Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Persze, hogy nagyvonalú a "számítás". Sehol nem írtam, hogy ennyi az összes paraszt, amit gyártani kell. A 3. szedő egy mineralon csak 10-15% plusz jövedelmet jelent, e szerint kell választani, hogy mennyi legyen. HOTS-ban már könnyebb lesz, erre figyelni, mert írja, hogy mennyi dolgozik.
Gyakorlatban én is oxox módszerét szoktam használni, legyen minél több, annál jobb, úgyis meghal néha egy-egy, meg elviszem dolgozni, meg összefogom a sereggel és jön harcolni, stb.
(#34141) oxox
Azért ne viccelődjünk, T rak egy sensor towert és nincs meglepetés, kilométerről látod, hogy jön valami. Z ellen mindig rakok, így szinte sose jön muta.
100 mineral egy turret. PF + range fejlesztés és semmi se bántja a parasztokat.
Ha megszalad a pénzem, néha a supply falba is rakok egy PF-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest