Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek az év végi összefoglalók szórakoztatóak, de túl sok információtartalmuk nincs. Én pl. megtudtam, hogy 623-féle műfajt (genre) hallgattam, több mint 180-nal többet, mint tavaly. Apró bibi, hogy fogalmam sincs, hogy mik lehetnek ezek, ha műfajokat kellene sorolni, talán ha tízig jutnék. (A Spotify láthatólag nyilván tartja, hogy melyik szám micsoda, de nekünk, mezei kuncsaftoknak nem árulja el.) Kedvenc műfajom elvileg továbbra is a chamber psych, amiről egyszer megnéztem a lexikonban, hogy micsoda, de már elfelejtettem.
Az 50000-es gratulációt én is megkaptam. Örültem neki
, de nem lepett meg: aki szorgalmasan hallgatja a pénteki ajánlókat, az alighanem nehezen maradhat ki ebből az elismerésből.
(Azért viszont nem dicsért meg, hogy sok olyan előadót hallgatok, akinek havi 100 alatt van a hallgatottsága, pedig csak azért szenvedek velük, hogy ezt kiérdemeljem.
)A top számom valószínűleg egy tévedés: nem hiszem, hogy egy év alatt hétszer meghallgattam volna, bár nem rossz szám.
(Viszont munkahelyen van, hogy 5-ször neki kell futni egy számnak, hogy egyszer rendesen végighallgassam - ezzel kellene inkább valamit kezdenie a Spotify-nak.
) És a(z idei) kedvenc előadómnak a 0,5% leglelkesebb hallgatói között vagyok (ezért jók a négy órás koncertfelvételek, amiket a spotify akkor is ledarál, csak úgy magától, ha éppen el sem indítottam (erről majd később talán morgok majd egy sort - terápiás céllal.
)A végére egy cikkajánló (hogy valami értelmes is legyen ebben a hozzászólásban):
A Spotify nemcsak azt változtatja meg, ahogy hallgatjuk a zenét, hanem azt is, ahogy készül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de nem lepett meg: aki szorgalmasan hallgatja a pénteki ajánlókat, az alighanem nehezen maradhat ki ebből az elismerésből.
(Azért viszont nem dicsért meg, hogy sok olyan előadót hallgatok, akinek havi 100 alatt van a hallgatottsága, pedig csak azért szenvedek velük, hogy ezt kiérdemeljem.
)
)
)