Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37037) icons válasza Ybron (#37032) üzenetére


icons
addikt

Remélem így is működik, jmk nem működik nekem se.

Utána chaten még hosszasan beszélgettünk. Mármint én végig nevettem, ő pedig angolul mindenhova kívánt, utána franciául is:D Kiderült, hogy ugye buzi vagyok, noob, nincsen microm (sok tényleg nem volt sajnos: D) és neki 300as APMe van, míg nekem csak 100, tehát protoss inba. Storm inba (fuckin spell), bár csak egyet használtam:D
Amikor megemlítettem, hogy szinte az összes tournamentet Zerg nyeri, tehát aaanyira nem lehet UP a zerg, megkaptam, hogy jó de nekik van annyi microjuk, hogy le tudják győzni a protosst: D.

Jaigen, és elég laggos volt a játék, ezért nem húztam hátra pl a colokat többször se. Mármint én megtettem, csak a játék nem... én is éreztem most némi szerver-válasz laggot egyébként:S (amiről talán Belucz írt).

Chaten végig nevettem, miközben ő bizonygatta, hogy semmit nem érek: D (bár megkérdeztem, hogy ki nyert, még úgy is, hogy harmadannyi lejátszott játékom volt mint neki)

Szerk.: többször is írtam, hogy BM. csak a tisztánlátás kedvéért: Bad Manner-t jelent, azaz... helytelen viselkedés talán...

(#37038) zuzu000
úúú, azokat én is utálom. általában nem szoktam őket inzultálni, hanem addig bent maradok a játék, amíg tudok, stb. Utána pedig mehet a report (hogyha inzultált:D amit szoktak)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.