Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
ezek olyanok
-
LÁZ
addikt
üdv, biztos, volt, de pörög a topik
a felbontás mizériára mi a népi gyógymód, ha fullscreen 1440p-t akarok, és nem szeretném a vindózba folyamat állítgatni a felbontást manuálisan
, gef.exp játékprofil tud működni? -
mvkly
senior tag
válasz
jano1102
üzenetére
A félszemű se kedvesebb
Van a csóró tőlük 1-2 boltnyira, aki fegyvert nem vesz át, melyik a negyedik?
Még a Wolf->The Den-ben is van 10-15e, nameg ő feketén is bármit, a rendszerben ráadásul nincs contraband check. De az ilyen finom holmit lehet jobb elrakni valahová, pl. Outpostba, mert term. bagóért veszi át a játék elején. Kb. 180ezernyi cuccot alig 30-ért tudtam eladni nála, dugi helyem még nincs.#2480

Köszi a részletes magyarázatot! -
jano1102
csendes tag
válasz
jano1102
üzenetére
A Vendorokat érdemes mindenhol az összeset felfedezni, mert kevés pénzük van (24 órát kell aludni a repcsiben és újraspwanol a pénz) Neonban én mind a 4-nél körbe szoktam járni. A kedvencem a bunkó kereskedő: a Trade-miafenés. Persze neki van a legtöbb pénze (biztos magyar).

-
jano1102
csendes tag
válasz
nubreed
üzenetére
Igen és az is ilyen koszlott-blade-runneres hangulat. Van egy quest-line-ja is. Starportnál(?) (az űrkikötő) felmész a rámpán a csekponton át, balra van egy vendor kiscsaj és az épület oldalában van egy lift. The Well a hely neve. (A Lodge-lejárat (asszem) csak a sztori egy bizonyos pontján nyílik meg.)
-
Vesa
veterán
Megnéztem...ismét megvan az összes mentésem. Két dolog van, amit kiderítettem. Ha konzol parancsot használ a játékos, akkor eltűnnek a mentések. De csak a játékból, a könyvtárból nem! Én a cipelhető itemek számát toltam fel konzolból, mert az agyamra megy a limit. Inaktiváltam explorerkedés után, illetve azóta volt egy game restart is. Azt nem tudom megmondani, hogy a konzol parancs funkció kikapcsolása eredményezte azt, hogy helyre állttak a mentéseim, vagy simán csak a restart.
A lényeg az, hogy nem veszett el semmi! Valószínűleg azoknál sem, akiknek szintén volt ilyen problémájuk.
jano1102

-
Ellia
addikt
Ez nem Todd Howard? 
-
S e t h
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ma nálam is, 1-2 óra játék ment a levesbe, ki is kapcsoltam mikor eszembe jutott mennyi mindent csináltam ennyi idő alatt.
-
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
Tényleg CPU probléma lehetett (ami zavaró, mert különben a megakadásokat nem nézve, tök jól fut).
Amivel próbálkoztam:
- dlss mód, mert hátha mégis csak (nem segített)
- task manager, prioritás állítgatás (nem segített, sőt, csak rontott)
- virtualis memóriával játszogatás, rendszer lemez tisztogatás (meg se hatotta, nem is számítottam másra)
- shaderek újra rakása (ezzel mondjuk megküzdöttem)a shaderek után kapásból ráeresztettem a rediten talált gyógyszert, a Battle Encoder Shirasé. Ez elvileg valami folyamat/cpu optimalizáló cuccos lehet, nem ismerem, felelőséget nem vállalok érte.
A redit tanácsát követve beállítottam (-2 és -10 közé a csuszka), és azóta fél órája nem volt semmi döccenés (viszonyítás képen korábban percenként, néha fél percenként volt) - lekopogom!Mivel a shader rebuild után nem teszteltem, akinél probléma van, az előbb csak ennyivel próbálkozzon.
A BES-t meg meghagyom a szabad akarat döntésének. -
Vesa
veterán
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Le tud menni a gyorsvasútnál (vagy mi a fene az) lévő liftel is.
Gave
Jaja, nekem is. Csak már el vagyok veszve, annyi a feladat. Jelenleg 38db aktív küldetésem van.
Bolygókból még csak 3-4db-on jártam. Hajó/bázisépítést még csak karcolgattam, frakciókhoz kb. hozzá se szagoltam 2 kivételével. Döbbenetes mennyiségű a content. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nekem most az utolsó küldi bugolt be ng+ba..de annyira..hogy az ng+1 kb kuka is így.. 5 helyről töltötem vissza a mentést..de akkor is mindig ugyan az a hiba.
-
Vesa
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ezt nekem is csinálta...viszont én hasnzáltam egy console command-ot, annak tudtam be.
-
Anti-Hero
aktív tag
Igen 10x vagy végig jatszod az egészet..ami felesleges vagy átugrod a fő küldetést és csak a végét csinálod meg. Aztán így tovább mindig egy újabb ng+ba. Igen amit eddig fejlesztettél a karidon az megmarad mindig..és folytatod tovább. A cuccaid viszont mindig törlődnek..kivéve 2 dolgot. De az már spoiler. -
Vesa
veterán
-
VikMorroHun
őstag
Na, ilyet se láttam még Bethesda játékban (pedig láttam már/olvastam pár érdekes hibáról). Egyszer csak eltűntek a mentéseim. Nem az összes, csak olyan 6-8 darab. De aztán sikerült visszahekkelnem őket, úgyhogy most két gyors mentésem is van.

(Valahogy el***ta a játék a mentések nevét, és csak az újakat listázta (amik hibásak voltak). Jelentettem nekik Discordon. -
mvkly
senior tag
-
mvkly
senior tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Tényleg komplikáltnak hangzik
De gondolom majd adja magát.Az ng+10 azt jelenti, hogy 10-szer végignyomom "pluszba" és közben halmozza a skillt/szinteket? Úgy képzeljem el, hogy pölö ng+4-ben a korábbi 3-ban összesen farmolt skillekkel indulok? Ez nagyon érdekesen hangzik. Biztos triviális dolog, de nekem ez teljesen új. Leírások nem fejtik ki a +sokadik lehetőségét. Vagy inkább csak nem találom. Köszi, erre kíváncsi leszek. Hát, majd jó sokára.
40 óra volt az első... inkább spoilerbe se írom le
-
negyven2
nagyúr
Elvileg a skill-ek, megmaradnak, ill. kapsz bonusz dolgokat is. De konkrétumokat nem olvastam már, mert azt írták, hogy a konkrét dolgok ismertetése már spoilereket tartalmazhat. De itt gondolom vannak olyanok, akik megírhatják majd spoiler nélkül, hogy mi marad meg és mi tűnik el.
-
Anti-Hero
aktív tag
Szerintem így nem leszek spoileres, de azért elrejtem.
Kicsit komplikáltabb a dolog.
Addig kb nem tudod befejezni a fő storyt amíg nem mész át ng+ba. Ott viszont bukó minden.. hajó felszelés..cuccok..csak a skillek meg a szinted maradnak meg. Viszont van értelme az ng+nak mert bizonyos dolgokat csak így érhetsz el..az más kérdés, hogy ha maximalista vagy akkor ng+10ig kell menned. -
Anti-Hero
aktív tag
2 óra levesbe..ng+ farmolasnál..nem enged egyszerűen ng+2be..

-
nubreed
nagyúr
Hogyan tudom az új űrhajót beállítani Home -ként és a régi űrhajóról hogyan viszem át a cuccokat az újra?
-
GAbre
veterán
https://prohardver.hu/hir/amd_starfield_ryzen_radeon_kiadas.html
Valaki nyert ilyet?
-
Ellia
addikt
Story küldi során
Sarah nálam meg halt - meg lehetet volna menteni? Illetve a Starborn "Huntert" a Lodge-ban le lehetet volna puffantani? Pumpáltam bele mindent, annyira nem hatotta meg. -
Sas7
tag
Elég bosszantó, hogy a küldik mellett nincs ott, hogy melyik bolygón/helyen van. Mármint tudom, hogy rámegyek, és odarepít a csillagtérképpel. De az kényelmetlenül sok idő. Főleg mikor már tele vagy megoldandó küldikkel, és nem emlékszel, hogy mi mihez kapcsolódik.
-
myckey
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez nagyon jól fest, az első kép, a második nem tetszik
-
Sas7
tag
Egész hétvégén Starfield Night City-ében tengődtem. Neon, a bűn városa.
Már azt is elfelejtettem, hogy amúgy bármikor el is hagyhatnám. Kismillió küldi.
Blade Runner 2330
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Kergeboci
üzenetére
letezik, elozo generaciobol a 7700Kn is szornyen fut
Gave: nagyon ugy nez ki iszonyatosan I/O erzekeny a jatek, olyat is lattam, hogy pciE5 m2 mellett kepes I/O bound lenni varosban (!).
AMDn dupla cache van. az, hogy segit a HT kikapcsolasa ha van eleg szal, altalaban azt jelenti hogy extrem erzekeny a szoftver a cache latencyre.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
Fogalmam sincs, mert az MK1-es szettet használom még mindig... (#2450) Zoltn: sajnos nem. A karakter megalkotásakor lehet egyedül kiválasztani. Maximum leadni lehet őket.
-
Létezik, hogy egy régi cpu ennyire visszafogja a teljesítményt?
a játék ssd-n fut, rtx 2060 12GB kártyával, 32 GB memóriával és egy régi, i3-8100 3,6GHz CPU-val.Ez utóbbi a minimum ajánlás alatt van, ezt tudom. Csak furcsa, hogy a játék bármilyen grafikai beállításon ugyan azt produkálja. Fut fut, aztán megakad, a háttérben zajlik az esemény, megy a hang, a kép viszont 3-5 másodperc után tér csak magához és folytatja.
4K/2K/1080p, medium vagy low minden kikapcsolt vagy bekapcsolt settingsen. FSR on vagy off, tök mindegy, fut, aztán döccenés, fut, döccenés, fut, döccenés. A legminimumabbra lerakott grafikán is ugy mint a felhúzotton. Simán HDD gondra tippelnék, csak hogy SSD-re van telepítve.
persze, értem, ha a cpu az ajánlás alatt van, akkor mit akarok én itt, csak hogy ez eddig soha nem volt semmi másnál blokkoló tényező..
persze, a kártya is régi már, simán lehetne az a ludas (csak hogy ilyen kártyával vannak tesztek és pozitív játékélmények is a neten) -
myckey
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mars már megvolt...
Rengett a föld , aztán beszélgettem egy jót a csapossal.
-
VikMorroHun
őstag
Igen, de akkor ki fogja feltérképezni Jemisont?

Komoly, teljesen feltérképezetlen bolygóra építették New Atlantist. Az egyik helyen megtaláltam egy MAST geológus maradványait, aki épp fel akart deríteni valami különleges helyet, amikor jöttek az óriásmadarak, és elfogyasztották. Mondjuk a Mars is érdekes. Kiszállok a hajóból, Sarah meg szól, hogy ne nagyon mászkáljunk, mert veszélyes a környék. 5 méter után a káros sugárzás túlterhelte a (mélyűri bányászathoz kifejlesztett) űrruhát. Oké, visszafordulok. Megyünk Cydoniába. Kiszállunk, Sarah sóhajtozik a marsi ég szépségéről. Káros sugárzás sehol. Basszus, eddig azt hittem, hogy amikor a Heatleecheket emlegetik a technikusok, az csak valami töltelék szöveg. De nem.
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szinte pont ugyan ezzel a felállással kezdtem, csak én a 'United Colonies Native' helyet már a játék elején 125 000 CR-es adósságba vertem magam (amit már azóta kifizettem
)... igen én a 'Dream Home' Traits-et választottam
.A szülők esetében meg vigyék azt a 2%-ot, nem bánom, mert már kaptam eddig egy hajót, meg receptet, meg a nagyi űrruháját... -
törölt tag
Nem tudom volt e már, akinek Intel Core CPU-ja van érdemes lehet bele tekerni.
-
negyven2
nagyúr
Bár ezen már egy ideje gondolkozok, de most belefutottam, egy minimális (igazából semmilyen komoly... szerintem) spoilerbe, ami alapján lehet, hogy inkább gyorsan végigtolom a fő sztori részt és ennél igazából majd New Game+-ban haladok majd lassan. Ugyanis azt sejtettem, hogy ha New Game+-ban is szeretnék játszani, akkor fölösleges most több tíz órákat beleölni mellékküldetésekbe, outpost/hajó építésbe, meg felfedezésbe, amikor azok el fognak tűnni. De ahogy olvasom, bizonyos értelembe véve a New Game+ többet add, mint más játékokban és elvileg a
.sztori vége is magyarázatott add arra, hogy miért van ott az az opció Tehát az lesz, hogy akkor most így 26-os szinten elkezdem csinálni szinte csak a fő sztorit, és aztán New Game pluszban meg gyorsan elmegyek az Into to Unknow küldetésig. Aztán meg haladok úgy ahogy eddig... tehát nagyon lassan, felporszívózva mindent.
-
jano1102
csendes tag
"...hogy a játékban 1000 galaxis!! lesz..." Anyám borogass!

Régen a Ludas Matyiban voltak ilyen sajt(ó)-hiba szemlék tücsök és bogár néven.
Egy megmaradt: "...repülőgépen próbáltak becsempészni 1 millió tonna kokaint." Ennyi volt a megjegyzés: szép nagy repülőgép lehetett. -
GAbre
veterán
Nincs itt vita.
Hol lehet összehasonlítani, 1 cégnek a kész játékát azzal,amit 1 ISMÉTLEM 1 EMBER ÖSSZERAKOTT,töredék idő alatt?A nyilvánvalót jelentetted ki.
Persze kimondhatod,de már rögtön így neki lett esve.És írtam,hogy nem kéne a nyilvánvalón leakadni,mert talán mindenki más is jön,jött volna,hogy mi ez a fos már!?
Nem ismerem youtubert,sem fejlesztés folyamatát.
Csak 1et kérdeznék:
Van bárki aki értékelhető eredményt tud felmutatni pár óra alatt,és 1 szép "demót" rak össze?
Sztem nincs.És ahhoz képest sztem pofás kis darab lett,ami prezentálja,hogy jobb is lehetett volna,ha nem 1 ocska engine alá építenek.
Bár már-már azt mondom,hogy kb ez a csúcs,amit ki tudnak sztem ebből az engine-ből sajtolni starfieldben,jövőbeni fejlesztések sztem kuka erre,és kéne csinálniuk,vagy licenszelni újat a játékaikhoz.zozika84:
Ha ti jobban tudjátok,hiszek nektek.
Nem mondom,hogy ezzel kell,de nem 1 játékról van fenn videó,milyen jól futna unreal engine 5el és,hogy milyen jó benne programozni.
Én ennyit "látok".
Meg azt,hogy még ha jól össze is van rakva game.A problémák zöme a régi engine miatt van.#2439 oriic :
Mondjuk a ph tesztet kicsit előbbre vártam.Ha nem is kb 10 nappal.
De nem gondoltam volna,hogy csak tegnap kerül ki.
De hát ekkor sikerült.
-
sheep
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
"úgy csinálom, ahogy kell, mégis elveszik egy digipick zárnyitásonként"
Egy digipick mindenképpen elveszik nyitáskor akkor is ha sikeres volt.
Ez nem bug, ez feature. -
oriic
HÁZIGAZDA
"meg jobb is lehetett volna..."
Aztán majd ha bekerül minden is (mittudomén: scriptek, küldetések, fizika, AI, zenék, hangok, öreganyámvalaga is stb...) és mindez menne 10 FPS-sel 4090 mellett, akkor meg az lenne a gond.
Bírom amikor valaki összedob valamit UE5-ben, hogy lám ilyen is lehetne egy játék, aztán a nép meg szidja a fejlesztőket, hogy nininini 5 óra alatt mit csinált a tag... Közben meg a fejlesztés nagyon nem erről szól. (arról nem is beszélve, hogy nem szép egyáltalán az összkép, a hajtóműveket amint megláttam, hangosan felröhögtem
)szerk: Nem, nem tudok jobbat csinálni, nem is akarok, nem is értek hozzá, nem is akarok.

-
GAbre
veterán
"Ezt Te is összedobod bármikor".
Ahogy más is.Csak 1 nekem se kedvem,se tudásom nincs jelenleg ilyet összedobni.
De itt nem az a lényeg,hogy ilyet pár óra alatt össze lehet dobni.
Ha össze dobta valaki pár óra alatt.
Akkor 1 cég évek alatt az engine alatt milyen látványt tudott volna kihozni belőle.
Vagy tagadod,hogy unreal engine 5 alatt bugmentesebb,meg szebb lenne a játék?oriic:
Nem értek én sem hozzá.
Lehet azzal se jobb a végén.De ha a star warsokat is 4el össze tudták hozni.
Meg 5-re áll át cd projekt+ ami kijött 5el új varázslós játék,azoknak ment.Akkor sztem ez is jobb lenne.
Vagy legalább,ha nem ez a régi engine lenne használatban.
Nem nagyon zavar,kb jó a játék így is.
Csak közel sem tökéletes engine miatt. -
Vesa
veterán
Ezt Te is összedobod bármikor, éppen ezért semmi köze ahhoz, amiről ez a fogalmatlan beszél. Ez nem játékfejlesztés. Fogsz egy free UE asset pack-ot és bedobálod az engine-be. Marha nagy tudás kell hozzá.
Tényleg csak annyit javasolhatnék neked, hogy próbálj meg értelmes contentet nézni, ne ilyen ostoba, semmihez sem értő hulladékot. 1000 Galaxis...atyaég. -
Vesa
veterán
Hagyjuk már ezt könyörgöm. Aki ilyeneket dob össze, annak fogalma nincs a játékfejlesztésről.
Ez a csávó különösen buta, már a megjelenés előtt sarazta a játékot. Ráadásul szakért a témában úgy, hogy az általános ismola 8. osztályos tananyagot sem ismeri. Amikor elkezdett arról zagyválni, hogy a játékban 1000 galaxis!! lesz, galaxisonként 10db bolygóval, azt hittem hozzávágok valamit a monitorhoz. És ilyen tanulatlan, sötét emberek osztják az észt, miközben vélhetően egy szimpla egyismeretlenes egyenletet sem lenne képes megoldani. Jó dolog ez a jútúberkedés...vagy inkább nem. 
-
GAbre
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=enn9ZKp7-nU
Pár óra alatt össze dobottt unreal ungine 5ös starfield.
Nem 1 nagy valami.De talán ez is mutatja,hogy azért szebb is meg jobb is lehetett volna...Vesa és mxckey:
Mit vártok pár óra munkával?Komolyan?Le kell fikázni 1 ember pár órás munkáját?
Ki mondta,hogy jobb vagy van olyan jó,mint eredeti?
Nem évekig csinálták.És csak 1 ember. -
-
myckey
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
azt eddig is elindulhattál volna..
-
VikMorroHun
őstag
16 óra játék után eljutottam odáig, hogy elindulhatok felfedezni a világűrt.
Constellation beugró küldi: irány a Naprendszer, 1. szint. Vanguard beugró küldi: irány a Tau Ceti II rendszer, semmiféle veszély nem várható a hírszerzés alapján, de azért 10. szintű a nehézség. 
-
törölt tag
TAA kikapcsolása. Ha valakit nem zavar a szemcsésebb kép, ( 75%-ról DLSS után nekem nem sokat jelent).
[Display]
bTemporalAA_idTech7=0 -
Mr.Csizmás
titán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
122-ért van rx6700, amihez már premium jár (csak javaslat) [link]
-
Agent_007
tag
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Kibújik a szög a zsákból...
-
-
törölt tag
válasz
Agent_007
üzenetére
* Bounty Hunter *
-Universal vallás (ne kérdezd csak jól hangzott a starter loot, de amúgy eddig kb semmi hasznát nem láttam)
-Adoring fan / rajongó = ingyen crew tag (ezt lehet nem választanám, mert benne van még az Oblivion szintű egymás fölé dumálunk hárman
)
- Neon Street Rat (még nem voltam ott, lol) -
myckey
veterán
válasz
Agent_007
üzenetére
Sok szó esett, keresőt használd, mert jobb mint az összefoglaló...( ide íromk már, hogy köszuönjük azt is, természetesen )
Sokat segfít majd !
Diplomata....jók az alapok. Persu.meggyőzés, commerce akármi, üzletre, élet
Én nem megyek át agresszívba, ha nem kell. ( sokszor jól jött a duma )Hasznos lesz a jetpack is ( harcok közben kell -élesíteni,begyakorolni ) , zártörés, extra teherbírás stb...
-
Agent_007
tag
Sziasztok.
Tegnap kezdtem el játszani a játékkal és nagyon tetszik.
Biztosan volt már róla szó, de kérlek segítsetek: ki milyen "backgroud"&"trait" kombóval állt neki a játéknak?
Én katonaként kezdtem el harcolni, de felmerült bennem, hogy a diplomata is jó megoldás lehetne...
Köszi a véleményeket!
-
VikMorroHun
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ha nagyon nem menne a dolog, van olyan mod, ami kiiktatja a zárnyitást a játékból.
Tény, hogy elég nehézre/értelmetlenre sikerült (úgy csinálom, ahogy kell, mégis elveszik egy digipick zárnyitásonként).Találtam egy könnyed, mondhatni felületes (vagy nem) hajóépítési útmutatót.
-
peet05
senior tag
"..de miért a Hold, miért választottuk ezt a célunknak? Ugyanígy kérdezhetnék, hogy miért másszuk meg a legnagyobb hegyet, miért repültük át 35 éve az Atlanti-óceánt.. Úgy döntöttünk, hogy a Holdra szállunk. Úgy döntöttünk, hogy még ebben az évtizedben eljutunk a Holdra, és még tovább megyünk. Nem azért, mert ez a feladat könnyű, hanem azért, mert nehéz.." - John F. Kennedy
-
törölt tag
válasz
Dany007
üzenetére
Ezt fanboyként írom, de nem annyira fanboyként, hogy rózsaszínben lássam minden részletét vagy önkéntes Bethesda PR-t játsszak egy publikus fórumon.
Single player játék, nem maradsz le, viszonylag kevés innováció ami a látványt illeti. 1, 2, 3 év múlva is kb pont ezt az élményt kapod, cserébe sokkal olcsóbban.
Pluszban: addigra lesz DLC, fixek, jobb driverek, több setting-tweak. Kb mint ahogyan most a Fallout4 is radikálisan jobb élmény/pénz, én pl -75%-on vettem meg a GOTY-t és így, hogy maxon ment acélstabil 60fps, teljesen más élmény mint ha megjelenéskor elvertem volna rá egy vagyont és még úgy is 35-40-es padló fps-t produkált volna.
Alternatíva, ha veszel egy kártyát a hónap vége felé, 30-40 nap alatt letudhatod a Starfieldet, Cyberpunkot+PL DLC, vagy ami még érdekel, 1-2 hónap alatt vélhetően nem veszít a VGA sokat az értékéből, utána eladod a kártyát. Radeonhoz elvileg még él a játék bundle is?
-
Staradder
tag
Az űrruha elrejtése opció nálam nem müködik, a sisaké igen de az űrruha esetén hiába választom ezt az opciót mindig űrruhában van a karakter.
Ez másnál is hiba vagy csak engem áldot meg a játék ezzel?
-
Dany007
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Köszönöm a véleményt!
Túl sok kedvem már nincs a trükközéshez manapság, mint anno... Ha valamivel játszani akarok, megveszem. Biztos kiöregedtem de már crackelgetéshez sincs kedvem.
Egy éve megvettük a Portal összest is, hogy végigtoljuk a gyerekkel.Szal a lényeg, hogy oké, addig elmentem hogy ezt az emulátort (am Firefoxban) bepróbáltam, de a szaggatás az szerintem nem csak a 30fps miatt volt, hanem valami inputlag + valami egyéb. Azt nem lehetett megszokni.
Most agyalok hogy tudnék kölcsönkérni egy VGA-t pár hónapra max, mert párom nem igazán engedi hogy 200k-ért vegyek egy új kártyát. =/ Próbáltam melóval megindokolni
, mert van benne ráció, de igazából még magamat se sikerült meggyőznöm.
Addig is marad a gameplay nézés... Az is elég jó, csak nyilván messze nem u.a. -
válasz
scyllafren
üzenetére
De most egy csomó olyan van, hogy egyik se jó a külső körhöz se. Ilyenkor mi van? A belsőkig el se jutok.
B*szki ezt lehet forgatni is?
-
mvkly
senior tag
Legalább a cipelt társaknak írhattak volna minimális Ai-t. Lopakodni vele lehetetlen, max csalinak jó, míg őt lövik helyettem, mert a fedezéket ők sem ismerik. Felfedezés, szkennelgetés közben meg jön a Rambo zene és nekiáll putyizni a zsebfingatójával a békés dínókat. Akik így már engem is támadnak.
Elég haszontalannak tűnik ez a társ opció, maradnak a hajón. -
Bad Pritt
félisten
válasz
scyllafren
üzenetére
Én előre beállítom mindegyik körhöz őket és utána csak sorban elnyomom, így tuti meglesz gond nélkül.
-
rup1u5
nagyúr
-
freddirty
senior tag
Tanulság másoknak akik esetleg azt tervezték hogy kimaxolják a piloting és a ship builder skilleket és über hajót építenek. Ez a két skill nem lesz elég. Gyakorlatilag a komolyabb hajó alkatrészek, pl a legfontosabb a reaktor (ami meghatározza a hajód A/B/C kategóriáját is) max energiaellátási szintje az bizony karakterszinthez kötöttek. Most lvl 27-en a max ami beszerezhező az egy power level 29 class C reaktor.
Állítólag 60-as karakterszinten nyílik ki a max és ez igaz a vásárolható hajókra is. (tehát nem vehetsz 500k-ért sem über hajót alacsony szinteken)
Amivel most próbálkozom, hogy a felturbózott kis frontiert átépítem amennyire tudom jobb reaktorra hullra, és tűzerőre, majd magasabb szintű space pirate-ekre vadászom lvl 40-50 rendszerekben. Ha el tudok csórni egy klafa 35 körüli reaktoros hajót akkor arra már lehet építeni. (feltéve ha nem robbantanak darabokra a lvl 40 hajók..) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, gef.exp játékprofil tud működni?
Van a csóró tőlük 1-2 boltnyira, aki fegyvert nem vesz át, melyik a negyedik?

Ez nem Todd Howard?