Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LimaBravo69

tag

válasz Breki #6935 üzenetére

Jó érdés. Ha azt modom, hogy nem mondtam fel még mindig a Spotit, az valamennyire talán válasz :D

Alapvetően azóta a Tidalt hallgatom, de a Spoti felülete szerintem még mindig jobb egy kicsit, bár ez alapvetően szerintem megszokás kérdése.
    Az ajánlók még mindig jobbak - megintcsak szerintem - a Spotin, de néha egészen jó listákat kapok a Tidalen is. Spoti szerintem marad a feleségemnek, egyre kevesebbet hallgatom. Már a kocsiban is szinte kizárólag Tidal megy, ráadásul átállítottam a mobil internet esetén is max minőségre - még az autóban is hallható a különbség.

Érdekes, hogy feleségem nemigazán "érzékeny" a hang minőségére, de egyszer teszt jelleggel ugyanazt a számot meghallgattuk itt is ott is, a Spoti verzióra azt mondta, úgy szól, mit a régi Sokol rádiók :D

Ha most kellene választanom, egyértelműen a Tidalt választanám - különösen a Tidal connect megjelenése óta. Az itthoni rendszerem miatt sokáig ment a Spoti, a HEOS szerintem egy sapka izé..
    Alapvető funkciók hiányoztak belőle Tidal vonalon, de ez a probléma pár hónapja megoldódott. Mondjuk a telefonos app még mindig nem az igazi, de ez már egy másik poszt lesz majd valamikor a hossza miatt.

Új hozzászólás Aktív témák