Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Bejelentkeztünk. Többször is, de mégsem látja a listáit, a kedvenc alőadókat, ha rányomok egy keresett előadóra, üres feketeség jön be. Eltávolítottam az appot, leszedtem a maradékait, újra is telepítettem, ugyanez. Én látom az ő kedvenceit, mivel követem a profilt, látom amit hozzáadott.
Van egy Samsung okos tv-is, azon simán megy, látni mindent. Is. 🙄🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest