- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Dinomano
őstag
Sajnos változott a világ, butult le az emberiség... A Trek amúgy is egy lassan csordogáló, építkező sorozat volt, és nem trendi manapság. Sajnos a mai instás, pár másodperces, lebutulós, csili-vili világnak akarnak megfelelni (el)Kúrman-ék, ezért kapjuk ezeket a retteneteket.
(Ez az új Trek túlzásba viszi a LED-falat, gyakorlatilag statikus pódiumon beszélgettek a legutóbbi Starfleet részben a szereplők, a túlzásba vitt mese-hátterek előtt.)
(Apropó sorozat: Másként gondolkodó Klingon karaktert nem értem. Mármint, ő bent van a sorozatban, mert bent kell lennie, de a karaktere áll egy helyben, komornak, depressziósnak tűnő hozzáállással csak VAN. Bent van jelenetekben, drámázik valami hülyeségen és ennyi.)Az Orville egy pro fanmade sorozat, tisztelgés a TNG előtt, azért olyan jó... (Folytatása annak sem lesz, úgy tűnik...)
Fanmade ST sorozatból mit érdemes megnézni?
Én az Enterprise sorozatot szerettem, kivéve, mikor már beleerőltették az időutazós szálakat. -
Vesa
veterán
Nem, én azon károgok, hogy miért pont az ST-t sikerült kinyírni? Most néztem meg pl. a Fallout sorozatot, és baromi jó. SW mindig is gyerekes volt, de még abból is sikerült csinálni egy Andort, ami legalább nézhető. Csak az ST-ből nem megy, abból sorra csak a hülyegyerekeknek való ostobaságokat kapjuk.

-
Vesa
veterán
Ez akár még releváns is lehet, de a Paramount ettől még egy piaci szereplő, a részvényeseket pedig aligha érdeklik az ideológiák. Ha nem hozza valami a számokat, az megy a levesbe. Ha a woke baromság nem kifizetődő, az is megy a levesbe. Ezt nem a CEO dönti el, hanem az igazgatótanács, végsősoron pedig a részvényesek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Cserébe a gépigény a "legyen egy működő számítógéped" szintjén van.
Tulajdonképpen ennél a játéknál a sztori lesz igazán érdekes, pl. a videóban mutatott kettéválasztott Torres. A jelek szerint alaposan ismerik a Voyager történetét az alkotók.Az Academy kommentek meg... félek ugyanúgy mennek a botfarmok posztjai, meg a tömeges moderáció, mint idehaza.
Sweet Lou 6: pont addigra adtad fel, mire normálisabb lett a Disco.
-
Dinomano
őstag
Az új részben sráccal táncolt a Klingon gyerek, gondolom ez volt az utalás? Én nem tudtam, hogy néz ki Alex Kurtzman, így, a fotó alapján már én is értek mindent.
J J Abrams nem egyértelmű, de ez a Kurtzman tuti. Ami mindegy is, de az gáz, hogy promo alákérdezés megy. Elolvasod az interjút, a sorozatban meg nem azt látod, amit ígérnek. Valaki hazudik.
-
-
Vesa
veterán
Volt egy videó, most nem találom, de itt is linkelve lett korábban, ahol a "készítők" tartanak valami sajtótájékoztatót. Nos, ott a vezető néger író csaj nagyon kemény. Kezdi azzal, hogy azt se tudja, mi az a Star Trek, mert Ő eddig teljesen más stílusú és műfajú sorozatokon dolgozott (kb. szappanoperákon). Wut?? Persze aztán fél óra maszatolás következik arról, hogy éppen ezért mekkora kihívás ez neki, bla bla bla... El Kú(ró)tzman pedig végig előadja magát a woke hülyeségeivel, kb. ebből állt az egész.
Én csak annyit kérdeznék: mit várunk ezek után?
A durva az, hogy nálam ez az egész úgy is maximálisan kiveri a biztosítékot, hogy alapvetően liberális beállítottságú vagyok, nem egy trunpista MAGA fan. Egyszerűen, olyan szinten tolják túl ezt a beteg marhaságot, hogy az már tényleg rendkívül zavaró, sőt, idegesítő.Az pedig, hogy egy Star Trekről semmit sem tudó szappanoperákon nevelkedett agyhalott írót kérnek fel a sztorivezetésre, mindent elárul arról, mennyire veszik komolyan ezt a franchise-t.
-
Dinomano
őstag
Ha jól láttam, akkor az egyik (talán második) részben tengóztak a diákok az udvaron? (Amit mi utoljára általánosban játszottunk, a '80-as években.) Világító labdával játszottak, mert ez a jövő. Az ugrókötél is világított a 3. részben, mert a jövőben vagyunk.
A fogyatékos kapitányasszony esetén humorforrás akar lenni, hogy nem tud normálisan ülni vagy feküdni? Vagy a jellemrajzának a része akar ez lenni? (nem szóltak neki gyerekkorában, hogy b*meg, üljél már rendesen?)
A tudálékos leszbi nő esetében nekem a fizimiskájáról mindig a Tom Cruise ugrik be.
(Azon agyaltam a 3. rész megnézése után, hogy a 10 éves énem bírná-e ezt a sorozatot? Lehet, hogy pubertáskor hajnalán azt mondtam volna erre a x*rra, hogy jó...) -
Hollywood egy óriási vízfejű cég. Nagyon lassan fog alkalmazkodni ahhoz, amit a világ elvár tőle. Főleg hogy pontosan azok ülnek ott minden vezető pozícióban, akik ezt a woke agendát nyomatják. Onnan ered az egész. Nem olyan könnyű onnan kibuktatni pont azokat, akik létrehozták az egészet.
-
Ugye a discovery kezdete is ilyesmi félig meddig érdekes pozitivum volt (még ha tele is problémával), aztán gyors romlásnak indult, és hirtelen a problémák kiszorítottak minden mást. Remélem itt nem ez lesz, hogy ellőtték az összes ammot az első két részre, utána meg tényeg barátok közt lesz, meg a woke siránkozás erőltetése.
Ki lehetne ebből még hozni sok mindent, mert legalább jó karaktereket sikerült bele találniuk. Bár zeus admirálist meg a nemnélküli chief-engineert nem értem miért kellett elővenni, nem volt senki új? Vagy inkább úgy kérdezem, nem volt senki jobb a régiek közül? Csak a doktor? Ennyi erővel nemsokára Tilly is visszaköszön (mind tudjuk, hogy így lesz, de a remény hal meg utoljára).Szerintem annyi van, hogy a discovery nagyon alacsonyra tolta a lécet, és az academynek ezt a nagyon alacsony szintet azért sikerült megugrania. Ennyi a pozitivum. De hogy jó lenne... attól nagyon messze van. Még ha egész más is, jelenleg valahova az SNW szintjére tudnám besorolni, 5/10. És a jelekből félő, hogy ez nem felfelé fog menni.
-
Dinomano
őstag
Az új Tron filmek elég gyengék. Őszintén: A Tron abban a '80-as évekbeli közegben működött szerintem a legjobban. Akkoriban villantott olyan látványt és design-t, ami garantálta neki a kult-státuszt, megérdemelten. De ennyi. Túlhaladta az idő, nem egy generáció nőtt fel azóta, aki nem tudja, hogy mitől volt az első olyan nagy szám.
A másik két franchise esetén átnevezést javasolnék, a jelenkori "ténykedések" tükrében:
Sz@r Wars és Sz@r Trek.
-
-
-
Vesa
veterán
Nem rossz ötlet...Eleinte kicsit szkeptikusan fogadtam, hogy már megint egy spinoff, megint megyünk vissza a múltba ami eddig nem igazán sült el jól sehol, de amikor az Andorhoz hasonlította -ami kb. az egyetlen SW sorozat, ami képes vagyok megnézni-, és amikor kibontotta az ötletet a diplomáciai drámáról, akkor már jobban tetszett a dolog. Nekem az Enterprise finoman szólva sem volt a kedvenc sorozatom, de eközben Archer viszont szerintem is az egyik legjobb kapitány karakter volt.
Meglátjuk mi lesz belőle, bár én már csak a "hiszem ha látom" szinten vagyok Trek ügyben, annyi shit-et dobáltak ránk az elmúlt években. Egyedül az Academy kapcsán nem értettem egyet a narrátorral, mert engem egyáltalán nem zavarna, ha ki se jönne, hanem menne szépen a kukába mintha meg sem történt volna.
-
Dinomano
őstag
Én még csak most néztem a 7. részt... De nagyon-nagyon semmilyen volt. Már csak azt nem tudom, hogy miért megy még ez a sorozat? (Ha nincs mondavalójuk, illetve 10 részre elég sztori, ötlet sincs... A következetlenségeket hagyjuk... Spock-ot dobta Chapel nővér, aki utána kavar a hogyishívják biztonsági tiszt csajjal. Tiszta szappanopera. )
-
Dinomano
őstag
A Strange New World-el kapcsolatban ambivalens érzéseim vannak, a cast nagyjából tetszik (ami megint csak azért van, mert régi karakterek vannak bent félig-meddig, szóval nem a mai alkotók érdeme). A történetek nyögve nyelősek. Néha beesik egy-két jó sztori, de a nagyja nem az igazi. Ami meg annyiban gáz, hogy nem 23 részes évadokról beszélünk.
Valahogy a Trek univerzum sajátja, hogy nincsenek nagyon előrébb tartó fajok. Kivéve talán a Q féle isten-lényeket, akik néha felbukkannak bohóckodni. (A jelenlétük tét nélküli, mert csak szeszélyességből szórakoznak picit.)Élővilág: Igazad is van, meg nem is. Az utóbbi években kezdik felfedezni, hogy akár egy kávéskanálnyi földben is milyen szintű "biológiai összedolgozás" van. A témában sok könyvet olvastam mostanság, a "nagyon okos" emberiség most csodálkozik újra rá a természet csodáira, és jön rá, hogy a mechanisztikus megközelítési modelljei mennyire nem a valóságot tükrözik... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a természetben az összedolgozás nagyját talán még fel sem fedeztük. A zsákmányejtés és az agresszív interakció könnyebben nyomon követhető...
-
Vesa
veterán
"Nem naivak voltak hanem szellemileg jóval előrébb tartottak, egy utopisztikus világ volt amit Roddenberry álmodott meg és ragaszkodott hozz"
Nekem kezdettől az volt vele a bajom, hogy még ha el is fogadjuk a célt, hogy az emebri faj "szellemileg előrébb jár", ez egy scifi-ben így is bugyutaságnak tűnik, mivel fogalmilag és minden szempontból kizárt, hogy a galaxis (és akkor még csak a saját kis galaxisunkról beszélünk) csupa galamblelkű, azonos szellemi/erkölcsi szintű fajból áll. Mert nyilván nem. Következésképpen, teljes idiotizmus úgy hozzáállni minden kérdéshez, mintha mindenki a szeretet nyelvét beszélné szerte a galaxisban. Ha meg nem így van -márpedig nem így van-, akkor naivitás a Roddenberry féle hozzáállás. Ha rám lőnek, visszalövök.
Egyébként az általunk ismert élővilágban ez gyakorlatilag mindenhol így működik. Vannak ugyan érdekből létrejött szimbiotikus életformák akik látszólag békében élnek egymással, de a többség sajnos a saját érdekeit védi és azért keményen meg is küzd. Tehát amellett, hogy én is nagyon szeretnék egy ilyen csodás, békés világban élni ahol mindenki mindenben egyetért, sokszor éreztem magam kellemetlenül a sorozatot nézve, amikor a nyilvánvalóan rossz szándékú, hódító, harcos fajokkal vagy idegenekkel is állandóan ezt a fényarcú utópisztikus dumát nyomták ahelyett, hogy rendesen odavertek volna ahogy azt ilyen esetben kell.
Egyedül talán a DS9 változtatott ezen, és komolyodott meg egy némileg reálisabb szintre, éppen ezért nekem az a sorozat tetszik legjobban az összes közül, még a hibái ellenére is. A VOY egy kedves kaland, azt is szívesen néztem, főleg a kb. a második-harmadik évadtól. A TOS a saját korában történeteiben nagyon erős volt, azt ezért szerettem. A nagyfilmek közül is inkább a Kirk félék jöttek be. Legkevésbé a TNG-t tudom megszokni a régiek közül, az nekem nagyon naív. Az újakat hagyjuk is. De értem amit mondasz, és azt is tudom, hogy a TNG nagyon sikeres volt a maga korában.
-
Vesa
veterán
Nem az idővonallal van a gond szerintem. Akár a jövőben, akár más idősíkon játszódhatna, ha a szereplők és a karakterek szerethetők, az írás izgalmas, nem óvodás, de közben itt-ott humoros is lenne, és a történetnek volna egy messzív mélysége és íve. Mondjuk a magam részéről nem szeretnék már egy újabb TNG szintet sem, az idiotizmusba hajló naivitásával, de a szereplőgárda és a karakterek így is messze jobbak voltak, mint a mai retteneteké.
Szerintem ezeknél a régi sorozatoknál az a probléma, hogy egyrészt a régi trekkerek egyfajta nosztalgia érzést hozó dolgot várnak, amit viszont ma már abban a formában nem lehetne eladni. A jelenlegi trend viszont annyira borzasztó, hogy a kettőt ötvözni nem könnyű.
Üzleti szemlélettel viszont mindkét csoportnak meg kéne tudni felelni valahogy, gondolom ez adná ki a matekot gazdaságilag.
Azt azért nem értem, miért gondolják azt, hogy egy komolyra hangolt sorozattal mellé lehet nyúlni? Sok ilyen fut ma is, sikerrel. Akkor miért gondolkodnak mindig aban, hogy az 1bites réteget kell megcélozni, és bugyutaságba kell hajszolni a franchise-t? Ennyire gyerekesnek tartják ez a brandet, hogy nem képesek belőle értelmes felnőtteknek vakó sorozatot készíteni? -
Vesa
veterán
Az író csaj -vagy az egyik, ezt nem tudom- eleve kijelenti az egyik videóban, hogy ez nem az Ő műfaja, tkp. azt se tudja mi fán terem...
Menő!
Nehezen hiszem, hogy ez már nem szándékos akár a Paramount, akár az agyhalott kurtzman részéről.Az is jogos meglátás, hogy egyálalán nem kapitányhoz méltó ahogy az a nő beleül a székbe. Mint valami rettegő kisiskolás, aki attól fél, hogy kihívják a táblához felelni. Mindegy, kár érte, kiváló ügynök volt, ez a sorozatot el sem kezdem nézni azt már most tudom, mert csak felidegesíteném magam szórakozás helyett.
-
ace05
senior tag
Nos igen az volt, ez a ....... elromlott, de végig kell csinálni a .....programot, hogy megmeneküljünk, már nem egyszer ellőtték más ST sorozatokban, és ezzel nem is lenne baj, de ez szar volt. A tavalyi 2 évad is felemás volt. És ugye ráadásúl lenyilatkozták, ha a 2. évad nem tetszett akkor a 3. se fog. És itt baj, mert már leforgatták a 4.-ket és az 5.-nek is nekifognak. És nem is zárták le a 3. rész végén lévő Pike és Nője szálat.
-
Dinomano
őstag
Nekem az Enterprise sorozat is azért tetszett, mert földhözragadtabb volt.
Discovery: Jobb elfelejteni azt a sorozatot. Amúgy az egész franchise-al kapcsolatban az a bajom, hogy újabban kifulladóban vannak sztori és ötlet terén. Az időutazásokat és a párhuzamos univerzumokat már nagyon unom. -
Vesa
veterán
Defiant eleve csalódás volt már a sorozat első megtekintésekor. Nagy dirr-durral jött a szuper harci kísérleti hajó, erre egy apró vadászról volt szó. Minimum egy rombolót vagy cirkálót láttam volna szívesen, mert ez így már akkor nevetséges volt. Aztán még fokozták azzal, hogy ennek az egyetlen kis hajónak kellett védenie az egész DS9-et nem is egyszer, mintha oktányi esélye lett volna komoly hajók ellen (melyekből sokszor flottányival került szembe). Nem volt ez (se) kitalálva rendesen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vannak jó meglátásai, pl. a torpedókat a hajó oldalán, a gondoláknál tárolják. Ha ott berobban valami, akkor az egész hajó megy a levesbe.
A trailer meg jah... Kb a doktor miatt érdekes egyedül. Basszus, még mindig arra várok, hogy ha egyszer vége a Kurtzman korszaknak, akkor valaki eltörli az egész kelvin idővonalat, a Discoveryvel együtt.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Ha a realista énemből indulok ki, akkor a "SciFi" mint műfaj hamarosan kivéreződik, helyette kapjuk majd mondjuk "ConFi" néven a lapos Földesek, kemtrélesek, antivaxerek, alusipkások, fényevők (és a többiek) összes agyament baromságát, vegyítve. Most ezek a menők.
Követeljük a saját műfajt a valósággal köszönő viszonyban sem lévő, minél nagyobb ostoba hülyeségeknek!
-
Vesa
veterán
"A sorozat készítői egy eddig sosem látott Star Trek-élményt ígérnek, amelyben hit, kötelesség, romantika, humor és rejtély keveredik, miközben a különböző műfajokkal való játék még izgalmasabbá teszi az utazást."
De jó...épp csak a tudomány nincs sehol. Gyakorlatilag amit itt lefestettek, az egy béna tucatsorozat, csak scifi jelmezekkel előadva

-
Dinomano
őstag
Alapjáraton szimpatikus nekem a színésznő. A szerep illetve a karakter volt gáz. (Ő volt a problémamegoldó karakter. Általában az ilyen alkatú emberek kevésbé drámáznak. Inkább a túlkomplikáló emberekre jellemző szerintem.)
A két non-binary izébigyó karaktert hagyjuk, nekik gyakorlatilag nem volt szerepük; CSAK azért voltak a sorozatban, hogy bent legyenek. -
Vesa
veterán
Jonathan Frakes próbálkozására azért kíváncsi leszek. Nem indul jól ezzel a Tilly infóval, de azért várjuk ki a végét. Ha Ő sem képes rendes Trekket csinálni, akkor elengedtem. Bár egyelőre nincs hír róla, de kicsit tartok attól is, hogy a régi nagy barátságra tekintettel, előszedi majd Marina Sirtist is, aki mára -finoman fogalmazva-, szerintem nagyon furcsa lett.
Egyébként már eleve az zavar az egész újkori próbálkozásoknál, hogy szinte mindegyik a múltba megy vissza, jóval a TOS elé, vagy ilyesmi. Fel nem foghatom, hogy amikor 2020-as években már ilyen szinten adott a technológia, és már a sorozatoknak is sokkal nagyobb az értéke (ezzel együtt a finanszítozása), akkor miért nem helyezik a történeteket a jövőbe, ahol ki lehetne ezt használni? Rengeteg jó témát rejt még a franchise, pl. szívesen láttam volna egy Romulanok köré épült sorozatot, valami komoly, borongós, de mégis a klasszikus trek stílusjegyeket is hordozó verzióban. Ehelyett kapjuk a huszonnyolcadik gyerekes marhaságot a múltból, amikor a Föderáció még annyira sem volt fejlett, mint a TNG-ben, vagy a TOS-ban. Ugyebár Enterprise, Discovery első évadai, SNW, és még csak utána jön időben a TOS. Persze a Prodigy és a Picard viszonylag kivétel (most a Discovery időugrását hagyjuk), de előbbi egy rajzfilm (ami azért nekem nem akkora élmény), a másodikat meg hamar elkaszálták. Nem tudom miért nem lehet már egyszer az időben előre menni és egy igazi scifit csinálni egy extrém high tech korszakban, és miért kell a hatodik sorozatot Kirk elé helyezni? A kérdés költői...

-
Dinomano
őstag
A fő gond az lehet, hogy vagy szándékoltan, vagy nem; de Trek hagyományok teljes mellőzése miatt x*r az egész. Még külsőségeiben sem volt nagyon Trek a Discovery. Azon kívül a sírós néger lány one(wo)man showja volt nagyrészt. (Aki instant öt percben old meg problémákat.)
A legénységet nem éreztem egymásért aggódó és dolgozó koherens csoportnak, néha csipogtak meg drámáztak Burnham akciói között.
Egyedül -ahogy írtátok-, Saru karaktere ér valamit. -
Vesa
veterán
"Oda kellene visszatérni, hogy nem az ideológiáknak csinálják a Star Trek-et"
+1
Legalább annyira gáz lenne mondjuk a kényszerített mittomén keresztény ideológia terjesztése, mint az LMBTQ arcba tolása. Nem lehetne ezeket úgy ahogy van, kukázni? A DS9 pl. elég jól megoldotta a kvázi végig jelen lévő "tudomány vs. vallás" kérdéskört. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Critical Drinker (aki egyébként ST fan) az jól fogalmazott, hogy az ST ezzel a filmmel elérte a tó fenekét, innen már csak felfelé lehet menni. [link]
Igazából ezt a 90 perc gyötrelmet kénytelen voltam az OTOY 765874 - Unification [link] megnézésével közömbösíteni. Az csak 7 perc, de üt mindent ami ebben az évtizedben készült mint ST.
-
Még szerencse, hogy a neten - virágboltból - elérhetőnek a régi verziók, különben falnak mennék.
TNG, Voy, DS9 jó lesz a gyereknek magyarul, utána meg szépen rá kell szoktatni eredeti hanggal nézésre.Én is valahol 13 évesen kezdtem el jobb híján felirattal nézni dolgokat, de a mai generáció a YT/Twitch miatt lehet már hamarabb is.
-
Apollyon
Korrektor
Én a Discovery után azzal kezdtem a star treket úgy 5-6 évvel ezelőtt. Felújított változat, CGI meg minden, de engem egyáltalán nem zavart, hogy amúgy régi. Sőt, igazából az volt feltűnő, hogy még rengeteg pozitív morális értékkel bírt, szemben azzal amit manapság gyártanak.
Még nem volt PC, ellenben a fekete szereplők ugyanúgy teljes értékűek és kritikusan fontos karaktereket játszottak. 1 legalábbis mindenképpen.) Később ugye a TNG-ben is. Plusz nekem kifejezetten tetszett a 60-as évek feeling, a smink, a nők hajviselete stb. Atomjó volt nézni, főleg Discovery után felüdülés volt nekem a TOS.
-
Lokids
addikt
Komolyabb, mert van egy egybefüggő story. LD-nek nincs és nem is veszi komolyan magát. Viszont az LD StarTrekebb.
Mondjuk nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy kicsit beleszól a cannonba. Olyan tech ugrást mutat be, aminek nem kellene léteznie. Hiszen ott a Voyager-A.
Voyager hazatérés 2378
Nemesis 2379.
LD 2380.
Prodigy 2382.Szóval 4 év alatt, terveztek egy teljesen új hajót , de ki is próbálták és el is veszítették, majd újra megtalálták. Ráadásul olyan hajtóművel, amivel az út a delta kvadránsba csak egy kiruccanás...
És itt már szerepel a Voyager-A. A Voyager 11 évvel korábban, mint vadi új hajó indult el a DS9-ról... Kicsit túl gyorsan váltanak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, a két doki az tényleg jelentős szerepet kapott az évadban, mondjuk érdekes is volt a sztorijuk. Erica mondjuk sokat nem szerepelt, meg annyira Spock sem. Amúgy a srác szerintem baromi jól játssza Spock-ot, őt többet kellene szerepeltetniük.
Bad Pritt: Pike énekhangja, na az szörnyű volt.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen azon én is gondolkodtam,
hogy mit kolbászoltak fézer, trikóder meg lámpa nélkül a folyosókon, miközben az idegeneknek állították a csapdát. Ráadásul pont akkor, amikor félresikerült a csapda... Addigra már mindenkinél kellett volna lennie legalább egy kézi fézernek. Meg közben a gépházból miért nem vették át a híd vezérléseit? Meg miért nem zárták le a híd számítógépeit, mikor egyértelmű lett, hogy elveszthetik a hidat? De ez olyan, mint mikor rálőnek Darth Vaderre a lázadók. Szépen egyenként, hogy ő ki tudja védeni mindegyik lövést...
-
Áh, kevés itt az akarat ahhoz, hogy az eredeti ST világhoz hozzá tudjanak tenni.
Az új módi szerint a "majd mi megmutatjuk és csinálunk jobbat" sorozatok - a Lower Decks kivételével - szépen megmutatták, hogy mennyire ismeri és tiszteli az új gárda az univerzumot.
Egyelőre csak odapiszkítani sikerült egy remekmű mellé, de legalább szegény Enterprise-t mindenki szemében kicsit feljebb emelte.Remélem még ebben az életben lesz jó Star Trek-hez szerencsém.
-
butch3r
senior tag
"will introduce us to a young group of cadets who come together to pursue a common dream of hope and optimism. Under the watchful and demanding eyes of their instructors, they will discover what it takes to become Starfleet officers as they navigate blossoming friendships, explosive rivalries, first loves and a new enemy that threatens both the Academy and the Federation itself.”
önmagában ez jó is lehetne, mint az említett ds9 story szál.
de remélem hogy a történet 90%a nem e 3 pont körül fog forogni: "blossoming friendships, explosive rivalries, first loves"
(de erre fogadnék) -
Sweet Lou 6
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Menő!
Nehezen hiszem, hogy ez már nem szándékos akár a Paramount, akár az agyhalott kurtzman részéről.

CPT.Pirk