Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Hallottam tegnap egy számot spotify-on, ami nagyon tetszett, de valamiért nem mentettem el. Nem tudom a címét de egy eiffel 65 blue da ba dee remix volt, nagyon igényes, egy nő énekelte.
Nem tudom melyik listámban, volt gondolom a your daily mix az naponta változik, talán az 1ben volt.
Nincs más mód hogy megtaláljam? Tegnap 9 óra körül hallottam, de a böngészőben csak 1 bejegyzés van, és az az első számot mutatja
a mai napi your daily mix első számát...Hiába görgetek bele ebbe a listába, egyből azt írja: More songs load as you listen, és innentől csak egyesével lehet ugrálni.
-
Ha keresgélés miatt átugrom a számokat, azt úgy könyveli el hogy nem tetszenek azok a számok, és többet nem dobja őket? Nem vagyok premium, ha az számít.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Autós topik
- eGPU tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a mai napi your daily mix első számát...