Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz mobilizmo #4770 üzenetére

Hallom a különbséget a 256 mp3 és a FLAC között. Viszont annyit nem jelentett nekem, hogy feladjam érte a kényelmet. Örültem nem kell már CD lemezekkel szórakozni, rippelni és tárolni. Abban a korszakban számomra 256-os mp3 saját sorrendben >>> két fiók CD rakosgatása vagy a FLAC rippeléshez vinyót venni amit meg nem tudok magammal vinni.
    Pár kedvenc megmaradt aztán jól van. Aztán a streaming még kényelmesebb lett. A lossless streaming még nincs elterjedve, viszont a normál streaming szolgáltatások is elég jók, szóval nem nevezném igénytelennek aki nem akar csak ezért 10 ezres korlátlan mobilnetet, 100 ezres fülhallgatót, kétszer annyiba kerülő lossless streaming előfizetést és otthonra is drága felszerelést.

FoxiestFox: nem sznobozom le azokat ha ők fordítva sem szólják le azt akinek megfelel egy normál, 320-as Spotify zene, olyan dumákkal hogy igénytelen, az nem zenehallgatás és hulladék Airpods stb. kijelentések amiket olvastam itt. Ez a sznobság.
    Úgy csinálni aki egyszer beül a legdrágább Mercibe az utána már Opelben már nem is érezheti jól magát és inkább ne is autózzon sehova? Az Opelesek is értik a Mercedes jobb, csak a többségnek nem futja rá vagy nem olyan óriási része az életének az autózás hogy még jobbat akarjon, mivel megfelel egy átlagos, normál kocsi is. Évente új videókártyát vásárló PC gamerek leszólják a Playstation nem igazi játszás című történet jut eszembe. (régen nekem is volt sound blaster live kari, nem az alaplapi beépítettre kötöttem a hangfalakat, azóta már azok is jobbak lettek, a márkát azóta is szeretem most is Creative hangfal van géphez)

Van most össz. kb. 200 millió Spotify, Apple Music, Deezer prémium előfizető, nem hinnék ők mind igénytelenek lennének. Jól van, hogy már van már Tidal, Deezer Hifi és Amazon Music HD minőség is, de még gyerekcipőben jár a lossless streaming és szinte titkolják a cégek mégis mennyien fizettek elő arra. Majd az 5G hálózat, olcsó korlátlan mobilnet idején terjedhetnek el ezek. Az átlag is fel fogja majd ismerni tényleg jobban szól, viszont nem úgy hát eddig hogy élhettem 256-on, 320-on, hanem úgy jól van már itt tartunk az általános piacon is elterjedt a még jobb minőség.

unravel: "Vitázni meg felesleges, nagyon szubjektív ez a zenehallgatás, mindenkinek más az igénye." ha úgy indítjátok a témát Airpods hulladék, szarul szól a Spotify, igénytelen emberek stb. akkor azért ne csodálkozz nem mindenki bólogat hozzá :D senki nem mondja ne használd ki a jobbat ha már létezik csoda LG telód és Tidal lossless streaming, ami ezek szerint mégse működik nálad, viszont attól még nem kell lenézni azokat akik nem olyan szituációban és nem olyan eszközön hallgatnak zenét, ahogy te.

(utolsó kommentem volt ez a témában, mindenkinek jó zenehallgatást saját igénye szerint)

Új hozzászólás Aktív témák