- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Se vele, se nélküle viszony. Régen is túlléptem dolgokon, desktop lejátszó nagy változás amikor pl. a 3rd party appok kikerültek, dalszöveg kikerült...
Nehéz mert, jól belaktam már, ajánló algoritmus is egész jó nálam. Spotify connect, web player, kereső, ingyenes mód, közösségi listák, crossfade, mobilon swipe to queue, ezekben jobb mint az AM. Másban meg az jobb/más már, több dal, más app, más gyűjtemény kezelés, akku legalábbis iPhone-on értelemszerűen Apple Music-nál a pont. Most úgy határoztam prémium lemondva, egy darabig AM lesz, aztán a Spotify úgyis küldi majd pár hónap után az 5 euró/3 hónap visszacsalogató emailt. Kettő helyett jobb lenne egy, de mindkettőből hiányzik ez vagy az.
A jogi része tényleg labirintus, nem is értem adott előadó két albuma, ugyanaz a kiadó, egyik lekerült hirtelen, másik továbbra is elérhető és akkor várhatom visszakerül majd vagy mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Borderlands 4
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest