- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Néha a dialógoktól is agyf*szt kapok.
- "Ez nélküled nem sikerült volna"
- "Mi lett volna velünk ha Te nem segítesz"
- "Kivételes képességeidnek köszönhetően...bla-bla-bla"
- "Csakis Te vagy képes rá, hogy....bla-bla-bla"Mint egy rossz ZS.kat. múviban a SuperHero...vagy az oviban...

PL. Neonban így néz ki egy lokál küldetés:
Ajtón ki - töltőképernyő - Neon Core-ban 10 lépés után ajtón be - töltőképernyő - alagsorban 20 lépés után liftbe be - töltőképernyő - 10 lépés után helyszínre belépve - töltőképernyő.Komolyan nem tudom megérteni, hogy ha a bolygókon képes a motor lekezelni egy hatalmas területet, akkor miért kell a városokban egy apró raktárat külön buborékként szeparálva elkészíteni? A-ból B-be átmenni 4 töltőképernyővel egy olyan helyen, ami légvonalban kb. 50 lépés távolságra lenne? Totál érthetetlen megoldás.
Vagy mondjuk ott van NA. Számos helyiség szimplán egybe van nyitva a várossal, tehát odamész, működik. Aztán a másik meg már fene tudja miért, loading screen mögé van zárva, holott kisebb a szoba mint annál, ami nincs töltőképernyő mögött.
Hajótervezőnél nem lehet látni, mit rakunk össze. Lakómodul aztán kész, de hogy az hogyan néz ki belülről, azt sehol nem lehet megnézni (pl. véglegesítés előtt lehetne egy preview mód, amivel bejárható lenne).
Számos ilyen apró, de hosszabb távon rettentő idegesítő dologgal van tele ez a game. -
myckey
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Ez a Te problémád, én Vascoval jól kijövök, és Beretta is kópé ( a kis cuncimókus )

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a második része meg spoileres.....

Kötözd be a sebeket, jobbat nem tudok, van egy raklap aid kit

most a templomok meg a Perioikoszok nem érdekelnek annyira. ( búza wakanda kapitány megint megtalált, ahogy írtam ) -
válasz
nubreed
üzenetére
Köszi!
Amúgy a játék eleve fel is van készítve több reaktor és több pajzsgenerátorra. A felület simán méreteződik amikor több erőforrást lehet elosztani. Pontosabban a sávokat sűrűbbre és apróbbra veszi. Semmi bugot nem csinál ha több eszköz powerjét kell állítgatni.
Illetve nem egy bolygóra zuhant megsemmisült hajón találtam több pajzsgenerátort.
Magyarán a játékot 100% úgy tervezték hogy többet kezeljen ne csak egyet. Ugyanakkor több grav drive és pilótafülke/híd már nem működik.
Fegyverekből is 16db a maximum fő típusonként (automata tornyoknál a 17. már nem lő)
Generátorokból és shieldekből nem tudom mennyi a max. Van pár elcsent hajóm azokon majd kirpóbálgatom. -
Vesa
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Hát ja, a Starfield és a CP2077 mellett az egyetlen játék ami fent van a gépemen, az az X4. Persze én vén hülye vagyok, ezét már az X3R/TC/AP-ban is 3000 órám volt, úgyhogy nem volt nehéz belehabarodnom az új részbe is. Minden nyűgjével együtt, eszméletlen az a játék mai napig is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nubreed
üzenetére
Okkal van ám mindez off-ba.
SF-ről nem tudok nyilatkozni, még vannak skill-ek, amik nincsenek meg, a farm nem lett nehezebb, szép bolygón ölöm a könnyű ellenfeleket. (illetve most nem, mert valamiért a steam cloud-ba csak lvl21-es mentés van
)
Őszintén? Én se. Azt látom, hogy 1-2 hetente jön a ping a discord-ról ,hogy ilyen-olyan event-eket szerveznek a srácok, de nekem egyelőre a "patch-enként repkedek pár órát"-ban kimerül az SC. Ha jön új mechanika, azt kipróbálom, aztán megy vissza pihenőre. Ez még nem játék, csak tech-demó. Igaz, annak olyat ad már vagy 5 éve, amit azóta se tudsz máshol megcsinálni. -
genndy
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
"Ahhoz olyan szintű overhaul kéne, amivel gyakorlatilag újraírnák a játék nagy részét és ilyen szintű belenyúlást nem hiszem, hogy megengedne a Bethesda."
Khm, Enderal, khm (és korábban az Oblivion motorján a Nehrim). A legkomplexebb Total Overhaul amit láttam, min. 100, de inkább 150 óra játékidővel - és a Bethesdának egy szava sem volt ellene, persze az is igaz, hogy ingyenes (a készítők csak a játékzenéért kérnek pénzt, és azt is csak opciósan, mert az a saját szerzeményük). Mondjuk nagyon helyes is, hogy nem hőbörögtek ellene, mert elképesztően jó játék lett, a Skyrimtól teljesen eltérő, de nagyon jó mechanikával, világgal, karakterekkel, történettel, élveztem minden percét
Úgyhogy amíg a modderek ingyen szabják át akár teljesen is a játékot, az nem hiszem hogy különösebben zavarja a Bethesdát. És a hivatalos modtámogatás még meg sem érkezett, nincs se Creation Kit, se Creation Club, majd ha azok beindulnak, akkor jelenhetnek meg szakmányban a modok Xboxra is - az meg valószínűleg meg is dobja az eladásokat, annak meg csak örülnek. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nubreed
üzenetére
Szerintem amíg nem jön valami hivatalos szerv, ami bezárja a boltot, addig ez a veszély nem fenyeget. Egyelőre az van, hogy megint pár napon belül elkelt minden jegy a CitizenCon-ra elővételben és ebben az évben is több pénz folyt be a kasszába, mint az ezt megelőzőben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
...és ilyen szintű belenyúlást nem hiszem, hogy megengedne a Bethesda.
Kifejezetten szeretnék, hogy belenyúljon a közösség, nézd meg, hol tart a Skyrim.
Most csak abba az abszurdumba gondoljunk bele, hogy az egyik legtöbbet letöltött mod a Bethesda játékokhoz az unofficial patch. Gyakorlatilag ingyen javítják a modderek azt a játékot, amit a Bethesda saját pénzen nem akar. -
myckey
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Bro, én full diplomáciás karakter vagyok....
a képességeket is erre gyúrtam, állandóan kipofázoom magam a szitukból, nem is csak persu -val....ráadásul már NG++ ban vagyok, és nyomom nekik a csillagszületik szöveget, szóval hülyére sem tudnak venni a búza NPC-k.Na, de azért saját magamat sikerül behúzni a slamasztikába, hiába az évek meg a rutin.

De akkor meg már, legalább üldözzön mindenki is, kemény vagyok !aztán tölthetem vissza a régi mentésemet, mer lófaxt se mtudok kezdeni.
(előveszem majd a csillagszületikből a hajókámat, aztán olyat kapnak, hogy megdadogósodnak...)Van egy rahedli NG+++++++++++++++
nehogymáne öldököljek, ha kedvem szottyan !
szarok én az xpbe
SZRK
Igaz is, miután kipusztítottam a lvl one szúnyogokat in da wolf den....
Legalább a haverom a hajómat megjavította, ő benne még volt emberség, meg némi empátia.
-
myckey
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Hát, mer hogy beszóltak...azt meg már alapból nem szeressük.
Én b...xelfeledtem, hogy teli a röpcsim ilyen tiltott szarral, aztán jól visszamentem Atlantis városának rendszerébe, ahol persze nekem esett az UC és kaptam is bountyt, persze utána kapcsoltam és átugrottam Wolfba, mer ott ezeket el lehet adni átvizsgálás nálkül ( vagy a másik ilyen a kalózos rendszer, de hát ott is nekem estek a kocsogok, haltam is világba mer ugye nem használom a NG+ cirkálót, mer szeretem ha fáj... )
Ezek a ronygok meg a bounty miatt, le akartak tartóztatni az állomáson...lvl1 -es ki cukorfalatok....hát kipróbáltam rajtuk az összes új fegyvert....cask úgy repkedtek világba a hullák, adja a fegyók különböző fitzikája

Szóval most szarban vagyok, mer üldöznek is, mindnekit is kinyírtam, nem szeret senki sem, meg teli a repülllő mindenféle vámköteles szarral, amit nem fogok elvámolni, mer az anyjukat.
Már a FSRangerök is betámadtak, azt előbb még küldit csináltam nekik, de majd kidobom a halál fxára ezt a Sam gyereket a kölkével együtt valamelyik rendszerben, bele egy gázóriásba, azt leshetnek.
-
Vesa
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Engem az zavar, hogy ilyen szinten lesz*rják a játékosokat. Persze ez sem újdonság a Bethesdától.
1 hónap alatt nulla kommunikáció (az egy szem önfényezésen kívül), nulla értelmezhető patch, nulla roadmap vagy valami. A CP2077-hez szept. 26-án jött ki az új brutál nagy DLC, de október 5-én már letettek egy ilyen patch-et az "asztalra". Meg lehet nézni, mennyi mindent javítottak pár nap alatt. Itt meg van képük kitolni egy FOV slidert 1 hónap alatt (ami valójában egy héttel több a Premium kiadás miatt, szóval ott is már lett volna idejük javítani számos dolgot).
Pedig a Beth szvsz nagyobb stúdió, mint a CDPR, de bizonyosan nem kisebb. -
SaGa59
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Andreja, mikor eljutsz odáig, hogy egyáltalán flörtölni lehet vele, határozottan kijelenti, hogy ha őt akarod, akkor tudomásul kell venned, hogy csak vele kavarhatsz. Ehhez meg kell csinálni az ő küldetés sztoriját, aközben kerül elő a téma. Nem semmi kavarás van a multjában…
Más: azért a kis mellékes történeteket kiötlők eléggé ott vannak a szeren. Pl végighallgatni, ahogy a És még számtalan apró-cseprő történetecske azért becsempésződik az ismétlődő feladatok közé a legváratlanabb helyeken.Legacy legénysége szép lassan éhen hal egy millió creditekkel kitömött hajón… -
consono
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Az Elden Ring egy kimagasló élmény, tényleg ez a legjobb szó rá, én is imádom, viszont nem lehet elmenni amellett, hogy a játék utolsó harmada nem készült el, úgyhogy jó FromSoft szokáshoz híven agresszív asset swapokkal oldották meg, hogy ne legyen teljesen üres az utolsó pár óra.

