Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
-
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
Úgy van, ahogy a kapitány írja, Andromeda első 2 évada még a világ/lore építés miatt érdekes tud lenni, utána viszont elindul egy más irányba, 3-4. évadban már sok az elvarratlan, logikátlan szál meg történés is. az 5. pedig tényleg egy mélyrepülés még ezekhez képest is.
Pedig én az elején kedveltem mert tele volt szimbolikával meg az ideológiákat is talán jobban tudta ütköztetni és feloldani a star trekhez képest. Filozofikusabb, elvontabb volt, de a végére nagyon elszúrták
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Én Impulzus podcasttal együtt szoktam nézni

Mondjuk most pont szünetet tartanak, de augusztus közepén az 5x18-al fogják folytatni, úgyhogy nemsokára sorra kerül
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Aljasvip
üzenetére
Picard-nál nekem a 2. évad volt a mélypont, az 1. évad legalább bizonyos összetevőkben (Borg cube, romulán mitológia, visszatérő karakterek) "nyomokban" tartalmazott legacy Treket is.
Egyelőre csak egyetlen készülő sorozatról van tudomásunk, az Academy-ről, ami viszont a Discovery idősíkjában lesz, így én elég szkeptikus vagyok. Persze meglátjuk majd, igazából normális karakterek meg történet kellene, ez hiányzott nekem a Discovery és a Picard 1-2. évadánál is.
Ami nálam menti a jelenlegi helyzetet, az a Strange new worlds, habár az is elég újvonalas, el tudom nézni, dizájnban azért eléggé jól ki van dolgozva meg a korábbi karakterek valamennyire behatárolják, hogy ne fullba nyomják a woke vonalat.
Az Orville-t sajnálom nagyon, hogy valószínűleg nem lesz több évada, szellemiségében sokkal inkább Trek volt, mint ezek...
-
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Utóbbiról voltak pletykák a Picard 3. évada körül, hogy 'Star Trek Legacy' projekt néven sorozatban folytatnák a fiával meg SevenofNine-nal.
Van sok lehetőség még bőven a timeline-on, szerintem fontosabb viszont az alkotói gárda (hogyan nyúlnak a témákhoz) meg a forgatókönyv + szereplők/karakterek. A korábban említett Strange New Worlds is ezek miatt sikerült szerintem inkább jobban.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
SkyShowtime-on elkezdték feltölteni az új szinkronokat TNG-hez. Azalatt a pár perc alatt a minőségével nem volt gond amíg belenéztem, de pl Data szinkronhangja... mindenkinek csak saját felelősségére ajánlom
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
oh jaj. Discovery 4. évadját elkezdtem, de az 1. rész után konstatáltam, hogy már nyomokban sem tartalmaz Star Trek-et a nevén kívül, kölcsönvett kifejezéssel élve a 'Teletabik az űrben' jobban ráillik...
Picard 2. évadról eddig vegyes véleményeket olvastam, abban reménykedtem legalább az nézhető lesz számomra. Az 1. évadhoz képest milyen? -
Sweet Lou 6
addikt
Strange New Worlds intro: [link]
-
Sweet Lou 6
addikt
Akinek esetleg kimaradt volna az 1979-es legelső Star Trek film (The Motion Picture), annak lehet érdemes egy próbát tennie a nemrég megjelent The Director's Edition verzióval. Ez tulajdonképpen egy remastered verzió, digitálisan javított effektekkel 4K HDR minőségben.
Persze csodát nem szabad tőle várni és a film alapvetően kimértebb tempóján sem változtat, de talán egy fokkal emészthetőbb a mai szemnek. Friss megtekintés után az a véleményem, hogy ez a Star Trek univerzumon belül is a legklasszikusabb sci-fi helyét elfoglaló rész igazán megérdemelte ezt a törődést.
Hivatalosan a Paramount streaming szolgáltatásban tekinthető meg, ami sajnos nálunk nem elérhető. Persze egyéb forrásokban is hozzá lehet férni.
Itt szerepel néhány összehasonlító kép: [link]
-
Sweet Lou 6
addikt
Befutott a Discovery S04 teaser is: [link]
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sorozatban fog játszani a jelenlegi infók alapján, de nem a Discovery-ben.
-
Sweet Lou 6
addikt
Nekem két dologgal volt gondom:
1. Lorca halála után teljesen túlsúlyba kerültek a női szereplők, az évadzáróban tulajdonképpen csak az identitászavarral küzdő és határozatlan Tyler maradt a badass girllpower társaság mellett. (Az egyensúllyal van bajom, engem pl. abszolút nem zavart a meleg szál.)
2. A klingon háború lezárása: azok a klingonok, akiket eddig mutattak nekünk a Star Trekben, L'Rell-t kb élve felboncolták volna és árulónak kiáltották volna ki. Legalábbis túl egyszerű volt a háború lezárása, ahhoz képest, hogy milyen közel voltak a Föld ostromához. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Magamat tudom idézni
:,,a legnagyobb ballépéseket a forgatókönyvírók követték el, mert az utolsó két szezonban valahogy félresiklott a történet, egyre jobban figyelmen kívül hagyva a sorozat eredeti fókuszát."
Az 5. évad sajnos folytatja a lejtmenetelt a színvonalban, ami a 4. évadnál kezdődött, mintegy kicsúcsosítva ezt a paradan - sötétség dolgot. -
Sweet Lou 6
addikt
Abrams: A CBS-t nem érdekli egy új Star Trek sorozat
A "Star Trek Into Darkness" BluRay megjelenése alkalmából rendezett Paramount-partin J. J. Abrams elmondta, hogy már többször is folytak beszélgetések egy lehetséges új sorozatról a közelmúltban. Roberto Orci forgatókönyvíró is többször utalt ezekre, különböző nyilatkozatokban, de egyszer sem közölt végleges döntést. Abrams jelenlegi "nyilatkozata" alapján, úgy tűnik, a válasz negatív.
"Beszéltünk erről, de a CBS azon a véleményen van, hogy jelenleg nem érdekli egy új sorozat. A döntéshozók a CBS-nél úgy vélik, most nem fűződik semmilyen érdekük hozzá"
forrás_1 forrás_2 -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mikor a Star Trek Contact-ban visszamennek az időben, akkor pár borg lezuhan a Földre. Onnan kerültek oda olyan hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Milyen TV-t vegyek?
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest