Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Legutóbbi részt csak most néztem meg. Ez a Zora téma körüli párbeszédek a szobában szerintem nem volt rossz szerintem. Most februárig pihi van úgy tűnik, de akkor végre talán megtudjuk, hogy kik állnak az egész háta mögött. (Köcsög vagyok tudom, de BORG-ot akarok!!44négy )
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
ITT találhatsz még rengeteg, ingyenes 3D nyomtatási modellt, ST témában is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sweet Lou 6 #3055 üzenetére
A végén totál hitelesen előadta Kirk-öt az ST VI-ből mikor tüzelt!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Planet of the titans - eredetileg ezt kaptuk volna első mozifilmnek. Igazán nem volt szép a szögletes Enterprise.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sweet Lou 6 #3058 üzenetére
Jah. Bár legalább egy kicsit szebb formában.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Elite Force 22 Years Later: An LGR Retrospective
Ehh, a karakterek fejét leszámítva, jó kis játék volt ez.
-
ace05
senior tag
Ezt a Neovisual yt csatorna animálta, Star Trek rajongó, rengeteg st videója van. PL megcsinálta 4kban a Voyager intróját
-
nagyúr
Ja, láttam már ezt rövidebb videóban, de most összevágott hozzá jeleneteket valaki és kb. tényleg így zajlott volna. Jót röhögünk rajta de sírni is lehetne. Az Alex Klutzman-en meg még mindig röhögök.
#3063 az egy szemétkedős rész volt a vége miatt mert ugye mindenki másra gondolt közben meg csak össze kellett volna érinteni az ujjukat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz butch3r #3070 üzenetére
lol, a lába nyomának a csókolgatására se méltó ez az ürülékhalmaz. Egy lapon nem lehet említeni a két sorozatot, ja igen, elvileg a Star Trek is sci-fi lenne...lenne. Sajnos a minőségre a tömeg nem kíváncsi, a borokból is az olcsóbból meg a kannásból veszik a legtöbbet...
Én már feladtam, nem kívánok meggyőzni senkit, ez van, nincs ráhatásunk a dolgokra. Aki szerint ez a Star Trek rendben van, egészségére.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz butch3r #3073 üzenetére
Huhh, na így kellett volna kezdeni a Picard S1-et. Ez tényleg jónak néz ki.
Azt mondják a jelenben játszódó rész majd kapcsolódik ahhoz, amit a DS9-ben láttunk a bell zavargásoknál mikor azok is időutaztak. https://www.youtube.com/watch?v=IYWefEbWNy0
Mondjuk abszolút nem emlékszem arra a részre, majd meg kell nézni újra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz butch3r #3073 üzenetére
Kivágták az írógárdát, új showrunner van és gyökeres fordulatot vett a Picard sorozat? Lemaradtam valamiről? Ugyanaz a woke garbge lesz mint a többi ahol lapáttal nyomják le a torkodon, hogy a rasszizmus rossz és fúj nácik. Ugye erre utal a festmény is, hogy az történt mint az Archer féle Enterprise-ban ahol a tüköruniverzumban a Föderáció egy szadista, folyamatosan hódító, embereket magasabb rendűnek képzelő birodalom volt. Na most ezt kapjuk meg a Picard 2. évadában ahol elmagyarázzák neked, hogy mennyire rossz ez. Az kétségtelen, hogy akciódús de a CGI meg a lövöldözés régen kevés egy sorozatba, kéne valami jó sztori is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lehet puhulok elfelé, de ez a Prodigy nekem tökre bejött.
-
Lokids
addikt
válasz CPT.Pirk #3077 üzenetére
Nemcsak neked. Lehet a Discovery annyira alacsonyra tette a lécet, hogy bármi ami kicsit is ST és nem sírnak benne 2 percenként, az már jónak számít.
Bár a plot elég furcsa nekem logikailag.
1st contantból kihalás? Ha már vissza ment az időben a csóka (persze a népe éppenhogy elérte a warpot, de időben tudnak utazni), akkor miért nem szól a föderációnak, hogy óvatosan azzal a contactal. Meg comp vírus pusztítaná el a föderációt? If you chase two rabbits you will lose them both.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehe, igen. Amúgy olyan SW Rebels utóérésem van, az is tetszett, annak az első része kicsit cheese, de aztán mélyebb témák felé mennek.
A diviner amit elmond, az alapján a népe nem igazán a diplomatikus, ha jól értettem azt mondta, hogy kb. ők az univerzum közepe aztán a föderáció felbukkanásával a másként gondolkodókkal polgárháború tört ki. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Discovery S04E09
Egész jó rész lett, az űrbeli kergetőzést jól megcsinálták. Book kis hajója mondjuk elég OP. Meg mondjuk Tarka megoldását a végén ki nem látta előre? Book... Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Locutus
veterán
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
butch3r
senior tag
picard az s3-al véget is ér.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S02E1 sneak peak: https://www.youtube.com/watch?v=dgQwkrqKr8Q
hint: a biztonsági tisztek még mindigmeghalni mennek a csatába pajzs meg minden védelem nélkül. Discovery S04E10
Érdekes volt, de csalódottan álltam fel a TV elől, mert semmit sem tudtunk meg a 10-C népről. Vagy akármi is legyen a 10-C. 10 epizód kevés egy ilyesmi kibontásához, most ki tudja mikor jön majd a folytatás... butch3r:
Talán jobb is. Bár kíváncsi vagyok a történet folytatására, de Icheb és Huqh szükségtelen megölése miatt még mindig dühös vagyok. Kb. olyan, mint mikor a fiatalítás jegyében megölték Han Solo-t az új SW filmben...[ Szerkesztve ]
-
Aljasvip
senior tag
válasz CPT.Pirk #3086 üzenetére
Apropó Disco...
Pár nappal ezelőtt olvastam egy teóriát, hogy a Burn nem érintette volna a romulánokat, mert ők a szingularitás alapú reaktorhoz nem használnak dilítium kristályokat.
Erről volt szó a sorozatban, vagy ezt a részletet (a már megszokott módon) elfelejtették? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Discovery 4x11 promo: [link]
-
butch3r
senior tag
hát discovery 4x11, tartja a színvonalat
poénból mondtam barátnőmnek aki nem nézi, hogy most jön 50perc az érzelmekről. nem gondoltam teljesen komolyan csak az eddigi részek alapján félig poén. aztán olyan 30-40perc magasságában röhögve mondja hogy tényleg az egész rész erről szól (ő nem nézi, csak ha én nézem mint most hallja a háttérben) picard 2x01 - ez viszont kimondottan jó volt, abszolút star trek feelingem volt. tetszett
-
Lokids
addikt
Az új Picard nagyon jó lett. Végre Star Trek-et láthattunk. De úgy tényleg. Bár az első season se indult rosszul, úgyhogy még nincs teljes öröm. De a kezdés jó.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Locutus
veterán
válasz CPT.Pirk #3096 üzenetére
Én azért ilyen messzire nem mennék
A konzisztencia nekem még mindig nagyon hiányzik belőle. Csaponganak jobbra balra... reméljük összeáll a történet jobban - és főleg a Star Trek eredeti sztorijaival összhangban.
Ráadásul ez, hogy napjainkban fog játszódni, csak egy olcsósítási hadműveletnek tűnik a forgatás szempontjából. Persze régen is voltak epizódok ezzel a felültéssel, de azért ha az egész évadot erre építik majd, az engem zavarni fog. Hát még ha mindenre az lesz a magyarázat, hogy mert Q csettintett...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Locutus #3097 üzenetére
Annyi biztos, hogy a jelenben játszódó időutazást már túl sokszor sütötték el az ST sorozatokban.
Mindenesetre mintha maga Patrick Stuart is újjászületett volna, energikusabb mint amire emlékszem az S1-ből. No meg újra egy flottás hajó hídján látni? Hát erre vártunk.
-
zeon.hu
nagyúr
Discovery s04e10-hez nincs valakinek felirata?
#?*@&!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Picard
S2E1
Remek kezdés volt szerintem, bár fura volt kicsit ilyen formájú
hajót látniBORG felbukkanása ugye ismert volt, tetszett, hogy a beszélgetés elején még fiatalított formában láthattuk. Kíváncsi vagyok, hogy végül mit hoznak ki az évadból, főleg így, hogy úgy látom Patrick Stuart sokkal energikusabb, mint előző évadban.Q Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db 12TB Seagate Exos X16 ST12000NM002G SAS - foxpost az árban
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Független Iphone Xs Max 64GB 85% Akku Hibátlan Működés
- Xbox játékok eladók
- HP DL380 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest