kezdtem el a BG3at.
Imádtam a 60 órámat a Starfieldben..de a vége kicsit lelombozott..na meg az is elvette a kedvem..hogy NG+ba eljutottam megint a végére..és a legutolsó quest nem jön fel...3 óra ment a levesbe..meg az egész ng+.. egyszerűen bebugolt és nem megy tovább a story..
Tetszett ez az ng+ megoldás az elején..aztán rájöttem, hogy ez így egy szopatás csak. Tárgyakat, hajókat igazán vihettük volna tovább..Visszatölthetném az alapjáték utolsó mentésére...de köszi nem..majd valamikor máskor megint előveszem.
-
GAbre
veterán
válasz
Piszmaty76
üzenetére
Sztem a nedvesség miatt lehet

:S
Passz,akkor én nem is szólhatok,hogy néha crashel csak.
Gondolom patch hiányában.Virágbolti is úgy fut,mint steames. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem pipálja.
mvkly + jano1102 Köszi!

Razorleaf-el kapcsolatban nem úgy értettem a hajó Overkill lesz-e hanem, hogy egy lvl5-7-es karaktert mennyire fognak összetörni az Outposton a kalózok ha megkeresem a hajót. A Spoileresen említett sidequest miatt meg végképp akarom nagyon feeling lenne együtt.
A Razorleaf csak azért kéne mert tetszik és kezdésre masszívabb mint a Frontier, még az első "sneak oktató" questnél is rápróbáltam a 3v1-re de az utolsót már esélyem sem volt lekapni, kicsit zokon is vettem több év Elite után. 
(Marson lopj el valamit ami triggereli...) Az vajon BH only sidequest vagy csak kaptam a class-re referenciát?
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mert eddig nem igazán láttam róla panaszt itt vagy máshol.
-
GAbre
veterán
Ha Tod-ot kérdezed.Ő azt mondta gondolkozz el a fejlesztésen,ha nem fut jól
Anti-Hero :
Elég zavaróak az ilyenek,meg még más is,de ezek főleg,miután annyira életszerűvé próbálták változtatni game-t "szemed sarkában",addig előtted ott nyomja ki a szemed a "mehh". :S
Nem látják a fától az erdőt. -
Miből lenne más xboxon mint pc-n? Ugyan úgy működik a játék csak a hardver más, kevesebb a hardverek miatti hiba de gameplay bug ugyan az.
Save bloat is lehet, arra meg lesz majd cleaner. Skyrimnél is volt ilyesmi bug. Illetve ne felejtsük el hogy ez egy bethesda játék igen nagy bonyolultsággal és őskövület motorral, kell neki pár év mire közel minden javítva lesz. Addig tapasztalunk majd igen sok bugot, nincs kizárva hogy gamebreaking bug is lesz.
Nálam ma npc olvadt bele bútorokba, de fizikai bug is van bőven, részemről belefér. -
Rossi
addikt
Na, az első 10 órát övező öröm tegnap el is szállt, 2 óra alatt kb. 8x crash-elt a játék...
Ebben volt random mindenféle, kivágott a játékból, végtelen betöltés, mentés közbeni fagyás stb.
-
warcat
veterán
Tippek-trükkök videóból:
-Ne az npc hajómérnököknél regisztráljuk a lopott/talált hajót az ugye drága, az érték 84%-a, helyette nyissuk meg a ship menüt (TAB / Ship) és ott a register gomb.
20800cr körüli hajónál a bolti regisztráció 17500 kredit, míg így csak ~13800-Ha a világűrben foglaltad el a hajót dokkolás után, akkor miután beleültél a pilótaülésbe, elköveted a fentit, ez automatán lecsatlakoztat és kidob a világűrbe az új hajóddal. Ezekekután targeteljük be újra a normál anyahajónkat, dock, és elrepülhetünk azzal, nem kell a gagyi hajóval repkedni, a ship menüben ugyanúgy eladható lesz a zsákmányolt később.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Persze, nagyon látszik, de sose gondoltam bele, hogy ilyen szemhéj meg apró izom szimuláció hiánya okozza.
Főleg azért lesz egyre feltűnőbb, mert egyre nagyobb a gap a többi játék meg a Bethesda között. Lip sync szintén két generációval ezelőtti szint. -
Bad Pritt
félisten
Kinek mi a tapasztalat a questek optional részét pipálja a játék vagy csak szimplán eltűnik, ha megcsináltad?
-
GAbre
veterán
https://www.facebook.com/TopWarzoneMoments/videos/1261201307885431/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB
1000kg+ giga loot ingyé.
Ha még nem dobta fel senki ide!
Mellesleg titeket nem tép az ideg,hogy állandóan elétek áll a b*zi npc?
Bányászok:elém áll bele a sugárba.Lopakodok elém áll,és nem tudok "kattintani",mert ő ott van stb...
Azt meg végképp nem értem,miért nem adtak 1 értelmes magyarázatot:Az oké,hogy a lelethez aki először hozzáér lát valamit.De még a bandából se mindenki ért hozzá,de senki mást nem érdekli,hogy ő legyen az első és lásson valamit,én meg folyamat újra látom 80x?
De okés,a legtöbb leletnél tele van a bánya emberekkel,akik eddig nem is látták nyúltak lelethez vagy vmi...? De még ezt is elnézem,de akkor jönnek az anomáliák,és nem 1-2 már vagy 10nél legalább tartok,és még 2x ennyi legalább van.+ a többi anomáliás romok. Benépesítjük a galaxist,de senki még csak nem is találkozott 1el se? Vagy épp ment be ilyenbe? De legyen,neked erőid lesznek,de még a csapatod tagjait se érdekli ez az erő?1se?! Olyan fejetlenség ez,amire úgy érzem valami magyarázatot kellett volna adniuk. Akár 1 klisés szöveg,genetikai kód vagy kiválasztott vagy vmi.
Mert így számomra annyira logikátlan....
-
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
Érdekes infó.

Állítólag AMD GPU bug, nem tudom mert RTX van és nálam kirajzol mindent elvileg.
-
Nekiálltam a hajó moddolásnak, van benne variáció bőven. Már fél órát elszórakoztam csak a legózással aztán nem tetszett és cancel.

De Razorleaf kapott extrákat, most már többet elbír és fegyvereket is kicseréltem rajta. -
gabranek
senior tag
Sziasztok!
Game Pass alatt kezdtem el játszani a Starfield-el és tizenpár órát bele is raktam. Közben viszont megrendeltem egy új videokártyát, amihez elvileg kapni fogok egy steames példányt ajándékba. Na most a kérdés: a mentésemet át tudom majd vinni steamre, vagy ott nulláról kell majd kezdenem? (nem vagyok állandó Game Pass előfizető, most kifejezetten a Starfield miatt fizettem be egy hónapra)
-
Staradder
tag
Van akinek game pass verzióval működnek a textura modok?
-
Cseri0058
őstag
Hajóépítésnél az alkatrészre kattintva írja, hogy lehet forgatni. De az istenért sem sikerül. Csak a Z gombbal engedi tükrözni.
Lehet valamennyire forgatni az alkatrészeket vagy csak tükrözni lehet?
Mondjuk ellehet forgatni 90 fokkal? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
vortex kiírja jobbról a második oszlopban, hogy mizu, van frissítés, akadás.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Szerintem sem érdemes annyiért hajót venni, ha mondjuk csak 3-400 ezer kredited van, ha milliók, akkor miért ne. Fentebb láthatod amit találtam, azt írja érték 240k, a névre iratása volt 33k, megnéztem az eladási árát regisztráció után, 39k. Elég jó haszonkulccsal dolgoznak az űrhajó nepperek, már már rablás inkább.

