Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Filmeknél és sorozatoknál még rosszabb a helyzet, annyi helyen vannak a jogok miatt. Le is mondtam a Netflixet, csak alkalmi szinten évente egyszer egy hónapra bekapcsolom, másik hónap HBO GO. Apple TV ajándék egy év még tart, mindig jönnek az újak Amazon, Disney már mindenkinek lesz külön streaming szolgáltatása.
Lehet havonta ugrálni, mert folyamatosan egyiket se éri meg fizetni szerintem.Zenénél koncertfelvételek és Spotify-ról kiszürkültek alternatív beszerzése, OneDrive-ra felrakom onnan megtalálja a Spotify kliens, átszinkronizálni mobilra. Kissé körülményes, ez van. Apple Music: az a baj, nehéz a Spotify-tól elszakadni annyira crossplatform, connect, normális web player, app jobb még, egyedül a dalszöveg hiánya és kiszürkülő dalok miatt vagyok mérges rájuk.
A Deezerrel mi újság mostanában? Indulásuk óta nem néztem rájuk, a Spotify és Apple Music mellett nem jutnak eszembe. Tidalt és Youtube Music se érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet havonta ugrálni, mert folyamatosan egyiket se éri meg fizetni szerintem.