Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
az jott ki. de keves a valtozas.
StarCraft II Beta - Patch 12.1 (version 0.14.1.15392)
--------------------------------------------------------------------------------
StarCraft II Beta -- Patch 12.1 (version 0.14.1.15392)
Bug Fixes
(Mac Only) Fixed an issue introduced in patch 12 where unusually large error logs were being produced when crashes occurred. Crash logs can be found here: /Users/<username>/Documents/Blizzard/StarCraft II Beta/GameLogs/
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
már fent vagyok b.net en, én nem a számot néztem, hanem azt, hogy ugyan azok a változtatások vannak kiírva mint a múltkoriban voltak
jöjjön valaki mennék egy stressz oldó 1v1-t
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én ahogy nézem nekem a múltkorit tölti újra
-
Thome
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos nincs... Reménykedtem.

Kovsol: Gondolom milyen jó lehet... Szar a helyzet, de nem reménytelen.
-
cowboy_bebop
őstag
Május 31-én lekapcsolják a szervereket egy pár hétre. [link]
-
kovsol
titán
várj az a durva folyó parton lakom és épp árad, itt mennek a rendőrök meg az emberek az utcán és homokzsákokat töltik, utca végén már szivattyúzzák a házból a vizet, én meg játszogatok épp, tök ideálisak a körülmények
anyám itt sipákol, hogy mi lesz most meg hasonlók, közben kb napi 50e Ft kárt okoz az eperföldön az eső á fasz kivan már -
Thome
veterán
Éppen töltök egy paccsot lefele...

-
Thome
veterán
Pont jókor találták el.
Kovsol kicsit vaksik voltatok az elején, mikor mentetek a bázisuk felé, Roachhal mikor mondtad is, hogy N**bker. Ott ment el felettetek az Observer, már csak-csak kibökte a szemetek, ahogy elment.
A te kameraállásod néztem, szóval látható volt. 
-
kovsol
titán
olyan felfokozott ideg állapotban mit amiben voltam, haver minden 10 secben kérdezgeti a hülyeséget Teamspeaken, yanee folyamatosan laggol huh kikészült a szivem ez a meccs alatt totál kész koncentráció nulla szinten volt! de lesz folytatása majd ennek
-
Winner_hun
félisten
Hú basszus a végére teljesen kifagyott a játék, ez a server shutdown meg Yanee elmenése nem kellett volna...
-
Konflikt
addikt
eppen h elkezdtem az 1v1-et, es mar jon is az msg, h system shut down lesz 5 perc mulva. remek. lehet h most lesz full wipe.
-
Gergello
addikt
Csodás copper ligában adogathatna olyanokat, akikkel egy szintben vagyok. Az utolsó placement meccs volt olyan, ahol gyengébb/hasonló volt a másik. (Jó az első 2 tutorial vagy mit leszámítva) ezeket leszámítva úgy el vertek, ahogy kell.

-
bpx
őstag
milyen figyelmesek, direkt hagynak a vizsgákra készülni

-
Wolverine
félisten
Friss: május 31-én lelövik a bétát, hogy szoftveres és hardveres tweakelésre kerülhessen sor, majd a release előtt valamivel ismét visszaállítják.
-
Thome
veterán
Már látom előre kovsol hozzászolását...

-
whitezo88
nagyúr
nem rossz a játék bár többet változott unitok szintjén mint SCben volt, még szoknom kell, 2 novice meccsen vagyok túl, 2 nyeréssel, bár a második neccesebb volt, azt a dark templarokkal nyertem meg mert nem csinált tornyon kívül olyat ami észreveszi és a hadseregét ledaráltam így.
-
Ghoosty
őstag
Köszi a tanácsokat, majd este ki is próbálom. Királynőkkel eddig is próbálkoztam, csak hát rajutk is meglátszik a rangjuk, szép lassan kényelmesen futnak.
Ez a bekerítés dolog hangzik a legjobban.Hellionokról jut eszembe, kipróbálta már valaki mass-marine ellen? Tegnap esti ph-s partin jött az ellen ilyennel, de akkor nem jutott eszembe.
Valahol olvastam, hogy az épületeket nem kell csapatba rakni, mert van saját hotkeyük. Ezeket hol lehet megnézni, hogy melyiknek mi?
-
Larry303
addikt
meg amúgyis, a prok is ismerik az összes taktikát, de azon múlik ki microzik jobban, vagy kinek jobb a felderítése...esetleg ki mer vmi kamikaze taktikot behúzni, de ezek ugye kb 1-2x eljátszahtó dolgok!
Szal tessék csak megosztani a taktikákat, úgyis előnyben lesztek még, isz ismeritek az ellenszerét .) -
Thome
veterán
Sok gyakorlással. Ma volt az első meccsem, hogy első legyek a zerggel 2v2-ben.
Jó a zerg, csak meg kell tanulni vele játszani, mert még most is volt, hogy a játék kb utolsó 5 percében jutott eszembe, hogy mi lenne, ha fejlesztenék is valamit, ami persze elmaradt, mert máshogy jött ki a lépés, így inkább elmentem a 40db Mutámmal, az expeknél meg otthagytam a Hydrákat, hadd védjenek...
Most fordult elő legelőször az, hogy építettem unitot is sokat, nem csak techeltem, (és töchöltem, elfelejtettem unitot is gyártani eddig...
)Van még mit gyakorolni, de haladgatok...
Viszont elején a Protoss + Zerg kombináció rohadtmód erős tud lenni, ha gyors protossal kerül össze az ember, mert a Zergling + Zealot kombinációt az elején nagyon kevés ember fogja meg egyedül. Egy kis saját véleményt is írtam már...

Na nem mintha valakit érdekelne is amit én írok...

-
Begi
senior tag
Szerintem nem kell. Én személy szerint jobban szeretek olvasni, mint irogatni
.Kérdés: Hogy lehetne fejleszteni az APM-et? Arra jöttem rá, hogy azért vesztek el sok meccset,mert lassú vagyok. Nem tudok egyszerre támadni és épitkezni. Mivel lehetne ezt fejleszteni?
Azt már láttam pár videóba, hogy mindent hotkeyr-e kell tenni, amit már próbálgatok (egységek eddig is ott voltak, SC1-es beütés
), csak el szoktam róluk felejtkezni a csata hevében. Bezzeg anno WoW-nál (1,5 éve tiszta vagyok
) ott simán ment a bill. püfölés, de itt valahogy nem akaródzik. -
kovsol
titán
válasz
Ghoosty
üzenetére
helion very fast move speedes unit, míg a roach még creepen is csak fast speedel rendelkezik! én javaslatom az, hogy a dolgozóid két oldalára oszd szét az egységeidet és várd meg, ne hagyd magad kitolni, mert abból jó nem sül ki, és ha be akar támadni így arcon csapod, mert ott várod és nem tudott messzire csalni
az ellenfeled szintjét meg tudod nézni, mert mikor belépsz a játékba meg lehet nézni a profilját az emberkékneklassan le kell állnom, mert nagyon rápörögtem erre a fórum dologra
-
Ghoosty
őstag
Nagyon tetszik a zerg, ezért mostanában meg akarom tanulni a használatát, csak mindig kikapok. Az elején letámadnak egy csomó hellionnal. Azt írja a help, hogy a roach az ellenszere, de simán kiteol engem és így nincs esélyem utolérni. Aztán bemegy a dolgozókhoz és kiírtja őket. Custom game-eket játszom vele, így lehet hogy csak az a baj, hogy túl erős ellenfeleket kapok, de nem megy.
-
kovsol
titán
-
cettlee
őstag
na ha 8. probbal rakom a pylont, akkor 3:55 jee
-
kovsol
titán
válasz
cettlee
üzenetére
látom nem hiszel nekem, többet tuti nem írom le a taktikákat, én se a kisujjamból szoptam hanem haver mondta, aki platina ligás, hogy így szokás építkezni reaper rushoz és én is így szoktam
na mind1 nem ellened irányul
csak már beszedtem a pörgető cuccokat, indulok edzeni! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cettlee
őstag
na valami terrán profi megnézhetné mikor jön ki a lehetö leggyorsabb reaper.
leggyorsabb stalker 4:10 ( más meg ugye nemér semmit reaper ellen )
-
kovsol
titán
válasz
cettlee
üzenetére
akkor ő szarul építkezett!
úgy kell: 8 scv -d van és a barackot leteszed amikor van kb 165-170 kristályod, és azonnal lerakod a gáz szedőt amint megvan a 75 rá így mire a barack elkészül azonnal tudod fejleszteni a tech labot mert lesz 25 gázod, de közben csináltál 2 scv -t így 10 a foodod és a 11. lesz a reaper, de mikor elkezded gyártani a reapert már készül a suply depo is mert a másodikra már nem lenne food, ennyi volt a reaper rush és 3:05 nél már kint az első és igenis megyek az elsővel is már rusholni, nem várok ketőt, azt utána küldöm és direkt másik oldalt ugrok fel vele majd, mert az esetleges védelmi unitot elcsalom a másikkal a bázisa másik felére
-
cettlee
őstag
cannon 2v2 be tényleg nem vmi jo mert nemtudok segiteni társnak.
1 reapernemjön harassolni hanem megvárja mig 2 lesz, és 2vel jön , replay szerint 4:58 kor van késza 2. reaperje, mire odaér a bázisra az 15-20 s, nekem 5:13kor elkészül az elsö void ray ha sietek. falazást még gyakorolnom kell
mer véletlen 2 zealotnyi hely maradt lingek ellen és ugy bejutottak. -
kovsol
titán
megnéztem jó kicsit később jön, de 3:05-nél már útnak van indítva a kicsike amivel már meglehet zavarni az ellenfelet és ha leszedsz neki az elején 2-3 szedőt(és ugye ez még csak az első reaper volt) azt meg fogja érezni a gazdasága, és valószinüleg tolódik minden fejlesztése ami neked kedvez, mert háttérben kezded ömleszteni az mmm -t ami elég darálós tud lenni még légire is szóval 1-2 void ray nem tud gondot okozni
zegeknek tipp void ray ellen, kell gyártani két királynőt és egymást tudják healelni és lazán lekapják az első void rayt és mire a második harmadik jönne valszeg már jön a hdyra vagy a muta ami meg leszedi a kis szemeteket, és mehet is a szopatás a protos bázisa ellen
milyen jól elbeszélgetek magammal nem ?

-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én azt mondom unitot kell gyártani, mert a towerezés statikus védelem, és 2v2 -re az nem nyerő! esetleg 1v1 ben ha csinál valaki 1-2-t ha techel és kevés alap unitja van, de kiráz a hideg amikor valaki lerak 7-8 towert
-
bpx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a cannonnal sehogy sem jössz ki jól ebből
ha minden épület a nexus mellett van, le tudsz rakni mondjuk 2-3 cannont, de közben semmi unitod nem lesz és gáz/ccore (tech) még sehol nincs
T ezt meglátja, lerak +2 barrackot és pár perc múlva bever marauderrel -
bpx
őstag
válasz
cettlee
üzenetére
he?
még az első stalker sincs kész mikor megérkezik az első reaper és elkezdi a probe-jaid birizgálni, nemhogy void ray
nem tudom milyen reaper "rush" az amit te egy tier2 unittal akarsz a 6. percben fogni#2837: cannon nem ér semmit reaper ellen, mert nem tud mozogni és nem tudsz mindent védeni vele, szóval csak leszedi az épületeket amit elér és máris behozhatatlan előnyben van az ellenfél
#2836: az pont elég, 1 stalker üldözi a reapereket, a 2 zea meg elállja az utat, így egyszerre csak 2-3 ling tudja ütni (közben meg készülnek az újabb unitok persze)
sc2-ben sztem alap a bejárat szűkítése épületekkel ilyen szituációban, mikor egyszerre kell kétféle amúgy eléggé eltérő unit ellen készülni -
cettlee
őstag
a béta még tart 1 ideig sztem.
na de ha 2v2 nél, be jön hozzám 14 zergeling meg 2 reaper, és nekem csak 2 zeám van amivel falazok egy ideig a lingek ellen és egy stalkerem, akkor gg van?
-
whitezo88
nagyúr
kaptam opt-in -t bneten. meddig tart a a béta?
-
cettlee
őstag
reaper rush ellen mennyire hatékony a fast void ray? elvileg pont akkor van késsz az elsö mikor jönnek a reaperek.
-
Gergello
addikt
Játszottam most 6 meccset, hát van hova fejlődni. Ugye az első 5 gyakoroló akármi, aztán egy placement. Nézegettem a build ordert és volt olyan, hogy 0:02-nél már írja neki az scv-t, nekem meg 0:46-nál. Ez mit jelenet? Neki már 0:02-nél kijött egy? Pedig én is gyártom egyből.
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fáradt vagyok, meg írtam ez nem az én napom ... bocs
-
Thome
veterán
Ez baromi jó: LINK

-
Winner_hun
félisten
Bibby: játék közben vagy valami /n paranccsal, vagy inkább azzal az ikonnal, ami a játékon belül is van a barátlistára, a játékban is megtalálható, ott tudod előhozni a barátlistát és írni a másiknak. Jobb oldalt van a parancsok fölött.
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
megyek...
-
Winner_hun
félisten
Ohh hogy milyeneket írtottunk, az egyik igen izgalmas volt az elején, pz v zz volt, azt hittem hogy vesztünk mert én nem csináltam földi egységet, csak Phoenix-re mentem, de szerencsére sikerült fordítani az álláson
Jó a Phoenix-nek ez a felkapkodós tulajdonsága, bár néha sajnálom hogy lingekre kell elpazarolni. -
kovsol
titán
TS -en mondom havernak, szerintem mára nekem elég volt, mert ez nem megy
erre a válasza: "na végre!" jó arc
még wow -os koromból ismerem, kérem szépen március 24. óta wow tiszta vagyok
pedig mindig server first guildekben voltam és tiszta függő voltam
azért ott figyel most is két t10 kari egyik hordás másik alis, meg a többit nem is sorolom fel inkább
köszönöm blizzard, hogy az egyik játékoddal megmentettél a másiktól
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó már korábban is abbahagytam 4 hónapra, még nem szólok el semmit, de úgyis jön a sc2 addigra már, meg még mindig van warctaft3
-
kovsol
titán
jó nálam ennyire nem volt drasztikus, mert ha jól rémlik silver rank2 ről rank8 ra estem vissza haverral, de akkor is félelmetes miket rontottam el
de azért nyertünk is 2 -t
egyikben terran voltam jó kis reaper rush 
két oldalról szívattam őket 3 reaperrel össze vissza ugráltam fel kinyírtam az összes parasztját, mert mindig amikor feljött azonnal a másiknál felmentem
és ingáztak, az egyik ki is lépett, szerintem ideges lett
, és középen meg a zerg lingek várták őket -
sith7
félisten
Ismerős érzés, engem tegnap dobott le bronzba, silverről, egy olyan játék miatt, hogy nem is hiszem el ...

Utánna Winnerhun - nal toltunk 2 vs 2 - t, protossal voltam, még védelmet se építettem, hagytam otthon, olyan idegállapotban voltam, 2 - szer is majdnem végigpusztították a bázisomat, de aztán ment a gőzhenger

-
spyduck
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már unalmas egy picit.

-
Winner_hun
félisten
Ha valaki jönne (vagy inkább valakik jönnének) ph-s 2v2-re akkor hajrá, Ptech kollégával most megyünk egyet randomba.. itt van hogy kinek mi a neve a játékban
-
spyduck
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te nem tudsz véletlenül vmi jó SC2-höz hasonló LAN-os játékot?
-
Winner_hun
félisten
válasz
spyduck
üzenetére
A játékhoz nem hiszem hogy gyors net kell ha régen ezzel is megoldott volt:

Ha csinál is valaki LAN-os módot akkor a battle.net-en keresztül biztos hogy nem lehet játszani (ergo tört verzióként lehet csak használni, de ez csak józan paraszti ész, szóval nem biztos hogy így van)
-
kovsol
titán
ma olyan szinten nem ment, hogy kb copper ligából is kitiltottak volna
vagy csak az ellenfelek voltak ma jók, de kikészültem, megyek cod4 inkább -
spyduck
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig bíztam benne, h tudni fogod

-
spyduck
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gondolom akkor az is kizárt, h vki készíteni fog vmi hack-elt LAN-os verziót, ugye?
Ha átjönnek haverok vajon milyen gyors netnek kell lennie, h 4-en is játszunk rajta?
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

anyám itt sipákol, hogy mi lesz most meg hasonlók, közben kb napi 50e Ft kárt okoz az eperföldön az eső á fasz kivan már

Meg menet közben nem lehet?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)