Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Tolt ma is egy olyan igazán istenes WTF-et a Spotify.
Megnyitottam egy régi kedvenc előadóm egy 2006-os albumát, amiről 100%-ra tudom hogy ezeket a számokat még soha nem játszottam le Spotify-ban (meg nagyjából sehol máshol, régóta eszembe se voltak). Most az album végére értem, és látom hogy az utolsó szám be van szívecskézve. Visszalépek, az is, minden szám amit lejátszottam...
Erre megnéztem a "Kedvelt dalok" listát, azon viszont nincsenek ott (LOLWTF) ellenben ott meg 3454 szám van, többek között olyanok, amik 6 telefonnal és 5 évvel ezelőtt egyszer le voltak offline-ba mentve (szintén az egész album összes száma kivétel nélkül itt van a "Kedvelt daloknál", pedig tutira tudom hogy szinte soha nem +-olok vagy <3-zek számokat, nem hogy egy albumról mindet).
Ráadásul ezt a Kedvelt dalok listát nem is tudom törölni, official fórumon azt írják, egyesével vegyem le a kedvenceket. Are you out of your f****** mind?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 3
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest