Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Látom a készítők is szeretik a Breaking Bad-at...
-
-
S e t h
nagyúr
Nem lesz ez rossz, de most vagy én tévedtem el, vagy túlzásba vittem a survivorkodást.
Állok letolt gatyával vmi Atlantis keresése közben és már csak egy szekercém van miután egy bányába zuhanva minden lőszert feléltem az ott élők elcsendesítése véget, akik ebédet láttak bennem.Természetesen előtte a kalózok meg lettek győzve, így lootom sem volt tőlük. Most lenne jó vmi égő csipkebokor, mert egy szekercével a fauna ellen úgy érzem magam, mint Robinson első napon a szigeten.
-
keIdor
titán
Na én is belekezdtem. Igazából csak bóklászom meg tanulom a játékot, főszálat viszem, meg 1-2 mellékküldi, ha belebotlom valamibe.
Furcsa, hogy nincs rendes map a bolygókon, ilyen téren nagyon más a többi Bethesda címektől.De most a Marson a nagy kilövőállásra nem sikerült feljutni.
Nem rossz eddig, de olyan felemásan kapott el csak eddig, én igazából a TES VI-re vágyom igazán már, tekintve, hogy 12 éve jött ki az elődje.
Viszont a grafika nem rossz és ez alapján a TES VI nagyot fog ütni, imádom azt a világot és a lore-t. Ezt meg csak most fedezgetem fel, új IP, semmit sem tudok róla.De látom a Föld be van fagyva.
Gépigénye azért nem semmi, RTX-4090-el is láttam bezuhanni kerek 50 fps-re is New Atlantis utcáin. 2160p natív, Ultra. 3 órát raktam csak bele, mindjárt folytatom, csak szünetelek egyet... aztán majd meglátjuk mennyire ránt be tartósan. -
rakoczee
tag
mert most szóltam először, 14 év alatt
-
pandras83
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
LOL néztél már New Atlantis pc benchmarkokat?
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát azon nem csodálkozom...

-
ForRedGlory
félisten
Lehet ezért a játékért kell megint PC-t vennem, pedig nem akartam, de ez a 30 fps engem mérhetetlenül irritál.
-
Frod
addikt
Látom sok popkult hajót már megépítettek a játékban, de a USCSS Prometheus eddig kimaradt - legalábbis én nem találok róla semmit.
Ha valaki belevág, vagy talál a neten valamit ossza meg
-
Pistu_
tag
Vasco figura berendelve!
Kreeten fedezek fel vele erre elenged egy ilyen szöveget:
Tulajdonképpen jó dolog ez a felfedezés csak az a csúnya erőszak ne lenne, és kiírtja a fél élővilágot körülöttem
-
Ez nekem is fura volt, azt hittem minden játékban végig nyomva kell tartani a joyt befelé is, de itt nem. Azután megnéztem a cyberpunkot és ott is így működik, le vagyok maradva.

Mondjuk ez jobb így szerintem, kicsit kényelmetlen nekem nyomva tartani miközben azért mozgatom jobbra balra is. -
VikMorroHun
őstag
Érdekes, hiába raktam oda a Documents\My Games\Starfield\StarfieldCustom.ini állományt, nem foglalkozott vele a játék, hogy mi van benne.
-
duvi
nagyúr
Érkeznek a steames értékelések
-
myckey
veterán
Ácsibácsi !
Ki beszél RÓLAD
Kollégának mondtam, hogy HADD engedtessék már meg, jóízűen írni, a neki tetsző dolgokról, mert máshol meg megy az ellenkezője....sokszor teljesen irracionális módon, midenféle tapasztalatot vagy jártasságot nélkülözve a témában.
Egy raklap Funkció lehet másmilyen is, a felhasználói felülettől kezdve, a grafikáig, a gameplay mechanikákon át még sorolhatnám...
Lesz is ez módosítva, mint a többi BET game....10000%, hogy a fejlesztők is alakítanak rajta.
Az idő nekünk dolgozik innentől, hogy megjelent !Legközelebb ne vedd magadra, ha szóba se hoztalak, senkit nem személyesítettem meg.
#1868syIex
Kontrollerrel nyomni kell, úgy fut, meg ugye változik a tempó, a kar mozgatásától függően, a gomba állásán múlik, mint egy gázkar. -
Köpködni? Én dícsérem orrba szájba a játékot, de a hibáit is had írjuk már le. A nyomva tartom a gombot vagy nem engem kifejezetten zavar, erre majd keresek modot, ahogyan a falloutnál is tettem, szerintem ez is lehetne egy választható opció. A scannelés meg lehetne másmilyen, jogos felvetés szerintem is.
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A planéták szét szabdalása, is....erőforrások miatt történt.
Amit szépen levezetett a kolléga, meg már amiről írtunk, a bejárhatóság stb okán....Sixpak
nekem M2nvme....nem is érdekel a töltés, ellenben be szokott akadni, na az már zavaróbb
de hogy gagyi? töltés miatt? ugyan már
( de hát kinekmi ) -
Ha nem lenne töltőkép akkor túlterhelődne a scriptmotor...plusz még nagyobb terhelés lenne a cpura, 10+éves a motor, kihozták a maximumot belőle. Cellákra van osztva ahogy régen.
Meg lehet oldani hogy ne kelljen ajtózni de akkor bugosak lehetnek a dolgok meg ennél is nagyobb gép kellene neki.
De inkább legyen ajtózás, cserébe moddolhatóság meg igen jó.
Sima régi sata ssdn van a játékom, nem is raktam nvme-re mert amúgy is 1-2sec a loading. -
RazoR
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Pl igen.
Ami engem nagyon zavar ps kizökkent az a rengeteg töltőképernyő, New Atlantison miért kell egy épületbe be és ki is a töltöképernyő? A hajón a raktérből a létrán felmenetelnél miért kell töltőképernyő? stb-stb. Az ilyenek miatt gagyi számomra.Meg pl tegnap csináltam egy mellékküldetést a marson és legalább 6x kellett kimenni/visszamenni a bázisra, a végén mér röhögtem kínomban, hogy ez komoly?
-
-
Pistu_
tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
A küldetések is hozzátartoznak a felfedezéshez. És azokban meglepetésben nem lesz hiány.
Én mondjuk alternatívan értelmezem a felfedezést. Ha látok egy érdekes kőformációt, furcsa növényeket, idegen állatokat már boldog vagyok. Vagy csak szimplán elámulok a tájon amit elém pakoltak. Akila City bejáratánál bal oldalon van egy fura szerkezet, talán valamiféle öntöző robot lehet. Na azt minimum 3 percig nézegettem, hogy hogyan van kidolgozva, modellezve, textúrázva. Felesleges leírni, hogy elment az eszem, tudom.

#1858 Pálinka
Tudom, be is vannak kapcsolva ettől függetlenül nem mentett a játék. -
Cseri0058
őstag
Én tegnap kalandoztam kicsit. Elutazgattam vagy 10-15 rendszerbe.
Én jelenleg azt látom, hogy hiába a sok bolygó és rendszer, a tegnapi kalandozás után azt látom, hogy ebből 2 volt olyan rendszer amiben volt is valami extra. Az összes többin a szokásos előőrsök, bányák stb. Ami ugye random generálódik, de egy kaptafa az összes. Szóval van mit felfedezni az tény, de egy idő után unalmas lesz, hiszen kb. ugyanazok lesznek kis eltéréssel.
Ettől függetlenül nagyon tetszik a játék, ez sem egy leszólás akart lenni, csak mindenki olyan nagy elánnal írja, hogy mennyi felfedezni való van benne, ami kicsit csalóka lehet.Ki hogy látja ezt a dolgot?
-
Pistu_
tag
Csak azért hajtottam a sztorit hogy átélhessem anélkül hogy bárhol belefutnék vele kapcsolatban bármilyen spoilerbe. Számomra megérte.
Most újrakezdtem egy explorer karakterrel és az a célom hogy mindent felfedezzek amit csak lehet. A nagy kapkodásban olyan alap dolgok fölött siklottám át, mint hogy a tutorial laborban
tenyésztette ki a UC a terrormorphokat a Freestar ellen. Már a The Well városrész alapján sejtettem hogy a UC nem az a tökéletes társadalom aminek tűnni akar, de azért na. És meg is volt az első CTD, fél óra felfedezés ment a levesbe. Autosave nem mentett szintlépésnél, szóval érdemes manuálisan quicksave-lni bolygó felszín felfedezésnél.
-
Minél nagyobb a skill annál nagyobb eséllyel fogadja el a választ. Azaz elvileg 0 skillel is lehet nyerni de full skillel is veszíteni. Első ilyen helyen nekem másodjára sikerült a meggyőzés a piros opciókat választva, aztán persze halomra lőttem mindenkit mert kalózok és csak nem engedhetem el őket.

-
Sas7
tag
-
myckey
veterán
Nem probléma, az egy funkció, anmit nem muszáj aktiválni.
De a semmitől többet tudsz azért csinálni még a letapogatóval,is....ugyan már.Én spec kontrollerrel irányítok, le sem tojom hogy milyen hosszan kell nyomni a lámpához ugyanazt a keyt.
DE nem is a letapogatóval élem a játékbeli életemet....Meggyőzés-persu...
[gamesradar
Fel kell tölteni, a kapott pontokkal stb....interakció közben. -
WoodrufF
tag
Közel 10 órába telt mire kipucoltam Kreet -en az első pályarészt, ha így haladok nagyon durva végigjátszás lesz óraszámban..
Meg se néztem máshol is le lehet-e még szállni azon a bolygón, az építésbe se mentem bele csak ami a küldihez kellett, a pók viszont rendesen megizzasztott.
A bázisnál ahol a láva van, fel lehet venni egy küldit, hogy ellenőrizzük le a szellőzőrendszert, azokat merre találom, le kellene rakni két érzékelőt, nem mutat semmit a térképen!?
-
RudY
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Egyelőre részlegesen cáfolnám a teljes bejárhatóságot, mivel konkrétan csak a Pontem holdon teszteltem alaposabban. Semmi érdekes nem csábítja ide az utazót, tetszés szerint válaszható ugyebár a leszállás, a fárasztó séta pedig inkább felfedezés jellegű, hiszen erről - is - szól ez a kaland.
Az űrhajótól számítva kb. 4600 m távolság megtétele után ugrik fel a Boundary Reached, ami nyilván egy ekkora kört jelent. A balgaság valójában az, hogy a játék nem teszi erőteljesen szem elé azt a javaslatot, hogy ugorj vissza a hajódhoz, szállj fel ÉS landolj ismét egy távolabbi ponton, mert ott is van ám látnivaló! Úgyhogy gyakorlatilag blokkokra van osztva, tehát a bejárhatósági korlát így értendő, nem hazudtak, ahogy arról sem, hogy a felfedezésre váró pontok, tárgyak és érdekességek jó része abszolút random kerül a játékosok elé!
Gyakorlatilag két kört mentem csak itt, a nyersanyagokon kívül találtam elég durván őrzött fegyvergyárat (nem igazán sikerült belül felfedezni teljes egészében, de majd visszatérek
), üzemeket, valami másik gyárat, logisztikai lerakatokat... és egy teljesen ismeretlen létformát, de ebből is csak a 2/1 lett még meg (vaskos xp jutalommal). Ezeken kívül egy roggyant konténerben egy ilyen remek fejfedőt:
EPIC Hauler's Space Trucker Space Helmet, aminek szintén nincs fix fellelhetőségi helye... itt már azt mondtam megérte a túrázás, de visszafelé még egy ismeretlennek szkennelt helyet is megnéztem: industrial outpost és máris elloptam egy Crimson Fleet Phantom-ot.
Tehát megfogadva a készítők tanácsát, miszerint némi felkészülés után igenis bátran induljak el felfedezésre, és egy-egy kisebb (lakatlan) hold látogatása is meglepetésekkel kecsegtet, akkor nem érzem magam becsapva. Ez viszont időt igényel (és persze megfelelő ruházat nélkül tüdőbajt), de összegezve megérte ez a pár óra is, legalábbis számomra, mert pont erre vártam.

-
sheep
addikt
válasz
gulupeti
üzenetére
Csak az alap probléma az hogy scannelés közben nem tudsz kb semmit csinálni.
Ami még idegesítő számomra az a meggyőzés képessége a párbeszédeknél, kb. találomra kell választani és talán jó lesz talán nem...Egy csomószor volt olyan hogy nem sikerült meggyőzni és visszatöltöttem a mentést, utána kiválasztva már nem fogadta el jónak azt a válaszlehetőséget amit először igen.
Majdnem maxon van a skillem de így sem könnyebb, erre van valami okosság mit kell figyelni? A Deus Exben pl tök jól meg volt oldva hogy figyelni kellett a válaszra adott reakciókat. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De miért kell a scanner mode hogy kilootolj egy szobát?

Engem inkább az zavar hogy a zseblámpa is azon a gombon van csak hosszan kell nyomni. Ezt még szoknom kell, sok helyen a hosszan nyomom kicsit túl hosszú. Tegnap kipróbáltam kontrollerrel is, hát ezt sem fogom többet. :S Főleg hogy végre kezdem megszokni a gombokat, már képtelen lennék megszokni egy új layoutot..
Az amúgy mi a búbánatos francért van hogy az én séta tempóm sokkal lassabb mint azé akit követnem kell, a futásom meg sokkal gyorsabb? Erre lenne jó a kontroller, de az már nem fog menni..
-
válasz
Arolotifar
üzenetére
Pontos!

Szinte minden mellékküldetést megcsináltam ami eddig elérhető volt és felajánlkozott.
, mert nem tudtam hogyan kell. Tegnap néztem róla YT videót szóval most már értem csak éppen mivel minden alapanyagot eladtam, hogy legyen zseton ezért most az nincs hozzá szóval újra kell gyűjteni vagy gyorsba venni..Supply postot nem tudtam még építeni ami két mellék küldetés 
-
myckey
veterán
válasz
gulupeti
üzenetére
Bizonyára szubjektív, mint sok sok más dolog...
tetszés nem tetszés szerin t skatujáznak emberek, veszik "hibának"...
A játékmechanika, tulajdonság -gameplay, mindenhol más.
Én pl. váltogatom a Scannert, sokszor nem is érdekel, tehát na....
BadPritt
aztán máshol meg sokkal inkább Skyrimnek mondják....
na bumm -
Bad Pritt
félisten
válasz
gulupeti
üzenetére
Engem ajtóknál zavar baromira, hogy végigsöprök egy szobát szkenner módban és utána vissza kell váltani, majd a kövi szobában megint vissza, ha egy szekrényt akarsz kinyitni akkor megint oda-vissza...
Igazából az a vicc, hogy a talajon ez a játékmenet tokkal-vonóval Fallout 4 és ott nem volt szükség ilyenre, de gondolom így megvan az az illúzió a fejlesztők részéről, hogy innováltak valamit (feleslegesen). -
-
Ellia
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Mondjuk a Mantis küldinél a tornyos rész egy elég egyszerű puzzle,
a padlón betűk vannak és, ha helyes sorendben lépkedsz rajtuk végig nem fognak rád lőni a tornyok. Megoldás az egyik hanganyagban van amit találsz menet közben. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Arolotifar
üzenetére
ismerős

-
cintula187
addikt
Ez most impulzusból lesz, elnézést nem trollkodni akarok, de ennyire optimalizálatlan terméket ritkán látok. A 300 ft-os game passt talán megérte. Ha 30 napon belül kijön rá valami csoda patch hogy LOW on se akadjon be másodmercekbe akkor folytatom, de ez így kritikán aluli.
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Be lehet járni a planétákat, de azok cellákra vannak szedve, amiket az űrből is látni-nevezetes pontok- segítségével...
A részek pedig nagyok, nem kicsit...
Egyébként a falat is ki lehet kerülni, van rá megoldás, átverés. Olvastam róla is -
Bad Pritt
félisten
válasz
gulupeti
üzenetére
Hát itt vagy szkenner módban vagy és akkor értelemszerűen tudsz szkennelni meg jelzi a felszedhető tárgyakat, helyszíneket, távolságokat, kapsz egy legjobb útvonalat a kijelölt küldi felé, cserébe nem tudsz interakcióba lépni ajtókkal, személyekkel, vagy a másik módban vagy és akkor kb. semmit nem jelez, cserébe tudsz interaktálni. Más játékok manapság ezt úgy oldják meg általában, hogy gombnyomásra felvillan minden egy pillanatra és akkor gyorsan tudsz orientálódni, vagy egyáltalán nincs rá szükség és minden azonnal látható.
Ilyen két fél-fél értékű nézetet régen pl. az Assassin's Creedek használtak (high profile - low profile), de nem véletlen kukázták ott is, felesleges nyűg volt. 30 óra alatt a Starfieldben sem látom igazán értelmét, egyetlen nézettel meg lehetne oldani mindent, ami a játékban van. -
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hamar rá lehet jönni, hogy mi robban, miből jön mérgesgáz, stb. Mondjuk, én megszívattam magam, amikor barlangban felrobbantottam egy gáztartályt és pukkantak utána a mérgesgázok is
-
freddirty
senior tag
A térképen egy-egy rendszer szintjét meg tudod nézni, ha éppen oda visz a küldid. Mivel szabad az utazás így aztán elkeveredhetsz 50-es rendszerbe is akár az elején. De ez így van jól egy bethesda rpg-ben.
Más fejlesztők játékaiban messze nincs ennyi kontent, ott dinamikusan húzzák utánad a környezet szintjét ami egy rpg elemeket/fejlődést tartalmazó játékban egy kényszerpálya hisz minél több időt kellene a játékosra rákényszeríteni hogy eltöltsön (mondjuk mert el akarják adni a cosmetic shitet a fejkesztők...). Ergo 30 óra fejlődés után is egy akármilyen csóri mob is lever. Egy akcióorientált játékban ez ok de fejlődésre és storyra alapozó rpgben nagyon nem. Ezért jó hogy a bethesda emellett döntött. -
Lacielvtárs
nagyúr
srácok én azt figyeltem meg hogy ha sokkal magasabb rangú ellenség van előttem egy harcban, akkor a gránátok segítenek valamelyest, de
általában mindig van a közelükben valami amit ha meglősz akkor felrobban és megtépázza őket. és mindjárt feleződött a HP-jükpersze nem minden esetben de a Mantis küldinél 44-es robotágyúk voltak, amikkel nem bírtam és érdekes de alattuk volt két gáz tartály amit véletlenül felrobbantottam 
azóta ezekre is odafigyelek most már
bocsi nem konkrétan neked akartam címezni
-
Peace
nagyúr
Elbeszélünk egymás mellett szerintem. Én csak azt nem értem, hogy miért nincs egy recommended level jelzés a küldetések mellett. Nem mintha eddig nehézséget okozott volna bármi is, mert nem figyelem. Odamegyek bárhova és lerendezem. Csak néha felkaptam a fejem, hogy ilyen 20+ szinttel magasabb dögöket ölök.
-
Pistu_
tag
Ha az ellenfelek velünk szinteződnének akkor meg az lenne a baj hogy egy sima spacer is komoly fenyegetést jelent 15 óra játék után is.
Biztos a játék körüli hype okozza ezt a van sapka/nincs sapka jelenséget.Nem ellened irányuló támadásnak szánom, félre ne érts. De rettentő sokszor futok bele ilyen teljesen egymásnak ellentmondó eszmecserékbe.
#1804 smc
Robotok ellen leghatásosabbak a lézerfegyverek. Bár én CQC-bab shotival is tudtam ellenük érvényesülni
-
Peace
nagyúr
Küldetések is furák, hogy semmi szint meghatározás. 21-es vagyok, semmit nem haladtam a történettel, de a missziók során aztán mindenféle szinttel találkozom, 1-44-ig volt itt már minden. Érdekes.
-
Cseri0058
őstag
Kint van a magyarításokból a v4-es verzió.
[v4-es verzió] -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Facebook és Messenger
- Milyen okostelefont vegyek?
- PH! Darts
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( de hát kinekmi )
Szerintem fontosak ezek a dolgok.
, akkor mostantól azokra is oda fogok figyelni

Ami fontos azt kéknek jelzi a szkenner, vagy ha már szkennelt és ismered, mondjuk erőforrás, vagy növény/állatvilág az pedig zöld.