- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi, szmbaton volt egy 15 orás auto utam, azon teszteltem , elötte csináltam hogy a számokat mekerestem ami tetszik és megnyomtam a szivecskéket, igy amikor elkezdtem a lejátszást akkor a kedvenceknél csak ezek a számok voltak és véletlenszerüen le is játszotta, ami sznte az amit én is szeretnék.
Viszont ami nem testzik, hogy volt olyan szám amit többszor is lejátszott és volt amit egyzsersem, viszont egy idő után ugy 6 ora folyamatos lejátszás után, egyszercsak abbahagyta a kedvencek lejátszását és egy teljesen ismeretlen stilusu számokat kezdett lejátszani.föleg trance zenéket válogattam a kedvencekbe és mégis ilyen számokat kezdett el lejátszani mint a sabaton és asonlo rock zenék.
ennyit arről, hogy a hasonlo stulusokat ajánl fel.
igaz, hogy ingyenest használom, de még is talán 3x hallottam reklámmegszakitást .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Mobil flották
- Alkoholista nevelde
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest