Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
Jó érdés. Ha azt modom, hogy nem mondtam fel még mindig a Spotit, az valamennyire talán válasz

Alapvetően azóta a Tidalt hallgatom, de a Spoti felülete szerintem még mindig jobb egy kicsit, bár ez alapvetően szerintem megszokás kérdése.
Az ajánlók még mindig jobbak - megintcsak szerintem - a Spotin, de néha egészen jó listákat kapok a Tidalen is. Spoti szerintem marad a feleségemnek, egyre kevesebbet hallgatom. Már a kocsiban is szinte kizárólag Tidal megy, ráadásul átállítottam a mobil internet esetén is max minőségre - még az autóban is hallható a különbség.Érdekes, hogy feleségem nemigazán "érzékeny" a hang minőségére, de egyszer teszt jelleggel ugyanazt a számot meghallgattuk itt is ott is, a Spoti verzióra azt mondta, úgy szól, mit a régi Sokol rádiók

Ha most kellene választanom, egyértelműen a Tidalt választanám - különösen a Tidal connect megjelenése óta. Az itthoni rendszerem miatt sokáig ment a Spoti, a HEOS szerintem egy sapka izé..
Alapvető funkciók hiányoztak belőle Tidal vonalon, de ez a probléma pár hónapja megoldódott. Mondjuk a telefonos app még mindig nem az igazi, de ez már egy másik poszt lesz majd valamikor a hossza miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Interactive Brokers társalgó
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Foxpost
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest