Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Le tud menni a gyorsvasútnál (vagy mi a fene az) lévő liftel is.
Gave
Jaja, nekem is. Csak már el vagyok veszve, annyi a feladat. Jelenleg 38db aktív küldetésem van.
Bolygókból még csak 3-4db-on jártam. Hajó/bázisépítést még csak karcolgattam, frakciókhoz kb. hozzá se szagoltam 2 kivételével. Döbbenetes mennyiségű a content. -
mvkly
senior tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Tényleg komplikáltnak hangzik
De gondolom majd adja magát.Az ng+10 azt jelenti, hogy 10-szer végignyomom "pluszba" és közben halmozza a skillt/szinteket? Úgy képzeljem el, hogy pölö ng+4-ben a korábbi 3-ban összesen farmolt skillekkel indulok? Ez nagyon érdekesen hangzik. Biztos triviális dolog, de nekem ez teljesen új. Leírások nem fejtik ki a +sokadik lehetőségét. Vagy inkább csak nem találom. Köszi, erre kíváncsi leszek. Hát, majd jó sokára.
40 óra volt az első... inkább spoilerbe se írom le
-
Sas7
tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Jobban utána kell néznem, hogy egész pontosan hol kell leszállni. Mert én voltam, de csak egy röpke utazás erejéig. Random belőve próbáltam New York-nál leszállni, de csak a pusztaság várt. Nyilván értem én, hogy nem modellezhették le az egész Földet, de azon filóztam, hogy hogy nézne ki a bolygónk valójában, azután, ha eltűnne az atmoszféra?
-
-
GAbre
veterán
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Egy ilyennel?Csak játssza magát,mint az összes nő,itt is látszik,hogy mutatja milyen házias de lóf@xt nem csinál.

Csak teszi a szűziest.
Honnan tudjam,hogy összes taggal nem ment-e küldetésre,mikor bekerült meg bújt-e már ágyba?
Tudom "film" és higgyünk benne,hogy életszerű.
Főleg,hogy ezek szerint neked is "+volt"
Meg másik 6millió embernek eleddig 
Félre téve értem,akkor ezt adják a like-ok.Bad Pritt:

Az a baj,hogy nem ördögtől való a gondolat,a mai társadalmi és evolúciós irányban. :SLacielvtárs:
Ha jól tudom levegős helyre kell menni,és friss levegő kell.Amúgy ez poén 1 mindent "kibíró űrruhába belemegy a gáz".
Real! -
-
-
-
myckey
veterán
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Sok dolgot kiír a tutorialban, oda kell pislákolni, persze.
De azért el lehet benen veszni, el is kell ! Ez is a játékélmény része.Én olvasom a 71 pontos tippszmixet is

PROCI
A lőszer és a Medpack dolgok azok súlytalanok, nem? ( a lőszerből persze nem mindegy, mit használsz, de az más téma... )
De lehet félreértelek. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Anti-Hero
üzenetére
pc-n játszom,
de a szövegben a csaj azt mondja hogy nem lőhetek rá, mert megsemmisül rajta valami hajtóműveket vagy mit emleget, de már az idegtől nem láttam hogy mit is kell csinálni, és természetesen lőni sem enged a játék csak írja hogy először közelítsem meg, majd kerüljem ki a lövéseit. elhajloknah a kikerülésben
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Egy ido utan mar a magyar forditas/szinkron lesz a furcsa, mert a szofordulatok/jelentesek nem mennek at, idegen.
En ezt anno a Doktor House sorozatnal vettem eszre, otthon teveben adtak a magyar szinkront (miutan en mar tobbszor megneztem az elso 3-4 evadot angolul), nagyon szar volt. Na azota en magyar szinkronnal/felirattal nem nezek semmit.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Holnap délelőtt orvoshoz kell menni, 12-től meg helyettesítek, úgyhogy nem csaphatom szét magam.
Szerintem elejét megnézem töváritól 4K-ban, hogy elmúljon az izgalom, aztán holnap nyugodtan nekivágok, amikor az idő adja.

sz: Alapvetően ez nem egy Callisto Protocol, ami full a hangulatról szól, hogy ha nem magad látod elsőre, akkor bukó. Bár Stefánnal eléggé egyívásúak vagyunk ízlés terén, gyakran belenyúl abba, amit én is választanék. Na, itt nem fogunk, mert utál lopakodni.
-
-
peternac
tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
van a Bethesdánál egy magyar származású fejlesztő/artist:
https://fallout.fandom.com/wiki/Istvan_Pely
itt is megemlítik pl:
https://hu.ign.com/starfield/75344/news/a-starfieldben-akar-a-rosszfiuk-frakciojahoz-is-csatlakozhatunk-majd
sztem ez rá a magyarázat
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Szerintem is biztos, hogy nem lesz bukas, anyagilag picit nehez lesz lemerni a GP megjelenes miatt azt, hogy mennyi az annyi, de pl a Constellation kiadast ugy viszik, mint a cukrot, a GameStop amcsiban egy hetig nem fogadott fizikai (elo)rendelest, mert kifogytak, plusz az elorendeloi szamok eleg magasak. Sot, az Amazonon az elmult hetekben 10x annyi Xbox konzolt adnak el, mint korabban, az MSnek meg ez (is) tokeletes, sot... A tobbi meg majd kiderul.
-
nubreed
veterán
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Egyrészt, másrészt valamilyen szinten ebben is megkapod a "szimulátor" élményt. Senki nem mondta, hogy csak a fő sztori van és azt kell követni és kész ezzel kifújt, az eddig infók alapján, kalózkodhatsz, kereskedhetsz, felfedezhetsz, stb. Lehet, hogy nem járod be az összes bolygó minden négyzetcentiméterét mint mondjuk egy SC -ben, de mondjuk ki akarná ezt megtenni? Előbb utóbb úgy is megunnád.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Hát ezt így kapásból ellentmondás.
"pete hines walk around planets Starfield" Google keresésre:"What Hines probably means is that you won't have any gameplay barriers standing in the way of you exploring a planet as soon as you land on it. You won't have to do some menial sort of task like surveying the planet before you can begin strolling around on it, for example."
-
gyimger
őstag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Egyelőre úgy néz ki, hogy lerak a hajó egy négyzet közepén (ami többszöröse a Skyrim térképének) és annak van egy határa, de ha ezen a határon túl leszállsz újra, folytathatod a sétát.
De egyik szivárogtató üti a másikat, más cáfolta azzal, hogy gyakorló rész volt csak.
-
Phobion
addikt
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Szerintem is! Ez szenzációs 😂
"
He gave a hilarious example where the mission board gave him a quest to take two people across to a different planet (space taxi?). After 5 hours he found the 2 people still on board his ship and realised he had completely forgot to take them to their destination.
"Annyi quest lesz, azt se tudjuk majd mi merre hány méter. 🤪
-
törölt tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Igen, én is így voltam most Fallout 4-el, hogy gyorsan (75 óra lett kb) lefutom a fő szálat aztán ennyi, azóta bele ment +25 óra NPC küldetések és település építgetés vonalon.
Gondolom így lesz ez valahogy a Starfielddel is, hogy azért akad majd bőven ez+az amivel el lehet ütni 40-50, 100? plusz órát, amire az elfogy, addigra meg a mod közösség fogja elárasztani plusz tartalommal
.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
XD
A szülők élnek még trait viszont vicces.