Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Igazából az a vicces, hogy nem te nézed a külsejét, legalábbis csata közben nem. Szóval ha nem lesz túl szutyok az aurora, engem aztán nem hat meg hogy konzervdobozban repdesek. (legalábbis annyira nem, hogy ezért plusz pénzt fizessek)
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
Jelenleg ez a hivatalos, de már nagyon régi ez is, szóval kezeld fenntartásokkal. Úgy néz ki, ha minden marad, hogy az Avengernek nagyobb a hajtóműve, valószínűleg kevésbé jól manőverezik, erősebb a páncélzata, nagyobb a raktere és kisebb célpontot nyújt. Szubjektum: Sokkal szebb is.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
SkyS1gn
félisten
-
Sotyks94
aktív tag
válasz odorgg #10556 üzenetére
Manőverezni joy, célozni bill Bár én mindig is előnyben részesítettem a billt, viszont ez az első alkalom hogy akarok hozzá hotast, mert az idő nagy részében úgyis a manőverezésre öszpontosítasz, nem a pontos célzásra. Másrészt (ami talán fontosabb nekem) hogy hotassal baromi hangulatos lehet. De holnap már okosabb leszek, valszeg akkor megyek kipróbálni ismerőstől, és el is hozom a TM flight x-et
-
duvi
nagyúr
válasz odorgg #10563 üzenetére
Árban ez fér bele neked: THRUSTMASTER T.Flight Hotas X
Ez már borsosabb de jobb: Saitek X52 Flight Control System joystick -
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz odorgg #10568 üzenetére
A loginál az a felér, hogy 3 évig bármi baja van (na jó kivéve ha eltöröd ) elviszik és egy hét múlva visszahozzák megjavítva, ingyen. Kábeltörést és ilyen apróságokat is. Én a logival szemezek, ha szüksége lesz rá.
(az a baj ezzel a játékkal, hogy fejleszteni kell hozzá a gépet (ami nálam új vásárlását fogja jelenteni), venni kell valami jobb beviteli eszközt és pénzbe kerül még egy értelmesebb hajó is. Ráadásul sehol még a végeleges játék, de ezek már most kellenek! )
-
duvi
nagyúr
válasz odorgg #10570 üzenetére
Sok múlik a kényelmen. Szerintem menj el Pl. egy MM-ba és próbáld ki a fogásukat. Mennyire állnak kézre. Logit és Saiteket biztos találsz kiállítva. A kényelem után nézd meg a funkciókat (hány gombos, mi és mennyire állítható). Legvégül a gari sem egy utolsó szempont (1-2-3 év).
-
Diopapa
addikt
válasz odorgg #10568 üzenetére
Szerintem a gázkar nagyon jó dolog. Egyrészt immersion, másrészt így pár tized mp alatt tudsz tolóerőt állítani, ami szerintem nem rossz dolog.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
CSiPet2
tag
válasz odorgg #20348 üzenetére
Mindkettő hiba azt jelenti hogy a launcher épp nem érte el a szervert. Indítsd újra a launchert, ha megy a szerver le fogja tudni tölteni.
Az 1.0 megjelenésével személy szerint vártam valami hasonló szervergondokkal teli időszakot (és ezért nem vártam, hogy idén kiadják), mert az a signature rendszer ami implementáltak elég komolyan eheti az erőforrásokat, de arra nem számítottam hogy már a login szerverek sem fogják bírni. Mondjuk ezt inkább pozitív jelnek érzem, mert akkor van érdeklődés a game iránt. Olyan mmo meg még nem volt a történelemben ami nem szervergondokkal indított, úgyhogy ez abszolút normális. Mondjuk pont emiatt én tuti nem adtam volna ki ünnepek előtt, csak valamikor január elején, de CR biztos jobban tudja.
-
veterán
-
odorgg
addikt
válasz odorgg #43605 üzenetére
Már elég rég kérdeztem:
"Sziasztok!
Meg oldották már a game frissíthetőségét, értem ez alatt hogy még mindíg a teljes progit letölti 1-1 patch után, vagy csak a kisebb javító csomagokat kell leszedni?"
Ha még mindig nem tudták ezt megoldani, akkor majd jövök 1 év múlva újra, ugyan ezen kérdéssel.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Szőrös
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest