Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz Ghoosty #34132 üzenetére
Ez azért elég nagyvonalú számítás....
Ha 2 bázisod van, akkor azért reméljük még 6db dolgozó van a gázon is (/base)3 fully seturated base azért egy picit sok lenne szerintem ezen (és bármelyik másik) szinten is
Mi csak az ideálisról beszéltünk, hogy mire érdemes egy bázisnál törekedni. Nyilván végjáték felé (nagyon fura, hogy folyamatosan váltogatok az angol-magyar elnevezések között, endgame sokkal jobban szájra áll ("H to the usky Husky" powa)) nincs szükség 3 fully saturated base-re, de egyébként is kétlem . Egy sose baj, ha fullon van (amelyik a legbiztonságosabb, ez először a főbázis lesz, utána az első expand), de a másik kettő ritkán szokott fullon lenni. A lényeg, hogy 24 mineralra még oké, afelett már oversaturatednek számít.
Jaigen, és az "építőket" se számoltad vele, ami persze sokat nem nyom a latba, révén, hogy 3nál több ritkán van
Szerintem. Mondom ezt úgy, hogy 1v1ben még csak broznban se vagyok. (2v2ben bekerültünk aranyba haverommal, azért öt nap alatt az nem olyan rossz. Najó, lehet hogy ebben neki több érdeme van mint nekem ), úgyhogy a vitára persze nyitott vagyok!
Szerk.:
mass thor nálun is 3v3 ban volt
jaigen, a full saturationnek is csak akkor van értelme, ha még mindegyik mineral patch él[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest