Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
kovsol
titán
Tudom nagyon off, de valaki nem tud adni arról linket, hogy hogyan készítik az ilyen rajzfilmes mozgófilemket ? milyen program / technika szükséges hozzá?
May the Force be with you!
-
Winner_hun
titán
válasz quaddamage08 #34549 üzenetére
Jobb felül a képedre viszed az egeret és kiírja VAGY az ADD FRIEND-re kattintva a felugró ablakban ott van Your character code:
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #34551 üzenetére
Ez mekkora LOL nem is làttam
-
Winner_hun
titán
válasz kovsol #34552 üzenetére
Ennek a résznek az ugrálós reaper jelenet elkészítése fel volt töltve, jött róla e-mail, akkor megnéztem de most nem találom a felhasználó videói köztött
-
icons
addikt
válasz Winner_hun #34551 üzenetére
Annyi poén van a legutolsó részben, hogy az elképesztő
Amikor a Changeling visszaváltozik az eleje felé Zealotból Nagyon durván jó lett! -
rt06
veterán
volt nemreg egy "igy keszult" videoja is a sracnak
hogy milyen programot hasznal, azt passzolom, valami vektoros animacioszerkesztonek tunt (talan flash pro, de ez nem 100%)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
JSaN
addikt
Pont a sractol van egy video hogyan csinalja. [link]
Nagyon birom a viedoit, nagyon jol korul rajzolja a starcraft egysegeket, jok az easter eggjei es az apro ki kacsintasok.
na rt06 megelozott.
A progi neve: adobe flash profesional[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #34556 üzenetére
Megvaaaan
A videók között 19 db van jelenleg de 20 van feltöltve. Ez a rész nincs kiemelve azért nem találtam meg.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Formaster
addikt
válasz Eyesis #34543 üzenetére
Mi a baj az OpenBroadCasterrel? Elvileg szerintem egy i3-al xsplittel nem tudna fullhd streamet adni, annyi fpst zabàl, bàr még nem tudtam visszanézni a minöségét BBQ streamjének. Sajnos most netbookon vagyok, talàn majd este. De ràadàsul szerintem xsplitben 2 mbit nem is elég egy fullhd-hez. Lehet hogy màshogy tömörit ...
-
-
zuzu000
őstag
válasz Winner_hun #34566 üzenetére
Scenes/Add scene. Itt: add software capture source.
Elméletileg a sourcenél megjelenik az. Jobb klikk properties, és beteszed a starcraftot, ha meg van nyitva. Tehetsz azt is, amit éppen a monitoron van, de szvsz jobb csak ha az sc-t veszi. -
execute93
őstag
Szerintem is sokkal jobb a minősége. + Az előny, hogy annyira nem laggol be a játék, mint Xsplit alatt.
Winner: Örülök, hogy sikerült beállítanod. (Bocsi, hogy nem válaszoltam, csak nem voltam gépközelben)MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
zuzu000
őstag
Remélhetőleg megvan a 60FPS.
Kritikákat a streamre kérek! -
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #34572 üzenetére
Laggol. Néha 1-2 secet is. Egyébként engemet kifejezetten zavarni tud ez a magas fps. Jobban szeretem a 24 fps okozta elmosódottságát, de ez csak személyes véleményem .
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zuzu000
őstag
válasz Winner_hun #34578 üzenetére
Nem tudtam mi az a kis óra ott
Aztán addoltalak modinak, reméltem úgy már tudsz írni -
Formaster
addikt
Valaki nincs képben a twitch fiokbeàllitàsokkal? Több dolog érdekelne
1, hogy lehet bekapcsolni, hogy a nézö àllitani tudja a felbontàst (tegyük fel én fullhd-ban sugàrozom az adàst)
2, miként lehet reklàmot hozzàadni, bàr ez tudom hogy minimàlis bevételi forràst jelenthet, illetve azt sem tudom miként jön létre ez a bevétel, de làttam màr ad-words, bevillano hirdetéseket, mint a youtube-nàl is. Nem akarok élni vele, de érdekelne
3, miként lehet fizetössé tenni egy streamet, mondjuk magasabb felbontàson
ui: làttam màr hogy lehet appokat hozzàadni a fiokhoz, csak a neten még nem talàltam twitch.tv-s appokat.
[ Szerkesztve ]
-
csuszi
aktív tag
nagyon jó a hots.
grafika eszméletlen, amikor a barrackodat beborítja a trutyi, pirceless
hangulat, meg apróságok tömkelege, nagyon jó játék lesz.
jobb mint a wol, pedig az se kutya -
Winner_hun
titán
No stream tesztek. Tuningoltam a gépen, így a tuning nélküli eredmények most nem számítanak, nem az a lényeg.
Röviden és tömören az xsplit felejtős.Ha fut a játék akkor a kezdő állás 140 FPS. Amennyiben elindítom az Xsplitet de még nem stream-elek, csak fut a háttérben akkor az FPS leesik 95 körülire. Ha elindítom a stream-et akkor egy kicsit lejjebb esik, 85-95 között ingázik.
OBS elindítása után az FPS 130. Ha elindítom a stream-et akkor 110 és 120 között ingázik. Stream 720-as 1000-es bitrate mellett. Hang az xsplitben olyan amilyen, OBS-ben a bitrate 320 (hallható is a különbség)
20-30% FPS többletem van ugyanolyan (illetve kicsit minőségibb hangbeállítással) opciók mellett.
Xsplitet egy ideig nem indítom el az biztos. Legalább a ~fél perces indulási időre se kell várni, OBS megy egyből.Amit viszont nem értek az az hogy tuning után (AMD Phenom 2 955 BE 3200-ról 3800-on megy most, illetve a memória is kapott +50%-ot) miért rosszabb ugyanolyan beállításokkal a full hd adás? A játékban az FPS az több de ha visszanézem a felvételt akkor akadozik (mintha csak 20 fps lenne beállítva, pedig nem)
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #34586 üzenetére
Sàvszélesség elegendö a full hd-hez?
Csuszi: vàrjuk hogy munkàhoz àlljatok, eyesis is jol castol, szerintem pont összeilletek egy kommentàtor pàrossà!
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #34590 üzenetére
Nem tudom szoktàl-e fullhd-ban streamelni, de esetleg probàld meg feladatkezelöben felosztani, hogy 1-es mag broadcaster, 2-es mag starcraft-ot hasznàlja, vagy forditva.
-
quaddamage08
tag
Gém valaki ? Szívesen gyakorlnék akár másokkal is ID - m : 327
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quaddamage08 #34592 üzenetére
ment a request.
-
Winner_hun
titán
válasz Formaster #34591 üzenetére
Xsplittel próbáltam amikor még ingyenes volt de nem bírta a gép, aztán nem is erőltettem, elvoltam a 720p-vel.
Most ezzel próbálkozok, ez már egész jó. A gond csak annyi hogy ez a tuning előtti állapot, most ilyen elvileg ugyanazon beállításokkal. Bal felül lehet látni a játékban az FPS értékeket, hogy a stream-en ez miért pont az ellenkezőjeként jön ki azt nem értemBeállítottam, egy fokkal talán jobb lett de még mindig nem az igazi. Meg ezt akkor minden indításnál állítgatni kéne?
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #34594 üzenetére
nekem a tömörítéssel lehet bajom, mert a mozgás valahogy nem az igazi, nagyon zavaró...
és ennyire nem volt zavaró, mikor néztelek streamelni.. gondolom az xsplit volt, nem?
más:
roviden ezert utalom ezt a ######## ###### jatekot a ######## jatszok en ezzel a ####sal http://hu.twitch.tv/eyesis/b/346679355#
egyszeruen nem megy nekem ez a játék...Eyesis
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #34594 üzenetére
Nem néztem még, lehet hogy megjegyzi a beàllitàst. Az a helyzet, hogy kicsivel erösebb procit ajànlanak a fullhd adàshoz, de az rejtély, hogy tuninggal miért pont belassul a streamed.
Egyet még megprobàlhatsz szintén a feladatkezelöben. Esetleg a streamer proginak nagyobb prioritàst adni. De van egy olyan sejtésem, hogy az egyik mag annyira felszalad orajelben, hogy a màsik magot màr letiltja és értelem szerüen a jàték kap nagyobb prioritàst, tehàt elsösorban az élvezheti a nagyobb orajelet. Lehet, hogy a tuningbol is kicsit vissza kéne venni, mert egy küszöb fölött màr csak 1 magot enged, amikor àtlépi a maximàlis tdp-t. Nézd meg olyan közepes tuninggal, mondjuk 3,6 körül.
-
Winner_hun
titán
válasz Formaster #34596 üzenetére
Visszaraktam 3,6-ra, ott is ilyen. Viszont találkoztam most egy igen érdekes dologgal, ezen a videón lehet látni. Nyomtam alt+tab-ot hogy elindítsam a feladatkezelőt. Mikor a játék háttérben futott akkor teljesen folyamatos volt, amikor visszaraktam már nem.
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #34598 üzenetére
http://hu.twitch.tv/eyesis/b/346698901 OBS
http://hu.twitch.tv/eyesis/b/346679355 fizetős xSplit
Különbség csupán annyi, hogy xSplit-en 720p OBS-en 1080p-ben streameltem, az OBS lehet, hogy 1920x1080p felbontású, de csomót homályosít, így csúnyább, mint a 720pEyesis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest