Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Eh látom az itemek nem változtak, ugyan az a ~30 fegyver és nincs ténylegesen egyedi legendary fegyver kb.
Megint kiesett a Bounty Hunter szett és gyakorlatilag nem volt ami jobb lenne tőle... valahol ez kicsit zavaró.

Mantis gyengébb, a Constellation alaksori gyengébb, megnézzük az UC armor jobb lesz-e NG3-on mot vagy még mindig épp csak pariban lesznek. 
-
Micsurin
nagyúr
No záróvizsga után gondoltam adok neki egy újabb playthrought főleg, hogy itt a buggy végre.
Ha a mostani NG+2-öm befejezem tudom úgy játszani az NG3-at mintha nulláról indultam volna sztori tekintetében vagy új karaktert kéne kezdjek?
-
Micsurin
nagyúr
Az utolsó 200-ban csak azért játszottam mert kíváncsi voltam van-e NG+-ban valami difi akár mainline akár faction line ami megéri de nem igen találtam csodákat.
Elején nagyon megtudott ragadni de itt a végén azt éreztem végre letettem, ellenben egy ME Trilogy-val vagy RDR2-vel nem beszélve egy Witcher3-ról ami cirka ~1500 óra után is tud újat apróságot mutatni egy egy mellék küldetésen amin esetleg elsiklottam.
-
Micsurin
nagyúr
Erről tudok de ez hónapokkal a megjelenés után ebben a formában a kb semmi.. ezt első héten kellett volna kiadni.

Szóval eb... remek.

Ebben a formában ez így kuka, main story kipörgetve 4x, faction-ök 2x, valahogy 400 óra alatt kifáradt a játék és szinte csak a hibái látszanak, ha nem kapják kézbe ezt a modderek sem fogják megmenteni total conversion modokkal
. -
Micsurin
nagyúr
Fog ez kapni bármi frissítést vagy itt hagyták mint eb a ...át?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Patch... szebb helyeken ezt szokás HotFix-nek nevezni de kinek, hogy.

VikMorroHun DLSS berakása sem szabadott volna, hogy több effort legyen mint egy szerda esti HotFix. Project management környéként erősen kéne sepregetni ha ennyire eltudod burjánzani a kódbázis. Nem volt megfelelő quality management legalábbis nem volt bevasalva a csapatokon az acceptance criteria...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Teljesen felesleges azt a kb 10 ideírogató usert ketté szedni.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Tényleges FullScreen miért nincs? Kiakartam próbálni az AMD féle FMF Frame gent de nincs full screen se ebben a csodában.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ha zsozso kell akkor NA alaksorban a fegyver árust fogd be.

Stealth + megfelelően erős tompítós shotival mikor senki se lát tudod knock out-olni és lesz kb 10-12s amíg ha rejtve maradsz tudsz lootolni.

Szintén glitch gyanús, hogy Akila felett a GalBank hajókat ha target lockból durrantod meg nem jön vérdíj.
Mentés +1 ha sok a fontos cucc vagy a küldi akkor néha ajtó előtt és után is mentek pár helyen just in case.
Utóbbit olvastam előbbit próbáltam is. Hiába kell a lé még NG+-ban is elszalad 600k aztán alig nyúltál a hajóhoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
Pff F76-ban sem tűnt fel de akkor gondolom még az F4-ben is opció volt.

--
Kalózkodás valami mocsok mód gyérül fizet... 19 hajó elfogja, végig lootolva. Majd regisztrálva és eladva. ~390k. Mindezt 35-55-ös rendszerekben 43-as karakterrel 1 hijján maxos commerciel skillel. Ennek így semmi értelme ez kb semmi ha az ember hajót építgetne... kb 4 hajtómű 1 reaktor meg ~2-3 fegyver és el is ment szinte.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem de éppenséggel olyan emberek mondtak fel vagy vonultak vissza akik masszívan érintettek IP/Starfield témában.
-
Micsurin
nagyúr
Crimson Fleet:
Módosít valamit a sztorin ha esetlegesen kicsontoztam mindenkit akit tudtam a Phoboson majd úgy menekültem el a Key-re? 
---
Nagyon nagy a fluktuáció manapság a BGS házatáján... nem tudom mennyire jót vetít ez előre a Starfieldnek.
-
Micsurin
nagyúr
Nem nem ment el nálam. A multiverzum létezik minden sík egymástól független de itt bárhogy nézed bukfenc van. Ha nincs idő ahol eljutottunk a hajóig NEM LEHETETT idő és tér ahol harcoltunk velük a templomba. Épp mivel azt állítod ismerik egyszerre az összes síkbeli énjük tapasztalatait (nem egészen így működik ám a multiverse téma de ne menjünk bele...) na már most annak is csak az az egy magyarázata lehet, hogy mikor mi elértük a hajót akkor létrejött az eseménytérben egy olyan variáció most először amikor túléltük még a menekülést is, így lehetségessé váltak olyan alternatív valóságok ahol a templomba is eljuthattunk velük harcolni de olyan még mindig nem jött létre ahol le is győztük volna őket. Flash és Loki messze értelmesebben kezeli ezt... Itt eleve bukik a dolog azon, hogy ha egy egy Starborn azontúl, hogy vándorolhat a multiverzumban még intergalaktikus agytröszt is aki kaptár elmével rendelkezik... nem ez nem így kéne működjön ez pusztán takarózás a plothole ellen. Nézad meg a Lokit vagy a Flashpointnak túrj utána, mindkettő szépen levezeti és kezeli a multiverzumos témát. A Starfield szeretett volna valamit ami látványosan nem megy neki pusztán mert az írok harmatosak hozzá. Ami vicces mert a frakció sztorik nem erről árulkodnak... azok egész jók míg a főszáll kb tisztes B közép. Az egész játék olyan mintha 12 studió gyártotta volna az asset-eket majd ezt a főcsapat csak összeollózta volna aztán lesz ami lesz. Ha valahol kicsit kilóg? Levágjuk, lyukas? Ráplaccsantunk egy kis ragasztót.

-
Micsurin
nagyúr
Spoileres endgame kérdés:
Ha a Keeper és a Hunter azonos személyek de mégis elméletileg a Keeper a Pilgrim és csak emiatt tudta hova kell menjünk és, hogy mit keresünk... akkor miképp harcolhatott meg "másik magával" újra és újra míg nem elfogadta és itt maradt a kezdő univerzumban? A Hunter respektálja ha NG+-ban összefutunk vele pl a Viewportban, hogy már nem az eredeti téridőben vagyunk? A Hunter sose ölte meg az Emissaryt ténylegesen? Másképp nem lenne ismétlődő a történetük nem? Ha mi vagyunk az első PlayerEntity akik elérték a Unityt, akkor mégis miért referált arra a Unity, hogy jelenleg is végtelen énünk van jelen itt és miért beszélt arról mind a Hunter mind az Emissary, hogy ezt a csatát sosem nyertük meg ellenük az utolsó templomban? Értem én, hogy az lenne a magyarázat, hogy amint a téridő megváltozott azzal, hogy a hajónkat elértük a Hunter üldözése alatt akkor megváltozott az egész és végtelen sok új alternatív sík jött létre... de ezt NEM mondja ki a játék. Még ha ki is mondaná olcsó megoldás lenne de így még csak nem is kihasznált lehetőség csak plothole. 
A Unity elsőre ugye megválaszolta a templomok eredetét még ha csak egy szintén olcsó "Creators" címkével is.. fog változni vele a dialógus az NG+-ok végén? Pl ugye most jönne a ki után a miért kérdés...
Jók ezek a
történetek csak nagyon nehéz őket plothole mentesíteni, még a Flash sorozatban sem sikerült nekik ténylegesen pedig érzésre ott messze rutinosabbak voltak az írok.multiverse

Laza 150 órát tekertem az első playthruba de kellemetlenül sok kérdést hagy a főszál maga mögött. Valamint nehezen hiszem csak azért mert DLC-re készülnek a srácok... kb a High price to Pay vagy mi a szöszt követően mintha elfogyott volna az írokból a kakaó pedig az alap nagyon jó lehetne.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Data minerek kiderítették elvileg a Serpentinben lett volna velük valami szóval nem véletlen, hogy az pl tele van velük. Végül valamiért átnevezték a rendszert is és a Varuunokat is a lakott űrtől messzire tették lore szerint. Lesz még itt tipre valami tervben...
MasterDeeJay ez nekem is volt sőt többször is főleg rendszerbe beugráskor mikor Freestar-oknak kell segíteni stb. Azért nem kapsz bountyt mert nem Te lövöd meg őket. Hanem Te vagy eltalálva akár csak rakéta vonzásában voltál (nem tudom hit check-es vagy impact-os a rakéta mechanika tippeleke) de az biztos, hogy nem Te hanem Ők neked okoztak valamekkora mértékű sérülést. Utána meg a rendszer nem tud vele mit kezdeni ha bedarálod őket. Jogos önvédelem lenne?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez az egész, hogy az Emissary csak a méltókat akarja átengedni annyira blama nekem. Na most vagy többet átjöhetnek egy síkból és akkor eleve mindegy mert nélküle is fognak utat találni vagy ha nem jöhet át több entitás egy egy síkból akkor a Hunter és az Emissary nem találkozhattak volna több ezerszer. 
-
Micsurin
nagyúr
Az Emissary miért maradt hátra miért nem jött velünk? A Hunter miért engedte, hogy meggyőzzem harc helyett? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Láttál már vertikális építésű hajót? Keresek de nem találok kéne ihlet alap mert akarok valamit ami hasonlít az Apple féle Foundation-ben a birodalmi Trireme osztályhoz.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Vagy egy tisztes B közép alap amit fele idő alatt lefejlesztenek a másik felében meg lifeservice és támogatnak lásd No Mans Sky.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ez nem isten komplexus csak elértünk oda is akkor a témázgatásban, hogy amúgy az űrharc is férc munka olyan félig meddig megcsinált valami. Azon túl, hogy van egy szorzó a HP és a DMG-en semmit nem változtat a nehézség... még flare sincs vagy pontvédelmi turret a rakéták ellen, nincs tényleges mondjuk electrical warfare modul a hajókhoz etc etc. Nagyon sok mindent ki lehetett volna ide találni és tényleg élvezetessé tenni... mivel jelenleg kicsit üres. Simnek nem sim, tényleges Arcade shooternek nem az mert kb van pewpewpew meg puwpuwpuw és ennyi, ebben a műfajban vannak messze jobb megoldások.
Az egész hajó managementnek kéne egy hatalmas refactort adjanak a srácok és marha jó lehetne. De az a baj már most látszik ez sem fog ilyet kapni ahogy kb semmi sem. Mióta is van kint a játék? Kaptunk egy FOV csúszkát...
TESCO-Zsömle [link] bocs magasat adtál.
Nagyon vártam de ott meg elmegy az egész a részleteken és a managementen... Elite D volt eddig a legjobb próbálkozás, de ott meg annyira nem érdekelte őket mit akarnak a játékosok, hogy szép lassan kivégezték az amúgy egész jó iparosmunka alapot. -
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Eleve körözött hajók... figyelj egész jó játék nem kell védeni
Én is szeretem csak látom, hogy kb ezer sebből is tud vérezni pont akkor ha megpróbálod átélni. MasterDeeJay +++++
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Zsír legyen Hard Cap A-ra legyen Soft Cap B-re és ne legyen Cap C-re, hogy tényleg megérje és ne csak a számokat lássam nőni.
A hajó szerzésre ugyan ezt tudom mondani, nem is értem ha pl csak úgy felszállsz lopottal miért nem ugrik rád pl a sysdef. Lazán meg lehetne magyarázni, hogy a transponder jel alapján sus vagy és ugranak etc etc és máris lehetne az értékét és az értelmét is növelni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A modul limitet én se értem, miért nem lehet shield stackelni vagy engine stackelni. Akár vihetne feleslegesen sok energy pip-et is de menő lenne. Kicsit Falcon effektus ha mindent a hajtóműre nyomsz pl...
-
Micsurin
nagyúr
Azért sikerül mert tipikusan a kalózkodás is olyan lett amilyen.
-Bounty a hajó elfoglalásoknál buggos hiába ölsz meg mindenkit kapsz bountyt.
-Lopott hajókon nyereség kb nulla.
-Hiába veszel TheKey-ben nem regisztrált hajót akkor is tudják Te voltál az.
-TheDen előszeretettel buggol be.
-Megfogtak csempész árúval? Minek a meggyőzési képeseg? Nem fognak engedni kidumálosat játszani végtére is ez nem egy RPG és mennyire macera lenne az opció boardingot kérni majd megkenni egy kis persuade után az UC tiszteket.
Fejvadászat ugyan ez... elég lett volna fele ennyi kaszt az elején és fele ennyi trait ha azoknak tényleg van impact-ja mag és váz szinten a játékra de itt is a mennyiség volt a szempont. 100 óra alatt 2x reflectáltak rá, hogy BH vagyok, van pár tök sematikus vérdíj és ennyi... pedig nem tartott volna sokból legyártani ~150 háttér sztorit, 30 bázist, 150 NPC-t ha csak a meglévő asseteket keverik össze majd ezekből gyártani helyi bűnbandákat. Rögtön mind a kalóz mind a fejvadász szál kapott volna anyagot. De a kalózokkal egy esetleges vesztegetési rendszerrel egy csempész is.
Nem tudom egyébként mire ment el az a 7 év... jó lett jó lett de ilyen céges étterem érzet. Finom meg megeszed de ha az árára nézel már azon agyalsz ettél már ugyan ilyen XY éltelt egyéb helyen azonos áron finomabbat.

----
NG++ ugyan ez az érzet...
Etc etc... az akarat megvolt de mintha félúton elfogyott volna az ötletekkel együtt is.Nyugodtan megtarhattad volna a hajót vagy az Outpostot pénzt tárgyakat. Mehetett volna egy NPC énedre az egész aztán ha kedved van fogod hidegre teszed vagy megfenyegeted, hogy nagyon gyorsan bújjon el a legmélyebb tenger legmélyebb pontjára a Neon ha kedves a kis tyúksz*rosa. Lásd a mélyentisztelt Papúr és a Hunter esete. -
Micsurin
nagyúr
Túl vagyok rajta jaja akkor gondolom nagy szempont volt maxolni néhány skill treet csak azért, hogy NG+-ban már olyan stílussal indulhass neki amilyet elképzeltél csak behatároltak a pontok.
Nagyon magasan ülsz és szeretnél ítélkezni, talán elkéne fogadni, hogy mindenki másképp játszik és kapcsolódik ki.

Vesa és komolyan merek rá fogadni jelenleg a pénzcsap nyitva áll az M$ részéről a stúdió felé.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi
De nem érted nem a tervezés nem adta ki hól
Hanem ez a csoda valamiért beragadt és mindkét rossz placement után beragadt az error message hiába alakítottad vissza a hajót akkor is ott maradt. Szoktunk ezen röhögni haverokkal, hogy bugmagnet vagyok de itt nagyon kijön... utóljára a CP volt ilyen élményben releasekor.
Mivel mindennel elpöszmötölök ha tetszik maga az IP elég hamar találkozok "lyukakkal" a mechanikán.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Olyan szinten nem engedi, hogy a Straud landing rápróbálása óta nem tudok kilépni a builderből. Már 2x írja a cockpint üzenetet a flight check alatt, ha eldobnám a változásokat és az eredetivel kilépnék a szerkesztőből sem tudok kilépni mert látom az eredeti hajót szerkesztő módba UGYAN AZZAL a 2 cannot reach üzenettel.
Ezt a játékot komolyan kár volt kiadni... egyszerűen az elmúlt másfél hétben minden play sessionre jutott valami konkrétan önmagában is game breaking hülyeség.

Rossi Formákra hangokra értem még ha nem is realisztikus nem tudom miért engem marhára az Amazon féle sorozatra emlékeztet a látvány sok helyen. Tervben vannak a könyvek, az Alapítvány újrázásával együtt de azok már záróvizsga utánra maradnak mint tavaszi projektek.
-
Micsurin
nagyúr
Akarok tudni, hogy mi az istent találtam?
Mint minden facehugger tojások ősfarmja kb a hely. Lantana III egyébként ha valaki felkeresné, nem az egyetlen ilyen hely legalább kb a 3. amibe belefutok a bolygón. -
Micsurin
nagyúr
Egész potens lett a redesign

A landoló talpak zavarna de alig találok értelmeset.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Gyengébb statjait tekintve az UC szett a faction line-ból? Nagyon menő az a predator szerű sisak.

Rossi leginkább a látványvilág az Amazon féle sorozatra. A hajók a dokkoás, a ruhák egy része, a Mars.
Nem tudom bennem nagyon azt a látványt ébresztik, mondjuk ha már Expanse egy Amos-höz hasonló Lodge companiont én marhára hiányolok, aki kb képviseli azt az 'Im that guy" megszólalást.
-
Micsurin
nagyúr
A célja ez lett volna ezt nem vitatom de ebből tudod mi jött le?
Az NPC-k útkeresése beesett és falnak szaladtak, egymásnak, az UC Guardok meg lőttek civiltől Hunterig mindent. A Hunterek meg vicc a 6mm MI lőszeres kis shotival lazán ki lehetett volna őket iktatni ha nem scriptelt fight. Ez a mission lazán revízióra szorul mert egyszerűen buggos… pl a Csapat is megállt aztán álltak én meg kb egyedül szaladtam. 
Lodgeban is alug volt rumli én tartom nagyon hangulatos lehetne de kell neki egy revízió legalább robbanjanak fel a hajók és épületek a dokkban mikor szaladunk a hajó fele… kapják egybe az útkeresési algót etc etc -
Micsurin
nagyúr
Hát ez vicc volt.

NPC-k a Hunter üldözésnél beakadtak és mindenki mindenfelé rohant, mindenki mindenkibe beleakadt az örök meg lőtték halomra az ajtóban/folyosóban rekedt járókelőket akiket a másik oldalról a 2 hunter darált nagyban.
Kicsit MW2 reptér érzésem volt.... itt valami nagyon szétesett és elvesztette ettől az egész a feelingjét. 
Mikor visszatértem meg csak a MAST körzet szanaszét volt sérültekkel aminek okát se értem mert csak 2db sörétespuskás támadó jött előtte kb de itt meg hajók épületek leverve...
ellenben ha bentebb mentem a Lodge fele minden full épp volt, eh nem volt ez így fasz*. Valami szerintem nálam félrement itt. Ellenben Sarah ment, túlságosan megszerettem Sam-et.
-
Micsurin
nagyúr
Eddig max 8 meg 10-15kg-ot növelő kaját láttam de olyat amitől megevés után letépném a szkafandert a hajót a hónom alá Andrejat a vállamra Vascot meg a másikra és nosza még nem láttam. Kicsit a Strange New Worlds és M'Benga esete jut most az eszembe ide kb arra a szerre lenne szükség néha.

mvkly
Most jön az, hogy Lodge vs The Eye, eddig minden Templet megcsináltam és csak ezeket kaptam meg: Jedi Push, Null Gravity, Personal Atmospere. Gondolom a következők közül végre kiesik akkor az említett is.
---
Csak nekem van gyakran TheExpanse feelingem? Ha még erősebben érezném a politikai vonalat a sidequestek révén a világban mondjuk mint a CP2077-ben érezni a Megacorp-ok közt végképp Expanse hatása lenne úgy az egész játéknak.
-
Micsurin
nagyúr
Nem fogok emiatt magamnál cipelni egy bányászlézert ha épp nem alapanyagot vadászni indultam.

Feleslegesen viszi vagy tőlem vagy a companion-tól a helyet. Arra a 3-5W-re inkább paszírozok be még valamilyen felporszívozott extra materialt vagy ha találok akkor contraband-ot valamelyik rám támadó hajóból. -
Micsurin
nagyúr
Ez marha nagy ötlet az első, köszi

Olvastad vagy kitapasztaltad?

Igen a ruha megvan, ha ügyes vagy akkor a két üveg közti résen 1st personból megoldható, azzal tolom én is csak kéne rá legalább pár erősítés ballisztikus ellen nem na meg nem bánnám ha lenne egy balanced jetpack-em meg többlet teherbírásom is hála a ruha moddingnak.

Zsohi ha stealth akkor Andreja, adj neki egy tompított Lawgivert és jó szórakozást.

mod.: nekem tompított Lawgiver + kaméleonnal van felszerelve, egész szépen végig lehet menni síri csendben vele a kalóz tanyákon.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ugye, haverok szerint is. Mondok jobbat, rendszeresen ehetek autentikus tényleg házi tavaszi tekercset is.
--
genndy Hm köszi
Ettől többet nem akartam spoilerezni magamnak csak a döntésnek kerestem utána. Valószínű már éjjel volt az a hajnal 2-3 az agyamnak én úgy értettem mindig a két legjobb kapcsolat közt lesz a döntés de akkor ez tiszta. Nagyon jó
Akkor kb Barett lesz az aki jó eséllyel kap egy X-et mivel egyáltalán nem játszottam vele, nem tud megfogni a karaktere. De a biztonság kedvéért szerintem csinálok egy mentést. 
Másik kérdés, hogy lehet valahonnan kb 26-27 körül gyors XP-t szerezni?
Eddig szinte csak a hajóba toltam a képesség pontjaim és kicsit kezdek papír lenni talajon. Kéne legalább egy Space suit 1-2 meg némi shotgun skill.
Harmadik kérdés az AMD téma, utolsó Adrenaline óta másnak is beesik a CPU kihasználtság játék közben? Mintha csak malmozna néha az 5700x pl NA-ben és ilyenkor jönnek is szépen a droppok, gyakorlatileg kihasználtság alapján már tudom várni mikor jön a következő fps drop. Eddig ez nem volt ilyen...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó jó de valaki erre a melyik kezem vágjam le részre tud valamit.

Értem én ez kicsit ilyen ME1-2 szitu de jól sejtem, hogy kik közt?---
TESCO-Zsömle
A sok órához hozzájön mi párommal rendszeresen játsszunk úgy, hogy DC és egymásnak streameljük aztán duma közben, ilyenkor jellemzően nem csak azt nézzük meg / kalandozunk el amit az éppen játszó érdekesnek tart. Egészen kalandos lesz általában a végére egy egy playthru mivel nagyon másképp gondolkodunk néha edge case-eknél... CP2077 volt emiatt végképp vicces. De itt is voltak már egészen jó jelenetek pl Neon-on a zsarolós sztori vagy az az artifact amit a gyűjtőtől kellett elhozni.
De mi nem vagyunk normálisak... Groundedba laza 450 óra coopban NMS-be meg valami 500 elszaladt szintén coopban. Vagy motorozunk vagy kockulunk kb..., mikor párod a legjobb barátod is effektus....

-
Micsurin
nagyúr
Sarah és Vladimir van az állomáson, Sam és a többiek a Lodge-ban. Na most a kérdés, hogy Sarah és Sam közt fog jó eséllyel eldőlni a dolog? Mert ha jól tudom a legtöbbet használt companion-öket teszi választás elé a játék itt. Vladimir mindenképpen marad? Csak azért retek döntés mert ugyan Andreja jobban bejön végülis mint Sarah de előbbit sem és Sam-et sem szeretném hagyni veszni... nem mehetne mondjuk Strauss?

Éés igen tudom csiga lassan haladok, hogy majd 90 órával is még csak most tartok itt de minden más is leköt... bármerre megyek még jobban megtelik a log activity-vel. Felveszek egy könyvet beleolvasok és hopp sidequest.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én is átszabtam picit a Corvette seggét mert elfogyott a cargo... miután lement a sönte az agyamról és újra letöltöttem Steam-ről a játékot.

Kicsit sok lett a crafting material szóvel kellett a plusz raktér de még így sem rossz. Ha találnék Deimos stílusú összekötőt akkor két gondolát is gyártanék rá a 3. kopoltyú szint helyett de nem találtam sehol Design 3 és lvl25 mellett. így annyira nem begyere most mert az eddig a szoknya alatt rejtett üzemanyagcelláknak csak a hajtóművek közt talátam helyet pl, a shielded cargo-nak meg a kopoltyúban.

Ezen a ponton ha az alsó kopoltyút végig shielded cargora cserélném messze jobb lenne csak akkor az így is elvesztett mobilitás még jobban elvész... több vagy nagyobb hajtóművet meg nem enged feltenni mert túl sok energiát vennének fel...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Oldalgondolákon jobban festene egy Deiomos fékező hajtómű mint az ablak. Dobj majd neki egy próbát lehet megéri.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Láttam, hogy pl. néhány Youtuber erre "építette a karrierjét" a Starfield kapcsán
CP2077 mesélhetne... egy ideje divat abból építkezni, hogy valamit rommá kritizálsz, nem azt mondom patyolatok az új játékok mert messze nem. Ez is kb 1000x sebből vérzik gyakorlatilag de a YT és Streamereknek hála magunknak rontjuk az élményt és generáljuk a negatív hájpot ami még inkább visszaüt a mesterségesen ELŐRE felhájpolt játékok miatt. Hatalmas a képzelt és a negatívitásból lehúzott szint közt a difi szóval a csalódás garantált. -
Micsurin
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Megoldást? Persze konzol commandosat ami lockolja az acsikat kösz de kösz nem. Vagy pakolhatom le és minimál mennyiségben vihetem eladni…
Nem nem jegyzik meg, ha még scan alatt egy offsite landingpadre pl Marson a Mars Landing-re gyorsutazol bounty nélkül megteheted. Próbáld ki. Arról szól csak a dolog, hogy ez a retek ha tippelnem kéne If-ek spagetti szintű egymásba ágyazása rommá goto-tva…

Ha scan alatt raksz valamit inventory->ship cargo az teljesen eltöri.
Ezt a technikai romot ebben a formában vissza kellett volna tartani… kizárt az, hogy ezt látta volna tesztelő csapat mélyrehatóan vagy lett volna érdemi UAT

-
Micsurin
nagyúr
válasz
xtremist
üzenetére
Nah, konkrétan mindent kiürítettem minden followerből a hajóból, a captains locker-ből mindenhonnan tényleg mindent...

Visszatöltöttem egy 3 órányival korábbit ott még jó. Nem tudom mikor lesz megint energiám és kedvem neki ugrani kezd kicsit sok lenni...
beyruth82 Kérdés, hogy
számít-e eleget egy egy "gyorsvégigjátsszás" ahhoz, hogy merőben eltérő univerzumot kapj következőre. -
Micsurin
nagyúr
Azt hiszem nekem eddig tartott, én ezt amíg nem patchelnek nem vagyok hajlandó játszani.
Büdös bughalmaz... Nem elég, hogy már a TheDen-re nem tudok dockolni semmilyen hajóval a bug miatt de egy rendszerbe belépni sem, 1x elugrottam mielőtt scanneltek azóta kiírja nincs contraband a hajómon de 0% chance... ÜRES raktér esetén is.

Ott rohadjon el a cím a Steam listámon ebben a formájában ahogy van, semmi értelme vele erőlködni.
Előzőleg Main questet is 4x kellett újra töltsek mire az NPC a helyére került.
A Jedi-ve nem voltak ilyen komoly gondok mikor kijött. Javítani meg nem igen sietnek a srácok a dolgokat egy csoffadt patchel vagy kettővel mióta kijött.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Spacerek adnám ha ilyen scavenger szerű hajókkal és toldozott foldozott fegyverekkel esnének nekünk. Kolumbusz és az Indiánok effektus lenne még inkább...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én vállalom voltam akkora birka, hogy idén a Jedi mellett és a Tears of the Kingdom mellett ez volt még az amit dobozosan akartam.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez egy GamePass játéknál miért meglepő?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha ez mind belefért a 40 órába gondolom az NPC találkozásokból nem sok volt meg mint pl a
kislány és utána a rajzok, vagy aki 20k kredittel kisegíthetsz etc etc. Hajóépítés-nél mit próbáltál pl? Tök komolyan, haver is monta 30p alatt letudta mert "ebben semmit se lehet alkotni", én meg lazán csak a Corvette-be eddig belevertem 3,5-4 órát. Ha lenne szintem és alkatrészem még több bele menne mert tudom mit akarok még csak kéne a lvl 46 hozzá.

Vesa zsír zsír azonnal érdekesebb lesz nekem az egész modding pl ha annyira leegyszerűsődik mint a Dont starve together vagy a Conan exiles --> workshop.
Elmúlt évek legjobb scifi rpg alapja, ha a modderek kezébe adják nem adok neki 3-4 évet és pl a star wars galaxy ujjá fog születni... nem csak mint SWGLegends. Utóbbira elég komoly tétet mernék tenni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ugyan ez, tegnap pl egy elhagyatott First Calvary Outposttal vertem el vagy egy órát mire az Eclipticet és a turretjeiket kisöpörtem onnan és végig lootoltam. De mikor caplattam vissza a hajóra gyökkettővel a sok cucc miatt megláttam egy automatizált gyárat ahol pl
a gépek kinyírták a teljes emberállományt minden tele volt fura feljegyzésekkel roque és furcsán üzemelő VASCO-ra hajazó robot rajzokkal jegyzetekkel. Végig lootoltam és kipucoltam megint egy óra elment. Vicces volt mert Sam végig rosszalta az egészet pedig Bounty sem jött érte ergó nem járhattam tilosban... de szerinte ez nem fér össze a Constellation értékeivel és csak azért nem hagy itt mert még dolgunk van. (Még nem csináltam meg a Sam-es main questet az artifacttal kapcsolatban így fix companionom volt ugye...) 
Nincs ezzel baj... mindenkinek ami a zsánere. Hogwarts Legacyt marhára vártam imádom a könyveket a játékokat a filmeket kb mindent még a fanfiction-öket is. De annyira könnyű annyira gyermekded lett az egész, hogy 15 óra után hagytam. A harcrendszer kb 8 éveseknek készült a világa halál üres és scriptelt az egész és nulla élővel találkozol. De emiatt nem verem az asztalt, nem az én játékom, go on.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én nem matekozok ennyire, ez nem Elite Dangerous. Tetszen a hangja a pewpewnak és legyen aránylag hatékony. Majd kipróbálom köszi! Igaz még csak épp belekóstoltam a Vanguard questline-ba.

Gave Amíg a disruptor nem vitte el a slotot és energiát nekem is fent voltak canon helyett de csak lézer + rakéta + disruptor olyan idegennek hat együtt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor neki állok a Crimson pofozásnak végülis az a 30 hajó nem sok, legalább pörög a contraband is.

--
Freestar jelvényt tudtátok már bárhol villantani a Faction questline-on kívül? Vagy innentől már csak gimmick és az örök NA-on pl úgy köszönnek, hogy Ranger?
--
MasterDeeJay nézz rá ezekre: Reza 30 THz IR Pulse Laser úgy olvasztanak el bármilyen shieldet mint a kisangyal.
Igen nekem is az a bajom nem fér fel több fegyver van fent most a 2 Reza a 2 Disruptor amik jöttek a Stareagle-el és 4db Cannon. De nem tudok feltenni sem nagyobb cannon-ból 4-et sem ezekből még 2-öt mert közli a játék túl sok energiát vinnének el a fegyverek. -
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Konkrétan sem ship builderben sem upgrade-ben nem mutat egyik említett helyen sem a játék B-s reaktort.
Azt tudom elképzelni, hogy hülyén értelmezem a szinteket és nem akkor van meg a rank3 mikor kioldom skill pontért hanem amikor megvan a challenge is. (Eddig úgy értettem ha kioldottad megvan és a challenge már a következő lesz... legalábbis ezt írja ingame. Meg ugye a B-s hajókat már látom a vendor-oknál.
)A 29-es reaktort jó lenne feljebb tolni, mert tennék még 2db csúzlit a hajóra. A 30THz-es pulse-ok szépen leszaggatták tegnap a 35-ös Legendary Crimson ladiknak a pajzsait de a 4db üteg már lassanként szedte a hull-t.

Bad Pritt este rakok be screent, semmi sincs a vendoroknál a jelenlegi A-s felhozatalon túl. De a The Den boarding bug( [link] ha egyszer bebuggolt így a mentés max a törlés vagy egy fix segít a The Den-en... konzol parancs meg kösz de kösz nem az acsik miatt) után én már semmin sem emelem fel a szemöldököm.

TESCO-Zsömle Ergó ha találok sem éri meg cserélni, zseniális. A kérdés mivel kezdem el nyomtatni az XP-t mint a félbolond akkor.
De ez akkor sem magyarázza miért nem látom, végig néztem a listát nem volt benne B-s. Feltűnt volna főleg mert ketten néztük már a végén a TV-t párommal meg a Guide-okat is, hogy most akkor mi vagyunk vakok? 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Idővel kijön az nyugi

Ha már hajó... látok B-s hajókat (22-es vagyok Piloting és Design 3-3) ellenben nem látok sehol se Akila se Neo se Mars se NA-ben B-s reaktort amit a Star Eagle-be bele tehetnék, hogy a marsi corvette-et jobban fel fegyverezhessem.
Mi hibádzik?
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
vagy két órát tuti töltöttem a builderben mire üzemanyagcellát, reaktort etc mindent elrejtettem a törzsbe. 
Ééés megvan az első game breaking bug ~70 óra alatt. Nem tudok a Den-re dokkolni úgy, hogy fullon vagyok contraband-el.
Nem nem a hajó nem jó kialakítású mert a Spacer-eket lazán csáklyáztam eddig onnan a fél cargo contraband.De a Den-re 2 opció van:
Székből X és board:
Akkor elveszi a HUD-ot és megkapom a shotim célkeresztjét de nem történik semmi.

B verzió:
Négy emeletet létrázok és átmászok a teljes 80m hajó hosszon, hogy a légzsilip ne működön üresen csattogtatható de nem talál semmit a túloldalt.

Minden más állomás úgy néz ki működik (elhagyatottal próbáltam most
)Reload restart nem segít

edit.: Redditen rákeresve nem ismeretlen... másnak sem segített sem a hajó csere sem a dokkolás máshol sem a bolygóra szállás. Marha jó..
-
Micsurin
nagyúr
Nem tetszett a Star eagle pedig jók az alkatrészek ezért befáradtam a Deimos művekhez, hogy nekem tulajdonképpen ez itt nem kéne ellenben becserélem újjáépítésre egy Marsi Corvettre.
Vissza is is kaptam egy dupla gerinces jócskán felfegyverezhető jószágot.
Csak kár, hogy az a reaktor ennyire bekorlátol mert a 2 supressor + 4 cannon + 2 pulse lézer mellé még akartam lógatni jóságokat. 
Idővel a felső oldalvonal fog szépen ki ki nyílni és a tervek szerint oda még egyik oldal cargo másikon shielded cargo kerül. Mint a tatra mind a híd tetejére még kerül 2+4 üteg a tervek szerint. Plusz keresem az oldalsó hajtóművek középső tesóit de azokhoz szintén kell még lvl up és egy maszívabb reaktor. És igen cél volt egy közepesen szimmetrikus tejedoboz design.

