- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mostani rendezgetéseim:
Spotify Windows 10 programmal átraktam iOS Spotify-ba a náluk hiányzó 20-30 kedvenc dal piréz mp3 verzióit szépen id3 tagelve. iPhone-on letöltve ez a lista szépen mutatja a borítókat is. A desktop programtól kb. ennyire van szükségem, mert az én fülemnek az új web player AAC jobban szól!
Pedig a fullos programban próbálgattam mindent, természetesen max. bitráta és audio normalization fokozatok állítása, teljes kikapcsolás, de nem tetszett sehogy. A web player hangzása tetszik. Mivel PWA, Chromium Edge-ből ki is lehet appként Windows tálcára, vagy képernyő szélére dobni mini player is lehet belőle: csak albumborító vezérlőgombokkal.A videóklippek és a dalszövegek hiányoznak Apple Music-ból. (és ők 1500 forintot kérnek 5 euró helyett, azért éves szinten Covid és Orbán árfolyamon nem mindegy, két havi zene díj a különbség) Spotify-nál is már van dalszöveg a világ több részén, talán idén magyar régióval is lesz?
Érdekességként: AM lemondása után küldtek hírlevelet, remélik nem sokáig maradok ki, mert a lejátszási listáimat csak rövid ideig tudják tárolni. Na majd egy év múlva letesztelem. (tudom vannak 3rd party playlist költöztető szolgáltatások, mégis azért a Spotify-nál előny mindig megtalálod az elmentett dalaid)Hétvégi program: rendet rakni a Spotify listáim között, megunt dalok lomtalanítás, kicsit még nagy kupleráj van, mert évek óta csak halogattam a rendcsinálást

szerk.: fenti témához, szerintem is jó lenne olyan 3rd party szolgáltatás, hogy feltöltöd a Spotify válogatott listáidat a kedvencekkel és akkor megveheted azokat mp3, flac ahogy kéred, egyenként vadászás helyett
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Parkside szerszám kibeszélő
- NIOH 3
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest