Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Dehogynincs. Az emil csak egy értesítő, a battle.net accountra jön a kulcs.
Amúgy szerintem megrendezett az egész. -
Begi
senior tag
Játszani akarok, de nem lehet

Azért nem, mert 3-4 sör után bedarálnék mindenkit
De most már legalább kilép rendesen

-
Gergello
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon rendben van a kicsaj, de sajna nem láttam elolvasni.

-
sith7
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez szép volt...
Neked sikerült felirni a számsort ?
-
Gergello
addikt
Ha valakinek még van felesleges béta kulcsa, azt nem utasítanám vissza. Köszi.
-
Alg
veterán
Sikerült bronze top10-be jutnom végül tegnap délután... azóta nem játszottam, de a tegnapi mérlegem valami 12-3 vagy 15-3 körül lehetett...
Más: Recent Matches részt nekem először be sem töltötte, utána meg teljesen össze-vissza voltak a meccsek, nem időrendben...
Off: Vau?

-
Ptech
addikt
-
kovsol
titán
mikor elkezdtem warctaft3 -al multiban tolni örültem ha hoztam a 30% -os nyerési arányt
tudom milyen alulról kezdeni a dolgot, de akkor se keseredtem el és kitartás megvolt, most remélem azért egy silver liga szintet tartani bírok most reset után, mert már nem csak zerggel akarok egyedül játszani, és terran ami megyeget 2v2 ben azért, de protost még nem nagyon próbálgattam élesben 
-
sith7
félisten
Értem, köszönöm a választ mindenkinek, akkor azért valahol mégiscsak mérlegelnek, azért ez jó
Én értem mit mondasz, csak az emberek nagy részének -és senkit nem szeretnék ezzel megbántani ismeretlenül
- az első benyomás sokat számít, és ha csak negatív élményei vannak akkor ...Persze egy fanatik az első 5 vesztes meccs után sem adja fel ... /én már csak tudom
/ -
kovsol
titán
ha ezért nem veszi meg akkor nem is akarta előtte se igazán...
amúgy bronz ligás nem fog platinást kapni talán ha silver elejéről bekap egy embert is ritkaságba megy, de akkor a bronz elején van ő isnekem amúgy leszedte kb 5 perc alatt nem tudom miért lenne lassú másnál, de a battle.net ami nem elérhető most meg
de úgy spameli a hiba üzit hogy ki se bírok lépni -
Alg
veterán
Általában a te "tudásod" környékéről ad ellenfelet, az elején még gyakoribb ha az ellen a favoured, utána már főleg 'team even'...
Ha nagyon megy, és sokat nyersz, akkor ad szerintem erősebb ellenfeleket
Roach: rush-nál annyi kb, hogy nem 7, hanem 5-6 roach jön ki... viszont mikor pl. mutáról tekkel át az ember mass stalker ellen, na ott már nem mindegy, mert ott gyorsan kell kihozni 20-30 darabot...
Szerk: sokan töltik egyszerre a patchet, azért gyengélkedik... ez volt legutóbb is. Én egy ideig most nem sokat fogok játszani...
-
-
Konflikt
addikt
na, itt a 12-es patch:
StarCraft II Beta - Patch 12 (version 0.14.0.15343)
--------------------------------------------------------------------------------
StarCraft II Beta -- Patch 12 (version 0.14.0.15343)
The latest patch notes can always be found on our StarCraft II Beta General Discussion forum.
Balance Changes
PROTOSS
Forge
Build time increased from 35 to 45.
Life and shield values decreased from 550/550 to 400/400.
Mothership
Vortex now removes Force Fields within its area of effect.TERRAN
Thor
Radius decreased from 1.375 to 0.8125.
Model size reduced to match new radius.ZERG
Roach
Supply count increased from 1 to 2.User Interface
Several Hotkey changes have been made (German client only).
Bug Fixes
Fixed a crash which sometimes occurred when quitting the program. - vegre

-
sith7
félisten
-
bpx
őstag
igazából tökmindegy mikor van
a bétában megszerzett achievementek + stat sztem semmiképp nem fognak átkerülni a végleges verzióba
ez a ligarendszer meg ennyi (kevés) játékosnál és lejátszott meccsnél még amúgysem tükrözi a valós játéktudást és egymáshoz viszonyított szinteket -
Thome
veterán
Az a hamarosan, lehetne mondjuk most.

-
Wolverine
félisten
Számítógépes játékban talán későbbi, de univerzumként 10-15 évvel előbb létezett mind a Warhammer, mind a WH40k.
Más: hamarosan újabb reset lesz.
-
Bibby
addikt
-
Ptech
addikt
Mech ellen elég jó, mert 20 +30-at sebez páncélozott dolgok ellen, meg a pajzsa 10-re csökkenti az összes nagy sebzést. Pl tankok ellen elég jó, Hellion is 2shot neki, meg a Stalkereket is megeszi reggelire.
De amit cettlee mondott abban az a lényeg, hogy Immortal haluval azt mutatta, hogy nem légi egységekre techel, pedig pont azt csinálta.
Én pl még Phoenix halut is szoktam használni, ingyenes gyors felderítő
-
-
Thome
veterán
Nem Starcraft, de jó:
-
Ptech
addikt
válasz
cettlee
üzenetére
Sentry mondjuk jó ha van elég korán, főleg Zealot push vagy speedLingek ellen. Na meg később Muták ellen is jó, csak a kevés HP a hátránya, most meg a sebzését is nerfelték.
Fura viszont, hogy Hallucinationt alig láttam eddig, pedig az is Sentry képesség, nem kell hozzá a piszkos drága High Templar mint Brood Warban.. -
cettlee
őstag
én ugy szoktam , h 8adik probbal rakom a pylon-t, utána 9-10, probeon chrono van, aztán gateway, aztán egyböl 11-12 probe megint chronoval.
utána döntök hogy techelek-e, vagy zeázok.
zeánál lerakok mégegy gatewayt(gázt nem)
techelésnél pedig gateway helyett cybercore-t, de elötte még mindkét gázt, amig az elsö gateway elkészül. amint kész a cybercore, egyböl van pénzem vagy 1 stargate-re, vagy pedig egy robo bay-re. mielött ez elkészül, még egy pylont lekell rakni, meg csinálok még probeokat közbe.
ha zeázok akkor 5:10 nél van 9 zealotom(de ilyenkor ha nemjön be a ráss akkor hátrányba vok mert nincs gázom, ha ügyes a zerg és nemcsinál lingeket hanem egyböl roach akkor 5:00nál már van 4db roachja ésakkor semmit nemérnek a zeák), ha techelek akkor 5:15nél jön ki az elsö void ray, vagy pedig immo. ha immo helyett observert csinálok elösször akkor az 4:50 körül jön ki asszem.
szoval ha látom h nemcsinál lingeket, akkor vagy korábban indulok meg zeákkal(4-5db) és leszedem a roach warrent, vagy elkezdek techelni izibe. xd
terrán ellen megint csak szopás ha van pár mara a fal mögött.
-
Ptech
addikt
9 Pylon + Probe-ot elküldeni felfedezni
10 Probe + Chrono Boost a Nexusra
13 Gateway + Zealot
14 Gáz
16 PylonLehet még azon változtatni, hogy a Nexusra raksz két Chrono-t, vagy az első Zealotra.
Innentől meg amerre menni akarsz: 3Gate 4Gate, 2Gate -> Robo, etc.
Ezek persze már attól függenek, hogy mit csinál az ellenfél. -
Alg
veterán
Queen-t így is lehet használni: Mass queens

-
kovsol
titán
én is replayeket néztem és abból tanultam, de te írtad, hogy nem akarsz azt nézni és sc2 beta előtt még a gép is lealázott sc1 ben annyit értettem hozzá, de ha a tanulás legfőbb módját kizárod nehéz lesz előre lépni, ja meg a neten olvastam utána az egységeknek, meg az a kb 10k warctaft3 meccsem is segít, de taktika és építkezésből nulla voltam sc ben
én nem nézlek le, csak nem értelek

amúgy meg tegnap játszottam platina ligások ellen nem egyet és azt kell mondanom, hogy az egész azon múlik ki kezdi el előbb szívatni a másikat, bár terran voltam így a meccsek végén elég egyértelmű volt a végeredmény, volt egy aki kiröhögött, mert csak gold ligás vagyok és az már milyen szar... -
Thome
veterán
Úgy írsz, mintha nem láttam volna, hogy játszol. Szerinted miért voltam kíváncsi a játékodra?
Pl Queenről hallottam már, csak épp nem tudtam hogy az arra is jó...
Attól hogy te jól tolod neki, nem kell a másikat lenézni azért, mert nem olyan überpró mint te. Erről ennyit. -
Iginotus
addikt
Ha valakinek lenne még egy fölös béta kulcs egy barátom szívesen venné..
-
Ghoosty
őstag
Hát igen, ez a játszma érdekes volt. Bár én máshogy láttam kicsit a helyzetet. SC2-ben akkor játszottam először zerggel és azt se tudtam, hogy mi a detektor. Szóval lépéselőnyben voltak. Azért támadták mindig Thome-t, mert beállítottam egy patrolt detektorral és mindig leszedte a ghostokat, de sajnos figyelmetlen voltam egyszer és elfogytak az overseerek azt bekaptam én is egyet. A játékot tobb mint 10k ásvánnyal fejeztem be, de gáz az midig elfogyott.
Mivel akkor ismerkedtem a zerggel, így javarészt 1v2-ben folyt a játék én csak asszisztáltam.
Idegesítő volt az ellenfél, de egyáltalán nem játszott jól. Zergeknél amúgy van más detektor is, vagy csak az overseer?Más:
Tegnap volt egy nagy élményem is. PvT játszma volt én voltam terrannal. Az ellent egy early rushsal indított és csak 2 marinom volt, de pont elkészült a teljes fal, így nem tudott bejönni. De leszedte a reaktoromat és meg is ütötte az egyiket. Örültem, hogy túléltem, de hamarosan megint jött egy pár, de még el se készült az újabb reaktor. Azt is sikerült visszavernem, de csak egy eléggé sebesült marine maradt. Szerencsére már elkészült az újabb barack és gyártottam újabb egységeket, de a zaleotok, csak jöttek, csak jöttek. Folyamatosan kibontották a falat, leöltek pár marine-t, volt, hogy inkább supplyt raktam a helyére, mert annyira kellet az új egység. Aztán csak sikerült megállítani, pedig sokszor egy-egy ütésen múlott, hogy ne maradjon semmim. Eleinte nem értettem, hogy tud ilyen hamar ilyen gyorsan ideérni, aztán rájöttem valszeg proxi pilon van valahol. Tévedtem. Nem messze tőlem kezdett el egy kisebb bázist építeni 2-3 gateway-jel. Elég nagy előnybe kerültem eddigre, így innentől mészárlás volt, bár nem adta fel. Otthon elkezdett cannonokat telepíteni ezerrel, de későn, jó része nem készült el, mire odaértem aztán jött is a GG.
Ez volt az első replay amit elmentettem, mert nagyon izgalmas volt, bár lehet, hogy így olvasva nem jön át. -
sith7
félisten
Egy kis segítség kellene, írjatok nekem lécci, valamilyen gyors kezdést protossal, hogy minél előbb tudjak egységeket csinálni, mondjuk első körben maradjunk a földi egységeknél, mert mindig az a gondom, hogy nem vagyok elég gyors, nincs elég pénzem.
Jöhet pü - be is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként jól beszopta a srác, a csini bnője szakított vele, és SC2 kulcsa sincs.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- az első benyomás sokat számít, és ha csak negatív élményei vannak akkor ...
de úgy spameli a hiba üzit hogy ki se bírok lépni