Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Se vele, se nélküle viszony. Régen is túlléptem dolgokon, desktop lejátszó nagy változás amikor pl. a 3rd party appok kikerültek, dalszöveg kikerült...
Nehéz mert, jól belaktam már, ajánló algoritmus is egész jó nálam. Spotify connect, web player, kereső, ingyenes mód, közösségi listák, crossfade, mobilon swipe to queue, ezekben jobb mint az AM. Másban meg az jobb/más már, több dal, más app, más gyűjtemény kezelés, akku legalábbis iPhone-on értelemszerűen Apple Music-nál a pont. Most úgy határoztam prémium lemondva, egy darabig AM lesz, aztán a Spotify úgyis küldi majd pár hónap után az 5 euró/3 hónap visszacsalogató emailt. Kettő helyett jobb lenne egy, de mindkettőből hiányzik ez vagy az.
A jogi része tényleg labirintus, nem is értem adott előadó két albuma, ugyanaz a kiadó, egyik lekerült hirtelen, másik továbbra is elérhető és akkor várhatom visszakerül majd vagy mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- OLED TV topic
- HBO Max
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest