Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Elment 4 óra...
Éppen haladtam kicsit a Main Questben, mondjuk a Persu megint jól jött, sikerült lebeszélnem akit kellett.
Akila City pofás.Majd a Freestar Rangers miatt, elhúztam egy fagyos, kihalt gömbre ( pontosabban a kalóz tevékenység miatt ) ...itt aztán seholsemmi, hát landoltam egyet random.
Na mondom, okes. Survey gyors lesz, teli van vassal meg Heliummal, még jól is jöhet outpostra.
Aztán kiderült, hogy itt is van hátrahagyott ezmegaz, aminek a bejárása kva sokáig tartott, de legalább szarrá lootoltam magam legendary meg mindenféle színes szarokkal, és még egész értékes nyersanyagokat is találtam.No, mikor már végeztem volna, belefutottam valami Kitermelő bagázsba, akik visszaküldtek megint, a kalózok miatt.
Remek.Mikor a tartályokat szétlövöm, teljesen befagy a -117 fokban a kitörő cumó, de a mögötte tartózkodó kalóz is belefagyott , a vér is odafagyott a lemezre, ahogy kifröccsent egy másikból. Klassz !
(Vagy az -EXIT- felirat piros fénye, ami szépen látszik a tökfödő üvegén, és a ruhán is, tükröződve...)

nagyon elmegy az idő...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
abridabri
üzenetére
ennek joreszet azert lehetett sejteni
a conteosok es nagyot mentek a "biztos azert nincs DLSS mert" vonalon, viszont egy modern AAAs jatek annyira bonyolult, hogy ez ne legyen valos lehetoseg.
Vesa: Neonon van eleg sok arus es relative kozelebb, szoval lehet az jobb megoldas, mint Atlantis.
-
Ouch

-
LÁZ
addikt
üdv, azt esetleg tudni, hogy miért nem hajlandó elindul első nekifutásra a steamrő a játék, indítom direkt exe parancsikonról, meg a defaultról is, de leteszi magát a tálcára, és annyi, minden 1es alkalommal be kell zárni, és még1x indítani.....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
gulupeti
üzenetére
Én Átöltöztettem csak hogy jobban szemre álljon
Amúgy meg össze glitch-eltem másfél millát amivel már jól elvagyok
When you understand exactly how Bethesda games work... -
Vesa
veterán
Egyébként NA-n sem a landing padnál lévő terminálnál érdemes eladni mindent (nem is lehet, mert csak 5k kredit van), mert a városban vannak olyan traderek, akiknél 13k pénz van. Bár ezek közül nem mindenki vesz meg mindent, de pl. a Centaurian Arsenal-nál érdemes elpasszolni a fegyvereket, mert neki is 13k kreditje van. Az alagsorban a Trade Authority-s csajnál is kb. ennyi kredit szokott lenni, és ott többféle cucc is eladható, plusz ugye alul is van egy fegyverkereskedő, kórház stb. Szóval valójában, NA-n egyetlen körben el lehet adni mindent, csak több helyre be kell menni.
-
Andrea lecloakolta a fejét.
Biztos valami régi emlékek, csak, hogy ne ismerjék fel Neonban.
-
mvkly
senior tag
válasz
üzenetére
A nyakamon féltucat majommal bemegyek Yumihoz és felvesznek az UC-be. Közben a háttérből lőnek. Barrett is szedi őket, egyek lelövök én is, Barrett berág és elhagy. Az egyik passzív posztos UC-t kérdem, mivan? Asszondja szép napunk van ma. Közben már 10-en lőnek. Majd ő is elkezd... Hát ez...
-
warcat
veterán
válasz
kiezTe90
üzenetére
Természetesen nem kapsz annyit, perkektől függően kb ötödével számolhatsz.
Elég a cargo részben elhelyezni. Nem fix esélyt ad a shielded cargo modul, hanem annak arányában számol, hogy mennyi része foglalt a 'shielded' raktérnek.
Egyébként felesleges külön vesződni vele, amikor sok van, elmész Wolf rendszer/ The Den-be és eladod trade authority-nél.
Az állomás alatt van egy fracking station a bolygón, ha ott leszállsz, akkor ahova lerak, szemben van egy első pillantásra furótorony/ipari jellegű ápület, a csövek alatt valójában a hab modul lapul, ide beszaladva majd fel az emeletre ott egy adag ágy, a bolygón a lassú keringése miatt 1 helyi óra 60 UT órának felel meg és ezért a vendorok resetelnek alvás után ,én kettő órát szoktam aludni mert 1-nél szeret bebugolni.Ezután visszamész az állomásra és az árusnak megint van pénze. Van itt amúgy trade terminál is 5000 kredittel a bejáratnál.
Pluszban szoktam lőszert és ritkább nyersanyagokat is venni, így kevesebb forduló. -
mvkly
senior tag
Az mi a szösz, hogy a Jemison-on rám támad az UC? Egyik percben semmi, aztán már lőnek is. Bounty nincs kitűzve.
Főszál:a Hunterrel meg volt a lövölde, nem lőttem civilt, se UC-st. NASA után mentem vissza a Lodge-ba.
Mászkálok előttük, kérdezgetem őket, a semmitől egyszer csak triggerelődnek. -
S e t h
nagyúr
Ugyanez.
Megcsináltam a Rangers, majd a Neo városbeli nem jut eszembe questlinet a csebolok közötti vetélkedéssel és itt akartam megkérdezni, hogy érdemes-e elkezdeni ezek után a vanguardot, mert én halálra untam a neo-s küldetéseket, menj ide, menj oda és kb. nagyjából ezt tette ki a nagy részét, aztán jött a vanguard rookie küldetés és nem győztem vigyorogni, .bolygó neve halál ptsd-m volt azonnal -
freddirty
senior tag
válasz
kiezTe90
üzenetére
simán a hajó raktérben jó lesz. Shielded ad asszem 50%-ot a detectre, és lehet még venni zavarót amivel fel lehet vinni 80-90%-ra a megúszás esélyét.
Egyébként szerintem teljesen értelmetlen játékmechnika, 1-1 jobb fegyó is ugyanannyit ér mint a csempészáru és nincs velük annyi macera. Én a játék végén már csak a fegyvereket vettem fel, minden mást hagytam a földön, semmi értelme állandóan lootolni, úgyis elkölthetetlen az credit mennyiség ami jön a questekből. -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Találtam contraband cuccokat. Van a hajómon shield-es cargo. A kérdésem az lenne, hogy a cuccokat csak simán rakjam be a rakomány dobozba? Vagy valahogy a shield-es cargoba kell behelyezni?
Hol érdekes őket eladni, mert azt írja 13000-et ér, csak kérdés adnak e érte annyit.
Köszi! -
tomas51
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
nem egészen értem ezt a resurrect dolgot, hogy kell kijelölni?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Semmit nem csinálok a hajóval és nem is foglalok el újakat. Ráadásul pár órája ürítettem a rakteret és megint tele volt.
-
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ez kezd kurvára nem vicces lenni, hogy random szemetekkel van tele a hajó cargo tere, már 30 kilónyi misc cuccot kellett kidobálnom. Ez mi? Honnan?

-
freddirty
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Igen pontosan. Level25-ön egy ilyet 5 perc alatt össze lehet legózni 4-es pilot skillel és 1-es starship designal (a 4-es pilot skill megvan gyorsan mast szimulátorban new atlantison ha tartalékolsz skill pontot):
Warden SG-200 (-6pwr)
Fusor DC401 (+29 pwr)
2x Supernova 2000 (6pwr)
4x Vanguard particle v. PB-300 Alpha Beam (12pwr)
1xAtlatl 270C missile (280 ha upgrade skill3 megvan) 3 pwr
2x20T Hauler
+akármilyen fuel és grav drive, fülke, 3db hab (1 alap frontier, 1 science, 1 szerelő ), 2-es landing gearek.
Minden fullra powerezve és még 1 jut a grav drive-ra is ha kellene, hozzá sem kell nyúlni a pwr elosztáshoz csak ha bug miatt elmászik.
Ezzel bármi leradírozható az égről és megvan 200k körül. Crimson flotta kalózait az utolsó questben egymás után pikkpakk leszedtem. Ráadásul a teljes játéktartalomra elég volt, az összes faction quest+main questet olyan lvl45 körül fejeztem be ugyanezzel a setuppal. Max 1-2 nyalánkság került még rá, pl crimson flottánál shielded cargo bay meg zavaró. (de semmi értelme sincs, a játék végére 1mil credit volt ami ugye new game+ra mind kuka.) -
VikMorroHun
őstag
Engem alaposan megkergetett, de folyton elugráltam előle a háti rakétával, aztán menet közben nagy nehezen megtaláltam a gépágyúk (lézercsapda?) bekapcsoló gombjait. Naná, hogy nem sikerült lopakodva, mielőtt körülnézett volna a szobában, ahonnan indultam. Ja, a csaj vicces volt, aki végig ott nézelődött a biztonságos szobában. tomas51: Inkább resurrect paranccsal próbálkozz, miután kijelölted a hullát a konzol megnyitása után.
-
Sas7
tag
Csak most kezdtem el az első Vanguard missziót. Letettem a pilóta vizsgát. Próba küldi.
Ez az elhagyott kolónia, halottak mindenhol, és a Terramorph szabályosan horror rész. Az utolsó játék amitől igazán fostam az az Alien: Isolation volt. Nem mai darab. De ez most egy nagyon kicsit olyan feelinget hozott elő bennem. Még a nyomkövető hang is Alien ihletésű.
Szóval, már elkapott volna, szaladt felém...de instant kiléptem. Majd holnap.
Tetszik.
-
tomas51
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek most mi legyen?
Kellene vele beszélnem, de véletlen lelőttem korábban még a game elején amikor először kell idejönni, tényleg nem volt szándékos.
Nem értem miért lehet lelőni bárkit gyakorlatilag már korábban előfordult de azokat vissza rakta, őt nem, szaladgálnak össze vissza és bele ugrik egy golyóba a barma.
Most bármikor jövök vissza ez fogad.

-
negyven2
nagyúr
Apróbb NG+-os észrevételek, tehát spoileres.
Az egyik dolog amit észrevettem, hogy bár nagyon jó a kilátás a Starborn Guardian-ből (NG+-os kezdőhajó), de az azért kicsit zavaró amikor harc közben be-be sétálnak a hajón lévő karakterek... Cora esetében már gondolkoztam, hogy a szobáját a légzsilipbe rendezem majd be 
A másik meg, akkor úgy néz ki, hogy rövidebb mellékküldetések esetében is ott van a Starborn opció válasznak a párbeszédeknél. Vagyis megint kicsit gyengébb lett az állítás, hogy csak végig kell futni a main quest-en és utána majd ng+-ban éljük majd ki magunkat. Ugyanis is akkor tényleg még a mellékküldetések, is számítanak bizonyos szinten. -
válasz
Triathlete
üzenetére
Az enyém is már átesett 1-2 módosításon.
Nyomokban sem hasonlít az eredetire.
-
Triathlete
senior tag
Sima Frontin továbbfejlesztve. Eddig mindenre bőven elég volt.
-
törölt tag
-
keIdor
titán
Crimson Fleet-et csinálta valaki?
Egészen tetszett ez a frakció, de
a végén, amikor robban fel a hajó, ömlik be a vörös gáz, robbanás mindenhol, nincs egy térkép csinálva, semmit nem látni, azt se tudom hogy találok vissza, csak az a hülye kék pont mutatja hol az objektive. Nagyon felbaszott, annyira kéne egy térkép... -
VikMorroHun
őstag
válasz
gulupeti
üzenetére
Kontrollerrel nem próbáltam, de ha a játékot lehet, akkor az UI részét is kellene.
Megtaláltam Andreját egy barlangban. Azt mondta, igyekezzünk, ne húzzuk az időt beszélgetéssel. 50 méter alatt háromszor álltunk meg, mert fontos megbeszélnivalója támadt Sarahval.
(Ok, nem kellett volna megállni, de kíváncsi voltam, mi olyan sürgős neki.) -
törölt tag
"az agyára megy a sok séta, pontosabban a futás limitációja, annak itt van egy mod, amivel korlátlanul lehet futni."
Ezt a Personal Atmosphere Power nálam elég hamar megoldotta, ezzel gyakorlatilag mindig lehet futni. Nem emlékszem már, hogy random templomban volt, amit Vlad szkennelt, vagy a főküldetések során kaptam meg.
Egyébként úgy látom, hogy rengeteg mod gyakorlatilag inkább cheat, ami kijátssza a játék rendszereit, meg feleslegessé teszi a skilleket/itemek használatát, ami meg hát végső soron maga a játék. -
gabranek
senior tag
50 óra játék után azért kezdenek előjönni a hibák.
Most például teljesen megrekedtem az egyik főküldetéssel: Egy bolygón kellene anomáliákat szkennelnem, ami elvezetne valahová. Na itt konkrétan a harmadik anomália után nem ad többet
Többször leszálltam-felszálltam, orbitális pályán aludtam 48 órát, de mindig ugyanaz...3 anomália megvan, de a következő nem jön.
Ráadásul a bolygón elég sok az agresszív állat, így már kezdek kifogyni a lőszerből is....amit valamiért nem lehet kraftolni, csak venni. Ha nagy nehezen sikerül találnom egy boltot, ahol tudok vásárolni (persze a lőszernél véletlenül sem írja, hogy melyik fegyverbe való) ott is 1-2-3 száz darab van egyszerre, ráadásul nem is olyan hű de nagyon olcsó a skuló.
Egyenlőre visz a lendület meg a lelkesedés, mert ha nem bosszankodom, akkor remekül szórakozom, csak éppen majd egy hónapja volt egy másik nagy cím megjelenése (BG3), ahol az első 50 óra alatt nem is igen sikerült bugba futnom. -
-
Vesa
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
StarUI-val egyetlen bajom van, nagyon aprók a betűk. Az .ini-ben ugyan lehet elvileg állítani, de nem működik valami miatt. Nagyobb felbontásban én már nem látom jól, így le kellett szednem.
-
Vesa
veterán
Transzfer konténerhez van mod, ami megnöveli a távolságot, ahonnan működik.
Illetőleg, aki hozzám hasonlóan már 100 óránál jár és az agyára megy a sok séta, pontosabban a futás limitációja, annak itt van egy mod, amivel korlátlanul lehet futni. Van belőle több verzió, különböző mértékkel.
-
GAbre
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=xAb5AXEldEU
Rx 5700 xt-vel 4k felbontáson.
Gondolom senkinek nem kell mondanom,hogy ez a minimum vga követelménye
-
myckey
veterán
Ezt megint összerakták, ráadásul milyen a kilátás az otthonból....
Good Job
szrk:
Hajók is mik vannak, beszarás. -
A transzfer konténer csak adott előőrsön belül működik.
Aztán van a cargo link, ami két, azonos bolygón lévő előőrs között tudja küldeni a cuccot (ezt még nem próbáltam)
Vagy pedig van a cargo interlink, ami 2 különböző galaxisban lévő bolygóra tudja átküldeni a cuccot. Ez utóbbi kettőhöz hélium3 üzemeltetési költség társul, valamint a cargo interlink az 1000%, hogy bugosan működik, tele van a net is erről szóló cikkekkel, videókkal. 2 nap görcsölés után feladtam.., inkább folytatom a küldetéseket.
1. előőrsömön h3 kitermelés folyik, ezt át is tudom küldeni a 2. v. 3. bolygóra.
2. bolygón alumínium és berillium, na ezzel akármit csinálok, meg sem jelenik a cargo interlink vezérlőpultjában, pedig mindhárom cargo interlinknek van saját h3 tárolója, fullon gázzal.
3. bolygóra szeretnék eljuttatni mindent, mert ott folyik a legnagyobb kitermelés és oda terveztem a legnagyobb épületeket felhúzni, de egyelőre elengedtem a dolgot. Azt csináltam, amit warcat is javasolt, csináltam minden erőforrásnak 3-4 közepes tároló konténert, amikor tele vannak, kiszedem belőle manuálisan felcipelem a hajóra, ahol szimplán ledobáltam a földre 1-2 ezer egységnyi nyersanyagot (így ugye súlya sincs), majd pedig a 3. bolygón kidobáltam a földre és ennyi, ha kell akkor szedek fel belőle.
Tetszene ez az építgetés, mert nagy Subnautica fan is vagyok, de jelenlegi formájában nekem túlkomplikáltnak is tűnik és zéró segítség vagy figyelmeztetés nincs a játékban ez ügyben, hogy ezt vagy ezt így csináld, máskülönben szar lesz, meg nem fog működni. -
válasz
gulupeti
üzenetére
Így van. Nekem pl nagy ugrás volt a Frontier után, de én elég hamar meg is szereztem. Mostanra már gyenge lett viszont nem is emlékeztem rá, hogy Akliában végig vittem egy mellék szálat és azért kaptam egy igen jó kis hajót (Star Eagle) ez számomra sokkal jobb. Minden téren erősebb és a raktere is ötször akkora tehát bőven van hol tartani a nyersanyagot.
De sajnos #3191 még mindig nem tudok megoldást...
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mennék vele szívesen, ha a játék úgy lenne megoldva, hogy a fő hajómat lerakom valahol és benne maradna az összes cargo, egy kisebbel, üres raktérrel pedig lehetne menni portyázni
, de mindig kipakolgatni valahová 3-4000 egységnyi motyót, az nekem eléggé macerásnak tűnik. -
válasz
gulupeti
üzenetére
Razorleaf ad plusz eventeket azért különleges.
Ja amúgy van M class alkatrész is de alapból nem felrakható semmire.
https://www.nexusmods.com/starfield/mods/2056 -
Rossi
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi!
Igazából mindent is akarok, erős hajtóművet, sok cargo-t, sok fegyvert, nagy reaktort, sok pajzsot.
Ebből nem lesz fürge hajó ezek szerint. -
kevesebb súly és kimondottan magas manőverező hajtómű ha mozgékonyat akarsz.
De ezt ship builderbe látod majd. Érdemes ott fel le szerelgetni dolgokat.
A class
Ebben nem vagyok biztos de a max mob disp mass lehet az hogy a max mobilityt milyen max mass-al lehetséges. (magyarán a max tömeg aminél még a max manőverezést adja)
Tehát egy full mobility-s hajtóműves hajót is le lehet rontani sok súllyal.
Amúgy keresd a legnagyobb manőverezéseset ha arra akarsz rámenni a legkevesebb tömeggel. -
Rossi
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez eszembe sem jutott, így meghosszabbítani a Razorleaf-et...
A manőverezhetőség mitől javul?
Az alacsonyabb súlytól, vagy a hajtóműtől (azon is van manőverezés érték a tolóerőtől külön). -
Sas7
tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én adtam Bridger-t az egyiknek...nah, az se gyenge.

-
-
towerpc
csendes tag
Sziasztok!
Az Amd kártyákhoz adott starfield steam-es kulcs a beregisztrált kártya után, csak arra a hardverre lehet felhasználni a kulcsot? -
-
Sas7
tag
válasz
S e t h
üzenetére
Én egy módosított lila Magshot-ot adtam a kezébe. Azzal aprít rendesen.
Javítsatok ki ha tévedek, de ugye egy minimális ammo-t kell adni nekik az adott fegyverhez? Vagy különben nem használják. Tökmindegy mennyit, mert utána úgy is végtelen ammo-juk lesz. A Fallout-ban is így kellett, ha jól rémlik. -
S e t h
nagyúr
A társaknak érdemes olyan fegyvert adni amire képzettségük van, vagy a legpusztítóbbat aggassuk rájuk?
Éppen Andrejával tolom, mármint nem úgy, de az ő skillje alapján csak néhány mordály jöhetne szóba, amik a zajos tücsök szintjét sem érik el.
Mást adnék a kezébe, vagyis fegyvert, amivel van is értelme harcolnia.
-
Elkezdtem keresni első bázisnak valamit. Azaz Basel III-b ahogy a youtube videóban van de totál nem találom azt a pontot ami kellene. Addig persze a hajómon van minden alapanyag és cucc. Szegény most egy szörny. C low end reaktor és shield pont középen hogy enemy azt lője elsőnek
. Szóval most nem harcolok csak keresem a helyet ahova le tudok pakolni minden szart.
(igen ilyen az ultra low graf 750ti-n
)
Majd az első amit megcsinálok a hajón hogy elrejtem a reaktort. Ez most amúgy EM fegyós hajó, nem sebez szinte semmit csak bénít hogy tudjak lopni hajókat. A második hogy csökkentem a súlyt. -
törölt tag

-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Engem is ezért érdekel a dolog, hogy mennyire van mozgástér a harcrendszerben.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ne is mond, amíg kísérleteztem beraktam kb 200k pénzt és megépítettem a top max low end C erődöt. Háát rosszabb volt mint a Mantis gyárilag....
Mobility kell a kitéréshez. Azaz kevés shield + high mobility az játszható, high shield + low mobilty is. De ha mindegyik low akkor hamar megdöglök totál mindegy mennyi cucc van a hajón.
Lényeg hogy itt nem a legdrágább a legjobb, keményen kell optimalizálni. Ugyanígy játszani a fegyverek range-vel, típusaival is. -
törölt tag
Akinek kell egy legális übercheat és nem social tabos karaktert készít, annak ajánlom a Neon corpo küldetést végig vinni még a főküldetések előtt, bár nekem elég irritáló volt 0% stealth/beszélős karival. A jutalom ugyanis egy
master social perk, ami op mint állat. Viszont az egyik legbonyolultabb küldetést sikerült vele egy kaviccsá butítani.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Elvileg a ship classok a méretet meg mozgékonyságot jelölik, A lenne a kicsi gyors, B a középérték, C a lassú chonky boi, arra lehet aztán mindent aggatni. Mondjuk én inkább építettem egy hajót a centermass targeting exploitra, mert három-négy kalózzal másképp nem tudtam megbirkózni.

-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Kísérletezek A-B-C class között és azt javaslom hogy low levelen jobb az A class mert több minden cucc elérhető hozzá. LVL16 vagyok.
Starship design szerintem megéri rádobni akár csak keveset is, piloting ráér később (azaz B-C ráér).
Amúgy trainelni legegyszerűbb hogy ráaggatsz a hajóra olcsó cuccokat majd accept és leveszed ráagatsz másikat és így tovább...Most a Mantiszos hajóra C reaktor, shield és fegyverek kerültek. Viszont a hajtóművek maradtak A-sok, ha kicserélem nagyobbra akkor mobility nem nő jelentősen mert kénytelen vagyok aggatni rá még több leszállótalpat az extra súly miatt. Magyarán még szerencsétlenebb lesz, nem sokkal fürgébb de nehezebb.
Matis hajót úgy néz ki eddig szét lehet moddolni anélkül hogy elveszítené a batman tulajdonságát. Jelenleg sajnos csak egy nehéz dög kevés mobilítval de aránylag erős fegyverekkel és shield-el.
Amit tapasztaltam hogy takarékoskodni kell a powerrel. Ahogy lehet érdemes a legkevesebb powert használó és hatékony cuccokat felrakni.
A class-nál a 2 poweres hajtóműveket inkább, B nél csak 3-asok vannak, C-nél elszáll az egész az egekbe de van variáció.
Fontos hogy vannak manőverezős hajtóművek és vannak csak a nagyobb súlyhoz és sebességhez hajtóművek.Shieldekből is a shield per powert érdemes nézni. Ha nem tudod betápolni fullra a shieldet akkor egyértelműen shield per power legyen minél magasabb mert arányaiban az ad a legtöbbet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez baromi hasznos, köszi! Most pont gondolkodtam rajta, hogy rádobok pár pontot a Starships Design-ra, ez alapján érdemes is lenne.
-
Ha valakinek kellene:
Starfield Level Unlock
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jVYyAXMYP0K53AXfjpVbK3bDrFd5CddEuJqQvjTfOtI/edit#gid=0
Hajó alkatrészek, mely szinten mi unlockolódik és milyen értékkel vannak stb. -
Bad Pritt
félisten
Kiégetnek hallod, most a nyomomban jár Emma Wilcox is, mert elkezdtem a Freestar Ranger questline-t, az meg egy szál késsel megy neki mindennek és vagy melléüt vagy olyan criticalt basz le még a robotoknak is, hogy helyben összecsuklanak.

Semennyire, Lies of P demo egyáltalán nem tetszett, úgyhogy le se szedtem. Majd a Forza, Alan Wake II, Spider-Man 2 trió környékén fogom szerintem ezt elengedni a DLC-ig.
-
Jacktor
aktív tag
A landolás ott része a játékmenetnek (ahogy a No Man's-ben is), mert ha nem figyelsz, simán odacsapod a hajót és akkor szevasz. Ez az Elite-ben fokozottan előjön, ráadásul ott a G is erős befolyásoló tényező, egy 4G-s bolygóra már-már bravúr számban megy leszállni. Na meg hát ott többmilliárd bolygó van, aminek zömén még senki sem járt. Az űrállomásokra történő beszállás ugyanez, 100+ óra után is volt hogy többezer fényéves felfedező út végén buktam mindent (még a megashipek előtt, ergo 4-5 napom ment rá), mert egy bot meglökött dokkolás közben és odacsaptam a hajót a kapkodásban, aztán meg ezért szétlőtt az állomás

Ok, Elite már-már szimulátor, de ez meg a másik véglet. Nagyon. Nincs gravi ugrás (töltés nélkül) és nincs landolás. Aki ezeket (is) keresi, ne vegye meg, ennyi. -
Sas7
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Sam: Today's not gonna be your day, pal.
Én: Are you sure, Sam?
Az az ending. xD
Amúgy hihetetlen, hogy vannak játék elemek, amik szó szerint nem változtak/javultak semmit a Fallout-hoz képest.
Btw, mennyire rakod most parkolópályára a Starfield-et? Tekintve, hogy itt van a Lies of P.
-
Bad Pritt
félisten
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Azoktól kérdem, akik már legalább egyszer végigtolták a fő küldetésszálat. Nagyon spoileres, vigyázat!Nagyon alacsony szintű karakterrel (16. szint, a powerek közül még csak kettő van meg, a másodiknál már ott volt az "őr", vagyis nagyot kellet rohannom, mert esélyem se volt ellene, még szerencse, hogy pont a "privát légkör" lett az) akadtam össze a Hunterekkel (Sarah halt bele). Miután félig szétlőtték NA űrkikötőjét, mi meg elmenekültünk, "megépítettem" az armillary-t a Razorleaf-en, de közben azt írta, ahol ez van, azt fogják támadni. Elgondolkodtam, hogy felhúznék valahol egy jól megerősített outpostot erre a célra. Érdemes? Valóban számíthatok ilyen támadásokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kurv@ egy világ ez! 

spoiler a legkisebb...nekem.