Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Mostani rendezgetéseim:

Spotify Windows 10 programmal átraktam iOS Spotify-ba a náluk hiányzó 20-30 kedvenc dal piréz mp3 verzióit szépen id3 tagelve. iPhone-on letöltve ez a lista szépen mutatja a borítókat is. A desktop programtól kb. ennyire van szükségem, mert az én fülemnek az új web player AAC jobban szól!
    Pedig a fullos programban próbálgattam mindent, természetesen max. bitráta és audio normalization fokozatok állítása, teljes kikapcsolás, de nem tetszett sehogy. A web player hangzása tetszik. Mivel PWA, Chromium Edge-ből ki is lehet appként Windows tálcára, vagy képernyő szélére dobni mini player is lehet belőle: csak albumborító vezérlőgombokkal.

A videóklippek és a dalszövegek hiányoznak Apple Music-ból. (és ők 1500 forintot kérnek 5 euró helyett, azért éves szinten Covid és Orbán árfolyamon nem mindegy, két havi zene díj a különbség) Spotify-nál is már van dalszöveg a világ több részén, talán idén magyar régióval is lesz?
    Érdekességként: AM lemondása után küldtek hírlevelet, remélik nem sokáig maradok ki, mert a lejátszási listáimat csak rövid ideig tudják tárolni. Na majd egy év múlva letesztelem. (tudom vannak 3rd party playlist költöztető szolgáltatások, mégis azért a Spotify-nál előny mindig megtalálod az elmentett dalaid)

Hétvégi program: rendet rakni a Spotify listáim között, megunt dalok lomtalanítás, kicsit még nagy kupleráj van, mert évek óta csak halogattam a rendcsinálást :B

szerk.: fenti témához, szerintem is jó lenne olyan 3rd party szolgáltatás, hogy feltöltöd a Spotify válogatott listáidat a kedvencekkel és akkor megveheted azokat mp3, flac ahogy kéred, egyenként vadászás helyett

Új hozzászólás Aktív témák