Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
értem, majd ma még tanulgatom, próbálgatom

VikMorroHun: neked is köszönöm a választ, majd ma ismét próbálgatom, bár eddig mintha az FPS valamennyire javult volna, igaz nem sokat játszottam még a modokkal, majd kimegyek nagy területre, ott kiderül változik e valami.
amúgy valahol látom hogy melyik mod működik?
értem ez alatt hogy a vortex-ben nem engedi vagy én nem tudom hol kell külön berakni olyan modot amit simán letöltök a nexus mod-ról
mert a vortex-nél egy külön aldomaint ad fel ahol ott van az add vortex gomb és az meg is jelenik a progiba, viszont itt lényegesen kevesebb mod érhető el mint a nexusmod oldalon
lehet értelmetlen amit írok, ezért elnézést kérek, nagyon új vagyok még benne
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BusinessGuy
üzenetére
értem, köszönöm a válaszod
most ismerkedem ezzel a vortex progival, tegnap este letöltött mindent ami elérhető
majd próbáűlgatom még állítgatni de annyi kérdésem lenne hogy minden modot a my game/stafield mappába kell rakni viszont ez a progi a játék telepítési mappát kérte hogy adjam meg.
gondolom ez a vortex már alapból tudhatja mit hova kell tenni, mert minden települt.
igaz beállítani még nem tudom azoknak utána olvasok de ha esetleg te vagy bárki az olvassa a topikot és hazsnálja a vortex progit, legyen szíves megerősíteni hogy ez is olyan mint pl a CP77 hogy egyszerre csak egy mod használható
bocsánat a láma kérdésért, de ez nagyon érdekel viszont tök analfabéta vagyok a modoláshoz, mint az gondolom eddig is kiderült
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, ez mi lehet? az amit a neve is takar?
[link]
van ennek értelme felrakni?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
ok ezt értem, de számomra az optimalizálatlan játék amit modolni kell és nem gyári beállításokban van, lehet én vagyok a maradi de nekem a modhoz vagy nincs érzékem, vagy hülye vagyok, vagy mindkettő,
de nekem egyik sem akar menni 
egyetlen mod megy ahol a kezdő képernyőt tudom cserélni vagyis a main menü hátteret.
a játékon belül egyik sem megy, pedig elvileg úgy csinálom ahogy írják -
Lacielvtárs
nagyúr
jaja én is így vagyok ezzel, nem tudom amd kártyán is ilyen "minőségi" az eredmény?
tegnap mérgemben már majdnem vettem egy amd kártyát hogy lássam azzal jobb e, de egyelőre megvárom amíg lenyugszom, mondjuk találtam egy moddot ami legalább működik nálam, az én silány tudásommal és szebb képet csinál, igaz az fps-en nem javít
-
Lacielvtárs
nagyúr
isten látja lekelem nem kárörvendés, de megnyugtat hogy akkor a csúcs vga-n is megvan az a jelenség mint nálam, hogy nagy területeken bezuhan 35-40 fps-re a játék
már agyaltam egy vga cserén, de akkor inkább elengedem a dolog, mert mindenre elég ami nekem van csak ebben a játékban tapasztalom ezt
kicsit furcsállom hogy nem léptek még az ügyben a kiadók.
az meg hogy moddolni kell az nekem nem megy, nem is igazán szeretem, de jó látni hogy ezzel nem vagyok egyedül
-
Lacielvtárs
nagyúr
Vége a sztorinak,
bevallom őszintén meglepett a vég kifejlet, és valóban van értelme újra kezdeni, elleszek még ezzel a játékkal egy jó ideig
nagyon érdekes egyelőre a csillagvért választottam, kíváncsi vagyok milyen lesz így felderíteni tovább az univerzumot, mert a zsebeim ki lettek ürítve, de valóban minden ott van a térképen amit már felfedeztem, szóval gondolom ez a új játék plus vagy mi a szösz
-
Lacielvtárs
nagyúr
majd kipróbálom ezt az antibiotikum injekciót hogy segít e, meg akkor ha jól értelek akkor megállok egy olyan helyen ahol nincs gáz és akkor javul az egészségem?
mert úgy csökkent a HP-m hogy sárgul a HP csík amire hiába tolom a medpackot, nem történik semmiremélem az segít mert sok lóvét kéne onnan kihozni 
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok mi a mérgező gáz ellenszere?
bankot kell feltörnöm és ki kell jutnom a küldetés végén, de nem elég hogy alig látom merre kell menni a labirintusban, de gáz kinyír amire természetesen a medpack nem megfelelő
hátha valaki tudna segíteni aki esetleg volt ezen a küldin, sajnos a pontos nevét nem tudom
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
ismerős

-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok én azt figyeltem meg hogy ha sokkal magasabb rangú ellenség van előttem egy harcban, akkor a gránátok segítenek valamelyest, de
általában mindig van a közelükben valami amit ha meglősz akkor felrobban és megtépázza őket. és mindjárt feleződött a HP-jükpersze nem minden esetben de a Mantis küldinél 44-es robotágyúk voltak, amikkel nem bírtam és érdekes de alattuk volt két gáz tartály amit véletlenül felrobbantottam 
azóta ezekre is odafigyelek most már
bocsi nem konkrétan neked akartam címezni
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát igen, azoktól én is falra mászom hogy mindig útban vannak, mindig az ajtó előtt állnak így mindig velük beszélek a feladat helyet, de ennél még az is bosszantóbb amikor cuccot akarok nekik adni és elkezdenek az érzéseimről beszélgetni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no meg ami bosszant hogy jön egy enemi és azok neki ugranak püfölni kézzel ököllel én meg véletlen lelövöm a társam
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nincs dlss a jatekban
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok kellene ötlet segítség

adott egy küldésamiben a kulcs kártyát kell megszereznem. meg kellene győznöm a muksót hogy adja ide. de sajnos nem jó válaszokat adtam a meggyőzésre, ezért ott hagytam, és bármikor vissza megyek mindig csak szajkózza hogy tűnjek el. ezt hogy tudom újra csinálni esetleg vagy mit tehetnék hogy meggondolja magát? 
a játék vissza töltése nem opció![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére

Vesa: hatalmas plusz 1
Roland861010: én nem akarom szépnek látni és nem a gépem vagy a játék ára miatt imádom ezt a játékot, hanem végre van content és értelmes küldik vannak benne...
régóta bátram már ilyen témájú és tartalmas játékot
a játékok ára számomra relatív vagy adok érte annyi pénzt amennyit kérnek, vagy nem de én úgy vagyok vele hogy támogatom ezzel a fejlesztőket és akarlak sem téghed sem senkit rábeszélni erre a játékra
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
hát srácok akkor lehet nekem van nagyon lent a game grafika és annak szépsége ingerküszöböm, de mondjuk "élőben" sokkal szebb mint a képeken, ok értem hogy ez egy fagyott bolygó ami a képen van és sivár, de nekem tetszik
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dany007
üzenetére
valóban a grafika nem etalon, bár annyira nem szörnyű de tény hogyha belemélyedsz a sztoriba és a tenni valókba a legkisebb "gondod" is nagyobb lesz a játékban a nézelődésnél és a grafikánál, szerintem

amúgy én linkeltem elég sok képet a topikban ma is tegnap is, azok 4k és a játékból vannak, egy kis nvidia filterrel visszavéve a gamma és a fényerő
-
Lacielvtárs
nagyúr
ismerős

engem még ezek a labirintus szerű feladatok nyírnak ki, épp most végeztem eggyel, volt vagy három óra.
egy vészjelezéshez kellett menni, volt ott párhuzamos valóság, labirintus, ha egy alternatív világban vagyok akkor skorpiók halmoznak el, ha a való világban akkor meg a biztonsági robotok nyírnak ki.
kínlódás volt, már ordibáltam itthon, persze halkan
- elment majdnem egy doboz cigi is - de amúgy élmény volt, nem bírtam abba hagyni -
Lacielvtárs
nagyúr
az a
neon kék bulihely után jön be, már nem emlékszem
de ha akkor jön be akkor ott nem szabad lövöldözni, hanem meg kell gyözni a tolvajt aki eladja a cuccot nekünk, mert akkor tudsz beszélni a végén a csajjal, ha lövés eldördüól akkor a csaj lő és üt, de nem hajlandó beszélni úgy vettem észre a játékban hogy eléggé fontos az alkudozás és lövöldözés nélküli helyzet megoldás
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
gulupeti
üzenetére
én az első verziót használom, mert olvasom hogy sokan gondban vannak vele, így nekem az az élet filozófiám, hogy ami működik ne piszkáld

nekem eddig tökéletes az első verzió, egy két opcionális választ nem látok, üres a kocka de nem igazán zavar az alap élményen nekem nem változtat.
én inkább élvezem a játékot
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
szia én magam steamon nyomom, ott működik a gépi fordítás oldalon azt írják hogy működik a game passos verzióval is
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
a kereskedőknél általában van de csak kettő vagy három sajnos
én mindig ezekhez megyek vissza, persze ha egymás után többször mennék akkor nem frissül a készletúj atlantisz, kulcs és neon város ahol majdnem mindig kaphatóak
én arra volnék kíváncsi hogy lehet e valahogy kraftolni -
Lacielvtárs
nagyúr
&nubreed:
hát ez ismerős, pl a CP77 nekem is több mint ezer órám van
ha valami megfog képes vagyok benne eljátszadozni, de látom nem vagyok ezzel egyedül
nem tervezem végigrohanni rajta, bár engem nem zabar ha egy játkot többször is végig játszom, de annak valóban jó játéknak kell lennie.
eddig ez a játék sanszos hogy megüti nálam ezt a mércét, de majd kiderül -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
viszonylag kicsi, de mint Night City itt is sok az emelet, kb 10 emeletre emlékszem a liftből, de nem voltam még mindegyik szinten, csak ott ahova vitt a küldi
látványosnak nagyon látványos és hangulatos és van hozzá való ruha is
tibaimp: no akkor majd igyekszem nem tenni ide többet

egy nyomorult fel kellett forgatnom az universumottolvajkulcsért
-
Lacielvtárs
nagyúr
ezeket csak úgy ide teszem ha nem baj
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
azért szerintem annyira nem siralmas
én élvezem minden percét, főleg hogy most már a képi világ is rendben van
már régóta vártam egy ilyen játékra ami ennyire le tud kötni, talán a két Horizon játék volt és a CP77 ami ennyire le tudott kötni hogy ne unjam magam benne egy idő után, most meg függő vagyok, hajnal egyig nyomtam és 5 kor már kirepedt a szemem hogy hajrá menni kell, "meló" van
-
Lacielvtárs
nagyúr
tárgytalan, megvan
-
Lacielvtárs
nagyúr
ha esetleg találsz valami fényerő gamma korrekciót ami hülyebiztosan beállítható, és jeleznéd megköszönném, mert amit nexus mod-on találtam hogy ini fájt kell cserélni vagy a tartalmát bemásolni, nálam az nem működik sajnos, vagyis szinte biztos én vagyok a béna a használatban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó lenne ettől a szürke árnyalattól megszabadulni főleg oled tv-n
de annyira tetszik a játék hogy egyelőre elviselem, nah itt tuti jobban nézne ki a szürke árnyalat nélkülépp neon városban vagyok, vettem egy cyiberpunkos gyúnyát, 
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok ebben a játékban nem lehet valami hold járó féleséggel kicsit gyorsabban bejárni egy egy bolygót?
gyalog okés, bár kissé sok ideig tart
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát az nagyon jól hangzik, remélem akkor itt is meglesz, mert jelenleg ami van minden küldetés után megyek egy vendorhoz és adom el ami nem kell

én egyelőre nem találtam meg azt a lehetőség
hogy Sarah "néniek" adja át, nála van egy két dolog, de akkor mint a kereskedőnél a Q-val váltok és tudok adni neki is, ha jól értelek? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
gulupeti
üzenetére
aprorpó loot,
normális egy missió alatt telepakolom az ínvertorim és majd meghalok mire visszaérek a hajómhoz? 
olyan tatásan megyek vissza a hajóhoz, mert ugye a sok loot miatt nem lehet gyors utazni
bújtam egy ideig hogy vajon hogy lehet invertorit növelni, de egyelőre nem találtam.
lehet erről beszélt Vesa kolléga? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Anti-Hero
üzenetére
pc-n játszom,
de a szövegben a csaj azt mondja hogy nem lőhetek rá, mert megsemmisül rajta valami hajtóműveket vagy mit emleget, de már az idegtől nem láttam hogy mit is kell csinálni, és természetesen lőni sem enged a játék csak írja hogy először közelítsem meg, majd kerüljem ki a lövéseit. elhajloknah a kikerülésben
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok hogy a t@k@mbe kell
a Mora hajót a Neptunus közelében leszedni?
vagyis nem leszedni kell, gondolom hanem dokkolni. egy pillanatra bedobta a menüt hogy nyomjam meg az E gombot, de túl sokáig nyomtam erre felállt a csaj a székből
van valakinek tippje, mert szét vet az ideg, már vagy egy órája próbálgatom
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
apropó robot, én azt valahol elhagytam, mert egy ideje nincs velem
azt vissza tudom szerezni?
igazából nem is tudom merre van
szóval egy jó ideje eltűntvalami bíbor flótához verődtem téglaként és akkor vettem észre hogy az nem is a fő küldi, és a robot is mintha eltűnt volna, ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
myckey: hatalmas plusz 1, ez tetszik benne nekem is, csak te találóan meg is fogalmaztad

"gamma/brightns pedig van reshade már..." ezt hogy tudom állítani? én a menüben nem találtam ilyet -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nesh_019
üzenetére
mondjuk van benne ráció, a menüben navigálás valóban bosszantó

és az űrhajó irányítás, huhhh, vagy nem vagyok űrhajós, de ha ilyen nehéz az életben is irányítani akkor soha nem leszek űrhajós![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy nekem bejön a grafika, de azért ahogy mondod nem a legjobb, vagy legszebb, amúgy én is többet vártam tőle
vagy a hype volt túl nagy vagy nem tudom, miért vártam többet, de alapvetően szerintem egész szerethető játék a bosszantó dolgokat meg vagy megszokom vagy abba hagyom
egyelőre én az előbbire szavazokmás: ez a
, de amikor zárt helyen vagyok ő mindig ruhában van, amikor kint a szabad ég alatt akkor szkafanderben.Sarah csaj jön mindenhova velem
valahogy nem lehet beállítani hogy én vagyis az én karatkerem is így öltözködjön a játékban csak automatán?
mégis csak pofás csajt raktam magamnak össze, néha jól lenne látni is
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nesh_019
üzenetére
hát nem egy pörgős űrkalóz játék de nekem nagyon bejön,
tetszik hogy nem a lövöldözés a lényeg hanem szinte gondolkozásra ösztönöz és inkább olyan "emberi" a játék csak sci-fi világban.
nekem nagyon tetszik
tuti nem 10-20 órás a játék idő szerintem
hát ez a játék magyar nyelv nélkül, angol tudás nélkül, játszhatatlan lenne
amúgy teljesítményről csak annyit hogy meglepted az elején, a beszélj a tudóssal a fa alatt küldinél amikor a nagy téren megjelentem a fa környékén, FPS 25-30 körülire esett be és meg-meg akadt a játék

azért nem sok bug van benne, de ami megőrjít hogy amikor ki vagy belépek a hajóról akkor mindig van néhány másod perc amíg nem hajlandó mozdulni a karakter, gondolom ott tölt még a játék de engem nagyon zavar, pedig van RAM bőven és SSD-n a játék, de még is minden ki és belépésnél, töltési idő alatt - gondolom én, mert ikon nem mutatja hogy töltene a játék - nyomom az előre gombot és nem mozdul néhány másod percig
remélem másnál is van ez a jelenség
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát igen nekem is döbbenet, de remélem majd a sztori kárpótol a kimaradt hatalmas látványtól amire számítottam én is

VincentVG: eddig számomra tökéletes a magyar fordítás, igaz még csak egy órája nyomom a játékok vagy lehet van már kettő is, de szerintem ne foszd meg magad attól az időtől amíg az én véleményemre vársz
, két filét kellett bemásolni, vagyis felülírni és minden magyar eddig 
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
nekem ez a discord link nem jön be vagyis annyit látok hogy...
[kép] -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
VR tech-es Pisti is nyomja és legalább magyar nyelvű a kommentárja

Anti-Hero : akkor reggel el fogok melóból késni, már látom
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
lehet bár én azt még soha nem használtam hogy kell betenni oda?

syIex: 10 éve itt vagyok de soha nem használtam
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok visszatalálós hsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest