Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pandras83
üzenetére
Nálam is, shadereket újra kellett fordítania amit valamiért nem csinált meg. Elvileg elég hozzá restart vagy ha nem segít akkor grafikát kell állítani oda vissza és másodjára harmadjára menni fog.
Ez Bethesda játék, hozzá kell szokni hogy minden update után bugos lesz valami, pontosabban alapból bugos sokminden és csak a mennyisége, minősége változik a patchekkel.
Szerencsére a bugok száma azért csökken szépen lassan, pár év után már nem lesz vele annyi gond mint most.
Csoda tartja össze az egészet, de ezt szerintem a fejlesztők is mondták hogy csodát alkottak, na így értették.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A gond azzal van hogy túl nagy az elvárás, helyén kell kezelni a dolgokat és akkor nem lesz csalódás. Elder scrolls játékok ugyan ilyenek. -
Peace
nagyúr
válasz
pandras83
üzenetére
Ilyen nem volt, de megint szétsírtam magam, hogy botrányos továbbra is a játék.
Beültem a kocsiba és behajtottam a városba. Az emberek pánikba estek és elkezdtek fejvesztve menekülni. Az egyik nekirohanni a verdának és arrébb tolta.
Aztán beálltam a dzsippel egy lift alá. Megnyomtam a lift hívót, elkezdett lejönni. A kocsin és a társamon keresztül ment a lift, a jármű kilőtt az égbe, a társam meg felkelt és leporolta magát, mintha mi se történt volna.....jó kis Bethesda...... -
válasz
pandras83
üzenetére
Én itt aprón vettem 13eft-ért az AMD prémium verziót és egy segítőkész fórumtárs tette aktiválhatóvá mert csak AMD procin és videókártya megléte esetén lehetett aktiválni, nekem meg semmi AMD cuccom nem volt.
Nem mondom hogy kidobott pénz volt, 100 órám van benne csak. Majd jön valami DLC amit a premium miatt ingyen kapok majd meg úgy azt mondom nem volt vészes de ilyen 20eft-ot nem adtam volna érte ki.
Egy játékot bántam meg eddig életemben az a Sim city 5 volt, nagy fanként egyből a fullos verzót vettem majdnem 20eft-volt vagy mennyi és az nagyon keményen el lett cseszve. -
válasz
pandras83
üzenetére
A leginkább csak azok zavarnak amelyek már a bolygón vannak a belső terekhez.
A bolygók/rendszerek közötti utazások is lehetnének aktívabbak azaz nem loading screen hanem lehessen mászkálni a hajón utazás közben egy nagyobb ugrásnál.
Talán már mod is van ilyesmihez, majd megnézem. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
pandras83
üzenetére
Vegyél vissza
én nem ilyen stílusban írtam, ugyan ezt el is várom
Másrészről meg... minek a 120fps? Főleg célzáshoz? Mikrorepedésbe akarsz lőni? Nekem modok nélkül fut a játék, semmi bajom a célzással...stabil 60fps felett nincs jelentőssége, akkor meg végképpen nem, ha valaki 60 vagy 75 HZ-es monitoron játszik.
Nem gondolom azt, hogy célzáshoz, és űrharchoz nagyon kell a 120... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
pandras83
üzenetére
A válasz egyszerű... oké, hogy neked lassú a célkereszted, az a fegyverzet és a hajó viselkedése miatt, ugyanis ha nem vetted észre, a hajónak van egy mobility(mobiltás) tulajdonsága, ami a manőverezhetőséget jelzi... a fegyverek reagálási ideje meg a súlytalansághoz van beállítva... ne akarj egy űrhajóval grav1es környezetben harcolni az ürben
Személy szerint nekem ezzel sincs bajom

-
törölt tag
válasz
pandras83
üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok, ennek a játéknak nagyon sok overhaul mod kell majd mire az egész élvezhető lesz.
- Teljes UI overhaul
- AI overhaul
- Launch, Landing, Flight
- Space Combat
- Economy
- Mission Board
- Better Factions: Pirate, Trackers
- Better crowdsCsak, hogy néhányat említsünk, de szerintem lesz majd az FPS lövöldét javító mod is, meg más nagyobb balansz dolgok.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
pandras83
üzenetére
Short Temple Puzzles (mert nagy szemétségnek tartom, hogy zéró leírással oda küldik az egyszeri felhasználót, és ha véletlenül rá is jön, hogy mit kell csinálni, akkor is egyre nehezebb teljesíteni - aki meg a sokadik feladatnál tart, annak szimplán unalmas)
SFSE (ez sok-sok modnál követelmény)
Ammo Type Icons and Labels (nem árt, ha tudod, hogy a kismillió lőszerből épp melyik kell egy adott fegyverhez)
More Dramatic Grav Jumps (Nexuson is fent van; ez a normális telepítő csomag hozzá, ami a készítőt valamiért nem érdekelte)
BethINI (alap, nélküle ne is próbálj modokat használni) -
válasz
pandras83
üzenetére
Cleanfield - A No-Intro Videos and Clean Menu Fix
COMPACT UI SERIES
- Inventory
- Crew Menu
- Crafting Menu
- Mission Menu
- Ship Builder Menu
- Outpost Builder MenuThe StarUI Series
StarUI Inventory - Improves all inventory screens for use on a PC. Many Quality-of-Life features and completely customizable.
StarUI HUD - Customize your whole HUD. Relocate, resize and recolor your widgets. Item tag icons, loot list item cards, Loot-O-Meter and many more features.
StarUI Workbench - Improves all workbenches with additional columns, comparison, compact design, individual layout, Quality-of-Life features and more.
StarUI Outpost - Improves the outpost interface with a new build menu, better key handling and many Quality-of-Life features.
StarUI Configurator - Configure all StarUI mods in a well aligned graphical interface with many helpful functions. -
törölt tag
válasz
pandras83
üzenetére
Szia,
- DLSS mod (a nem FGs-t használtam)
- Natural LUTs
- ReShade, (vanilla FakeHDR és Lumasharpennel használom, de vannak fent jobb preset modok látványhoz is)
- Optimized ini Tweaks, különösen Geforce esetén, hacsak nem 4090-ed van xd.
/ Faster Interaction Animations mod --*** ez jelenleg még nagyon bugos, de érdemes figyelni, illetve sajnos a szerzője túlküldte a számokat, pedig már egy 30-40% is nagy lenne ls valószínűleg sokkal kevesebb buggal
Ezeket nézném meg első körben.
-
Vesa
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Fomod és hasonló managerek (pl. Nexus Vortex) megjelenése óta a modolás gyerekjáték. Persze így is lehetnek problémák, de két klikk az adott mod uninstall és vissza is áll a mod telepítése előtti állapot. Jelenleg nekem kb. 360db mod van telepítve a Fallout 4 alá, de még nem volt CTD-m. Összesen, ha 3-4 mod volt problémás, azokat leszedtem és ennyi.
-
-
nubreed
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Az eddigi infók alapján úgy tűnik, hogy ebben a játékban nagyon is el lehet "veszni" jó értelemben. Ekkora méretben ez a játék a felfedezősről is szól. Tudom, hogy a bolygók 90% -a "üres" de ha csak a maradék 10% -ot felfedezed, amin van hand crafted tartalom (ami 100 bolygó így is!, hatalmas szám) már ez is mekkora... Aztán azt se felejtsük el, hogy a modderek 1-2 év múlva szerintem simán eljutnak odáig, hogy az "üres" bolygókat is megtöltsék valamiféle tartalommal.
Szóval én nem fogok rohanni, hogy bele kezdhessek az NG+ -ba, értem amit Pete Hines mond, de csak ezért nem fogok rohanni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére a bugok száma azért csökken szépen lassan, pár év után már nem lesz vele annyi gond mint most.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beültem a kocsiba és behajtottam a városba. Az emberek pánikba estek és elkezdtek fejvesztve menekülni. Az egyik nekirohanni a verdának és arrébb tolta.
Aztán beálltam a dzsippel egy lift alá. Megnyomtam a lift hívót, elkezdett lejönni. A kocsin és a társamon keresztül ment a lift, a jármű kilőtt az égbe, a társam meg felkelt és leporolta magát, mintha mi se történt volna.....jó kis Bethesda......