Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Másnak működik normálisan az apple watch app? Nekem konkrétan nem képes mutatni azt a dalt amit épp lejátszom. Ha nagynhezen mutatja, és telefonon váltok számot, a watch egyáltalán nem vált át...
-
pethYeti
addikt
Megjött nekem is ez az új nézet. Le is mondtam az előfizetésemet. Ez az Összemosott zene+podcast keresgélés valami borzasztó ötlet volt.
-
pethYeti
addikt
válasz
Akelaus
üzenetére
Na kíváncsi leszek, mondjuk az oldalra lapozás szerintem nagyon gáz, balról jobbra 6-ot kellett lapozni ha a podcast műsorokat akartad elérni.
Én is örülnék ha Spotify-ban nem lenne podcast, sokkal jobb külön appok vannak. Viszont ebben ők nyertek. Ezen belül hallgatok már podcastokat, kikerülhetetlen sajnos.
-
pethYeti
addikt
Valaki megkapta már itt az új könyvtár nézetet mobilon? Tényleg annyira használhatatlan lett mint ahogy írják?
-
pethYeti
addikt
Szerintem érdemesebb az alábbi oldalt használni: [link] Az összes followolt előadóra mutatja a mostanában megjelent albumokat/számokat.
-
pethYeti
addikt
Csak nekem számol rosszul a Podcastoknál az epizódjaim lista számlálója...
[kép] -
pethYeti
addikt
Elkezdtem Spotiyn hallgatni a podcastokat. Azóta a kezdőképernyő 2/3-a podcast ajánlás. Ez valami hihtetlen idegesítő számomra.
Kénytelen leszek vissza menni Apple Musicra és külön appot használni Podcastra, mert túltolja a Spotify és alig van zene ajánlás a főképernyőn...
-
pethYeti
addikt
Ha kb 1-2 éve volt már spotify-s trialom akkor ha telekomnál előfizetnék megkapnám újra ezt a 30 nap próbát? Vagy csak új accountoknál jár?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD FX
- Router gondok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Oda vándoroltam vissza.