Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi, szmbaton volt egy 15 orás auto utam, azon teszteltem , elötte csináltam hogy a számokat mekerestem ami tetszik és megnyomtam a szivecskéket, igy amikor elkezdtem a lejátszást akkor a kedvenceknél csak ezek a számok voltak és véletlenszerüen le is játszotta, ami sznte az amit én is szeretnék.
Viszont ami nem testzik, hogy volt olyan szám amit többszor is lejátszott és volt amit egyzsersem, viszont egy idő után ugy 6 ora folyamatos lejátszás után, egyszercsak abbahagyta a kedvencek lejátszását és egy teljesen ismeretlen stilusu számokat kezdett lejátszani.föleg trance zenéket válogattam a kedvencekbe és mégis ilyen számokat kezdett el lejátszani mint a sabaton és asonlo rock zenék.
ennyit arről, hogy a hasonlo stulusokat ajánl fel.
igaz, hogy ingyenest használom, de még is talán 3x hallottam reklámmegszakitást .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PlayStation 5
- M.i.-avagy létezik-e a mesterséges intelligencia?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Trek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Napelem
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest