Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Spotify

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-12-25 18:18:56

LOGOUT.hu

Spotify

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3741) Alvin_ti4200


Alvin_ti4200
félisten

Jó híreket jöttem megosztani! :)

Karácsony előtt nem sokkal a legrégebbi és legismertebb playlistem (Happy Hardcore Til I Die) átlépte a 10 ezer(!) követőt - sőt, a napokban már a 11 ezret is :B Nem tudom, mit mondjak, tényleg a szívem-lelkem benne van - és talán a jó ízlésem is haha.

Nemrég tettem le a telefont, a frissen indult bestnew.com oldal egyik alapítója keresett meg az imént említett lejátszási listával kapcsolatban, hogy szeretne velem egy rövid interjút készíteni. A layout még bőven változni fog és még csak éppen, hogy elkezdték feltölteni tartalommal, a céljuk - ha jól értettem - az, hogy összegyűjtsék a Spotify-on található legjobb, mezei emberek által készített playlisteket és szeretnének minél többükkel beszélgetni is egy rövid (kérdés-válasz) interjú keretében. Az alapító hölgy korábban már menedzselt relatíve ismert előadókat, a többi alapító pedig más kiadóknál, illetve a Spotify-nál dolgozott. Az oldallal nem csak egy közösség kialakítása és a legjobb(nak vélt) Spotify-os listák összegyűjtése a cél, hanem a kiadóknak is szeretnének betekintést nyújtani, hogy könnyebben felfigyelhessenek előadókra, művészekre. A kiadók egyébként kapcsolatba is léphetnek adott esetben a kurátorokkal (a playlistek készítőivel), amit nem tudom, miért tennének meg, de állok elébe :)

A másik, hogy hoztam Nektek egy új (pontosabban leporolt, átdolgozott és jelentősen frissített) listát, ami a 80-as évek hangzásvilágába enged betekintést, de modern köntösben. Synthwave, retrowave és retro electro stílusokból építkezik, ha gondoljátok, hallgassatok bele :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Spotify
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.