-
válasz
nubreed
üzenetére
Űrutazás részét modderek fogják megoldani remélem.
Úgy tudom elképzelni hogy a sok loading képernyő helyett pl a grav drive használatánál menne a hajó valami effektben miközben mászkálhatnánk a hajón és a háttérben töltené be a dolgokat vagy idő tekerésel érnénk oda stb. Na és persze random event is lehetne, kidobnak az ugrásból kalózok vagy valami anomália stb.
Rohadt sok lehetőség van még kihasználatlanul.
A hosszú távú utazást máshogy nem lehet megoldani csak random eventekkel vagy olyan dolgokkal amelyek igénylik az aktív játékot. Én simán örülnék neki ha menet közben lehetne babrálni dolgokkal vagy npc-kkel akkor beszélni.Random dolgok űrutazás közben:
elhagyott hajó észlelése, kalóztámadás, vagy akár valami ütközet (miért ne lehetne helyi háború)
vészjelző hajók (itt lehet kamu kalóz, valóban segélykérő, esetleg megjavítani, üzemanyagot adni, kereskedni)
anomáliák amik megakasztják az utazást, random resource-k, mindenféle aszteroida stb
ha belevennénk a hajó sérülését is ami most ugye nincs megoldva csak egy 0-100% értékkel akkor lehetne hibás cuccoknál ilyen olyan megállás javítás stb.
Az külön gáz hogy sérült hajóval is ugyan úgy tudok ugrálni össze vissza és regenerálódik a hajó
Olyan eszméleten sok ötletem van hogy le sem tudom írni.Jelen állapotában az egész játék olyasmi mint valami váz amit még bőven meg lehetne tölteni tartalommal.
Kivennék minden limitációt, hajó alkatrészeket lehessen átvinni egyikről a másikra, lehessen úgy építeni ahogy akarok. (több reaktor, több pajzs de legyen minden drágább jóval, vicc hogy párezer egy batár nagy C ágyú és 5x annyiba kerül egy kézifegyver)
Szóval a hajó cuccai amik nagy tech-et igényelnek legyenek jóval drágábbak de fejleszthetőek. (miért ne lehetne egy reaktort upgradelni? vagy túlvezérelni)
Túlmelegedés sincs, hűtés sincs, olyan rohadt sok minden hiányzik....vagy csak sokat star citizeneztem
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Ebből lehet látni, hogy azok a 80+ százalékos
kritikák
rohadtul tíz-húsz óra alapján születtek és rohanva megírták gyorsan a véleményüket a játékról. Az első pár tucat óra alapján nálam is ott volt a jobbak között, aztán amint az ember elkezd több időt tölteni a játékban előjönnek a problémák, monotonitás, repetitív feladatok, felesleges sallangok, gyenge írás, bughegyek, stb.
Ugyanez volt tavaly az Elden Ring, mindenki oda meg vissza volt érte megjelenéskor, aztán pár hónappal később kezdtek szállingózni a reálisabb vélemények és kritikák. -
SaGa59
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Tartok tőle, hogy nem nagyon. Az engine gravitáció szimulációja nagyon gázul mozgó kerekes járműveket eredményezne. Valami SW féle repülő motorokat hamarabb el tudok benne képzelni, mint autóféleségeket, de látván a hátirakéta működését, az se lenne könnyű.
A sztalker játékokkal is szívtak modderek, hogy hiába csúcs pl a lőszerek gravitációs megoldása meg a gyalogló/futó emberek mozgása a különféle meredekségű lejtőkön, vagyis majdnem tökéletes a gravitáció szimuláció, a berakott autók repkedtek, pattogtak, kormányozhatatlanok lettek, stb… -
mvkly
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Köztük én is. Nem kell nekem, hogy gyorsan menjen, de az 1km-t lefutni oda-vissza sokadjára már kicsit zúzós. Pláne a szélrózsa minden irányába. Rodeózás, dombokról ugratás 0.2g-n, na azt tudnám élni
Vagy a néha lepusztultan látott lánctalpasokkal csapatni, vagy legalább Vasco nyakába ülni, ha már ott caplat ő is. -
Vesa
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Zárt ajtó nem feltétlen bug. Három dolog lehet:
1. KeyCard kell hozzá, ezt meg kell keresned valahol (vagy valakinél)
2. Computer Terminálról kell nyitni az ajtót, tehát a terminált kell megkeresned
3. A lézervágóval kell oldalt a 4 zsanért elvágni, és akkor dől be az ajtóÉn mág végigvittem az egészet, minden fő/mellékszálat, de még egyetlen ajtó sem volt bugos. Fentieket próbád meg.
-
válasz
nubreed
üzenetére
Arra van mod. [link]
Installation:
First, download and install the Starfield Script Extender. (Required, and only compatible with the Steam version of the game.)
Download the main file from the mod page and extract it into your game root folder (the folder containing Starfield.exe).
Be sure to run the game with sfse_loader.exe from the Starfield Script Extender in order for the mod to load.Elvileg minden konzolos dolog kiüti, csak mod hozza vissza.
-
-
Vesa
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Én is VACOT-t vittem, de leginkább senkit sem. Agyamra megy mindegyik, még a robot a legelviselhetőbb. Ott csak az idegesített, hogy állandóan elém jött. Ezt valahogy javítani kéne, mert szűkebb helyeken rendesen a játékélmény rovására megy. Még szekrényeket sem tudtam tőle nyitogatni, mert sokszor beállt elém.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Amúgy szerintem is, én ebben a játékban Vascón kívül nem találtam mást, aki úgy igazán szimpi meg jó karakter lenne. Talán Sam Coe, csak nála ott a csökevény lánya.
Bár ott nem tudom, az működhet-e, hogy hazaküldjük a Lodge-ba, mert pár beszélgetés erejéig felmerült ez is. -
-
-
warcat
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Nem kell ship buildert megnyitni, elég csak modify my ships, és ott átrakni a 'home ship' státuszt másik hajóra, majd vissza és ott terem a padon.
Csak azért jelzem ezt a módszert külön, mert nálam ahogy említettem minden nem 'gyári' eltűnik a hajóból ha megnyitom a ship buildert, így a földön tárolt ércek is.Amúgy az outpost beacon helye is mozgatható az építkezés menüben, csak ilyenkor már nem változik a befoglalt kör vele együtt.Én el szoktam mozgatni a leszállópad mellé így ott jelensz meg a hajód alatt, és mivel ezek még ilyen spártai outpostok, le van dobva mellé egy hálózsák meg egy industrial workbench

-
mvkly
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Lehet félreértem, de leszálláskor az outpost-on teremsz, csak a hajód kerül el több száz méterre, vagy a karaktered is? Mert nálam előbbi a helyzet. Erre a legegyszerűbb megoldás a landing pad terminálja. Belépsz a ship builder-be, bármelyik modult a hajódról leveszed pl., cancel modify, kilépsz és oda teleportálja a hajót a leszállóra.
-
mvkly
senior tag
-
válasz
nubreed
üzenetére
Vedd el tőle! Hozott neked valamit, addig mondja míg nála van. Random szoktak cuccokat vagy creditet gyűjteni és így jelzik hogy ugyan vedd már el.

A rosszabb amikor éppen úgy érzi a kis drágaság hogy meg kell beszélnünk a lelki világát, mindezt egy többszintes ellenekkel teli bunkerben löki oda minden kanyarban.

-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
Nekem is csak a DLSS + LUT (ReShades, nincs fg) mod van, előtte és utána is volt crash. Pl: Tegnap 2x egymás után amikor a Lodge-nál akartam landolni. Azért is gondolom, hogy nem ez a mod a gond, mert nekem mindig a landolásnál crashelt eddig, talán nem elég gyors a gép és valami kisiklik a töltés során...passz. Arra is gondoltam, hogy a crowd NPC rendszert nem bírja a gépem, mert a landoláskor is inkább ott fordult elő az összeomlás ahol van crowd.
-
Triathlete
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Kéne tudni, hogy mi a cél vele. Nekem nulla perk van hozzá. Tárolni cuccokat ládákban, meg alap nyersanyagokat kitermelni lehet, de meg fog őrjíteni, hogy a tárolók alap szinten ilyen 150-200-as helyet adnak. Egyelőre nem is foglalkozok vele, van más ami jobban leköt, de biztos jópofa, sokan csinálják.
-
jano1102
csendes tag
válasz
nubreed
üzenetére
Igen és az is ilyen koszlott-blade-runneres hangulat. Van egy quest-line-ja is. Starportnál(?) (az űrkikötő) felmész a rámpán a csekponton át, balra van egy vendor kiscsaj és az épület oldalában van egy lift. The Well a hely neve. (A Lodge-lejárat (asszem) csak a sztori egy bizonyos pontján nyílik meg.)
-
Vesa
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Engem az döbbent meg, hogy 1-1 ilyen elhagyott hely egy random bolygón, néha olyan méretű és úgy ki van dolgozva, ami főküldetés helyszínének is elmenne. Olyannal is találkoztam tegnap éjjel, hogy a felszín felett ismétlődött a hely ami valóban kicsi illúzióromboló, de aztán le kellett menni a föld alá, és ott egy teljesen más létesítmény volt. Úgy tudom ez az első játékuk, ahol prec.gen rendszert használnak, ahhoz képest egészen jó.
Viszont az agresszív állatok 1-2 bolygón nagyon idegesítőek. Megtámadnak 10-en, mindenkit elintézek, megyek 40métert, és ismét jönnek 10-en. Ez így ment folyamatosan, el is mentem a bolygóról. Bár elképzelhető, hogy van erre perk, amivel ki lehet békíteni őket. Ezt még nem néztem meg.
-
válasz
nubreed
üzenetére
https://www.nexusmods.com/starfield/mods/88
Cleanfield:
- No Epilepsy & Seizure Warning
- No Bethesda Logo Video
- No Bethesda Logo
- No Message of the Day
- No Starfield Logo
- Customizable -
mvkly
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Detto. Pedig nem követtem a játékot, se trailer, se hírek, semmi várás. Mikor nagyjátékos haver emlegette, csak legyintettem, Bethesda a Fallout 76 után? Hagyjad már. Annak is csak a rossz hírét hallottam/láttam, Fallout széria számomra teljesen kimaradt. Ahogy a Starfield is kiesett volna, ha nincs fps nézet, meg 1 órányi stream.
Sokat dob rajta a folyamatos zaj-zene.
Az űrcsaták viszont totál hidegen hagynak. -
sheep
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, nagyon behúzott a játék. Ugyanazt élem át mint anno a Fallout 4-gyel, kijöttem a vaultból és nekiálltam bóklászni, vagy 20-as szinten mentem el Diamond Citybe mert addig csak felfedeztem és annyira lekötött.
Itt is annyi tartalom van hogy nem érek a végére, és ahogy haladok egyre több lesz
Amúgy én úgy érzem hogy ez egy kis fricska (haha) a Star Citizennek is, mert az 10 év múlva sem lesz kész és noha biztosan sokkal összetettebb lesz, de ha a Starfield számomra bőven elegendő, akkor nem tudom minek várnék arra.
Itt egy játék amivel most játszhatod kb. ugyanazt és persze vannak hiányosságai de bőven jó. -
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
Red + Green channel túl van tolva, aránylag egyszerű lesz a fix saját ReShaddel. A nehezebb a fátyolködszerű effekt, az már FO4-ben is eléggé elvitte a kontrasztot, nekem Levels és Luma Sharpen volt rajta, Starfieldben szerintem az RGB csatorna szinteket külön is felülírom. Van egy Fake HDR nevű filter is, de az nekem túlzásnak tűnt, viszont a kontrasztot az is fel tudja javítani.
Vesa beelőzött
-
Vesa
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Ez ízlés dolga, próbáld ki ami képek alapján tetszik (vagy driverből is állíthatod). Én ezt használom, mert sokat élesít a képen és kiszedi a -szerintem- túltolt zöld tónust, amit nem annyira szeretek. Eléggé darkos lesz tőle a hangulat és kicsit sepia jellegű is, ez nem mindenkinek jön be, szóval nagyon egyéni, hogy kinek melyik reshade lesz a megfelelő.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nubreed
üzenetére
be kell rakni
par skill fejlesztese trivialis (pl jump pack), par viszont elegge idegorlo (persuation pl).
Pálinka: ja, hajon levo cuccot 250mig latni. viszont ha a hajo es a karakter is tele, a harom kisero azert eleg sokat tud segiteni.
Ellia: ahogy neztem a nagyobb cargonak vannak hatranyai is
-
VincentVG
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
ez azert meggyozo(bb
)
Starfield - DLSS vs DLSS 3 vs Native Performance Comparison | 1440p & 4K | RTX 4090 -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
viszonylag kicsi, de mint Night City itt is sok az emelet, kb 10 emeletre emlékszem a liftből, de nem voltam még mindegyik szinten, csak ott ahova vitt a küldi
látványosnak nagyon látványos és hangulatos és van hozzá való ruha is
tibaimp: no akkor majd igyekszem nem tenni ide többet

egy nyomorult fel kellett forgatnom az universumottolvajkulcsért
-
LÁZ
addikt
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
Nekem relatíve annyira nem csalódás a teljesítménye, mert régebbi Bethesda játékok körül/miatt újíthattam teljes gépet. Most meg csak azért fog egybeesni mert már amúgy is terveztem volna az új gépet: +2C/+10T, DDR5 és PCI-e 5.0
Starfield előreláthatólag azért 30-40fps/medium szinten "futni" fog a jelenlegi gépen is, jó lett volna a 60fps, ahogy néztem eléggé össze vissza lesz attól függően, hogy milyen terület/jelenet, és van e akciózás több NPC ellen.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Rengeteg teszt ferdit azzal hogy FSR-t kapásból leoffolják és úgy kmuztatják be mint szar pc port..... Nem tünik siralmasnak, persze nem is szuperjó az optimalizáció,szimplán átlagos ha a látvány-teljesitmény arányt nézzük.
3080-al 4k ultra (árnyék high) DLSS modolva Quality szintü skálával 60 fps végig, hatalams tömegjelenetknél nagy tereken néha lezuhan 50 köré,de ennyi. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
azért szerintem annyira nem siralmas
én élvezem minden percét, főleg hogy most már a képi világ is rendben van
már régóta vártam egy ilyen játékra ami ennyire le tud kötni, talán a két Horizon játék volt és a CP77 ami ennyire le tudott kötni hogy ne unjam magam benne egy idő után, most meg függő vagyok, hajnal egyig nyomtam és 5 kor már kirepedt a szemem hogy hajrá menni kell, "meló" van
-
GAbre
veterán
-
myckey
veterán
Persze, aztán máskor meg megy a 100%
PCGamer is 75 re lőtte, ahogy fentebb írtam is őket.Mondom, nem tudom hova tenni ezt a raklap planétát, persze ha mind köves puszta, akkor nem szóltam.

Most az ilyen animáció meg arc engem nem érdekel, hát a Skyrim meg az Oblivion is atom volt.
Fasza!
AMD meghajtó+16%, de nem cask 7900 ra, hanem máshoz is, most rakta ki kolléga

megy is kártya alá. -
myckey
veterán
Azért óvatosan, mert van ám szórás teszt és teszt között,is.
Vannak jó oldalak, 70 körüli pontokkal, máshol meg egekig magasztalják...
De, megy az előtöltés premiumra, már nem alszom az tuti
jah, lent is van. volt pár perc a 80+gb. remélem kitömörítéssel nem szívom be. ment M.2nvme-re. -
-
LÁZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

SF-ről nem tudok nyilatkozni, még vannak skill-ek, amik nincsenek meg, a farm nem lett nehezebb, szép bolygón ölöm a könnyű ellenfeleket. (illetve most nem, mert valamiért a steam cloud-ba csak lvl21-es mentés van
)

Pedig a Beth szvsz nagyobb stúdió, mint a CDPR, de bizonyosan nem kisebb.