Lesz elég alkatrész és skill szint akarok egy Roci-t is építeni, akkor végre lesz tényleges marsi corvette-em is.

Akarok majd keresni ballisztikus turreteket is ha lesz végre értelmes reaktorom, tervek szerint minden szekció kapna 1-1 turretet a gerinc mentén, kérdés persze van-e ehhez elégséges reaktor.

-
Micsurin
nagyúr
Ranger quest line kérdés:
Maya Cruz odaadta az adat táblát ellenben a diskurzus után átsegítettem a betegségen mondjuk úgy, lesz ennek bármi negatív impaktja?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Utána ellenben nem lesz NG+ elég tartalom szerintem ahhoz, hogy újra teljesen odakössön. De kiderül ha odérek.
-
Micsurin
nagyúr
Elvileg az NG+-ok diverzitása erősen függ a korábbi Side Quest-ektől, legalábbis Redditen a nagy többség erre apellál. Ha nem volt elég mellék küldetés és esemény megcsinálva nem igen fogsz látni
hűha dolgokat mint meghalt Lodge tagok, saját magad a Lodge-ban mint NPC tag etc etc. -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
SATA SSD nem okoz semmi hátrányt. Próbáltam a 970-en is meg az MX500-on is. Töltési időn túl nem hozott semmit.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WATERDACA
üzenetére
Ez még mindig a Ti... linkeltem neki a simát.
FSR és 75% resscale egy friss címnél az ha optimalizált ha nem katasztrófa főleg mikor már 98-ért van 6600XT is... a 20-as generációt meg nem keverném ide mert kb egyidős a 16-osokkal amik a félgenesek voltak az első RTX-ekhez. Az a 20-as gen egyébként kifejezetten rondán öregedett...

CP meg miért is ette a gépeket? Ja igen mert képtelenek voltak bármit kezdeni a hw kezeléssel.
Még a 1660Super sem tudott FSR nélkül értelmeset alkotni 40 feletti droppokkal a Hogwarts Legacyben pedig idén kb az volt a legoptimalizáltabb cucc eddig... bárhogy tekerjük az a kártya matuzsálem technikai szempontból.
Fog tudni játszani a 1660-al? Igen elfog indulni de egy Series S minőségét talán ha ténylegesen meg fogja kapni. Nem tudom miért vetted fel ennyire és érzed szívügyednek de bárhogy is nézed harmat gyenge kártya lett mára. főleg a 6700XT áresésének fényében...
---
Senkinek nem vettem el a kedvét, lássa mennyit fog tudni kihozni belőle inkább mint koppanás legyen.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WATERDACA
üzenetére
25-30 mediumon FSR-rel... én azt mondom ideje egy 7600 swap-nek ott minimum gyanánt.

Nem adnék ki 20 ezreket játékokért ha épp a játszhatatlanság határán mozognak mikor kb 5 AAA cím árából vehető egy current gen belépő VGA.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Banyek srácok a frakció szálak legalább annyira spoiler veszélyesek mint a main line.

Sőt szerintem maguk a sztorik főleg a Crimson és az UC még jobbak is mint a főszál jelentős része.Tuco Ramirez 6700 10GB Aqua-n 95k (UCS de ennyiért viccelsz? 7600 árban megy és jobb deal...
)+ 5600 + 32GB, azzal egy FSR 1080P High már el fogsz játszogatni 30-40-el. -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Spoiler gomb előfizetéses vagy mi?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
1080P-n el kell döcögjön játszhatóan. De ne várj nagy csodát a CPU halovány.

-
Micsurin
nagyúr
Mi történik ha Sam folyamatosan ellenzi a reakcióim?
Freestart tolom épp és mondjuk úgy Neon a tárgyalások nem végződtek mindkét fél részére hasonlóan előnyösen emiatt Sam kb folyamatosan ellenez mindent. 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Itt is átszabásra került. Elfogyott a zsozso de még folytatom az átszabást!
A 14-es szint nagyon korlátol de alakul ez, szerintem el fogom pofozgatni a játék végéig. Végülis csak pénz kérdése mivel bármilyen hajóból lehet közel bármilyet faragni nem?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És hiányzik hozzá egy nem buggos bounty rendszer. Ha van kedve közli minden szemtanú megölve ha nincs kedve nem közli és nem csökkenti a bountyt.

-
Micsurin
nagyúr
Ha senki az égvilágon nincs a rendszerben csak egy darab freighter, hogy a bánatban kapok AKKOR bountyt mikor már a fedélzeten vagyok és lerendezem a legénységet? Előtte semmi de amint végzek a legénységgel jön a dádá.
Lényegében a kalózkodás kb null szaldósra se hozható ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mint minden facehugger tojások ősfarmja kb a hely. Lantana III egyébként ha valaki felkeresné, nem az egyetlen ilyen hely legalább kb a 3. amibe belefutok a bolygón.

Vissza is is kaptam egy dupla gerinces jócskán felfegyverezhető jószágot.