-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BusinessGuy
üzenetére
értem, köszönöm a válaszod
most ismerkedem ezzel a vortex progival, tegnap este letöltött mindent ami elérhető
majd próbáűlgatom még állítgatni de annyi kérdésem lenne hogy minden modot a my game/stafield mappába kell rakni viszont ez a progi a játék telepítési mappát kérte hogy adjam meg.
gondolom ez a vortex már alapból tudhatja mit hova kell tenni, mert minden települt.
igaz beállítani még nem tudom azoknak utána olvasok de ha esetleg te vagy bárki az olvassa a topikot és hazsnálja a vortex progit, legyen szíves megerősíteni hogy ez is olyan mint pl a CP77 hogy egyszerre csak egy mod használható
bocsánat a láma kérdésért, de ez nagyon érdekel viszont tök analfabéta vagyok a modoláshoz, mint az gondolom eddig is kiderült
-
jano1102
csendes tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem értek egyet a másik válaszolóval.
Szerintem érdemes hamar megcsinálni. A páncél tényleg erős, de nem annyira, hogy nyílt tűzben sétálgass fel-alá, inkább csak megkönnyíti az életed. A Razorleaf jó hajó, nagyokat tud ugrani, de kérőbb 20-26 szint ugyanúgy széteszednek az ellenek, ráadásul a raktere is kicsi, több jobb hajó van nála, amit ingyen ki tudsz szedni. Kezdetnek jó. Asszem a quest-et nem tudod megkeresni, random dobja (elég korán) egy doksi formájában (secret base?). -
Micsurin
nagyúr
Zseniális Witcher 3 / Skyrim feel néha

Spoileres lehet Bounty Hunter számára, saját felelősségre:Ez zseniális épp leszálltam Marsra Sarah-val de amint beértem a bárba volt egy kés az asztalon elvettem csak azért mert tetszett és akartam roleplay miatt. Erre rám rontottak a helyi TEK srácok, hogy [... Commander meg van elfogtuk.] elvittek a Phobos böribe és a parancsnok belekényszerített, hogy vagy dutiy vagy segítek neki a Crimson Fleettel kapcsolatban. Tekintve 7 évet húztam le mint BH és számos nagy nevet behoztam neki. Ha lesz még pár tucat hasonló sidequest kész engem tényleg kilóra.

-
válasz
scyllafren
üzenetére
Úgy látom van benne hely a motyónak.

-
Legújabb szerzemény. Persze outpostot indultam építeni, leszállok, elfordulok jobbra és kb. 200 méterre ott állt, csak megnéztem..
Iszonyú nagy batár egy dög, belseje mint egy labirintus, alig találtam meg a pilótafülkét.

-
csiak
tag
Srácok, mi van akkor, ha a mellékküldetések teljesítéséhez egyszerre több "céghez" is be kellene lépnem. Pl. Vanguard és Rangers? Lehetséges a játékban több frakció tagjának lenni? Köszi!
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Még nagyon gyerekcipőben jár, a nexusos oldalán látható mik azok amik kész vannak és mik azok amik nem szépen frissitgetik de a terep például még sehol sem tart kb.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
10+ gb vram felett biztos jól nézhet ki

-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, ez mi lehet? az amit a neve is takar?
[link]
van ennek értelme felrakni?
-
Laraxior
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
[link] Youtube video, de ott a leírásban. Letöltöd a StarfieldCustom.ini-t, bemásolod a My games, starfield mappába, megnyitod, kiegészíted a displaynél ezzel az egy sorral:
"[Display]
fWideAspectLimit=3.55556"A menü igaz marad úgy, de amint belép a játékba már teljes képernyős lesz.
Nem az én játékom, sose voltam repülős, ezt a vackot is alig bírom irányítani, még a gyakorlókalózok is agyonvertek

-
Laraxior
titán
Csak működik

Mondjuk ezektől a fáktól nem vagyok elájulva

-
sittes79
addikt
-
Staradder
tag
Felraktam pár textura modot a Nexusról, de nem akarnak működni.
Data/texturesbe másoltam őket (kitömörítve), letöltöttem és bemásoltam a szükséges StarfieldCustom.ini filet a my games/starfield mappába.
Nem működik normál xbox storeból indítva és vortexból sem.
Mi hiányzik még mi lehet a gond?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.